Gothic 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
inkább annak kellene a bevált módszernek lennie, hogy a tört verzió csak napokkal a megjelenés után lenne letölthetõ (bár ilyen biztos nem lesz)
szerintem egyébként még azért nincs normális crack, mert a teamek inkább a medal of honor-ra koncentrálnak
How much can you take,before you snap?
egyébként adtam egy linket, ami nem fake és angol(meg még négy másik) de crack még nincs hozzá
Két nap múlva majd én is nyomhatom már a skidrow változattal.. ebben szinte biztos vagyok. Jó játékot mindenkinek! A csóroknak és konzumhülyéknek is!
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
De akkor még az a kérdés mindig fent áll, h miért úgy néz ki az emberünk ruházata, mint aki a kék osztrigából szökött. <#idiota>#idiota>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
a feliratot se tudnád felrakni?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
úgy azért jobb, ha jó a fordítás
http://linkcrypt.ws/dir/zwt687hbufk8660
nekem este lejött, lehet is nyelvet választani, szépen feltelepül, de kéri a serialt
mer nekem egy krix krax telepítõs van és addig eljut az is h. kódot kér
(max serialt kérhet)
Racism is a weapon of mass destruction!
már van clonedvd, csak még nem került ki torrentre
de ami késik nem múlik 😊
ki mit mond?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nekem többnyire mostanában játék vásárlás azon múlik, hogy elõveszem-e még valaha is az adott programot (amennyiben 1 végigjátszás elég, akkor a virág végigvitele után az törlésre kerül, vásárlás nem lesz), Ha látok benne még 1-2 végigjátszást, akkor megvétel. Ilyen kategória nálam a sandbox és az RPG-k!
vizumódot váltottál már, vagy nem lehet váltani ámerikáskirály csudaszínes meg ojrópénisesz termeszetkozelibbe (vagy minek nevezzem)? akkor is csinál ilyeneket?
Racism is a weapon of mass destruction!
Milyen a fordítás?
Az englishel nem voltak iylen gondjaim.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
ok
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