Gothic 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Hibridet tolok, a flurry ag full es a tuzlabda 3ik csomopont, fagyasztas 2ik csomopont +, nehezpancel es azert egyaltalan nem konnyu, dzsungelben az 5-6 fos renegat orkok is adnak munkat ezerrel. Ja es most lvl 25nel tartok, de hagytam el kuldit Holy three-nel.
(ja igen, hardon( esetleg gothic fokozaton hogy izlett a Troll ? aki tudja mire gondolok irhat valaszt)
Nem vagyok hardcore gothic harcos, de hardon keztem. Még az elején járok és megakadtam!
A szitu: Abban a küldetésben vagyok még csak hogy a kiinduló szigeten a boszorkány elealtatott majd egy barlangban ébredtem.Itt kéne a pókokat legyûrnöm és kapok 30 spell srollt(?) vagy mit a boszitól.
Na ugye jön a pók és csapkodom, amikor kb az 50-60 % ereje lemegy akkor mint egy teknõc viselkedik és nem sérül. Ekkor kell használni ezt a scrollt hogy "megrázza" és kibújjon. Nah nálam amikor megrázom szinte nem is sérül, újra csapkodom-begubózik-(visszatölti magát kicsit)-scroll- csapkod-begubózik-scroll....stb soha nem tudtam 80%-nál jobban megsebesíteni...
Biztos láma vagyok de mit csináljak??????
(a demóban pl találtam a barlangban tüzes nyilakat és azzal könnyen kinyírtam óket, de itt a teljesben nem találok) Jah és csak a macsétám a legerõsebb fegyverem..
Segítsetek ! Köszi
Ha a kertemben valakire rátámad a farkas, és kezemben a kapa, akkor csak megpróbálok segíteni, ha félnék is rendesen. Egy egész falka ellen viszont biztosan nem.
Még egyszer: elismerem, hogy a Gothicban e reakcióknak voltak szélsõséges megnyilvánulásaik, de egyáltlaán nem tartom reálisabbnak a másik szélsõséget sem, én inkább ezt tenném reálisabbá, ha az nagy munka is lenne. Ugyanakkor én azt preferálom, ha él körülöttem a világ, ha nem is minden tökéletesen reális, ebben pedig a reakciók és ellenreakciók hatékony eszközt jelentenek. Ezért is bírtam az elsõ két Gothicot. Neked nyilván ez annyira nem hiányzik, és többek között ezért nem is tudtak a hibáik ellenére beszippantani. Nincs ezzel semmi gond.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha olyan nagy hösök volnának és nem félnének a harctól szerinted nem üznék el öket maguktól is ?
Még 2-3 farkastól is összecsinálják magukat és téged kérnek fel, akkor majd ha te beállitasz egy bazi nagy monsztával a sarkadban marhára valós hogy hirtelen kapával meg gereblyével nekiugranak.
Egyébbként én már láttam élöben erdélyben nyiszlet farkasokat...nem ismerlek személyesen de igen tökös gyerek lehetsz ha lebecsülöd az éhes ordasokat.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ne érts félre, egyetértek abban, hogy az sem jó, ha mindennek nekiugranak, de többnyire emberi léptékû vadakat lehetett a parasztokhoz könnyen odacsalni, melyeknek meg nem támadása butaság lett volna, és általában nem is egyedül avatkoztak be. A maradék néhány eset pedig "elleplezhetõ" olyan életbõl vett példákkal, mint amikor valaki el akarja kergeti Székelyföldön a medvét a kertbõl, de nem jött be... Vannak ilyenek is, gyakran öletik meg magukat bután az emberek.
Egyik megoldás sem tökéletes, de a reakciók teljes kispórolása a leginkább illúzióromboló, mert az mégiscsak hülyén néz ki, ha egy legendás vadász orra elõtt, vagy egy település forgalmas fõterén tépik szét a hõst.
Én elfogadom, hogy neked a másik módi nem jön be, de azért a ló túloldalára nem kellene átesni ennek a megítélésében.
Sajnálom még,hogy csak azt lehet megütni,aki a játék szerint ellenség😊
Az rohadt gáz, hogy szó nélkül fosztom ki a házaikat, semmi izgalom...😄
Jah és tényleg elég könnyû a csapkodás, risenben már-már vérpisilés volt egy-egy küzdelem...
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Ezt mindig hülyeségnek tartotam ha egy gatyás paraszt vasvillával nekiugrott egy trollnak csak azért hogy neked segitsen, teljesen életszerütlen.
"ha a játékos közelebb van, mint 15 cm, akkor induljon el felé és támadjon". 😊
Perdig ez egy jo dolog volt barmelyik gothic-ban, vagy a risenben is.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
az elsõ 10 perc után úgy éreztem ki kell lépnem, de aztán csak elment vele még 2 óra, ami alatt lenyugodtam és konstatáltam, hogy ha ez lenne a világ egyetlen élvezeti forrása, akkor valószínûleg végigtolnám.
Szar.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1180441997&no=1442
Nem kellett a hotfix
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Nem mondom, a grafika hangulatos, viszont kb. ennyi, amit ez a játék adni tud...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Lehet, nem a Dragon Age után kellett volna játszani vele...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A gothic 3 bug parádéjának és a Risenben lévõ 5 tonnás mocsári szörny hátrafelé ugrálásnak emlékeire építkezve félve nyúltam hozzá.
