2688
  • meteoreső
    ezüsttó után van egy jelem vissza a másik várba odamegyek és mira vagy ki vár hogy szerezzem meg darabokat neki amivel uralhatja az időjárást.
    Valami romoknál, de erre sincs semmi jelzés a térképen...
  • meteoreső
    MEG IS VAN KÖSZI
  • Man19
    Ja, hogy amit régebben mondott véleményt valaki, arra mondtad, hogy szarkazmus? Oké, csak nem értettem miért az én hozzászólásomra linkelt akkor... Ezért kérdeztem. Mert a szarkazmus szó, az általam idézett hozzászólásba került elő legutoljára.
  • Shep
    Akkor most magyarázzam el, hogy arra írtam a dolgot, hogy a kolléga megkérdezte, hogy miért megy neki pocsékul és arra írtam, hogy optimalizálatlan de volt itt valaki azt írta amit idéztem. Tiszta már? Semmi köze hozzád!
  • wedge31
    Szerintem messze alul multa az elödöt a grafot leszámitva.
    A morrowind összetettebb volt sok tekintetben.
  • Man19
    Sorry: #1128...
  • Man19
    Visszaolvastam, és az 1127-es hozzászólásban volt megemlítve legutoljára a szarkazmus, ahol a delikvens engem "próbált" oltani...
  • Shep
    Semmi köze ahhoz amit írsz, az egyik kolléga írására alapult a hsz-em olvass vissza kicsit!!!
  • Man19
    A fejlesztéshez, csak annyi hozzáfűzni valóm lenne, hogy volt épp elég idejük fejleszteni(4 év), ennyi idő telt el a Morrowind és az Oblivion között is, mégis felül tudták múlni az elődöt...
  • wedge31
    Ja, király gyürü én még mindig azt használom.
  • sirdond
    a kémény melletti toronyban (és nem szobában)
    a kémény pedig a kovács kemencéjének kéményére utal szerintem,szóval a várfal valamelyik tornyában keresgélj, bár összesen csak egyben van matrac,ha jól emlékszem

amúgy érdemes megszerezni a gyűrűt, a legjobb item akkor tájt, én nagyon sokáig használtam még utána
  • sirdond
    két észrevétel a lopakodásnál:
    -settenő, az mi? szerintem inkább osonás, vagy esetleg a surranás megfelelőbb lenne, vagy amit a sneak-re szoktak használni a fordításokban

-a lesben állás pedig 200% pluszt ad és nem 100-at
  • meteoreső
    Mennyien sopánkodnak itt
    pedig szerintem élvezetes a játék
    Nem a gothic folytatása és nem annyira bonyorult de attól még jó.
    A Morrowindes vonallal meg hiába hasonlítgassák, negyed annyi fejlesztése se volt mint azoknak a játékoknak.
    Aki hardcore rpg akar előkaparja a wizardry 8 at van magyar fordítás már.
    Most már a köznépeknek "emészthetőbb" fantasy a trendi, mert hát el is akarják adni. Arra meg tökéletesen jó.
    Egy kérdés a kommenten kívül :)
    Ezüst t várában az arhívumban említik az elrejtett kulcsot a toronyban ahol csókolóztak :)
    Na most felkiáltó jel nem jelzi, értem én hogy rejtett de nem látok sehol kéményt ebben a kastélyban merthogy a kémény meletti szobában lenne elvileg a matracban
    de hol is ???
  • wedge31
  • imgood
    Nem tom. Sztem a Gothic 3 sokkal de sokkal jobb volt. Sokkal nagyobb volt a szabadság. Itt tiszta vicc h mikor lövöm a fejét egy csávónak nyillal a fejében eszi tovább a kaját:S :D
  • Maxtreme
    A teljesség igénye nélkül, csináltam 1 ilyet:

Nem szép, de hasznos :)
  • dolfy #1632
    Sziasztok!

