2688
-
kantorgabor #1808 Valaki délelőtt irta, hogy a skill tábla javitva lett.De hogyan lett javitva? Talán jött hozzá valamilyen javitás? Mert nekem továbra sem műkodik. A játék eredeti és rajta van a hotfix is. -
spcs #1807 A magyar nyelvi fájlokat pedig valamelyik korábbi hozzászólásban megtalálod. Telepíteni kell. -
spcs #1806 Az indító parancsikont írd át a célnél "hu" ra. Ez legyen beleírva "C:\Program Files\JoWooD Entertainment AG\ArcaniA - Gothic 4\Arcania.exe" language="hu" -
Jude666 #1805 Van valakinek valami ötlete hogy működik a magyarosítás? -
Jude666 #1804 Furcsamód nekem egyből elindul oroszul.Szóval már csak valami honosítás kellene. -
Jude666 #1803 Köszi szépen, úgy tűnik ez a probléma kilőve Már csak a többi ezer van hátra.A magyar nyelvi fájlokkal mi a teendő? Úgy értem, hol találom őket? -
#1802 Akinek indítás után lefagy egy "ArcaniA működése leállt..." hibaüzenettel, az vegye vissza a hangkártyáját 48 KHz-re, az megoldja a problémát. -
mike01010101 #1801 Ha meg aktualis: 3x inditottam el a telepitott mert az hittem lefagyott, de utana hagytam es egyszer csak kesz lett.
-
#1800 Ja és ha disabled-re állitom a 19-est akkor indul szépen a 22-esen persze :) -
Jude666 #1799 Esetleg valaki, akinek nem eredeti és tudna segíteni. -
#1798 A 22-es felbontására van állitva. 1680*1050
-
Sunrider924 #1797 Hm,ize, bocs a stilus miatt, csak atkozottul megutaltam oket, lusta soher banda, mert megtehettek sokaig a monopol helyzetuk miatt es felszar termekeket is kiadtak.... -
Sunrider924 #1796 Muszaly, mert nagy szarban van, senkinek nincs mar ra szuksege, Intelnek van sajat alaplapja mar, amdnek sem kell szoval kiesett a "csecs" a szajabol de kurvara -
Jude666 #1795 Senki sem találkozott ilyen problémával?
Arcania működése leállt:a vindóz megoldást keres a problémára
rld verzióm van.Bár a demó is ezt csinálja :( -
xido #1794 Esetleg a beállítást a 19-es méretéhez közelebbnek érzi?..Ha nagyobbre veszed a flebontást,nem átrakná a másikra? -
totya4 #1793 Pofátlanség teteje szerintem hogy a readme-ben minimum/ajánlott konfignál ATI kártya meg sincs adva, ennyire nem kéne az nvidia seggét nyaldosni. -
#1792 Közben beindult, végzett is. :) -
#1791 Nekem 15 perc alatt fenn volt. -
Jude666 #1790 Sziasztok!
Tudnátok segíteni a "beüzemelésében"?
Szóval feltettem de valamiért indításkor mindig kifagy működési problémával.(a demó is)
Ezenkívül a magyarításnál lemezt kér, amit már végképp nem értek miért.
Szóval ha valaki lenne olyan kedves és leírná pontosan a telepítést azt nagyon megköszönném! -
#1789 Eredeti játékosok! Nektek is nagyon nyögve zajlott a telepítés? Mert nekem elvileg most települ, de már lassan egy órája annál a résznél áll, hogy "Extracting datablocks1.pak (1 631 338 496 bytes)...", a csík meg alul még sehol sem tart.
Közben egyfolytában pörgeti a lemezt, vinyó LED-je is folyamatosan világít, elkezdtem most egy ideje nézni a játék könyvtárát, elvileg 4,2 GB már fent van, aztán kíváncsiságból egyre gyakrabban ellenőrizgettem, de azóta sem jelez többet.
