Gothic 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elõzõ Gothic játékokban lehetett csatlakozni valamelyik táborhoz.Fõleg a 3.részben volt a legjobb hogy mindegyiknek elvégeztem a munkáját,és már csak az én vezényszavamra vártak hogy megtámadják egymást.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Faki
Hát ez a cucc minden csak nem Gothic. Annyira primitív az egész, hogy már fáj. Láthatatlan falak, nincs úszás, hangulattalan környezet stb. De a legborzasztóbbak a küldetések. Egyes személyek elõre tudják mit akarok tõlük, aztán a legtöbb továbbvezetõ út valami facepalm miatt le van zárva. Az NPC-k nagy része életképtelen, még a seggüket is nekünk kell kitörölni, mert egy nyomi hadsereg sem képes goblinoktól elvenni a zászlójukat. Szóval az egész világ olyan mint egy óvoda, ahol a játékos az óvóbácsi. De a legjobb, hogy beszenvedtem egy várba, majd megszólal a fõ uraság, hogy most nem tud velem beszélni arról a bizonyos dologról mert sok a dolga. Persze minden másról csak úgy f*ssa a szavakat. Legtöbb küldetés meg így néz ki: "A" kér szívességet, ami "B"-hez visz. "B" szintén kér egy szívességet ami C"-hez visz, "C" aszondja menjek egy barlangba gombát szedni és akkor megkapom az infót, aztán szaladgálhatok vissza a láncon.

Ez nem Gothicnak, hanem rpg-nek is sz*r.

Broafka
az jó...
nálam az egész szaggat. az elején azzal a királlyal is kicsit rapperes volt a mozgásom, aztán fölkell a karakterem és 16-20 FPS-sel megyek.

és még nem esett az esõ...

4 giga memóriám van, Intel 2 core Duo CPU procim van

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

CalebJoe
nem csak a kártya a lényeg hanem a memória és a proci is, nálam is beszaggat fõleg amikor esik az esõ
amúgy a játék szar nem a géped az tuti
Broafka
nálatok milyen grafikai beállításokkal megy a játék?

mert nekem minden high, és eléggé akad, pedig tök új a kártyám :-/

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

gfreak
nem éppen épületesek a szövegek,de nem mondhatnám zavarosnak..a szinkron jobban idegesít pár karakternél 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

Igen, persze, értelek, és pont ezért vagyok gondban, mert döntenem kell a Gyûjtõi változat, és a Magyar játék között...<#fejvakaras> Mert számomra ugyanolyan fontos mindkettõ, vagyis a Magyar szöveg fontosabb volt mindig is, csak már elég régóta beterveztem ennek a gyûjtõi változatát...<#nemtudom>

deniro2
Nem tudom, csak nekem zavaros az angol szöveg? Olyan idióta fogalmazások vannak benne, hogy alig tudom kibogozni, hogy mirõl van szó... Lehet, hogy az én angol tudásom nem elég, de eddig ilyen szar szövegeket én nem olvastam más játékban...

Ha tényleg a történet érdekel, akkor szerintem vedd meg a magyar verziót.
Jó lett a fordítás, és ezzel megtámogatod a hazai kiadót is.
Csak azok a hibák ne lennének... Reméljük, érkezik javítás a skillfához 😊

Igen, ez eddig is így volt(sajnos), de nekem pont jobb lenne fordítva, mert engem inkább a sztori érdekel, és a választható opciók egyszerûbben, és könnyebben fordíthatók, tehát speciál azokat még talán tudnám gyorsan is fordítani... <#nevetes1>

Igen, erre én is gondoltam, majd akkor várok, és keresgélek a neten, hátha próbálkozott már más is ilyennel és van tapasztalata már, mert nem hiszem, hogy csak egyedül én vagyok így ezzel! (Nem olyan kicsi a világ, mint képzeljük...) <#awink>

Csak a választható részeknél,de amikor a másik mondja és mondja,ott nincs
Sanszos,hogy a kalóznál csak a törés kavar be...szerintem..bár tesztelni elõre nem tudom hogy lehet,ha megrendeled,felteszed..és átrakod bele a magyar file-okat,akkor az eredeti lemezzel akár futhatna is...
Nincs olyan opció a játékban, hogy csak kattintásra menjen tovább a szöveg??? Mert így még sajna fordítani sem tudom, mert nincs rá idõ...

Meg szeretném rendelni a gyûjtõi változatot külföldrõl, de az sajna nem magyar, és a cdproject, aki a magyarosítást csinálta, nem tud segíteni, van valakinek valami ötlete?<#help>

Oké, egyetértek, szerintem is fejezzük be, nekem csak roszul esett, hogy így elkezdtél oltogatni, azért az 1 darab hozzászólásért, amiben nem volt semmi extra szerintem... De hadjuk lényegtelen, felõlem szent a béke, én nem haragszom rád, de akkor te se hozd elõ a témát többet!

Nekem Ati kártyám van.És semmi gondom sincsen vele.A hotfix mindent megoldott.10.9 driver van fen

C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO

Na megvolt az uninstall is...

Hello!

Köszi szépen ki is próbálom!!!!!!

Remélem mûködik!

