Gothic 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a kémény melletti toronyban (és nem szobában)
a kémény pedig a kovács kemencéjének kéményére utal szerintem,szóval a várfal valamelyik tornyában keresgélj, bár összesen csak egyben van matrac,ha jól emlékszem

amúgy érdemes megszerezni a gyûrût, a legjobb item akkor tájt, én nagyon sokáig használtam még utána

How much can you take,before you snap?

két észrevétel a lopakodásnál:
-settenõ, az mi? szerintem inkább osonás, vagy esetleg a surranás megfelelõbb lenne, vagy amit a sneak-re szoktak használni a fordításokban

-a lesben állás pedig 200% pluszt ad és nem 100-at

How much can you take,before you snap?

Mennyien sopánkodnak itt
pedig szerintem élvezetes a játék
Nem a gothic folytatása és nem annyira bonyorult de attól még jó.
A Morrowindes vonallal meg hiába hasonlítgassák, negyed annyi fejlesztése se volt mint azoknak a játékoknak.
Aki hardcore rpg akar elõkaparja a wizardry 8 at van magyar fordítás már.
Most már a köznépeknek "emészthetõbb" fantasy a trendi, mert hát el is akarják adni. Arra meg tökéletesen jó.
Egy kérdés a kommenten kívül 😊
Ezüst t várában az arhívumban említik az elrejtett kulcsot a toronyban ahol csókolóztak 😊
Na most felkiáltó jel nem jelzi, értem én hogy rejtett de nem látok sehol kéményt ebben a kastélyban merthogy a kémény meletti szobában lenne elvileg a matracban
de hol is ???
wedge31
<#eljen>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nem tom. Sztem a Gothic 3 sokkal de sokkal jobb volt. Sokkal nagyobb volt a szabadság. Itt tiszta vicc h mikor lövöm a fejét egy csávónak nyillal a fejében eszi tovább a kaját:S 😄

imgood lvl6 teszám:91669

Maxtreme
A teljesség igénye nélkül, csináltam 1 ilyet:

Nem szép, de hasznos 😊

Sziasztok!

Az a gondom, hogy a demo elindítása után leáll a program "program mûködése leáll" hibaüzenettel.
Nem tudjátok mi lehet a gond?

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Köszönöm szépen!!
cylonflatus

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Sziasztok. Kellene egy kis segítség mert megakadtam. Ott járok, hogy "Felfedeztem" a barlang rendszert ami elvihet a kovácsmûhelyhez. A küldetés azt írja kutassam át a barlangot, de semmi olyat hogy mit keressek vagy merre. Aki tud segítsen, és mellõzzük az olyan kommenteket, hogy kutasd át meg keresd meg.
wedge31
Ahhoz több tucat kép kellene mert csak akkor irja ki a skillt ha fölé viszed az egeret.

A demós megoldás nekem bejött azota tudom mi terem a skillfán...

Nem értem, hogy jön ide a szarkazmus(csúfolódás)... Attól még, hogy a Gothic 3 optimalizálatlan volt, azért még kellett hozzá egy elég jó gép, mint, ahogy a Risen optimalizált, de az is azért megkéri a minõségi vasat...

Hátha valakinek van boxa,és nem tud róla azért linkeltem ide.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maxtreme
thx, ez ide krvára kellett <#taps><#wilting>

http://www.gamestar.hu/fable-2-ingyen.html

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

A magyar nyelvi fájlok megvannak már, egy kis böngészést követõen, de ennek ellenére szeretném kérni a warez top. linkjét, ha lehetséges 😊

Illetve aki feltette a magyarosítást érdekelne, hogy melyik gothic 4 feltörésre és hogy lentebb le van-e írva a magyarosítás menete? Illetve a hotfix fájl linkje és valami kis magyarázat hozzá?

Köszi szépen még egyszer!
Maxtreme
Srácok. Nincs valakinek 1 képe a honosított skillfáról + leírásokról? 😊 (vagy töltsem le a demot, és szolgáljam ki magam? 😊 )

H3LLBoY
Feladom!!! Se a hotfix, se a .xml szerkesztés nem segített, így reménykedhetünk, hogy a következõ patch vagy hotfix segíteni fog valamit! 😞

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

Sziasztok!
Lentebb olvastam, hogy már vannak magyar nyelvi fájlok és hogy a warez topicban elérhetõ. Ezt a topicot nem találom, linkelné valamelyikõtök?
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Üdv
H3LLBoY
Kösz a választ, akkor kipróbálom hátha segít valamit!!!

