2688
-
Jude666 #1768 Köszi a tippeket!
Szóval ha jól értem, nyugodtam kapcsoljam ki a vírusirtót. -
imgood #1767 te kerüljed csak. Sztem meg kibasziott jó volt. BUG halmaz volt az igaz de akkor is faxa volt :D Sztem sokkal szabadabban lehetett mozogni és dönteni is a 3-ban. Itt nem tom miért de olyna mintha belennék határolva elég rendesen. -
#1766 Hát a Forsaken Gods a legszarabb Gothic ami valaha készült, egy bughalmaz az egész, ráadásul a gépigénye is az egekben van, nálam a G3 maxon 80-100Fps-t hoz, a FG meg szaggat. A története meg egy nulla. Tényleg nagyon szar, kerülni kell mint a leprát.
Az Arcania ennél tényleg jobb, csakhogy az a nevén kívül már nem Gothic. -
ellington #1765 na ez elkerülte a figyelmemet. amikor ott voltam a csatatéren láttam a nagy kőt, és egyből így maradt meg bennem, hogy mivel amögött is van út, hogy nekem azt kel majd elmozgatnom. köszi a segítséget! -
Probatbicol #1764 Egyetértek. Ugyan minden kritika jogos, ami a topicban elhangzott, ennek ellenére élvezetes és szórakoztató vele játszani. Az, hogy Gothic környezetben van, csak hab a tortán. -
ratgab #1763 Apropó kolostor ott van egy két titkos ajtó, amit érdemes kinyitni!
Mind a bal oldali épületben 2, mig a jobb oldali épületben 1 titkos ajtó van!
A monostor ajtón bemész, akkor jobb oldali épületben a folyóson keresztül be tudsz menni, a könyvtár hátsó végében jobb oldalt van egy kar. Itt van egy életelszívós kétkezes kard: Bloody Harvester néven, mely igencsak hasznos társ a dzsungelben.
Bal oldali épület titkos ajtójához hozzájutni kicsit trükkös: jobb oldalon a bejárattól fel kell menni a lépcsőn, föl a folyosó felső szintjére, onnan jobb oldali épület tetejére fel kell ugrani, majd onnan át a bal oldali épület tetejére és onnan a bal oldali folyosó felső szintjére (ahová nem vezet lépcső), ott a bal oldali épület és a várfal találkozásánál van egy kar, amit meghúzva a bal oldali épületen belül kinyílik egy titkos szoba ajtaja, ott már értelem szerűen látszódik a második kar, amit meg kell húzni, ami szintén újabb rejtett ajtót nyit!
Nehézség kapcsán: a Dzsungel-ben összefutottam az első olyan ellenféllel, aki elől el kellett menekülnöm: a trollal, na őt legyőzni művészet lesz, azthiszem (esetleg jó troll jellemzők alapján nem jó ellene a tűz? Attól kérdezem, aki már legyőzte őt) -
mike01010101 #1762 Az elején adtam hideget-meleget a játéknak, de most 13 óra játék után (megérkeztem a kolostorban) kezd tetszeni. Kicsit egyszerű de szórakoztató. Bizonyos szempontból jobb mint a Risen (pl grafika, animaciók) bizonyos szempontból nem (fejlődési rendszer, képességek)
Szerintem aki megveszi, (lehet, hogy érdemes várni egy kis áresést) az jól szórakozik.
-
#1761 mindegyik gothic jobb lett, kivéve a frosaken bugs-ot xD..
én a helyedben egyiket sem venném meg..sajnos egyik produktum sem ér pénzt (főleg hc rajongóknak), inkább félreraknám egy risen 2-re ;) -
meteoreső #1760 Később nem fog annyit villámlani mert bele tudsz szólni az időjárásba.
Ha meg veszel majd 2 gyors futás rúnát és felváltva sütöd el már teleport se nagyon kell.
Amúgy a legerősebb tűzlabda nagyon látványos.
Belőssz belőle kettőt a kazamatákba és besétálsz a pirított husik közé. -
sirdond #1759 nem, nem jó felé vagy
miért mentél vissza?
tooshoo a másik irányban van, de egyébként írja a táblákon is... -
#1758 Drivert frissítettem és jó lett, azért kösz. -
ellington #1757 sziasztok!
elakadtam, épp tooshooba tartanék, megoldottam a gawaan problémát, de nem találom azt amit ő adott, nem tudom elmozdítani a sziklát. illetve remélem jó helyen próbálkozok, én ott vagyok, ahol a rengeteg halott katona van, égő fák között. ott az út végén van egy nagy kő, gondolom az a tooshooba vezető út. hogy kell elmozdítani? -
xido #1756 Youtube-on találtam egy módosított Input.xml-t,amiben lehetett sok mindent módosítani játék közben konzolban..de sajnos csak a demohoz íródott és a teljes játék nem kezeli...az eső és a villámlás kikapcsolása végett..keresem,nincs ebből teljessel működő verzió? -
Man19 #1755 Lehet, hogy én értelmezem rosszul a dolgokat, de akkor azt akarjátok mondani, hogyha a G3FG és az Arcania között kellene választanom, akkor az Arcania-t vegyem meg???
Mert eddig úgy vettem ki az emberek véleményeiből, hogy az Arcanianal mindegyik Gothic jobb lett...
Vagy úgy értitek, hogy a FG-ba olyan nagy bugok vannak, ami miatt inkább jobb lenne az Arcania, mégha az nem is hozza az eredeti Gothic feelinget?
