2688
-
#1328 -
#1327 Bazz ennyire hülye nem lehetek. Köszi. -
#1326 Elgondolkoztató, hogy aki ennyit nem tud összerakni, az meg is érdemli:-)
data0.pak címe:
http://www.megaupload.com/?d=ELUV78HU
data_test_lvl69.pak címe:
http://www.megaupload.com/?d=SLVBF7J5
persze ha figyelmetlenségből copy-paste, akkor bocs, de a webcímekben nem nagyon van space. -
xido #1325 nálam már csak temporary unavailable volt..aztán meg eccercsak bejön:) -
#1324 Na mindjárt meglesem másik gépen. -
#1323 Unfortunately, the link you have clicked is not available.
Reasons for this may include:
- Invalid link
- The file has been deleted because it was violating our Terms of service. -
xido #1322 Srácok..érdekes..havernek meg működnek a linkek..sőt már nekem is:) -
#1321 Aha ja mert én tehetek arról, hogy feltettem és nemlehetett aktiválni mert ízt írta már fentvan több gépen. Biztos alvajárva átosontam a szomszédokhoz és feltelepítettem 2szer. Szóval erről ennyit. -
#1320 -
#1319 Az a bénázás amit ö csinál az már azért vastagon user error... -
xido #1318 félelmetes,mennyire lutri ez az egész..van akinél jól megy,van akinél halál az egész...:( -
#1317 Hát én megvárom a 23. patchet. Ez a játék tuti nemvolt letesztelve. -
#1316 Egyiket sem lehet már lehúzni sajnos. -
#1315 Szia cseng sajnos a data0.pak-ot már nem lehet letölteni de amúgy szerintem mindenki nevében nagyon megköszönöm!!! 1000THX!! -
xido #1314 nem..csak hamarabb írtam meg,mint ahogy te elküldted és akkor még nem láttalak:)) -
#1313 Nálam is ugyanez. -
#1312 Nálam Kaspersky jelzi, hogy trojant tartalmaz, a Megaupload oldala meg azt írja, hogy nem elérhető. -
#1311 Nálad müxenek a linkek? -
xido #1310 király vagy:)
csak akkor pápá skill fa:))) -
#1309 Tök jó, egyik link sem működik. -
cseng #1308 http://www.megaupload.com/?d=ELUV78HU data0.pak
http://www.megaupload.com/?d=SLVBF7J5 data_test_lvl69.pak
eredeti gameből való fájlok, magyar version -
#1307 Most szerinted képes lennék ez miatt két oldalt vissza olvasni? Sokkal egyszerűbb ha rákérdezek. -
htiarw #1306 Hi!
Eladó egy eredeti Gothic4-HUN verzió,tökéletes állapotban. Érdeklődni [email protected]. Csak személyes átvétel. Átvenni Budapest xv.ker illetve újpest központnál lehet majd. Ár 8000Ft.
Üdv. -
xido #1305 Na az meg neked mire kell teljes játéknál?:) -
#1304 Most komolyan! Tegnap erről volt szó, pont itt, hogy ez a magyarosítás hibája! Kicsit rugalmasabb légy..... -
#1303 Most az lenne a problémám (nyilván mindenkinek) hogy, most hogy a rákba kell a karaktert fejleszteni? Olyan hülyeségek vannak, hogy "vérmérséklet, fegyelem, erény..." most ezek mi a szart növelnek? A kézikönyv azt írja ha ráviszem a kurzort kiírja leírását de ahelyett azt jelzi ki, hogy "mégsem" meg emlékszek a demóban kiírta csak ugye angol volt. Most így hogy a fenébe fejlesszek? -
sirdond #1302 valaki fel tudná tölteni a demo arcania.exe fájlját? -
htiarw #1301 Hi!
Örömmel jelentem, hogy végigvittem szabadság alatt(tudom, hogy senkit nem érdekel :). kb24 óra volt a játék, minden küldetéssel(kivéve a 30db-os keresgéléseket)normál fokozaton. A magyar verzióval játszottam ami igencsak csapnivaló. a térképen nem jelöl semmit (pl teleportok-ezeket a mai napig nem tudom hogy kell használni-azt mondja nincs kijelölve célállomás-hát köszi cdprojekt team). A skill tree-n szintén nem ír ki semmit. stb. A játék amugy elég jó, de közelébe sem ér egy g2-g3-risen-nek. Itt gondolok a világ változatosságára, zenére. A többi rendben volt. Szép volt, jó volt, de már rakom is fel eladásra mert ennyit ért nem többet. Üdv. -
#1300 Simán feltettem elindítottam és nemlehetett aktiválni. Akkor nyilván nemrontottam el semmit. Amúgy már működik, annyivolt az egész, hogy újratelepítettem 3szor és érdekes módon egyszercsak elfogadta az aktiválókulcsot...szánalmas egy rendszer. -
#1299 nem irigyellek:) pedig azon futna egész jol:) hátha lesz patch vagy crack fix vagy istentudja mi..mert jóhogy nem vettem meg -
#1298 Akkor működne. -
#1297 Nem vagy vele egyedül másnak is és nekem is ez van csak nekem 4870X2-m van. Egyszerűen nincs jól megírva a játék. -
#1296 Én teljesen normálisan csinálom. -
#1295 az mitől van hogy ajáték 20-25fpssel megy és iszonyat swappol laggol vagy mi fasz, mintha minden félmásodpercbe ugrana. 9600gt amugy kari(minden más jol megy) help mert még nem is lenne rosz az fps..de igy olyan mintha 1-2 lenne. -
Sunrider924 #1294 Nvidias alaplapom van amin van pci es agp slot is , az en kartyam meg Radeon 4650 :P, es igen az Nvidia pont hogy szarik az egeszre, ha agp-s dx 10 kell vegyel nvidia karit az nvidias alaplapodhoz, ez volt a valaszuk.
Ha utana nezel a vga-m modeljenek latni fogod hogy igen agp +dx10 :))
Es emlitettem jopar hozzaszolassal korabban hogy instal-nal lattam a dx10 es dx11es fajlokat is telepitodni, hogy mit enged meg vagy sem azt en sajnos nem tudom kiprobalni az emlitett nvidias hozza allas miatt :S -
#1293 Te balfaszkodsz itt már egy napja :D -
#1292 Ekkora fost hát nem igaz. Feltettem a hotfixet és tökrebaszta a gamet el sem indul. Mégis melyik idióta barom ad ki olyan patchet ami elcseszi a játékot?! -
Szaby59 #1291 Cseng nézd már meg az üzeneteidet, kösz. -
cseng #1290 és ez magyar version-ra jó -
cseng #1289 http://www.cdprojekt.hu/gra.asp?gid=340
itt a hotfix annak aki még nem találta meg