2688
-
meteoreső #1648 ezüsttó után van egy jelem vissza a másik várba odamegyek és mira vagy ki vár hogy szerezzem meg darabokat neki amivel uralhatja az időjárást.
Valami romoknál, de erre sincs semmi jelzés a térképen... -
meteoreső #1647 MEG IS VAN KÖSZI -
Man19 #1646 Ja, hogy amit régebben mondott véleményt valaki, arra mondtad, hogy szarkazmus? Oké, csak nem értettem miért az én hozzászólásomra linkelt akkor... Ezért kérdeztem. Mert a szarkazmus szó, az általam idézett hozzászólásba került elő legutoljára. -
#1645 Akkor most magyarázzam el, hogy arra írtam a dolgot, hogy a kolléga megkérdezte, hogy miért megy neki pocsékul és arra írtam, hogy optimalizálatlan de volt itt valaki azt írta amit idéztem. Tiszta már? Semmi köze hozzád! -
#1644 Szerintem messze alul multa az elödöt a grafot leszámitva.
A morrowind összetettebb volt sok tekintetben. -
Man19 #1643 Sorry: #1128... -
Man19 #1642 Visszaolvastam, és az 1127-es hozzászólásban volt megemlítve legutoljára a szarkazmus, ahol a delikvens engem "próbált" oltani... -
#1641 Semmi köze ahhoz amit írsz, az egyik kolléga írására alapult a hsz-em olvass vissza kicsit!!! -
Man19 #1640 A fejlesztéshez, csak annyi hozzáfűzni valóm lenne, hogy volt épp elég idejük fejleszteni(4 év), ennyi idő telt el a Morrowind és az Oblivion között is, mégis felül tudták múlni az elődöt... -
#1639 Ja, király gyürü én még mindig azt használom. -
sirdond #1638 a kémény melletti toronyban (és nem szobában)
a kémény pedig a kovács kemencéjének kéményére utal szerintem,szóval a várfal valamelyik tornyában keresgélj, bár összesen csak egyben van matrac,ha jól emlékszem
amúgy érdemes megszerezni a gyűrűt, a legjobb item akkor tájt, én nagyon sokáig használtam még utána -
sirdond #1637 két észrevétel a lopakodásnál:
-settenő, az mi? szerintem inkább osonás, vagy esetleg a surranás megfelelőbb lenne, vagy amit a sneak-re szoktak használni a fordításokban
-a lesben állás pedig 200% pluszt ad és nem 100-at -
meteoreső #1636 Mennyien sopánkodnak itt
pedig szerintem élvezetes a játék
Nem a gothic folytatása és nem annyira bonyorult de attól még jó.
A Morrowindes vonallal meg hiába hasonlítgassák, negyed annyi fejlesztése se volt mint azoknak a játékoknak.
Aki hardcore rpg akar előkaparja a wizardry 8 at van magyar fordítás már.
Most már a köznépeknek "emészthetőbb" fantasy a trendi, mert hát el is akarják adni. Arra meg tökéletesen jó.
Egy kérdés a kommenten kívül :)
Ezüst t várában az arhívumban említik az elrejtett kulcsot a toronyban ahol csókolóztak :)
Na most felkiáltó jel nem jelzi, értem én hogy rejtett de nem látok sehol kéményt ebben a kastélyban merthogy a kémény meletti szobában lenne elvileg a matracban
de hol is ???
-
#1635 -
imgood #1634 Nem tom. Sztem a Gothic 3 sokkal de sokkal jobb volt. Sokkal nagyobb volt a szabadság. Itt tiszta vicc h mikor lövöm a fejét egy csávónak nyillal a fejében eszi tovább a kaját:S :D -
#1633 A teljesség igénye nélkül, csináltam 1 ilyet:
Nem szép, de hasznos :) -
dolfy #1632 Sziasztok!
Az a gondom, hogy a demo elindítása után leáll a program "program működése leáll" hibaüzenettel.