Az a gondom, hogy a demo elindítása után leáll a program "program működése leáll" hibaüzenettel.
    Nem tudjátok mi lehet a gond?
  • lexi1004
    Köszönöm szépen!!
  • cylonflatus
    Gothic 4 wrz/off topic.
  • HarpR
    Sziasztok. Kellene egy kis segítség mert megakadtam. Ott járok, hogy "Felfedeztem" a barlang rendszert ami elvihet a kovácsműhelyhez. A küldetés azt írja kutassam át a barlangot, de semmi olyat hogy mit keressek vagy merre. Aki tud segítsen, és mellőzzük az olyan kommenteket, hogy kutasd át meg keresd meg.
  • wedge31
    Ahhoz több tucat kép kellene mert csak akkor irja ki a skillt ha fölé viszed az egeret.

A demós megoldás nekem bejött azota tudom mi terem a skillfán...
  • Man19
    Nem értem, hogy jön ide a szarkazmus(csúfolódás)... Attól még, hogy a Gothic 3 optimalizálatlan volt, azért még kellett hozzá egy elég jó gép, mint, ahogy a Risen optimalizált, de az is azért megkéri a minőségi vasat...
  • Ironman2
    Hátha valakinek van boxa,és nem tud róla azért linkeltem ide.
  • Maxtreme
    thx, ez ide krvára kellett
  • Ironman2
    http://www.gamestar.hu/fable-2-ingyen.html
  • lexi1004
    A magyar nyelvi fájlok megvannak már, egy kis böngészést követően, de ennek ellenére szeretném kérni a warez top. linkjét, ha lehetséges :)

Illetve aki feltette a magyarosítást érdekelne, hogy melyik gothic 4 feltörésre és hogy lentebb le van-e írva a magyarosítás menete? Illetve a hotfix fájl linkje és valami kis magyarázat hozzá?

Köszi szépen még egyszer!
  • Maxtreme
    Srácok. Nincs valakinek 1 képe a honosított skillfáról + leírásokról? :) (vagy töltsem le a demot, és szolgáljam ki magam? :) )
  • H3LLBoY
    Feladom!!! Se a hotfix, se a .xml szerkesztés nem segített, így reménykedhetünk, hogy a következő patch vagy hotfix segíteni fog valamit! :(
  • lexi1004
    Sziasztok!
    Lentebb olvastam, hogy már vannak magyar nyelvi fájlok és hogy a warez topicban elérhető. Ezt a topicot nem találom, linkelné valamelyikőtök?
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Üdv
  • H3LLBoY
    Kösz a választ, akkor kipróbálom hátha segít valamit!!!
  • Shep
    Én nagyon jól tudom de (tudod szarkazmus).

Helloboy aki megvette eredetiben azoknak többnyire segít a hotfix és jobban fut de van akinek meg nem úgyhogy vagy igen, vagy nem.
  • H3LLBoY
    A hotfix az segítene ezen valamit, vagy inkább várjak olyan patch-re, ami majd az optimalizáláson javít?
  • Man19
    Az optimalizálatlanságra egy tipikus példa:
    A Risen full grafikán szaggatás nélkül fut, míg a Gothic 3 nem full grafikán is szaggatt...
  • Shep
    Egyes vélekedések szerint optimalizálatlan, mások úgy gondolják ,hogy ha játszani akarsz akkor vegyél hozzá jó gépet, mert "... az optimalizálatlanság nem szinonimája annak, hogy gyenge a gépem"
  • H3LLBoY
    Hali!
    Miért van az, hogy azon a gépen, ami az aláírásomban van, nem megy a játék 12-20 FPS-nél többel? Már módosítottam az .xml file-t is két magra, ez sem segített semmit. Valakinek valami ötlet? Amúgy a játék rohadtul bejönne, csak élvezhetetlen!!!
  • Man19
    Mert, ha egyikét se, akkor tényleg értelmetlen lenne megvennem, sőt kipróbálnom is...
  • Man19
    Persze, tudom, már mondták egy páran, de direkt azért írtam le, hogy mikkel játszottam még, amik bejöttek, hogy a játékélmény melyik game-ét éri el
  • Prince23
    nektek amúgy van uninstall algoritmus a jáéknak, a progik telepítésénél?
  • Sunrider924
    En arra gondoltam hogy a crack sok esetben azt jelenti hogy kigyomlaljak a vedelmet jelento file-okat es akkor megszunik az a performance problema amirol olyan sokan panaszkodnak az eredeti jateknal, felteve hogy jol gondolom es a jatek vedelme rontja el az egeszet.
  • Ironman2
    Hát elég szar feature.