Gothic 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajnos?
inkább annak kellene a bevált módszernek lennie, hogy a tört verzió csak napokkal a megjelenés után lenne letölthetõ (bár ilyen biztos nem lesz)

szerintem egyébként még azért nincs normális crack, mert a teamek inkább a medal of honor-ra koncentrálnak

How much can you take,before you snap?

te melyik vagy?
egyébként adtam egy linket, ami nem fake és angol(meg még négy másik) de crack még nincs hozzá
Tehasut
konzumhülyék=?
Ez fake, fenn vagyok az összes magyar torrent oldalon, de sehol semmi, csak az ócska orosz. Sajnos ma vesztésre állunk és korábban játszhatnak azok akik megvásárolják, mint akik egyszerûen letöltik a programot az internetrõl ingyen és bérmentve. Gratulálok a boldog vásárlóknak!

Két nap múlva majd én is nyomhatom már a skidrow változattal.. ebben szinte biztos vagyok. Jó játékot mindenkinek! A csóroknak és konzumhülyéknek is!
Én is átvettem a sajat peldanyomat, este majd tesztelem.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Maxtreme
ohhh, köszi ezt nem tudtam 😊

De akkor még az a kérdés mindig fent áll, h miért úgy néz ki az emberünk ruházata, mint aki a kék osztrigából szökött. <#idiota>

A foliage disappear opció elõl kell kivenni a pipát.
Maxtreme
Azért nagyon remélem hogy a fullosban nem fog elõjönni e a probléma (#947) illetve hogy javítják a "ha közel megyek a bokorhoz, eltûnik" featuret.. Ez az utóbbi pont fordítva müxik mint normális esetben. Mert ugyebár pontosan hogy az lenne a cél, hogy minél közelebb mész valamihez, annál kidolgozottabbá válik (ezzel levéve a géprõl a terhet) Hát ez a gothic4 esetében pont fordítva van.

az nem jó
Lehet, hogy a boszorkányos benne lesz, de a végén lévõ kazamatás rész (amikor elkezded a jobbnál jobb cuccokat összeszedni) az már nem, de majd kiderül!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wedge31
Igen magyar nyelvü és meloból semmit se tudok feltenni a rendszergazda gyerek ritka nagy gyökér.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

a magyar?
a feliratot se tudnád felrakni?
balee4
Ja hogy a boszorkányos rész nem lesz benne a fullban? Hmm nem tudtam, pedig nekem tetszett az a rész.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

wedge31
Ma ugy elvagyok havazva melóval hogy csak holnap lesz idöm feltenni a gamet, pedig már itt van nálam...

bár a héten megveszem magyarul 😊
úgy azért jobb, ha jó a fordítás
már van nem orosz is, csak kéri a serialt
http://linkcrypt.ws/dir/zwt687hbufk8660
nekem este lejött, lehet is nyelvet választani, szépen feltelepül, de kéri a serialt
de az miaz az orosz verzió ami indul?
mer nekem egy krix krax telepítõs van és addig eljut az is h. kódot kér
clonedvd-hez nem kell crack, csak bemountolod és megy
(max serialt kérhet)

gfreak
figyu, majd kint lesz, ne hisztizz...nem volt értelme még cracket csinálni megjelenés elõtt, mert a játék ellenõrzi a dátumot (mint a gta4) hogy megjelent-e, és az érintetlen indítófájlt húzza le

Racism is a weapon of mass destruction!

de az sem menne még nem? mikor várható crack? 😞
nem ez most egy másik, amit a ma megjelent eusról csináltak

Clone volt eddig is vagy most nem 1rõl beszélünk?
egyébként, van egy orosz verzió ami mûködik, csak azért nem törték fel a "nagyobb" csapatok, mert elvileg van valami patch a megjelenés napján, azaz ma

kamu

már van clonedvd, csak még nem került ki torrentre
de ami késik nem múlik 😊

grebber
Elsõre fake sehol máshol nincs fent!

