Gothic 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ami még zavar, lehet, hogy ez csak egyéni izlés kérdése, hogy harcnál automatikusan eltávolodik a kamera.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
22-es a karakterem és egyet kell értenem azzal, aki azt mondja, hogy semmi kihívás nincs a játékban! Hard fokozaton nyomom, de még megszorítani sem nagyon tudtak, talán mikor 4-5 tûfogú (snapper) támadt egyszerre. Az egész játék során ha 10 életlöttyöt megittam talán harc közben. Most találtam egy olyan kardot ami az okozott sebzés X százalékának megfelelõ életet tölt vissza, így már löttyöket sem használok. ( Hol van ez mondjuk a Gothic 2-höz képest, ahol könnyû fokozaton még a field raiderek is megszopattak, és egy 10-15-ös karakter kellet egy ork scout legyõzéséhez )
Mindezt úgy ráadásul úgy értem el, hogy azt sem tudom melyik képesség, mit jelent az ismert "mégsem" hiba miatt ( remélem azért minél hamarabb kijavítják.) Közelharci karakterem van, a felsõ két csíkra adtam a pontokat, úgy tapasztaltam azok befolyásolják a közelharci sebzést és az életerõt.
Nekem amúgy teljesen simán fut a játék, szaggatást, fagyást nem tapasztaltam, közepes árnyékok, a többi minden maxon, 1280x1024-ben. nem tudom ki írta, de a grafikától én is többet vártam volna, szerintem még a Gothic-3 környezete is sokkal szebb volt, a Risenrõl ne is beszéljünk. Nekem olyan "érdes", furcsa az egész képi összhatás. A víz megjelenítése egyszerûen ronda, még a Gothic 2-ben is jobban nézett ki. Azt is utálom, hogy szinte állandóan esik az esõ, hihetetlen! A szikron szar, az NPC-k, küldetések tényleg bugyuták, együgyûek, nem teszik, hogy a szigetet különbözõ részekre osztották fel és csak akkor mehetünk tovább, ha megoldottuk a fõszálat.
Kapja be aki a teleportálás rendszerét csinálta, nem tudom ti rájöttetek-e valamire, de nekem csak oda vissza mûködik két teleportkõ között,amik között gyalog gyorsabban megteszem a távolságot, mint ahogy betölti a teleportálást. <#smile>#smile>
Arra sem jöttem rá, hogy a lopakodás mire jó egyáltalán, hiszen minden ládát feltörök a tulaj szeme elõtt egy szó nélkül!
Azért most már végigjátszom, de ez csak egy középszerû tömeg RPG lett gyerekeknek, nekem mint nagy Gothic rajongónak egy csalódás! Valaki hasonlította itt a Mass Effect 2-höz és a Fallout 3-hoz, hát a seggüket is csak messzirõl szagolhatja szerintem!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Most azon filózom, hogy ha majd egyszer lemegy az ára 990Ft-ra akkor talán megveszem, de annál többet egyszerûen nem ér.
[merlinw.org]
Ha lelehet akkor hol?
Válaszokat elõre köszönöm!
Tanulj meg pókerezni a világ legnagyobb pókeriskolájában: http://hu.pokerstrategy.com/uULZOE/strategy/
csináltak egy (szerintem) hangulatos és simán futó demót
aztán kiadtak egy tákolmányt
biztos rájöttek õk is, hogy ez nem az igazi, de valahogy el kéne adni . . . akkor legalább a demo legyen optimalizálva
és ezt nem viccbõl mondom, el tudom képzelni, hogy ez így volt
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Az ugrás, párbeszédek, szinkron, történet igénytelensége, a gumi grafika, a millió bug, a semmilyen harcrendszer, meg úgy egyébként az összehatás.. egyszerûen nem érzem jól magam mikor játszom. Körülbelül 2000-es színvonalú animációk és játékmenet. Fel nem fogom, hogy adhatták ki ezt Gothic címen. No mindegy.
[merlinw.org]
A felsõ 3 csíkot kell tápolni, az 1. a meele powert és a stamina regenerációt növeli, a csomópont pedig az erõs ütést adja, a 2. meele powert és életerõt növel, a csomópontok pedig plusz kombókat adnak, a 3. pedig az életerõt és a stamina regenerációt növeli és valami kábító ütést ad blokkolás közben. A csomópontokig 1-1%-kal nõnek az értékek pontonként, utánuk pedig kezdõdik elölrõl 1%-ról.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Most leszedtem vásárlás elõtt a virágbolti verziót és az meg "mikro szaggatásokat" produkál, szóval nem úgy fut, mint a demó!
Ati 5770-em van, ha neked jól futott a demó, akkor gondolhatod nálam, ezért meglepetés, hogy a teljes meg shit!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Next PC upgrade: 2022
Mégiscsak a magyar felirat sokat dob a dolgon.
Nagyon szép a játék, bár a víz kicsit higany mozgású az emberke meg tötyögõsen megy mint akinek van egy adag a gatyóba de a lárvány csodás!
Kerestem benne futást azt sajna nem találtam.
A képességekrõk egy betû sincs a gyári könyvben
(azt írja bal oldalt , hol bal oldalt?)
, le van ez valahol írva hogy mi mit növel meg?
Szóval, nálam a demo Ati 4670-essel tökéletesen futott, a teljes játék viszont rettenetesen szaggat...
A TW2-tõl én is sokat várok.
Hiába no mára már baromira el vagyunk kényelmesedve...
Encore #1393: Gyakorlatilag nem kell pontot elosztani, még úgyis bõven egyszerûen lehet gyõzni minden ( hardon tolom és ha nem találnak el nincs baj, márpedig az ellenfelek fõd hülyék...)ellen! A kulcsa az elugrás, véleményem szerint ezzel agyonütötték a nehézséget... Vagy más módott kellett volna kitalálni a kitérésre, vagy akkor az ellenfelek képességeit kellett volna kibõvíteni, hogy tudják kompenzálni az elugrálásból származó hátrányokat.
Bár mondjuk elég nehezen hiszem el hogy nem vették ezeket észre!
Next PC upgrade: 2022