203
Kinek milyen rendhagyó betegsége volt és honnan szedte össze? :)
  • manome
    Ha van domestos akkor igen :D
  • marosiviki
    Legjobb! :) Hozzánk nem jössz?
  • manome
    Wc-t takarítok :D
  • marosiviki
    És mit művelsz te délelőtt 11-kor egy vízkőoldóval? :)
  • manome
    Hát csak itt van előttem egy ilyen vízkőoldó és gondoltam megosztom mindenkivel :)
  • cisumex
    ez is valami betegség lehet
  • gameplusz
    Most ez hogy jön ide?
  • manome
    Pedig állítólag kevésbé jó ha vízkövet eszel, mert megterheli a gyomrodat. Viszont a fogkőnek jót tesz!
  • gameplusz
    Nem, ennyire nem vagyok ínyenc :D
  • marosiviki
    Ma még csak tepertőt ettem. Baj?
  • manome
    Ettetek már vízkövet?
  • jazzy
    "Az enyim" alatt azt erted, hogy amit te masoltal be, vagy esetleg ebben szenvedsz?
  • dav1d
    etől most keményebb vagy:?látam én már embert roszul sokkal kevesebbtől is, veled is ugyanúgy előfordulhat csak tömjed maad mindent szarral
  • Mo.Organ
    alapjában jóindulatú, csak az a baj hogy növekszik és foglalja a helyet el a többi szervtöl. szív, tűdő, gyomor, gégecső, és nyomja az idegeket, és az ereket is.
  • CsőKujts
    Hát az ilyen paragépeknek télleg nem kell semmi. Én Lsd vel verekedtem többször is. Na az a kemény...
  • CsőKujts
    AZ aloe vera egy nagy kamu. Ami tényleg jó az a Bioptron no meg lézerek jó drágán.
  • CsőKujts
    Vigyázz baker surun szeded nem fog hatni
  • CsőKujts
    LOL
  • dav1d
    volt hasonló nekem... persze ezek akkor jöttek elő amikor 1x begombáztam a haverjaimmal és az egyik direkt elkezdett szivatni hogy: te jó ég vérzik a szemed!!!!!utána egy rémálom volt az egész azota nem kérek ilyen szarokbol meg a tagot is messze kerülöm!
  • Fantomlovag
    A legjobb betegség akkor is a hipohondria...
    Volt egy haverom, aki keményen hipohonder volt. Egyik közös haverunk poénbol azt mondta neki egyszer: " Te Jani, mi van veled? Olyan zöld vagy." No ez hibának bizonyult, mert a srác 2 óra múlva tényleg zöld volt, és 3 óra múlva szívrohamot kapott. Szerencsére túlélte, de azóta nem viccelődik a haveri kör vele.
  • Saddalim #103
    nem teljesen tényleg, az enyim az un. Harlequin Ichthyosis, ami korábban volt az a Harlequin Fetus. mondjuk rokonbetegségeknek őket, ha ennyire érdekel itt fel van sorolva képekkel az összes fajtája (!nem túl szépek, ha nem szeretnél rosszat álmodni akkor inkább hanyagold!)
  • fiatalember28
    Hello.Nekem is migrénem van.Én reikikivel segitettem egy picit.Pl megmondták hogy vízér felett van az ágyam stb .Amióta máshol alszom ritkábban van.Szedtem gyógyszereket migrénre de mindig kihánytam.Nekem a Saridont vált be a legjobban.Ha érzem hoyg kezd lüktetni..meg a érzékeny vagyok a zajokra szagokra,azonnal beveszek kettőt és általában megúszom.
  • jazzy
    Ez valahogy más mint amit brolly linkelt.
    Itt nem arról szólt, hogy repedezett a bőre. Bár azért ez se semmi..
  • Saddalim #100
    Akkor olvasd el ezt.
  • jazzy
    Szerintem a kifordult szemhéjat nem növi ki az ember..
    Szerintem a legjobb megoldás ilyenkor... ...
    Én nem szeretnék így élni, de valószínűleg egyébként is életképtelenek.
  • minigirl
    Szegények... És ebbe bele is halnak, vagy kinövik?
  • light00
    igen. meg hogy érzi-e a mindennapokban, meg ilyenek. a tapasztalatok is :$
  • gameplusz
    Magyarul jóindulatú-e, avagy sem...
  • light00
    de milyen ez a dagnat? márminthogy okoz-e valamit, vagy csak jolérzi magát? már bocs, nem akarlak énis kigunyolni mint a másik retardált, csak érdeklödöm.
  • sz4bolcs
    ilyen nekem is van, csak én énekelni/dúdolgatni kezdek el.
  • Rage47
  • gameplusz
    Mekkora debil vagy... Remélem előbb meghalsz, mint ő, aztán majd röhögünk rajtad egy jót.. Ez is vicces, nem gondolod?
  • dienesoft
    Már haldoklom.
  • gyuri12
    van ilyen:) amúgy bocs,nem vettem komolyan,és előjött belőlem a láma...tudod hogy van ez:) és ruhában,én is voltam már nővel!:D csak ruhában...:)
    és sok szerencsét,te jó fej vagy,már már kurvaanyázna nekem...:)
  • Mo.Organ
    te is, de én már legalább voltam már nővel.
  • degenerator
    az antal imrének van végbélrákja
  • Taptarap
    hipochonder ne jöjjön be ebbe a fórumba mert meghal 10 percen belül.:D
  • Pistike 007
    Szent ég...
  • Dragooon #85
    te nem kicsit paraszt vagy -.-
  • gyuri12
    te meg fogsz halni. csak bíztatásnak:)