Gothic 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
néztem én is pár videot, tényleg elég bénák vannak, be sem áll az erõtér mögé, hanem inkább ott ugrál a lövedékek között...
How much can you take,before you snap?
összességében 5/10et adok a játékra, elõször 6-ot akartam, de az utolsó csata egy jeggyel lejjebb vitte, lentebb majd kifejtem miért
pár gondolat,inkább spoilerben, de azért ezek csak általános információk a részemrõl:
legjobban talán a játék közepe tetszett, a monastery utáni rész, az elhagyatott erdõ, utána meg az õsi templom,ahol végre eljutsz a mágikus üllõhöz,szerintem nagyon hangulatos lett
ami szerintem nagy hiba a játékban, hogy a legtöbb nyersanyagot csak egy recepthez lehet használni, bár ez betudható annak is,hogy inkább az akcióra koncentráltak, mint a roleplayre
ja és ugye egyetlen szuperfegyvert tudsz kovácsolni a kasztodnak megfelelõen, amit majd késõbb upgradelni lehet, nos ugye íjjal mentem, a bow of woe-hoz mindössze 1 ebony kellett, aztán az upgradehez meg 30 db...
nos én nem találtam meg a 30 db-ot,vagy nagyon jól el volt dugva, vagy inkább egy recept volt,amit nekem nem adott meg (pedig direkt végigkutattam mindent), így sajnos nem is tudtam megcsinálni a számomra legerõsebb fegyvert 😞
a ranged skillrõl általánosságban az a véleményem,a végsõ harcot leszámítva persze, hogy egész jó, a játék elején erõs,utána elég nehéz vele haladni, aztán miután meglesz az ambush skill megint élvezetes a játék. mindent összevetve a crossbow erõsebb a sima bow-nál, de 1. nagyon-nagyon kevés hozzá a lövedék és a boltosoknál sem lehet venni
2. nem lehet vele zoomolni
sajnos rengeteggel buggal találkoztam, ami a játékélmény rovására
ilyenek például,hogy amit az ellenség lõ varázslat vagy nyíl átment a falakon, tárgyakon így kár is volt bebújni mögéjük, vagy pl a lizardok belementek a föld texturájába és így nem bírtam eltalálni õket
másik ami nagyon zavart még,hogy ha én 1 mm-re is mellé céloztam, már nem talált, míg az ellenség varázslata még akkor is sebzett, ha 1 méterrel mellém ment. ez rendkívül bosszantó volt
az egyetlen quest, amit nem csináltam meg is a bugos lizardok miatt volt, tooshoo-ban a cobweb-es küldetés, amikor össze kellett gyûjteni 12 hálót a mocsárból
30 darabos gyûjtögetõsekbõl:
13 relic
10 beliar artifact
16 rune shards
25 innos statues
pedig mindig figyeltem
nagyjából ennyi jutott eszembe, egynek jó volt, ha elvonatkoztatok attól,hogy gothic folytatás, akkor jó volt, de az biztos, hogy még egyszer nem fogom végigjátszani
lszedem a demot, és megnézem
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
játéknak nem túl rossz, de felejthetõ, gothicnak meg csapnivaló szerintem..nem kicsit csalódtam..
Racism is a weapon of mass destruction!
Vagy a Honlapon is nézelödhetsz, itt.
Novemberben meg jön a Divinity 2 saga.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
és még mindig van benne acélskorpió, amik után a kalandozó zsebre dugott kézzel, fütyörészve sétál? 😄
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
mondjatok nekem olyan játékot, ami olyan mint a gothic, witcher, ergo 3rd person, de neked kell kaszabolni, varázsolni, nyilazni (witcherben sajnos nem lehet) és nem a gothic, witcher vagy fable
ja és lehetõleg legyen benne valami történet is, ugyanakkor ne traktáljon hangyafasznyi betüméretben több oldalon át, mindenféle háttéranyaggal, mert attól hülyét kapok, fõleg ha nagyon sablonos
milyen a gothic4?
eddig csak rosszat hallottam róla, kissé elbizonytalanodtam emiatt (persze mind a 3-mal játszottam, nem is keveset, tehát nálam a 4 is alap - elvileg)
megérkezett a skilltábla
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK !
Ennek kellett volna benne lennie a gyári kézikönyvben és nem lett volna egy szavam se a játékra.
Legalább tudom hogy idéztek elõ terültre ható tûzsebzést a demóban.
Varázslóként szerintem az a leghatékonyabb ha egy jéggel indítasz
ledermed majd megsorozni fireball-al.
Még mindig nem tudjuk hogy kell úgy lefeküdni hogy reggelre ébredjünk fel?
utálok sötétben viharban kóborolni.
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
Az elején a boszorkánynál a bogarakat hogy a pékbe kell megölni?? Én lövöm õket a villámokkal, látszik hogy találok is mégsem borulnak fel 20 találat után sem.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
szóval npc-ket nem fogsz tudni bántani és attól sem kell félned,hogy valaki fontosat megölsz
egyébként ha valakit/valamit elõbb ölsz meg, mint ahogy a hozzá szükséges questet megkapod, azt késõbb elszámolja
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Tudnátok belinkelni olyan oldalt,ahonnan magyar nyelvi fájlokat lehet leszedni az arcaniához?
Kár érte.
Szeretnék már látni egy Arcanum, vagy Fallout 1-2 volumenû dolgot, de az nem nagyon fog megtörténni. Dragon Age kicsit már hajazott rájuk, de az sem volt olyan. Az utóbbi idõben nekem RPG-bõl a Mass Effect 2 jött be kib*szottul. Érdekes, pedig az sem volt az a hagyományos RPG.
Na mindegy, ezt asszem passzolom.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Valami romoknál, de erre sincs semmi jelzés a térképen...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A morrowind összetettebb volt sok tekintetben.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!