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

Shep
Én nagyon jól tudom de (tudod szarkazmus).

Helloboy aki megvette eredetiben azoknak többnyire segít a hotfix és jobban fut de van akinek meg nem úgyhogy vagy igen, vagy nem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

H3LLBoY
A hotfix az segítene ezen valamit, vagy inkább várjak olyan patch-re, ami majd az optimalizáláson javít?

Az optimalizálatlanságra egy tipikus példa:
A Risen full grafikán szaggatás nélkül fut, míg a Gothic 3 nem full grafikán is szaggatt...

Shep
Egyes vélekedések szerint optimalizálatlan, mások úgy gondolják ,hogy ha játszani akarsz akkor vegyél hozzá jó gépet, mert "... az optimalizálatlanság nem szinonimája annak, hogy gyenge a gépem"

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

H3LLBoY
Hali!
Miért van az, hogy azon a gépen, ami az aláírásomban van, nem megy a játék 12-20 FPS-nél többel? Már módosítottam az .xml file-t is két magra, ez sem segített semmit. Valakinek valami ötlet? Amúgy a játék rohadtul bejönne, csak élvezhetetlen!!!

Mert, ha egyikét se, akkor tényleg értelmetlen lenne megvennem, sõt kipróbálnom is...

Persze, tudom, már mondták egy páran, de direkt azért írtam le, hogy mikkel játszottam még, amik bejöttek, hogy a játékélmény melyik game-ét éri el<#kerdes><#kerdes><#kerdes>

Prince23
nektek amúgy van uninstall algoritmus a jáéknak, a progik telepítésénél?

En arra gondoltam hogy a crack sok esetben azt jelenti hogy kigyomlaljak a vedelmet jelento file-okat es akkor megszunik az a performance problema amirol olyan sokan panaszkodnak az eredeti jateknal, felteve hogy jol gondolom es a jatek vedelme rontja el az egeszet.
Hát elég szar feature.

Az feature nem bug. 😊
Nézz körül a beállításokban! 😉
Azt a hibát hogy lehet javítani hogy a bokrok,fák eltünnek ha közelébe érek?

rage
Nyilván mûködni fog, hiszen a Reloaded-féle release sem más, mint az eredeti játék, kiegészítve a crack-kel.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Hm ha mar itt tartunk, nem ortodox otlet de egy probat lehet meger: probalta mar valaki az eredeti telepitett jatekra radobni a reloadedes tores fajlokat? Ha igazam van akkor igy mar futni fog a jatek szepen.
Szerintem te igy nem bojkotalsz semmit, mint irtad a konzolon eppen elegen fogjak megvenni hogy megerje a cegnek, vagyis hogy jovedelmezo legyen. Ha barmit is tudnal bojkotalni az maximum a fejlesztoi csapat lenne, de oket meg kar mert igen szep munkat vegeztek, ha kiporgeted a jatekot es leveszed a "ez nem gothic" szemellenzot akkor latni fogod. Az optimalizalatlansag meg szerintem a jatek vedelmebol adodik, ugyebar a teljesen pucer, vedelem nelkuli demo mindenkinek futott gyonyoruen.
Így van. Nem éri meg megvenni, most hogy a játékot X-boxra készítették megveszik elegen és elegendõ profitot kap a cég ezért a "munkáért".
Ezt a céget nem érdemes anyagilag támogatni, mert Gothic néven nem akarunk többet hack 'n slash játékot kapni. Úgy hiszem a csalódottak így gondolkodnak.
s0n1c
Felesleges ebbe szerintem bele menni, legjobban ott érezhetõ, hogy hiába állítok bármit, ugyanolyan szarul fut. Igen, ezen állítólag, ha megvenném az eredetit, segítene a csodapatch, de mégsem, mert nem mindenkinek javítja a helyzetét.

TES IV: Oblivion, 6 éves játék. Ez egy modolt kép, de ez nem változtat a lényegen.

A Risen is tetszett, sokat játszottam vele.
Igazad van, sok helyzetben dönteni lehetett a megoldás módjáról.

Úgy értettem a dolgot, hogy a G4 inkább akció, mint szerepjáték. És mint ilyen, szerintem nem gond, hogy kivették a csalogatós lehetõséget.

