2688
-
Jude666 #1728 Tulajdonképpen még most "szerzem be" a játékot, (95% eddig), de ahogy olvastam ennek tökéletesnek kell lennie. -
horvilaci #1727 Neked megy a "magyarosítás" ? -
Jude666 #1726 http://data.hu/get/3080658/ag4lp.part1.rar
http://data.hu/get/3080660/ag4lp.part2.rar
http://data.hu/get/3080660/ag4lp.part3.rar
Tudtommal ennek működnie kell. -
mike01010101 #1725 11 óra játék után nem annyira rossz mint elsőre tünik (de nem is jó). Az a furcsa, hogy mindent beletettek, ami a gothicban volt, csak ész nélkül. pl. le lehet feküdni az ágyra, de minek, lehet kalapálni az üllőt, de minek, lehet fenni a kardot de minek A gothicban mindenek értelme és oka volt, itt csak úgy vannak a dolgok.
Én egyébként feltettem egy kamera módot, most ugyanolyan a kamerakezelés mint a többi gothicban. Igy sokkal jobb. Nincs az az eltávolodás. Ez nem dragon age, ahol kell egy távoli taktikai nézet a csapatnak:) -
Jude666 #1724 Kivéve a történet.(legalábbis elméletileg) -
horvilaci #1723 bocsesz Jude666 -nak szól -
#1722 jaja, csak a támogató karakterek, a világ, a legendárium ugyanaz..de tuti hogy semmi más köze nincs a gothichoz..pff... -
Sunrider924 #1721 Ne haragudj hogy ezt kerdezem, de te biztosan kepben vagy a brand koruli dolgokkal? Mert ez NEM a gothic 4ik resze, sajnos a jogvedoi trukkozes miatt a kiadonal maradt a markanev, ettol eltekintve ez semmiben sem gothic... -
#1720 egyetértek :) ez lenne a minimum...ugye régen minden gothic úgy indult hogy névtelen hősünk szerencsétlen az összes képességét és tudását elvesztette a játék elejére...mivel most más a hős és ezért ezt nem tehették meg vele,a játk esett át ezen a kezelésen xDDD -
horvilaci #1719 :( -
horvilaci #1718 Üdv. a data1.bin crc hibás! Légyszi mégegyszer... -
Szaby59 #1717 A másik link "rossz lett": http://data.hu/get/3088099/skill-fixed.rar -
Jocisan #1716 Ide THX! -
totya4 #1715 Ez a Gothic 4-edik része, illene legalább azt tudnia, mint az előzőek. -
Jocisan #1714 THX! -
Szaby59 #1713 Állítólag tudtak róla, a demóban épp ezért is jó.
Csak akkor nem tudom, hogy 1 héttel a megjelenés után még miért nincs javítva, mikor kiadtak egy hotfixet is és várhatóan még egy 200 MB körüli hotfix lesz. -
#1712 De hihetetlen hogy nem tesztelték mert ha igen akkor feltűnt volna.
De legalább te itt vagy nekünk! -
Szaby59 #1711 A fejlesztések nevei benne voltak, viszont mindegyik fejlesztést egy bizonyos opció (hosszú kódsor) olvas be.
Na valaki ennek a kódsornak a helyére egyszerűen beírta, hogy "Mégsem".
Továbbá volt még 1 hibája, ami a fordítóprogramnak okozott gondot, de ezt is javítottam.
Szóval lehet linkelgetni a warez topicot, de összességében mindenki jól jár, ha a nyelvi fájlok kikerülnek! -
#1710 Mi volt a hibája? -
#1709 Köszi! (ezé dolgoztam :( ) -
ratgab #1708 Én nem követelnék semmit, ha nem tudnék velük interakcióba (tehát van is meg nincs is) lépni. Értem én, hogy hack & slash, de ez az adtunk is meg nem is kategória.
Nade nem morgolódok ilyesmin, mert baromi felesleges, úgyis ez van! Apropó te is úgy jártál, hogy a flurry-t csak véletlenül fedezted fel, hogy kell kivitelezni (stewark várban véletlenül kiviteleztem és azóta alkalmazom)!
Craftolandó fegyverek közül ti mit gyártottatok le, mert én nézegettem a recepteket (meg is csináltam párat, az először mentek kipróbálom, majd ha nem jó visszatöltöm módszerrel, érdekeltek, hogy hogy néznek ki a fegyók), de rájöttem, hogy amikorra már meg tudod őket csinálni, találsz majd sokkal jobbat is!
Még egy dolog: Forgotten graves (magyarul talán elfeledett sírok)-ben lehet találni jó kis fegyvereket: én 1 mágikus buzogányt, meg 1 kardot is találtam már így!
