2688
-
#1888 Arra gondoltam, hogy a térkép kb x darab geoszinklinális (medence) köztük hegylánc, amin 1 darab út vezet át az is le van zárva amíg meg nem teszel ezt azt...a láncregény az igaz... mindig újra meg újra... ráadásul ilyen sorrendbe vannak ezek a npc-k...tehát elvéteni sem lehet, pl gothic 3ban 1 nagy terep, 3 éghajlattal, aztán b*sszál egyedül a nagy mocsok világban... jó pár helyre késöbb is vissza lehetett menni, meg kellett is... itt nincs az a pénz...mert a teleport rendszer is a lánc jelleget erősíti... -
Dimitrii #1887 Hello bocsi de vissza olvastam már 3 oldalt de nem találom hogyan lehetne megoldani azt hogy a képességeket ki írja amikor adok rá köszi eéőre is a segítséget -
meteoreső #1886 Na sikerült végigvinni
köszönöm mindenkinek aki segített.
De még mindig nem tudom mi értelme volt azokat a szobrokat gyűjteni ???
Lehetne belőle versenyt szervezni kinek mennyit sikerült a végére összegyűjteni. -
totya4 #1885 Akkor miért nem az 500KB-os változatot teszed fel? -
bgabor #1884 Nem lehetne őket valami normális helyre feltenni? Innen nevetséges sebességgekkel jön, meg CRCs, meg minden baja van. Azt sem értem, miért kell 2010-ben feldarabolva feltenni egy 270 megás könyvtárat. -
Csokis #1883 Jók ezek a bugok! -
#1882 Én nem mondanám, hogy szabad a terep... Mindig kapsz egy 5 perc alatt körbefutható kis területet, aztán, ha eljutottál a megfelelő pontra a történetben, akkor mehetsz tovább. Mászni, ugrani csak oda tudsz, ahova a készítők is akarták, hogy eljuss, ellenkező esetben egy fél méteres hordót sem vagy képes leküzdeni. -
Probatbicol #1881 Itt is ugyanolyan szabad a terep mint eddig, a kollega arra gondolt szerintem, hogy a küldetésszálak lineárisak. A magyar láncmesékre emlékeztet néha, szükséged van valakitől valamire, az teljesíti, de csak akkor ha neki is megteszel/megszerzel valamit, amit a következő valakitől tudod megszerezni, és így tovább amíg valahol eredménnyel nem jársz és onnan visszagombolyítod az egészet :) -
#1880 Most fejeztem be a cuccot. Akció játéknak nem volt rossz, de gyakorlatilag fél aggyal is végig lehet csinálni, úgyhogy az rpg cimkét semmilyen formában nem érdemli meg. A grafika szép, a hangulat sem rossz, bár ötletnek/eredetiségnek én nyomát sem láttam.
A végső csata elég kiábrándító volt, mert 30. szinten, 805-ös életerővel és 32-es regenerációval simán, erőből átgázoltam a szárnyas csajon. Az elején még elugráltam a támadásai elöl, de aztán rájöttem, hogy nem sebez akkorát, hogy ezzel kelljen vesződni és csak ütöttem amíg ki nem purcant. 4-5 Fire priest jobban megtudott szorongatni a kazamatákban...
A gyüjtögetős küldetésekkel meg nem tudom mi a helyzet, mert annak ellenére, hogy minden levél alá benéztem, a cuccok fele-kétharmada nem lett meg... Érdekes mindenesetre.
Szóval, egy kis hétvégi hentelésre bőven jó a game, de a Gothicokat ellehet felejteni.
-
#1879 A Gothicokban szabad volt eddig a terep - itt nem az? Csak most készülök fölrakni. Azt olvasom, elég nagy a gépigénye.. - mégis, a gyakorlatban mi az a minimum, amin még elmegy? -
#1878 Nah épp most megy az uninstall:D Meguntam, azt, hogy egy csőben mászkálok, a Gothic 2-ben legalább a durván erős ellenfelekkel tartottak csőben. Csalódás, meg túl eccerűűűűűűűű, mint a faék... -
#1877 Ennél egyszerűbb már nem is lehetne a game.Ilyenhez kár vesződni ezzel.
De biztos van pár debil aki elakad az elakadhatatlanba is! -
Jocisan #1876 Egy kis help
ArcaniA: Gothic 4 – Végigjátszás I. Rész
Feshyr térképe, képek... -
Jocisan #1875 http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1052601949&status=galeria&galeria=Arcania -
Jocisan #1874 -
Kilop #1873 http://data.hu/get/3080658/ag4lp.part1.rar
http://data.hu/get/3080660/ag4lp.part2.rar
http://data.hu/get/3080662/ag4lp.part3.rar
Működés:kicsomagolod az 1.-re kattintva majd a lesznek fájlok amiket kicsomagoltál:D(na jó ez hülyén hangzott de így van)ha jól emlékszem van 1 program,ami megkérdi hogy milyen feliratot akarsz.Itt rámész a hu-ra és a játék könyvtárába telepíti a kívánt fájlokat.A játék könyvtárában lesz egsy Arcania nevű parancsikon ami futatja a játékot MMAGYAR FELIRATTAL.(igaz pár átvezető intrónál nekem németül beszélnek,de a felirat megmarad):D -
Jocisan #1872 A faláb helye!
-
fuzesi12 #1871 hali eredeti magyar játékom van,az automata update le is szedte a hot fixet,de nagyon sok helyen a fű összevissza lebeg a levegőben. Valaki tudja mi a probléma? -
DeDy #1870 Üdv.