Optimalizálás:
Maradjunk konkrét példáknál, mik azok a játékok, amik szebbek és jobban futnak?
Gyengébb gépeken próbáltátok levenni a látótávolságot és a gépigényesebb számításokat? Ezeket nem lehet a végtelenségig optimalizálni, ha mondjuk árnyékot akarsz számolni, bizonyos lépéseket mindenképp végig kell csinálni.

Ha Gothic fan vagy nem éri meg megvenni, szerintem azoknak tényleg nagy csalódás.
Ha csak egy játék ami fantasy és rohangálni meg ilyesmi, akkor igen.
wedge31
Villám bele utána ütöd vagy lövöd mikor visszabujik megint villám és igy tovább.
A lényeg hogy folyamatosan és gyorsan csináld a hp regje miatt.

wedge31
Ott fogsz is sokáig, mert a gombák egy barlangban vannak...<#vigyor3>

Morpheus
Sziasztok!

Most kezdtem bele a játékba, pár küldetés után bármilyen hülyén hangzik elakadtam. Mikor megkapom a villámvarázslatot a boszorkánytól, meg kéne ölni a gyökérférgeket a barlangban. De ez valahogy nem megy. A varázslat semmit nem használ, bármennyit is "lövök" el rájuk. Ötlet? Bug lenne?

Köszi elõre is a segítséget.

Morpheus

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Prince23
Nah kipróbáltam ezt a gothicot😄 Eddig elég gyerekes, dedós küldetések vannak benne. Megértem aki lehúzza.
Most az Ogrének vagy kinek kell 96 db gombát összegyûjtenem a sötét erdõben és nagyon félek 😄D

Nem volt kötelezõ odacsalni õket sehova, és mivel mellékküldetéseket adó nevesített karaktereket, árusokat, tanítókat és XP-t is lehetett vele bukni, annyira nem is érte meg. Viszont a lehetõség adott volt. Ahogy írtad a craftingra: lehet önkorlátot gyakorolni, nem kötelezõ a legkönnyebb megoldást választani.

Egyébként a legtöbb esetben számos trükk volt a durvább helyeken való átjutásra, konkrét szituációtól lehetett megoldás a futás, a lopakodás, a speed scroll, a nautilus scroll, vagy mondjuk egy szomszédos magaslatról való átrepülés felettük. Éppen ez a jó, ha nem kötelezõ minden szembe jövõ lényt legyakni, sõt nem mindig az a legegyszerûbb.

Legyen, ne tetsszen neked a Risen, senki nem várja el, de talán nem kellene úgy kritizálnod, hogy nem maradsz konzekvens.
s0n1c
De tisztában voltam vele, hogy ez nem piranha. Ettõl függetlenül ez egy fos optimalizálatlan konzolport. Nyílván, nem számítottam rá, hogy gothicot picit is meg fogja közelíteni, de azért 2010-ben ez a fajta szájbarágós linearitás egy ilyen stílusú játékban, bárhonnan közelíted is, égõ . Bár abban igazad van, hogy csodálkoznom és felháborodnom felesleges.
Nekem mit ajánlotok megéri megvenni(vagy egyáltalán kipróbálni) a játékot, hogyha nagy Gothic fan vagyok(és nem úgy állok hozzá, mint egy Gothichoz), és ezek voltak a kedvenc szerepjátékaim, a Gothicokon kívül: Diablo2, Titan Quest, Sacred 1-2, Morrowind, Oblivion, Fallout3. Ellennék vele szerintetek??? <#conf>

wedge31
Ha megveted ugy hogy nem vagy képben a fejlesztö váltást illetöen /bár a boriton is ott van nagy betükkel/ az a te egyéni szoc problémád.
A többség tudta hogy ez már nem az a gothic lesz mint az elözö részekben volt.

Ha meg warez akkor csak simán szopacs ,törlöd és elfelejted nem vesztettél semmit.

H3LLBoY
Azért kösz😊!!!

BEAST
Hard fokozaton nagyon izgalmasak tudnak lenni a harcok, fõleg humanoidok ellen. Viszont annak örülnék a legjobban ha egy sandbox rpg-be, mint pl a Morrowind, egy Dark Messiah-hoz hasonló harcrendszert tennének be. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Shep
Hát akkor nincs ötletem.