Nem tudjátok mi lehet a gond? -
lexi1004 #1631 Köszönöm szépen!! -
#1630 Gothic 4 wrz/off topic. -
HarpR #1629 Sziasztok. Kellene egy kis segítség mert megakadtam. Ott járok, hogy "Felfedeztem" a barlang rendszert ami elvihet a kovácsműhelyhez. A küldetés azt írja kutassam át a barlangot, de semmi olyat hogy mit keressek vagy merre. Aki tud segítsen, és mellőzzük az olyan kommenteket, hogy kutasd át meg keresd meg. -
#1628 Ahhoz több tucat kép kellene mert csak akkor irja ki a skillt ha fölé viszed az egeret.
A demós megoldás nekem bejött azota tudom mi terem a skillfán... -
Man19 #1627 Nem értem, hogy jön ide a szarkazmus(csúfolódás)... Attól még, hogy a Gothic 3 optimalizálatlan volt, azért még kellett hozzá egy elég jó gép, mint, ahogy a Risen optimalizált, de az is azért megkéri a minőségi vasat... -
Ironman2 #1626 Hátha valakinek van boxa,és nem tud róla azért linkeltem ide. -
#1625 thx, ez ide krvára kellett -
Ironman2 #1624 http://www.gamestar.hu/fable-2-ingyen.html -
lexi1004 #1623 A magyar nyelvi fájlok megvannak már, egy kis böngészést követően, de ennek ellenére szeretném kérni a warez top. linkjét, ha lehetséges :)
Illetve aki feltette a magyarosítást érdekelne, hogy melyik gothic 4 feltörésre és hogy lentebb le van-e írva a magyarosítás menete? Illetve a hotfix fájl linkje és valami kis magyarázat hozzá?
Köszi szépen még egyszer! -
#1622 Srácok. Nincs valakinek 1 képe a honosított skillfáról + leírásokról? :) (vagy töltsem le a demot, és szolgáljam ki magam? :) ) -
#1621 Feladom!!! Se a hotfix, se a .xml szerkesztés nem segített, így reménykedhetünk, hogy a következő patch vagy hotfix segíteni fog valamit! :( -
lexi1004 #1620 Sziasztok!
Lentebb olvastam, hogy már vannak magyar nyelvi fájlok és hogy a warez topicban elérhető. Ezt a topicot nem találom, linkelné valamelyikőtök?
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Üdv
-
#1619 Kösz a választ, akkor kipróbálom hátha segít valamit!!! -
#1618 Én nagyon jól tudom de (tudod szarkazmus).
Helloboy aki megvette eredetiben azoknak többnyire segít a hotfix és jobban fut de van akinek meg nem úgyhogy vagy igen, vagy nem. -
#1617 A hotfix az segítene ezen valamit, vagy inkább várjak olyan patch-re, ami majd az optimalizáláson javít? -
Man19 #1616 Az optimalizálatlanságra egy tipikus példa:
A Risen full grafikán szaggatás nélkül fut, míg a Gothic 3 nem full grafikán is szaggatt... -
#1615 Egyes vélekedések szerint optimalizálatlan, mások úgy gondolják ,hogy ha játszani akarsz akkor vegyél hozzá jó gépet, mert "... az optimalizálatlanság nem szinonimája annak, hogy gyenge a gépem" -
#1614 Hali!
Miért van az, hogy azon a gépen, ami az aláírásomban van, nem megy a játék 12-20 FPS-nél többel? Már módosítottam az .xml file-t is két magra, ez sem segített semmit. Valakinek valami ötlet? Amúgy a játék rohadtul bejönne, csak élvezhetetlen!!! -
Man19 #1613 Mert, ha egyikét se, akkor tényleg értelmetlen lenne megvennem, sőt kipróbálnom is... -
Man19 #1612 Persze, tudom, már mondták egy páran, de direkt azért írtam le, hogy mikkel játszottam még, amik bejöttek, hogy a játékélmény melyik game-ét éri el -
#1611 nektek amúgy van uninstall algoritmus a jáéknak, a progik telepítésénél? -
Sunrider924 #1610 En arra gondoltam hogy a crack sok esetben azt jelenti hogy kigyomlaljak a vedelmet jelento file-okat es akkor megszunik az a performance problema amirol olyan sokan panaszkodnak az eredeti jateknal, felteve hogy jol gondolom es a jatek vedelme rontja el az egeszet.
-
Ironman2 #1609 Hát elég szar feature.