203
Kinek milyen rendhagyó betegsége volt és honnan szedte össze? :)
-
#123 Ha van domestos akkor igen :D -
marosiviki #122 Legjobb! :) Hozzánk nem jössz? -
#121 Wc-t takarítok :D -
marosiviki #120 És mit művelsz te délelőtt 11-kor egy vízkőoldóval? :) -
#119 Hát csak itt van előttem egy ilyen vízkőoldó és gondoltam megosztom mindenkivel :) -
cisumex #118 ez is valami betegség lehet -
#117 Most ez hogy jön ide? -
#116 Pedig állítólag kevésbé jó ha vízkövet eszel, mert megterheli a gyomrodat. Viszont a fogkőnek jót tesz! -
#115 Nem, ennyire nem vagyok ínyenc :D -
marosiviki #114 Ma még csak tepertőt ettem. Baj? -
#113 Ettetek már vízkövet? -
#112 "Az enyim" alatt azt erted, hogy amit te masoltal be, vagy esetleg ebben szenvedsz? -
dav1d #111 etől most keményebb vagy:?látam én már embert roszul sokkal kevesebbtől is, veled is ugyanúgy előfordulhat csak tömjed maad mindent szarral -
#110 alapjában jóindulatú, csak az a baj hogy növekszik és foglalja a helyet el a többi szervtöl. szív, tűdő, gyomor, gégecső, és nyomja az idegeket, és az ereket is. -
CsőKujts #109 Hát az ilyen paragépeknek télleg nem kell semmi. Én Lsd vel verekedtem többször is. Na az a kemény... -
CsőKujts #108 AZ aloe vera egy nagy kamu. Ami tényleg jó az a Bioptron no meg lézerek jó drágán. -
CsőKujts #107 Vigyázz baker surun szeded nem fog hatni
-
CsőKujts #106 LOL -
dav1d #105 volt hasonló nekem... persze ezek akkor jöttek elő amikor 1x begombáztam a haverjaimmal és az egyik direkt elkezdett szivatni hogy: te jó ég vérzik a szemed!!!!!utána egy rémálom volt az egész azota nem kérek ilyen szarokbol meg a tagot is messze kerülöm! -
#104 A legjobb betegség akkor is a hipohondria...
Volt egy haverom, aki keményen hipohonder volt. Egyik közös haverunk poénbol azt mondta neki egyszer: " Te Jani, mi van veled? Olyan zöld vagy." No ez hibának bizonyult, mert a srác 2 óra múlva tényleg zöld volt, és 3 óra múlva szívrohamot kapott. Szerencsére túlélte, de azóta nem viccelődik a haveri kör vele. -
#103 nem teljesen tényleg, az enyim az un. Harlequin Ichthyosis, ami korábban volt az a Harlequin Fetus. mondjuk rokonbetegségeknek őket, ha ennyire érdekel itt fel van sorolva képekkel az összes fajtája (!nem túl szépek, ha nem szeretnél rosszat álmodni akkor inkább hanyagold!) -
fiatalember28 #102 Hello.Nekem is migrénem van.Én reikikivel segitettem egy picit.Pl megmondták hogy vízér felett van az ágyam stb .Amióta máshol alszom ritkábban van.Szedtem gyógyszereket migrénre de mindig kihánytam.Nekem a Saridont vált be a legjobban.Ha érzem hoyg kezd lüktetni..meg a érzékeny vagyok a zajokra szagokra,azonnal beveszek kettőt és általában megúszom. -
#101 Ez valahogy más mint amit brolly linkelt.
Itt nem arról szólt, hogy repedezett a bőre. Bár azért ez se semmi.. -
#100 Akkor olvasd el ezt. -
#99 Szerintem a kifordult szemhéjat nem növi ki az ember..
Szerintem a legjobb megoldás ilyenkor... ...
Én nem szeretnék így élni, de valószínűleg egyébként is életképtelenek. -
#98 Szegények... És ebbe bele is halnak, vagy kinövik? -
#97 igen. meg hogy érzi-e a mindennapokban, meg ilyenek. a tapasztalatok is :$ -
#96 Magyarul jóindulatú-e, avagy sem... -
#95 de milyen ez a dagnat? márminthogy okoz-e valamit, vagy csak jolérzi magát? már bocs, nem akarlak énis kigunyolni mint a másik retardált, csak érdeklödöm. -
#94 ilyen nekem is van, csak én énekelni/dúdolgatni kezdek el. -
#93 -
#92 Mekkora debil vagy... Remélem előbb meghalsz, mint ő, aztán majd röhögünk rajtad egy jót.. Ez is vicces, nem gondolod? -
#91 Már haldoklom. -
gyuri12 #90 van ilyen:) amúgy bocs,nem vettem komolyan,és előjött belőlem a láma...tudod hogy van ez:) és ruhában,én is voltam már nővel!:D csak ruhában...:)
és sok szerencsét,te jó fej vagy,már már kurvaanyázna nekem...:) -
#89 te is, de én már legalább voltam már nővel. -
#88 az antal imrének van végbélrákja -
#87 hipochonder ne jöjjön be ebbe a fórumba mert meghal 10 percen belül.:D -
#86 Szent ég... -
#85 te nem kicsit paraszt vagy -.- -
gyuri12 #84 te meg fogsz halni. csak bíztatásnak:)