Next PC upgrade: 2022

http://www.torrentreactor.net/torrents/5902821/Arcania-Gothic-4-SKIDROW

ki mit mond?
Ez nyilván megmagyarázná, hogy egy hasonló képességû ATI miért lehet gyorsabb.

Arra tudok még gondolni, hogy esetleg van valami Physx-es dolog, ami nagyon lassú, viszont menüben nem láttam kikapcsolási lehetõséget.

Nálam remekül futott az angol demó: 5770-es videókártyával.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

És az angol is ugyanilyen szarul fut? 20-30 fps között van GTX275-tel. Ez így eléggé élvezhetetlen. Nem fogom erõltetni a dolgot, nem gyõzött meg, hogy megérné.

Én is ilyen dolgokban gondolkodom, mint te, továbbá ránézek a teljes virág kiadásra is, hátha okosabb leszek! Demó nekem is tetszett a boszorkányos résztõl (konkrétan a barlang és kazamata), amirõl ugye tudjuk, hogy a teljes játékban nem lesz benne, csak promóciós célt szolgált a demóban.

Nekem többnyire mostanában játék vásárlás azon múlik, hogy elõveszem-e még valaha is az adott programot (amennyiben 1 végigjátszás elég, akkor a virág végigvitele után az törlésre kerül, vásárlás nem lesz), Ha látok benne még 1-2 végigjátszást, akkor megvétel. Ilyen kategória nálam a sandbox és az RPG-k!

Szerintem a felirat jó...de a többi elég lagymatag..az a 10 éves repülõ ugrás..meg a figurák beszéd közben..meg a hangok...háát...
Jakuza001
Igy mulik el a vilag dicsosege.

grebber
Igen ezt valaki megszakérthetné,mert sokunkat érdekelne!

Tehasut
nekem is így néz ki a fõszereplõ ruhája és karja. az angol nyelvú demóban nem csinálta ezt
grebber
Igen!

És ez a teszt már e teljes játékot tesztelte?

gfreak
hinnye, ezt nem kamelom annyira idesöcsém...

vizumódot váltottál már, vagy nem lehet váltani ámerikáskirály csudaszínes meg ojrópénisesz termeszetkozelibbe (vagy minek nevezzem)? akkor is csinál ilyeneket?

Racism is a weapon of mass destruction!

Én is. Holnapra itt van!

Próbálta más is?
Milyen a fordítás?

Maxtreme
Ezzel a ungarise dömóval valami nem sukár <#idiota>

Az englishel nem voltak iylen gondjaim.

Maxtreme
Valaki próbálja már majd meg ráoperálni az oroszra a magyar nyelvet 😊 Elképzõlehetõnek tartom hogy bent a teljese magyar lokalizáció. (a fájlszerkezetet még nem néztem)

Risen igenis jó game volt. Én 1 évig játszottam ki megszakításokkal. Az új Gothic remélem nem lesz 9 és fél óra alatt áttolható, mert akkor naon nem éri meg az árát és nem szabad megvásárolni.
balee4
A játék holnap már megvásárolható lesz a CD Galaxisban, ráadásul magyar nyelven. Mindenesetre én megvárom a teszteket, illetve a játékot megvásárlók véleményét és ha jó, még az is lehet, hogy megveszem. A demó alapján bizakodó vagyok. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

szóval a játékidõ valahol 15 és 80 óra között lesz 😊
ok
wedge31
Olvastam én már 40 órás játékidöröl is tesztet, majd meglátjuk.

Akarmilyen kozepkategorias hack and slash vagy rpg minimum 45-60 ora jatekido ez alatt nem sok minden van, dehat tudjuk, vannak a jo kiadok es van a Jowood...
wedge31

akyyy
xboxra is magyarul jelenik meg?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

neked legyen igazad, remélem nem egy prince of persiat kapunk