Gothic 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hülye kiadó mûve az egész.Megszabnak egy rövid határidõt,aztán piacra dobják a félkész terméket.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

balee4
Gothic 2 egész jól futott a maga idején. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber
De azért az nem semmi,hogy ezt a optimalizációt mindig elkúrják.
Lehet azt hiszik ez a védjegy teszi gothiccá a gothicot<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

És ez fordítva is igaz.Aki most akarja megismerni a Gothic sorozatot,és megveszi ezt a részt,azt fogja hinni hogy ilyen az elõzõek is.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

wedge31
Jobb nem lett volna csak az elvárások lennének mások igy aki név alapján veszi meg és nincs képben a történéseket illetöen / ez nem a warezosokra vonatkozik mert öket a kutya se sajnálja ,nem vesztenek semmit / nem azt kapja amit vár.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Szerintem ha elhagyják a Gothic nevet,akkor egész jó játék lehetett volna.

rotator
Ebben ne reménykedj. Nincs a játék mögött olyan tartalom, ami miatt érdemes lenne foglalkozni vele. Meg aztán a Spellboundnál ezért kapják a fizetést... Egyébként az elsõ patch elég durva (150% körüli) javulást hoz sebességben állítólag, persze eredeti játék kell alá.

grebber
Szegény Community patch készítõk.Most megint dolgozhatnak egy újabb gothic amit nekik kell majd befejezni "készre"

Valaki nem olvasgatja hivatalos fórumokat ,hogy fognak kiadni valamiféle optimalizáló patchet?

grebber
Akinél normálisan fut a játék milyen géppel játszik??

Mert azt vettem észre 27fps mellett is szarra akadozik 😞

önámítás, hanyagságot elõnyként megbecsülni
ja azt én is tudtam, mert mindkettõt megcsináltam kíváncsiságból, de azóta már rájöttem,hogy hosszútávon semmit sem befolyásol. ennyit a roleplay-rõl :/

How much can you take,before you snap?

Meg ne vásárold a játékot, ha RPG fan vagy. A Gothic 4 a béna x boxosoknak találták, egyszerõ hack n slash játékmenet, elégséges történet, de szép grafika. Ha fûteni akarsz a szobában, mert egy erõmû kell a futtatásához akkor érdemes elgondolkodni rajta, hogy végigjátszd, egyébként meg warez rulez. Hogy a Gothic 3/Oblivionnál jobb -e a játék a grafikát leszámítva? DURVÁN NEM
Hehe..az a bárány engem is megtalált..én kitereltem a többihez a falu mellé,ahol kezdtünk😊))
grebber
Tegyél fel másik VGA drivert ez az elsõ momentum amit graf hiba esetén szoktak!

Törölt felhasználó
Hát elég valószínûtlennek tartom, hogy csak én játszom ati kártyával és csak nekem lógnak a levegõben a fûcsomók... De akkor jövõ hétvégén visszanézek!
grebber
Ha nem tudják rá a választ minek írogassanak?Ha valaki tudja a választ fognak válaszolni!

Törölt felhasználó
Bazz elkezdett követni egy bárány, azt le lehet koptatni? Kinyírni nem akarom, de még a goblinokat is akadályozza a harcban😄😄

Na fûre van valakinek megoldása, vagy ez egy olyan fórum ahova csak irgotanak egyesek egymásnak, a többi kérdés meg senkit se izgat?!
Igen,az a küldi megvolt,és még sincs sehol. Szóval ez lehet valami bug?

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Jobb felsõ térkép,és a nagy térkép sem jelezz semmit. 😞

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
En a sotetmagus altal favorizalt napos idot valasztottam de mint kovetkezmeny hat ize, a sotetmagus elbajolta nekem a csajt szoval nem volt hogy kovetkezmenye legyen 😄
Ööö..Ivy a csajod abban a 20 lépés széles faluban..5 ember között azért csak meg kéne találnod😊))..elsõnek õ kísér az apjához..aztán középen áll a nagy keresztezõdésben..aztán a hátsó kapunál,mikor kienged a szarvasokra lõni..majd megint valahol középen😊
wedge31
Általában egy bazi nagy felkiáltó jel van annak a feje fellet akihez menni kell és ez a nagy térképen is rajta van.