-
Sunrider924 #1707 En ertem, de te szerepjatekos elemeket kovetelsz egy fantazia akcio jatektol, amiben a hack and slash-en van a hangsuly, nekem igy mar nem problema, ertem hogy az csak diszlet ergo nem izgat tovabb a dolog. Masreszt neha picit azert megis zavart hogy pl szorja a jatek a vegen a Kings Sorelt ami ugye marhara ertekes volt az igazi gothicokban itt meg elsore receptet nem talaltam, aztan meg mikor a recept meglett akkor jol pofara nehezedtem, mert az elixirek nem adtak semmi permanens hatast mint amire szamitottam volna, ez van. -
#1706 Fasza, működik, köszi:) -
Szaby59 #1705 Javított skilltáblázat: kicsomagolni a data mappába http://data.hu/get/3087904/texts.rar -
#1704 ja hogy a 'szerepjátékos elemek' amit be tudunk kapcsolni? semmire nem jó, és nem is lesz szerintem...rántotta tojásporból ;) -
ratgab #1703 Jah! Kedvenc animáció, amikor a főkari a kezével csákányt imitál és kibányássza az ércet a bányában ! -
ratgab #1702 -
ratgab #1701 Értem én az összefüggést, de ott van a tárgy, használható, csak arra nem jó, amire szánták (nem értem a fejlesztőket, hogy ezzel mit akartak? " belerakjuk a feature-t oszt had szórakozzon a sok csíra vagy belerakjuk, aztán majd 1 patch formájában befejezzük?)... Érted a problémámat?
-
#1700 még jobb ha azt mondod hogy taktikai megfontolásból az ellenkező irányba törtél előre ;) -
Sunrider924 #1699 A Risen rpg, az Arcania meg fantasy action game, igy akkor mar gondolom erted miert mas. -
ratgab #1698 Használható, csak nem ér semmit: odaállsz, kotyvaszt, kijön belőle valami (potion) nem, ágyra lefekszel, van értelme? nincs... ezt mondom, hogy ott vannak, de minek!
Köszörűnél elővesz 1 olyan kardot ami nekem nincs is és elkezdi köszörülni és van valami hatása, nincs semmi, csak animáció... Tehát nem úgy mint pl.: Risen, hogy kovácsolás menete: érc kohóba be, felforrósít, át az üllőre, kikovácsol, majd onnan hűtés! Én valami ilyesmire gondoltam, szóval 1 jó nagy kihagyott ziccer (animációk jók lennének, csak nincs értelme használni) szerintem! -
Sunrider924 #1697 Elfutottam, ez olyan durvan hangzik, a taktikus visszavonulas jobban tetszik -
ratgab #1696 Én harcosként játszom, így nekem az a gyűrű totál haszontalan volt... -
Jude666 #1695 Hurrá!
Itt van e
Arcania Gothic 4 magyarosítás:
http://www.megaupload.com/?d=NMKO7Y4H
http://www.megaupload.com/?d=XW91O44C
http://www.megaupload.com/?d=Z25EHP3C -
sirdond #1694 ergo te sem tudtad kivédeni, csak elfutottál :)
na mindegy,a lényeg,hogy legyűrtem gothic-on -
Sunrider924 #1693 Van egy opcio ahol bekapcsolhatod hogy a roleplaying itemeket, ugy mint agy, kovacsulo stb hasznalhassad. -
ratgab #1692 Na álljunk már meg itt egy polgári szóra: q6600 4 magos proci, ati 5770 soc 1gb-s videókártya, 3 gb ram-mal ne mond már, hogy szar a gépem. Jah és úgy, hogy a demo tükörsimán futott. Ez kérlek alássan, nem a szar gép kategória, hanem a szar optimalizáció kategória. Köszönjük szépen 1-es leülhetsz!
Hardon játszom, nem fetrengek verítékben... más játéknál hardon már vért pi... volna... méghogy nem könnyű a játék.
Ami nekem nagyon fájó, pedig nem vagyok Hardcore Gothic rajongó: Ott vannak ezek a fránya tárgyak, mint ágy, alkémiai asztal, köszörűkő, goblin dob (ugyan nem csinál semmit, de fun)stb. stb. Miért nem lehetett ezekhez társítani valamit, pl alszol, akkor gyógyulsz (még az időmúlást is akár ki hagyhatnák), köszörűkőnél az aktuális fegyver sebzése pár százalékkal (pl.: 10%) növekedni. Ezekhez kapcsolódóan a craft rendszer igaz, hogy rugalmas, de így egy vicc... kérem, hát ott vannak ezek a munkaállomások, amiket felsoroltam, miért nem lehetett esetleg betenni lehetőségként, hogy akár ott is lehet manuális craftolni, illetve lustábbaknak maradna a jelenlegi automatice rendszer?
Összességében engem is szórakoztat a játék a fentebbi hibáktól eltekintve (mikroszaggatás=optimalizálatlanság, craft=igénytelenség, nemtörődömség).
1 fontos dolog még a játékot teljesen elvetőknek: Első pár óra nem túl szórakoztató, amikor viszont már eljutsz 10-es szintre, valami megmozdul a gémen belül és hirtelen a semmiből, elkezd némi, hangsúlyozom némi Gothic feeling előkúszni a dologból. Ahonnan számomra teljes mértékben tudatosult, hogy a gothic feelinget érzem az a mocsár volt!
Apropó mocsár, kinek sikerült megcsinálni a gyűjts össze 12 pókhálót nevezetű küldit? Hát ha nem jártam körbe 35-ször a mocsarat, mire összeszedtem az összeset, akkor 1x se. -
#1691 WRZ-topikban keresd!
-
Jude666 #1690 Sziasztok!
Lehet, hogy már előttem ötvenen kérték, de légyszi valaki töltse fel a magyar nyelvi fájlokat! -
#1689 Szívesen!
Nem hát, csak nyugodtan