2. szigeten vagyok kicsit barangoltam, volt egy olyan küldetés hogy szerezzem vissza Mardur ( vagy mi a neve ) férjének a falábát. Lorn adta egy romos toronynál, azt írja a toronytól keletre valamilyen szirten a goblinoknál, egész pontosan hol ez a szirt? Illetve találtam a barlangokban egy kopott ládikót ( küldetés tárgy ) hova kell vinni? Kinek?
Nem gond hogy előbb találtam meg mint hogy megkaptam volna a küldetést? -
ricsa008 #1869 na ezt majd megkell akkor lesni
köszönet -
#1868 Csak ennyit írnak:
"This hotfix will improve performance on some system configurations. "
Forrás.
-
ricsa008 #1867 és ez mit segít? -
bgabor #1866 Azért nem semmi, hogy az ilyen szarokat még 2010-ben is beveszi valaki. Dehát az MLM-eket, Brokernetet meg hoaxokat is beveszik, úgyhogy nem is lehet rajta csodálkozni. Széthülyített, szétlopott nemzet ez. -
#1865 CDProjekt.hu - ArcaniA Hot Fix - mert hát magyarok vagyunk, vagy mi :)
Hot Fix mérete: 227 MB.
-
#1864 Én kérek elnézést, megtaláltam a magyar hotfixet. Ha valakinek kéne:
http://www.cdprojekt.pl/support/game/3063/ArcaniA_Gothic_4/files -
#1863 Tudna segíteni valaki?
Eredeti verzióm van, és a 2. fejezetnél volt egy elfehéredés. Semmit sem láttam, csak szürke foltokat. Kiléptem, felraktam a hotfixet, erre most el sem indul a játék, kiírja, hogy "hibát észlelt, ezért leállt". WTF? -
totya4 #1862 Kár hogy ez a beállítás semmit nem ér :) -
ratgab #1861 íjnál tudsz zoomolni!
-
#1860 ha így folytatod, akkor majd kérdezd meg az oldal üzemeltetőit hogy az sg-s büntetőpontokat mennyiért számítják be... -
#1859 ezért kibaszhatnak a fórumról úgyhogy remélem ez volt az első és utolsó ilyen megnyilvánulásod.Jómagam leszarom a te kódodat meg az oldaladat is.
-
#1858 Kicsit off lesz, ezért bocsi előre is:
Regisztrálj a link alapján(légyszíves) és gyűjtsd a pontokat, amiket beválthatsz értékes nyereményekre.
Pl: Samsung Galaxy S i9000, iPhone 32Gb-16Gb, Nokia N97, LCD TV, Laptop, PSP, XBOX360, Asztaligép, Autó hifi- hangszóró és egyéb értékes nyereménytárgyak. Napi 5 perc körülbelül. Kérlek regisztrálj(a linkkel) és próbáld ki!
LINK
Köszönöm, minden regisztrálónak. További szép napot!
ui: Bocsánat a zavarásért. :D -
Sunrider924 #1857 Most igy hogy mondod eszembe jutott hogy valami csonti aki dobott receptet is ugyanott, Xardras tornya alatt a dungeonban, es mintha az komponens recept volt, pont az idegesitett hogy az essence-bol csak 1 drb volt ott fent a hegyen es a pajzsot peldaul mar bebuktam amikor a kardot valasztottam, pedig minden komponens megvolt a receptekbol csak az alap pajzs kelett volna :S -
sirdond #1856 igen arról beszélek
az íjon kívül én is bármelyiknek a fejlesztését megtudtam volna csinálni, viszont ami a woebringerhez kell 30 ebony, azt egyszerűen sehol sem találtam.
szerintem receptből lehetett volna, mert 30 az elég nagy mennyiség (főleg,hogy alapból a fegyverhez is csak 1 kellett), de nekem sajnos nem adta be a játékban -
kantorgabor #1855 Valaki nem tudja, hogy mire jó a zúm gomb a játékba? Hiába nyomom meg nekem nem közelit rá semmire. -
Sunrider924 #1854 Remelem jol ertettem, es te arrol a fegyverrol beszelsz amit a heavenly anvilnal lehet kovacsolni es annak a tovabbfejlesztett valtozatarol. Na ha igy van akkor nekem sikerult tovabb fejleszteni az egykezes kardot es a hozza valo cuccosok Xardras tornya alatt a dungeonban a csontikbol meg golemekbol estek, bejartam minden zegzugot es vegul meglett a receptben kivant mennyiseg. -
bgabor #1853 Köszönöm. -
Jude666 #1852 Persze mára csak ez maradt hiszen minden exhibicinosta magasról tesz ránk... -
mike01010101 #1851 Játék data könyvtárába: 2magot használjon (cores='2' -re kell átírni 2 mag esetén)
c:\....\Arcania - Gothic 4\Data\Configuration\processmanager.xml
ThreadConfig platform='PC' cores='1' -
Jude666 #1850 Röviden-tömören igen.Azért én még hiszek a minőségben.Néha veszek konzolra játékokat, de azokból is csak azokat amik tényleg megérik a pénzüket, és kő kemény munkát fektettek bele.Pl:Uncharted,God of War,COD.
-
mike01010101 #1849 Olvass vissza megtöbbet, ott ahol az input.xml szerkesztesrol is van valami. Én is csak annyit tudok tenni, hogy visszaolvasok.