Gothic 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a kémény pedig a kovács kemencéjének kéményére utal szerintem,szóval a várfal valamelyik tornyában keresgélj, bár összesen csak egyben van matrac,ha jól emlékszem
amúgy érdemes megszerezni a gyûrût, a legjobb item akkor tájt, én nagyon sokáig használtam még utána
How much can you take,before you snap?
-settenõ, az mi? szerintem inkább osonás, vagy esetleg a surranás megfelelõbb lenne, vagy amit a sneak-re szoktak használni a fordításokban
-a lesben állás pedig 200% pluszt ad és nem 100-at
How much can you take,before you snap?
pedig szerintem élvezetes a játék
Nem a gothic folytatása és nem annyira bonyorult de attól még jó.
A Morrowindes vonallal meg hiába hasonlítgassák, negyed annyi fejlesztése se volt mint azoknak a játékoknak.
Aki hardcore rpg akar elõkaparja a wizardry 8 at van magyar fordítás már.
Most már a köznépeknek "emészthetõbb" fantasy a trendi, mert hát el is akarják adni. Arra meg tökéletesen jó.
Egy kérdés a kommenten kívül 😊
Ezüst t várában az arhívumban említik az elrejtett kulcsot a toronyban ahol csókolóztak 😊
Na most felkiáltó jel nem jelzi, értem én hogy rejtett de nem látok sehol kéményt ebben a kastélyban merthogy a kémény meletti szobában lenne elvileg a matracban
de hol is ???
imgood lvl6 teszám:91669
Az a gondom, hogy a demo elindítása után leáll a program "program mûködése leáll" hibaüzenettel.
Nem tudjátok mi lehet a gond?
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
A demós megoldás nekem bejött azota tudom mi terem a skillfán...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Illetve aki feltette a magyarosítást érdekelne, hogy melyik gothic 4 feltörésre és hogy lentebb le van-e írva a magyarosítás menete? Illetve a hotfix fájl linkje és valami kis magyarázat hozzá?
Köszi szépen még egyszer!
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
Lentebb olvastam, hogy már vannak magyar nyelvi fájlok és hogy a warez topicban elérhetõ. Ezt a topicot nem találom, linkelné valamelyikõtök?
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Üdv
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
Helloboy aki megvette eredetiben azoknak többnyire segít a hotfix és jobban fut de van akinek meg nem úgyhogy vagy igen, vagy nem.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A Risen full grafikán szaggatás nélkül fut, míg a Gothic 3 nem full grafikán is szaggatt...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Miért van az, hogy azon a gépen, ami az aláírásomban van, nem megy a játék 12-20 FPS-nél többel? Már módosítottam az .xml file-t is két magra, ez sem segített semmit. Valakinek valami ötlet? Amúgy a játék rohadtul bejönne, csak élvezhetetlen!!!
Nézz körül a beállításokban! 😉
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Ezt a céget nem érdemes anyagilag támogatni, mert Gothic néven nem akarunk többet hack 'n slash játékot kapni. Úgy hiszem a csalódottak így gondolkodnak.
TES IV: Oblivion, 6 éves játék. Ez egy modolt kép, de ez nem változtat a lényegen.

Igazad van, sok helyzetben dönteni lehetett a megoldás módjáról.
Úgy értettem a dolgot, hogy a G4 inkább akció, mint szerepjáték. És mint ilyen, szerintem nem gond, hogy kivették a csalogatós lehetõséget.
Optimalizálás:
Maradjunk konkrét példáknál, mik azok a játékok, amik szebbek és jobban futnak?
Gyengébb gépeken próbáltátok levenni a látótávolságot és a gépigényesebb számításokat? Ezeket nem lehet a végtelenségig optimalizálni, ha mondjuk árnyékot akarsz számolni, bizonyos lépéseket mindenképp végig kell csinálni.
Ha csak egy játék ami fantasy és rohangálni meg ilyesmi, akkor igen.
A lényeg hogy folyamatosan és gyorsan csináld a hp regje miatt.
Most kezdtem bele a játékba, pár küldetés után bármilyen hülyén hangzik elakadtam. Mikor megkapom a villámvarázslatot a boszorkánytól, meg kéne ölni a gyökérférgeket a barlangban. De ez valahogy nem megy. A varázslat semmit nem használ, bármennyit is "lövök" el rájuk. Ötlet? Bug lenne?
Köszi elõre is a segítséget.
Morpheus
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Most az Ogrének vagy kinek kell 96 db gombát összegyûjtenem a sötét erdõben és nagyon félek 😄D
Egyébként a legtöbb esetben számos trükk volt a durvább helyeken való átjutásra, konkrét szituációtól lehetett megoldás a futás, a lopakodás, a speed scroll, a nautilus scroll, vagy mondjuk egy szomszédos magaslatról való átrepülés felettük. Éppen ez a jó, ha nem kötelezõ minden szembe jövõ lényt legyakni, sõt nem mindig az a legegyszerûbb.
Legyen, ne tetsszen neked a Risen, senki nem várja el, de talán nem kellene úgy kritizálnod, hogy nem maradsz konzekvens.
A többség tudta hogy ez már nem az a gothic lesz mint az elözö részekben volt.
Ha meg warez akkor csak simán szopacs ,törlöd és elfelejted nem vesztettél semmit.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."