Gothic 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Lehet azt hiszik ez a védjegy teszi gothiccá a gothicot<#banplz>#banplz>
Next PC upgrade: 2022
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Valaki nem olvasgatja hivatalos fórumokat ,hogy fognak kiadni valamiféle optimalizáló patchet?
Mert azt vettem észre 27fps mellett is szarra akadozik 😞
How much can you take,before you snap?
Na fûre van valakinek megoldása, vagy ez egy olyan fórum ahova csak irgotanak egyesek egymásnak, a többi kérdés meg senkit se izgat?!
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem is megvannak az lenti bugos (esö fehér kép, mégse skilltree) a hotfixet manuálisan 5kb/sec-el töltöm... ugyhogy jo lenne ha lenne az a Auto-Update csakhogy 1. inditáskor beállitottam h hetente frissitsen és azota sehogy nembirom elövarázsolni azt a menüt. Valaki esetleg tudja?
(Elkövettem azt a hibát hogy eredetibe vettem meg)
Ja és persze az Ati-sok is felrakták azt az Nvídiás dolgot ugye , merthogy kell.
Én azt vettem észre hogy a tûzvarázslatot preferálnám de attól ugyan kigyullad az ellen de se nem áll le se nincs további sebzés.
Míg a jég dermeszt a villám pedig sokkolva megállítja az ellenfeleket.
Hiába értem el azokat az üres kis pajzsokat a fejlõdés fán , semmi extra nem történik...
Én is bekapcsoltam ezt a 2. magot azért nemsemmi hogy a progi nem kapcsolja vagy detektálja be .
Nem tudtok valami beállítást a futásra akár az iniben is, mert ez a rúna ami 10 mp ig tart elég gyenge, megõszülök mire odaérek valahova.
Vannak ezek a kis szilánkok amik itt ott elszórva vannak meg szobrok...
ezek ugye nem fõ jelentõségüek?
Mert esõben viharban meglátni ilyeneket inkább csak vakszerencse, még a lepkékkel is. Meg a felnt fent vana hegycsúcson és hasonló ahol soha nem keresnéd...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Küldene nekem valaki egy olyan mentést, amikor esik az esõ?
Nekem a legtobb eddig a 13 Innos szobrocska, eleg gyengen teljesitettem.
Valami ütösebb cuccok kelletek volna dijaknak hogy érdemes legyen velük veszödni...
én nem igazán keresgélem, az innos szobrokból 10 van és a rune shardokból is, a többibõl kevesebb
A lényeg hogy folyamatosan és gyorsan csináld a hp regje miatt.
nálam 96-228 lvl 16-on, te hardon játszol,vagy gothicon?
amúgy most vagy blackwaterben és a lizard-ok eszméletlen módon bugosak. ha beáll távolságira, azaz elkezd köpködni, akkor távolsági fegyverrel nem lehet megsebezni! ez nagyon gáz,ráadásul szerintem elég erõsek is