De! azt kell mondanom, hogy nagyot csalódtam!
A játékélmény nagyon jó és hangulatos volt. +
Annak viszont nem ajánlom aki a fától nem látja az erdõt.
Az új fiókom: DevLupius
az invertory screen baloldali részén írja
How much can you take,before you snap?
a fagyasztást mindenképpen kipróbálom,kösz a tippet
az erdõjáró íj az melyik is? a 22dmg és 5 obsidian + 4 eagle eye potion + damaged bow kell hozzá?
Összegezve, azért nem annyira rossz játék ez, csak én személy szerint egy kicsit másra számítottam. Szerintem megvárok pár javítást és nekikezdek mégegyszer, mert azért el lehet szórakozni vele.
A fagyasztásra mindenképp pakolj pontokat mert lassitja öket és van idöd szétlöni az arcukat.
Most raktam össze az erdöjáró ijat plusz vadász nyilak és két lövés aztán fekszik mindenki.
A lopakodás egy vicc, nem érdemes egy pontot se rakni rá.
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
a legnagyobb gond,hogy nem lehet elbújni a sziklák, tárgyak fák mögé ugyanis a varázslatok,ütések és lövedékek átmennek rajtuk...
kite-olni lehet (attack utána hátra), de kicsit unalmas,hogy még fejlövéssel is minden mobba 3 lövés kell minimum (na jó, van egy-két gyengébb akinek elég 2 is). a nyilakat ugye nem lehet összeszedni és mivel keveset lehet találni,ezért venni kell egy csomószor. az is igaz,hogy nyilakon kívül mást nem is vettem még, szóval pénzügyileg nincs gond
ugye a stealth se éri meg, mert ki kell maxolni a 200%os bónuszhoz (kb 20-24 skillpont)
másik nagy gond szerintem,hogy hiába fejlõdsz, ugyanannyi ideig tart "felajzani" az íjat, ami a ranged ág legnagyobb gyengesége a meele-el szemben
vagyis ez az én véleményen, többi íjász mit gondol a témáról?
A game indításakor a win7 hibát észlel ezért leálítja!😞
Valakinek ötlete?
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Megvettem és nekem ez tetszik.
Jólesik a magyar feliratot nézni, a menük jól láthatóak.
Rengeteget szenvedtem a kis olvashatatlan betûkkel sok játékban.
A színek el vannak találva,amikor kiszállok a másik szigeten vihar van,
folyik az esõ a tengerparton, háborog a tenger.
A gyökérbogaras rész kifejezetten adrenalinlöket volt.
Mikor az Ork csicskáztat a féldrágakõért kifejezetten poénos.
És végre varázsolhatok!
Rühellem mikor varázsló akarok lenni és egy játék 2/3-ánál tudok összerakni egy olyan varázslót aki elbír 3 katicabogárral(addig meg bottal hadonászhatok).
Itt a bevezetõsziget után már oszthatod a fireballt.
A demójában láttam területre ható varászlatokat ami megint taktikusabb harcra ad reményt.
A Risenhez képest kifejezetten szépen kidolgozott karakterek vannak,
és amíg ott magas szinteken is lenyomott pár madár ha nem jó ütembe nyomtam ezt itt nem éreztem, ki lehet térni. (Nekem itt izgalmasabb a csata)
Amúgy van benne Zoom gomb.
Ja és biztató a napi szintû netre felkúszás a magyar nyelvû patchért.
Lehet tévedek és a fele körül unni fogom, de látok benne fantáziát.
Ha a nagy szörnyekkel taktikus csatát kell majd vívni akkor nálam nyerõ lesz.
Egyre nem jöttem még rá ebbe segítsetek, az idõt hogy lehet felpörgetni éjszaka ? (mert lefekszem és nem lesz reggel)
Ja és a gépigény... Ati 4850 videókártya (középkategória alja)+4 giga ram és nálam ez rezzenéstelenül fut.
Játék data könyvtárába: 2magot használjon (cores='2' -re kell átírni 2 mag esetén)
c:\....\Arcania - Gothic 4\Data\Configuration\processmanager.xml
ThreadConfig platform='PC' cores='1'
- Kamera eltávolodására itt a megoldás! De ajánlom, a jowood.com angol nyelvû fórumát böngészgetni.
http://forum.jowood.com/showthread.php?t=172798
- Konzol elõhívása:
c:\Documents and settings\....\input.xml-ba kell beilleszteni
~ - re console jön elõ
<Input command="loot all">
<Key code="18"/>
<Activation type="first active"/>
</Input>
<Input command="cheat menu">
<Key code="41"/>
<Activation type="first active"/>
</Input>
</Inputs>
- 2 magos CPU-hoz.
Játék data könyvtárába: 2magot használjon (cores='2' -re kell átírni 2 mag esetén)
c:\....\Arcania - Gothic 4\Data\Configuration\processmanager.xml
Remélem tudtam segíteni valamelyest.
Üdv.
ThreadConfig platform='PC' cores='1'