2688
-
bgabor #1848 Hol van leírva ez a manuális két procis használat beállítás? Visszaolvastam négy oldalt és semmi. -
bgabor #1847 Ez is egy vicc amúgy. A demót pont azért teszi fel az ember, hogy lássa, fog e futni a végleges a gépén. Erre a fullnak kétszer akkora a gépigénye, mint a demónak. Persze ez csak akkor derül ki, amikor az ember már felrakta(és megvette) a fullt.
Nem ezt nevezik átverésnek?
Szerencsére egyre többen jönnek rá, hogy ma már nem szabad eredeti játékot vásárolni. Tíz-tizenöt évvel ezelőtt megérte, mert az ember kőkemény minőséget kapott a pénzéért. Ma már csak lenyúlás és átverés megy. Ezért ma már csak a lámák vásárolnak eredeti játékot. -
bgabor #1846 Igen, ez a szokásos magyar magatartás. De az ilyen hozzáállású alakok nem szokták sokra vinni. Az önzőség nem vezet jóra. -
Jude666 #1845 Tudod, ha már valakinek tökéletesen működik akkor az általában kurvára leszarja azokat akiknek nem, de persze amíg nem oldotta meg a saját problémáját az illető addig mindenki gonosz neki aki nem segít.Ergo ez egy ördögi kör.Persze vannak kivételek akik hál' isten igyekeznek mindent megtenni a közösségért. -
bgabor #1844 És hol lehet elérni azt a biztonyos másik topicot? Valaki "elfelejtette" kitenni a warez topic linkjét a bannerba! Akkor meg miért csodálkoztok hogy mindenki itt teszi fel a warez kérdéseket. Teljesen természetes, ha egyszer eldugjátok a warez topicot. -
ricsa008 #1843 peccs? -
mike01010101 #1842 Én feltettem a patchet és manuálisan a lejjebb leirtak alapján átirtam a 2 procis használatot és azóta elég szépen fut. Jobban fut mint a tegnap kiprobált new vegas -
ricsa008 #1841 szeritetek mennyit kell még várni a arra hogy a full is a demo sebességével menjen? naon játszanám már -
Ironman2 #1840 Ott van a másik topikban a 83-ban a magyarosítás. -
Jude666 #1839 Hát igazság szerint jobban örülnék ha valki feltölteni a magyar nyelvi fájlokat vagy legalább az angolt, mert oroszul egy röhej, na de mind1.Azért kösz. -
sirdond #1838 nem azért, nekem sem volt rá szükségem igazából
csak furcsállom,hogy 30 ebony kell hozzá és nagyon eldugták, pedig én mindent bejártam. és ebből is látszik,hogy nem csak nekem nem sikerült megtalálni -
Csokis #1837 Lehet, de attól még nem biztos, hogy működni fog! Egy próbát megér végülis.
Start -> Futtatás -> regedit, megkeresed a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows ágat és a CSDVersion értékét átírod 200-ról 300-ra! Ennyi az egész. Ha így se települ/működik, stb. akkor csak visszaírod 200-ra az értéket és ennyi. -
strebacom #1836 Próbálkozz ITT.... hátha tudnak segiteni!!! -
krisztajo #1835 Jude666! Nagyon szépen köszi, de a helyzet nem ilyen egyszerű.
Lehet haragudni de én úgy kaptam a xp-met nem vettem.
Úgy tudom ilyenkor nem szabad SP-ket letölteni.
Miután ellenőriz olyan dolgokat ami miatt nem lesz működőképes.
Csokis! Ezt az átverést hogy érted?
Ilyet is lehet?
Még nem is hallottam erről. -
Jude666 #1834 Szóval a Szabi-féle telepítőben betallózom a gotik főkönyvtárat, majd a telepítésnél kijelölöm a madzsart erre ezt írja a szemétláda:Pls insert disck 1 with file data.bin and press OK. -
Jude666 #1833 kérdőjel,kérdőjel
Mellesleg valaki tudna nekem segíteni? -
Csokis #1832 Mi van, ha csak "átvered"? Úgy vajon működne?! -
Jude666 #1831 Hát ha utána keresel gugliba, akkor minden bizonnyal megtalálod az SP hármat.
Na de, hogy megkönnyítsem munkád
Itt letöltheted -
krisztajo #1830 Na akkor ennyi mert nekem csak SP 2 van. Ez szívás! -
Jude666 #1829 Megpróbálkoztam azzal, hogy felülírom data0-t valamint a data testlevel69et, csak hogy most már el sem indul a játék :( Oroszul pedig egy mukkot sem értek belőle. -
Jude666 #1828 Elméletileg SP 3massal megy csak.Bár én nem xp-t használok. -
krisztajo #1827 Sziasztok! Lenne egy apró kérdésem.
Ha már kérdezték bocsi, akkor nem sikerült kiszúrnom az 1800 hsz közül.
Szóval azt hallottam, hogy a játék xp-n csak SP 3-as fent létekor hajlandó feltelepülni.
Ez igaz vagy csak pletyka? -
#1826 Nem is volt rá szükség, széttéptem a csajt a végén mint foxi a lábtörlöt. -
Jude666 #1825 Köszi spcs a tippeket
Én a szabiféle magyarítást szereztem be amiben a telepítőben valamiért kéri az 1. lemezt a data.bin fájllal.
(Nem rld hanem egy másik orosz verzióm van) -
csemete #1824 Hi, vki tapasztalt olyat , hogy az elözö játék mentései elvesztek? -a játék eredeti- -
sirdond #1823 ahogy látom, akkor te sem találtad meg a 30 ebonyt ami ennek a fejlesztett változatához kell
ezek szerint jól eldugták -
Szuni #1822 Átfutottam rajta..
Riszpekt a készítőnek.
-
#1821 -
sirdond #1820 milyen íjjal? -
#1819 Xboxból csak 3k példány lol -
totya4 #1818 Tényleg kijavította egy ügyes gyerek, olvass vissza :) -
#1817 LV29 lettem a végére.
Nálam 10/7 a játék. -
ratgab #1816 Most kell mennem megkeresni Hagen-t aki elment a katonáival harcolni valahova, de nem jelentkezett azóta (csak az egyik élőhalott 1 szerencsés találattal kinyírt, így kiléptem) -
sirdond #1815 ha még nem csináltad meg az ottani questeket,akkor csak egy pár óra max -
ratgab #1814 Aki végigjátszotta attól kérdezném, hogy most járok Rhobar király tróntermében valami thorn* valami városban! Sok van még hátra, mert már kezdem baromira unni... -
Szuni #1813 Érdekelne, hogy szted ez hogy sikerült, mert hivatalosan nem csinálta meg még senki.. -
Theoden #1812 nálam is alapból a 32"-re megy ki a kép, attól függetlenül hogy a 23"-as az elsődleges megjelenítő.
mind a 2 1920x1080-ban megy tehát nem a felbontások között válogat. -
meteoreső #1811 nekem se javította még a skillt de itt megtalálod a fórumba.
-
#1810 Az 9ezer forinttal számolva 270 milla. -
#1809 Egy hét alatt 30.000 eladott példány
Hát baromi kevés.Most csak hiú ábrándokat kergetek vagy xbox verzióból sokkal kevesebbet adtak el?
"Wie Publisher Jowood soeben per Pressemitteilung bekannt gegeben hat, hat sich die PC-Version von Arcania: Gothic 4 in der ersten Woche seines Erscheinens 27.000 mal verkauft. Die Xbox 360-Version ging im gleichen Zeitraum immerhin noch 3.600 über die Ladentheken der Republik"