Igen,ezt tudom köszönöm. 😊 Én valamilyen végigjátszás leírása gondoltam,vagy csak simán küldi leírások. Mert az elején vagyok,és Ivy-t sehol sem találom. Bejártam már mindent,és valamelyik csókától is el kell köszönjek. De azt sem találom.

aki blackwateres részt végigvitte:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
van valamilyen következménye a késõbbiekben,hogy melyik mágust és idõjárást választom? vagy teljesen mindegy?

Törölt felhasználó
Ezt már megcsináltam, mi benne a futás. nekem meg az tûnt fel hogy a levegõben lógnak a fûcsomók, ebben csak az a gáz hogy nem látni sokszor az ellent se mert beálcázzák azt a füvek.. Valakinek volt ilyen baja vagy van erre megoldás? Csak mert "fû"re meg "levegõben" kulcsszókra nem dob ki semmit a forumkeresõ. Méghogy ez nem bugos...😄
Ha arra gondolsz,amire gondolok,hogy gondolsz,akkor L gomb és látható az összes,a teljesített és az éppen futó küldetések leírása és jutalmazása is..
A futásra már linkeltek megoldást. #1441 hozzászólásban menj el a bemásolt linkre.
Sziasztok. Érdeklõdnék,hogy küldik nincsenek valahol leírva?

Huhuhuuuu, kiporgettem hardon, es azt kell mondjam a vegkifejlet az nagyon tetszett csakugy mint a vegso bossharc vagy a zaro jelenet. Aki szerint nincs a jatekban hangulat, az sose jatszotta vegig, ugyanugy azok az ujsagirok akik szerint craftolni nem erdemes, azok se jatszottak vegig, nem is tudom hogy a felisteni ereju craftok nelkul hogy lehetne betolni nem easy fokozaton a veget. Hat nem gothic, de minden masnak nagyon jo, ha a jovoben a Spellbound mas rpg-t is fejleszt az elso szamu vasarlojuk leszek, le a kalappal elottuk.
Üdv
Nekem is megvannak az lenti bugos (esö fehér kép, mégse skilltree) a hotfixet manuálisan 5kb/sec-el töltöm... ugyhogy jo lenne ha lenne az a Auto-Update csakhogy 1. inditáskor beállitottam h hetente frissitsen és azota sehogy nembirom elövarázsolni azt a menüt. Valaki esetleg tudja?
(Elkövettem azt a hibát hogy eredetibe vettem meg)
littleNorbi
Hogy lehet 2. virtuális memóriát létrehozni???

Akinek akad próbálja meg adjon még virtuális memóriát hozzá a windows hoz hátha az segít (gothic 3-ban segített).
Ja és persze az Ati-sok is felrakták azt az Nvídiás dolgot ugye , merthogy kell.
Én azt vettem észre hogy a tûzvarázslatot preferálnám de attól ugyan kigyullad az ellen de se nem áll le se nincs további sebzés.
Míg a jég dermeszt a villám pedig sokkolva megállítja az ellenfeleket.
Hiába értem el azokat az üres kis pajzsokat a fejlõdés fán , semmi extra nem történik...
Én is bekapcsoltam ezt a 2. magot azért nemsemmi hogy a progi nem kapcsolja vagy detektálja be .
Nem tudtok valami beállítást a futásra akár az iniben is, mert ez a rúna ami 10 mp ig tart elég gyenge, megõszülök mire odaérek valahova.
Vannak ezek a kis szilánkok amik itt ott elszórva vannak meg szobrok...
ezek ugye nem fõ jelentõségüek?
Mert esõben viharban meglátni ilyeneket inkább csak vakszerencse, még a lepkékkel is. Meg a felnt fent vana hegycsúcson és hasonló ahol soha nem keresnéd...
játssz egy fel órát és tuti fog esni az esõ