Üdv B.
ott a listából a polish egész pontosan..
és milyen érdekes..az 220 megás..alatta a multi 5 meg 13...szóval máshogy csomagolták
Cseng küldtem üzit.
Amúgy nem a nyelvvel van a gond...
Tehasut
xBoriszx:
szerintem ez kell neked
nem mert belebuherkedtek a srácok,hogy fusson
igen lehet.magyar mellett lengyel és cseh van...
De akkor minek teszik fel a PC guru oldalára?
McFrost
És aki megveszi a steamen, az beszopta? Nem hinném.....ez csak virágbótinál lehet így.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Murder3
tehát a reloaded-hez nem jó ez a data0 magyarítás?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Hmm..

volt benne angol francia meg még legalább három, magyar az nem...

Lehet ez a gond?
buta kérdés a hibaüzenetnél..de a hotfix nem regionális valami?
virágboltim van,ami angol ugye és arra a leszedett hotfix gond nélkül települt..
Hihetetlen hogy igy kiadják a játékot!

Túl vagyok már egy telepítésem, frissitettem a DX-et, a videokártya drivert, a Visual c++-t, a Windowst frissitettem, a NetFrameworköt is, a psychX-et feltettem meg levettem...

Hogy a p*ba képzelték ezt?

Ez a hibaüzenet mindig a Hotfix felrakása után :

Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: Arcania.exe
Alkalmazásverzió: 1.1.0.1385
Alkalmazás idõbélyegzõje: 4cb46f05
Hiba – modul neve: MSVCP90.dll
Hiba – modul verziója: 9.0.30729.4926
Hiba – modul idõbélyegzõje: 4a1743c5
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 00005da4
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.768.3
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

De megmondom, lehet nem véletlen hogy a game szarul fut ATI kártyákon. Mindenhol az NVidia logo vigyorog szembe, még a rendszerkövetelményeknél sem vették a fáradtságot hogy ATI kártyát is irjanak. Jobban áll a dolog ha a szponzor kártyáján simábban több fps-el fut a game. De ugy néz ki kicsit túllõttek a célon. Erre itt a hotfix.. de még ez sem mûködik..õrület! Játszani akarok !!!
Tehasut
Érdekes, ilyen se volt még: nem lehet magyarrá varázsolni a játékot, mert a nyelvi fájlok a védelem részét képezik.
Nekem az a véleményem, hogy a Spellbound a kacifántos védelem helyett inkább a játék minõségére fordíthatta volna az energiáját...
Hát itt valamit nagyon elcsesztek a fiúk a demó teljesen jól ment itt meg mintha lag lenne a játékban

mivel nincs hotfix uninstall külön és belepiszkál az állományba,gyorsabb,ha a játékot le és vissza..
Hello!

Segítsetek légyszi!

Eredeti a game, feltettem, 25 fps ( a gépem q9400 4GB RAM HD4900), szarul ment, feltettem rá a hotfixet, most meg nem indul el.. Mit csináljak????

Köszi!

ÜDv
Borisz
Omega888
Tartok attól hogy a magyar(multi3) verzióhoz külön crackot kell majd készíteni, tekintve hogy meg lett piszkálva a data0.pak

na ennyire nem ismertem õket..azt hittem magyar boltban magyar forgalmazótól féle beszerzési monopólium van..
balee4
Nem biztos, nem tudom, hogy ismered-e õket, na szóval annyit érdemes róluk tudni, hogy, szinte mindent (fõleg konzolos játékkal foglalkoznak) közvetlenül külföldrõl szereznek be, nem nagykerbõl, így általában minden olcsóbb nálunk, mint itthon általában. Ezért gyanakszom arra, hogy ezt is külföldrõl hozták be, akkor meg biztos, hogy nem magyar. Stracraft 2-nél is náluk már a megjelenésekor volt az angol papírtokos változatból, amikor CD Galaxis-ban a gagyibb, papírtok nélküli kiadás volt csak kapható ugyanolyan áron.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

ezért nem kellett volna..cdgalaxis öles betûkkel írja az adatlapon,hogy magyar feliratos..más nem jön be az országba ilyenkor
balee4
Platinumshop-ban csak 7900 a játék. Bár nem tudom, hogy a magyart árulják-e. Mindenesetre rákérdeztem email-ben.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Sztem lesz hozzá patch, a CD Projekt ilyenben megbízható.

rage
Igen, a data0.pak része a Reloaded-féle cracknek, tehát biztosan átírta azt.
Ha most felülírjuk a magyar változat eredeti verziójával, abból nem sok jó sül majd ki 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

és akkor meg azért anyázik az ember,hogy a skill fa hiányos...és ki tudja még mi maradt ki ilyen alapon a fordításból😊
balee4
Meg kell venni a játékot, nincs mese. 😄

Murder3
csak a data0 kell?
vagy az a test69 is?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

itt az lesz a bibi,hogy mintha a a data fileban is lenne valami védelem szerûség...
rage
Ok, csak gondoltam, nem lesz elég ez a két pak file, esetleg át kell írni az ini-t is.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

átírni nem elég sajnos,ez multi5 kiadás..a magyar meg multi3
de abban esetleges textúrázások is benne lehetnek,nem csak párbeszédek gondolom
rage
A magyar változatban a lang.ini file-ban mi a language értéke?
A Reloadedben 0*09

McFrost
A Mafia 2 -ben az angol nyelv majdnem 500 mega, szal szerintem lehet.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8