Nagyon utálom ezeket az optikai dolgokat, de azért jó érzéssel tölt el az eredeti verzió megléte, mert tetszett a demo és nagyon érdekel a teljes verzió is (életemben nem játszottam még rpg-vel, tudom amúgy hogy ez sem az, de újoncoknak tökéletes).
Lesz-e ebből még vajon valami vagy lőjjem ki és esetleg kezdjem újra a telepítést? Nálatok hogy zajlott? -
meteoreső #1788 A Trollt nagyon egyszerű legyőzni.
Jég jég jég.
megfagyva csak egy nagy darab tehetetlen húshalom. -
#1787 Sziasztok.
Van itt olyan aki több monitoron gépezik?
Nekem kettő van egy 22" és egy 19"-es.
Ha elinditom a játékot akkor a 19-esen jelenik meg a kép de a kurzort a 22-esen mozgatom és úgy lehet klikkelni a menükre :D
(Bármilyen másik játék rendesen a 22-esen jelenik meg!)
Érthető ahogy leirtam? :D
Mitől lehet ez?
Sarki fűszeres verzióm van. -
#1786 Risen után kissé negatívan álltam hozzá az ilyen jellegű játékokhoz, de azt kell mondjam kellemesen csalódtam! Nem bírtam letenni a demót!=) -
Sunrider924 #1785 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem hard fokozaton tobb mint 5 percbe telt de megfekudt, semmi esetre se szabad hagyni hogy megusson, iszonyatosat odabir csapni, nekem ugy ment a dolog hogy befagyasztottam ami ugye nagyon lelassitja moge gurultam es amig a fagyasztas kitart utogetni foyamatosan, aztan elfut ujrafagyaszt , ismetles elolrol, tuz nagyon sokat nem sebzett rajta nekem, de meele karival toltam, fizikai sebzesem volt nagy nem a magikus -
#1784 Na leginkább a király páncélok miatt tetszik a játék. Ezért fogom csak végigtolni. :D -
#1783 Nem a 3-ról, hanem a Forsaken-ről beszélek, sima 3. rész nekem is bejött, még bugosan is nyomtam mikor kijött.:D -
sirdond #1782 az tényleg nagyon jó amu
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én ennél csak egy jobbat találtam később -
derboy #1781 nekem nem sikerült beüzemelnem.valaki segitene.hiába másoltam be a data mappába nem müködött.egyébként még a párbeszédekben is marad angol szöveg. -
#1780 Ezt most találtam végre valami normális amulett egy ijásznak.
-
horvilaci #1779 Miért mi a baja? Ha a skill táblázatra gondolsz az már javítva lett!!! -
derboy #1778 Valaki tudja mikor lesz a magyaritás javitva? -
antos1 #1777 Oda nekem be kell mennem :) -
antos1 #1776 ki adja a questet stewark-ban ebbe a régi kriptába??? -
Man19 #1775 Mondjuk az angol elnevezésed nem találó, cserbenhagyott bugok helyett ajánlom a cserbenhagyott rajongók elnevezést: Forsaken Fans... -
sirdond #1774 öö, stewarkban adja a questet, de akkor te nem azt választottad szerintem
mike01010101: a felén már túl vagy
-
mike01010101 #1773 Ha most a kolostornál tartok 13 óra után, még mennyi van hátra, felén már túl vagyok? -
antos1 #1772 oké,köszönöm,akkor megyek tovább az ezüst-tó felé :)
-
sirdond #1771 később küldetés lesz -
antos1 #1770 Sziasztok!
Stewart közelében van egy kicsit távolesőbb helyen egy régi kripta nevezetű barlang ( közelében van egy üres, félig lerombolt torony is) abba a kriptába hogyan kell bejutni,mert zárva van az ajtaja. Küldetésnek sem adta be senki.
Köszönöm a segítséget. -
Jude666 #1769 Bár ezt nem a crack hanem a setupnál teszi.