Mert eddig az Arcaniat akartam megvenni, de sok kritika meggyőzött, hogy mégse kéne, és ezért gondoltam a FG-ra, de akkor most megint elbizonytalanodtam... -
#1754 Eszedbe ne jusson akár csak kipróbálni is! A játékfejlesztés szégyene a G3:FG. -
#1753 semmi esetre se tedd meg, az utolsó használható gothic a g3 community patchekkel...a frosaken bugs meg ez..bahh
pedig a risenért sem őrültem meg, de csak az maradt..bízom a kettőben, ha legalább olyan jó lesz mint az első már megéri megvennem -
Sunrider924 #1752 Ne vedd meg semmiert a vilagon, ha neadjisten megis megvenned akkor rajonnel mekkora josag az Arcania amelett a fos melett -
strebacom #1751 -
Man19 #1750 Tudom, hogy nem konkrétan a témába vág, sorry mindenkitől, de azért gondolom kikérem az itt lévők véleményét erről a dologról:
A Gothic 3 Forsaken Gods tényleg olyan optimalizálatlan és bugos lett, mint a 3? A sztori végigvitelében mennyire akadályoz? Javították már ezeket, mert amikor megjelent, akkor nem túl sok jót halottam róla, és nem is próbáltam ki... Ugyanis mivel az Arcania már nem Gothic számomra, ezért meg akarnám próbálni megvenni a Forsaken Gods-t... Erről kérném a véleményeteket, hogy mit mondotok? -
sirdond #1749 ez nem az a rész még
menj dél felé az úton (előbb a questeket vedd fel a várban) és majd egy toronnyal szemben lesz egy barlang előtte egy fallal és egy orkkal
oda kell menned
de ahogy látom még előtte is van befejezetlen quest -
strebacom #1748
Köszi!!! -
sirdond #1747 linkelj be egy térképet és berajzolom neked -
strebacom #1746 Segitséget kérnék.....ezt hol találom...
Ez a barlang van keletre, de ez üres, itt volt a csajnak az ezüst nyilhegy is....
Köszi!!! -
meteoreső #1745 Az eredetinél is jelez a kaspersky
bár valszinű csak túlreagálja... -
Sunrider924 #1744 Szinte minden crack.exe-nel trojait fog erzekelni a virusirto, de ez nem jelenti azt hogy tenyleg trojai lenne. Valahol egyszer olvastam egy filozofalast, hogy a crack file mukodesi elve hasonlit ahoz ahogy a trojai programok mukodnek, ezert riaszt a virusirto -
Sunrider924 #1743 Szerintem mivel a markaneven kivul mas nem maradt a jowoodnak, ezert azok az algoritmusok nincsennek tulajdonaban,a spellboundos fickok meg megrendelesre dolgoztak, nem irtak olyat a motorhoz, amire nem volt igeny a kiadotol. Lassan annyiszor irom mar le hogy engem zavar, ez nem az a gothic 4, meg akkor sem ha szereplok es tortenet hasznalja a gothicos legendariumot, es azert nem, mert nem a gothic eredeti megalmodoi csinaltak, ez egy bermunka amit a kivitelezo hellyel kozzel jelesre csinalt meg csak a lelke nem az igazi a dolognak -
#1742 Az eredetinél is jelez a nod... (hibásan) -
Jude666 #1741 Nagyszerű.Leszedtem erre trójai.Hát nagyon úgy néz ki meg fogom venni. -
Jude666 #1740 Na majd talán a Risen 2 megoldást nyújt problémáidra :) -
Probatbicol #1739 Én is pont ezt tartom furcsának, ezek a dolgoknak az algoritmusai megvoltak már a régi Gothicokban, csak használni kellett volna őket. Legröhejesebb az alvás, lefekszik az ágyra, korrekt az animáció, mi az ami hiányzik? Egy párbeszédpanel, hogy meddig aludjon.
Ugyanez igaz a mesterséges intelligenciára, ezek a részek már meg voltak írva, gyakorlatilag grafikus motortól független algoritmusok, egyszerűen nincsenek használva.
Lelki szemeim előtt látom, hogy ezek a programsorok ott figyelnek a forráskódban, valami okos manáger utasítására kikommentezve.
Egyébként mindettől függetlenül tetszik a játék. -
totya4 #1738 Nem haragszom, tudod a Gothic 4 számomra azt jelenti hogy előtte volt a 3, azelőtt a 2, ennek előtte pedig az 1, és valamiféle fejlődést várnék el, nem visszafejlődést :-) -
horvilaci #1737 Az a baj hogy a rílóded felülírja az arcania.exe és a data0.pak fájlt.
nem tudom jó lessz-e majd este kipóbázom... kösz a segítséget!
Ha nem megy akkor elmojolok az eng verzióval, vagy keresek egy lengyelt mert abban talán benne van a madzsar is. -
Jude666 #1736 Bocsi,én hibám volt.Siettem és elírtam. -
horvilaci #1735 Megoldottam. Köszi...
Kíváncsi leszek megy-e a "rílóded" verzióval -
horvilaci #1734 itt meg 2 part2 van belinkelve... par3 ? -
Szaby59 #1733 Privát üzenet pedig nincs a világon ugye? -
Jude666 #1732 magyarítást***
Tulajdonképpen nem kényem-kedvem szerint linkelgetem, hanem esetleg ha utána olvasnál meglátnád, hogy megkérte valaki. -
Jude666 #1731 "rílóded"
a magyarírást szerintem a data.hu-ról -
Szaby59 #1730 Majd ha törlöm a tárhelyről ne csodálkozz.
Az nem azért volt feltöltve, hogy te kényed kedved szerint nyitott közösségi fórumokon linkelgesd! -
horvilaci #1729 uhm. melyik "verziót" szerzed be?