Shep
Most nézem ,tök mindegy, hogy Low vagy High-ra állítom a max fps nõ csak de ahol highban leesik tizen párra ugyanúgy leesik low-ban is. Fantasztikusan sikerült az optimalizáció. Na majd 4-5 patch múlva vissza lehet térni a játékra.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Felraktam a játékot, de hiába állítottam be a 2 magot, így is rohadtul akad az egész, azt hiszem ezzel sem nagyon játszok egy darabig 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Na ilyet se olvastam még😊)..Dinamikus idõjárás,lehet ha betöltöd épp napos idõ várható,de úgy 20 percenként mindig elered ,sõt villámlik is😊
Törölt felhasználó
Szasztok, régen rengeteget játszottam a gothic 3-al és a FSG-al, és már vártam, mikor hét elején megláttam, hogy kijött a játék, hogy kipróbáljam, viszont a hszeknél nagyon sokan fikázzák a dolgot. Valaki tudna róla véleményt mondani? Eredeti vagy warezolt játékkal nyomja itt a többség? Warezok problémásak vagy az eredetinek vannak bajai? Most láttam , hogy vannak egyedi tuning megoldások akadásra a 2 mag beállításával, de ezen kívül van vele más probléma? Válaszokat köszi!
Sziasztok!
Küldene nekem valaki egy olyan mentést, amikor esik az esõ?
Kuldi ablakban bal also sarokban mutatja hogy mit ad, Beliar artifact egy Scythe nevu fegyvert ad, a runa shardokert egy water mage ruhat, az Innos szobrokert meg egy runat. Lehet osszekevertem igy fejbol az utolso kettot.
Nekem a legtobb eddig a 13 Innos szobrocska, eleg gyengen teljesitettem.
Mi lenne ha elolvasnad megegyszer? Mondjuk kiemelem neked hogy hard fokozaton csinalja es kiemelem azt is hogy tul gyo gyorsan ujrabegubozik , bogar-megraz-kijon es mire utned mar ujra guboban ul ergo hiaba utod. Erre mondjal okosat. Mondtam hogy fogalmam sincs hogy nem-e a nehezsegi fokozat miatt van igy, en megoldottam es leirtam neki hogy mikent. Ez kicsivel tobb mint az hogy "le van irva mit kell csinalni" nem gondolod?
wedge31
Ok, megvan de a szobrokhoz nem ir semmit.

Valami ütösebb cuccok kelletek volna dijaknak hogy érdemes legyen velük veszödni...

elvileg a küldetés ablakon kiírja,hogy mi a jutalom értük

én nem igazán keresgélem, az innos szobrokból 10 van és a rune shardokból is, a többibõl kevesebb

wedge31
Érdemes keresgélni ezeket a 30db-os artifactokat, valami fegyó lesz belölük vagy páncél ?

grebber
Igen nem vágom.Leírtad demoba megcsináltad most meg szenvedtél pedig ugyanazt kell!Meg kii is írja!

wedge31
Fraps nevü progival és gothic fokozaton tolom.

Nem vagod ugye? egybol oltasz. Arra utal amikor bogar begubozik megrazod kibujik es AZONNAL visszagubozik. Nem tudom hogy ez nehezsegi fokozat fuggo de fel oram nekem is rament amig megtalatam az ellenszeret, marhara nem olyan sima mint a demoban volt normal fokozaton
wedge31
Villám bele utána ütöd mikor visszabujik megint villám és igy tovább.
A lényeg hogy folyamatosan és gyorsan csináld a hp regje miatt.

grebber
Hát kiírja a játék mit csináljál.Ha már ezt sem érted amit kiir,akkor nem is értem minek játszol vele.

Nalam az ugy sikerult vegul hogy nem kozvetlen kozelrol lottem meg oket villamlassal hanem szandekosan odebb mentem amikor bebugozott es miutan megraztam oket kenytelen volt jonni felem nem bugozott be vissza azonnal. Igencsak idegesito mert hamar elfogy az a 24 varazstekercs, de ilyenkor vissza futottam mindig a boszihoz es kertem uj adagot, halistennek vagy sajnos a szorny resetel de a hp-ja nem, igy nyugodtan maszkalhattam vissza utantoltesert
mivel csináltál képet?
nálam 96-228 lvl 16-on, te hardon játszol,vagy gothicon?

amúgy most vagy blackwaterben és a lizard-ok eszméletlen módon bugosak. ha beáll távolságira, azaz elkezd köpködni, akkor távolsági fegyverrel nem lehet megsebezni! ez nagyon gáz,ráadásul szerintem elég erõsek is