Fura betegségek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pistike 007
Jók a kommentek...=)

jah,most én haluucináltam,hogy a "tudom" helyett,azt írtad,hogy "tudod",vagy tényleg elírtad,majd kijavítottad?akkor nem kell pontosan,csak,hogy miért ilyen rondák? és ezt egyáltalán túlélik? vagy miért ilyen "fura" a szemük.elõre is kösz, a wikipedián nem volt semmi...

hát ezaz,hogy nem tudom,és szeretném,ha te elmondanád...

Brolly28
pontosan nem tudom

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Pistike 007
Most már tudom, miért linkelted...

jajj:/ ez tényleg durva... mi történt vle? pontosan letudod írni,hogy miért is ilyen "ronda"?

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Brolly28
én is tudok 1et
a neve: harlequin syndrome
az általában kisbabáknál lép elõ és nem lehet csak születéskor meglátni
itt egy kép róla
szegényeket sajnálom😞

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Pistike 007
Kamu 😄

az nagyon brutál. igy kicuppan belõled a szar is olyan kemény
az mijjjjjeeen???
Pistike 007
Seggtífusz?<#ticking>

hererák😄 jah az nekem nem volt...de biztos fura😄
de a seggtífusz is durva lehet...azsevoltnekem

Pistike 007
Ne szivass, kezdek izgulni<#lookaround>

az kemény lehet mikroludakat falsz?
Pistike 007
Szedtem olyan tablettát, ami tele van olyan kis bizékkel, amiknek a beleimben KÉNE lenniük... És hát, sok lúd disznót gyõz<#hehe>

Guilty01
tegnap kihánytam a belemet is,fogytam 4 kilót. Még mindig fáj a hasam,pedig nem ettem semmi szart. 40 fokos lázam van. De amúgy kurvajól vagyok😊

You\'ll never walk alone!

akyyy
<#wilting>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

kasokaa
Teli van baktériummal a vízkõ, és hát mint tudjuk azokkal ritkán hasznos bármilyen kapcsolatot teremteni.. 😊

Sanyix
Bisztoss kiveszi a viszbül a zokszigént.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

hát ilyenrõl még nem hallottam. Mégis miféle betegséget lehet elkapni egy vizköves dologtól? Kimászik belõle az éc?
de ezt a vízköves dolgot nem vágom <#shakehead>
kasokaa
Utána néztem ennek a vízköves dolognak neten..
Találtam 1 eléggé tréfás honlapot.. 😄😄
Katt

katakpult
Nem éppem ez az! Ezért csak a volt barátom és ezért is írtam, h nagyon "szuper" lett volna ha a férjemként csinálta volna ezeket..

Szerencsére nekem még semmi, sõt a felnõtt orvosomat még nem is láttam.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tripper, kankó együtt frankó...

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

PíszLávJuniti
hozzámész olyanhoz aki félrekúr?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

kasokaa
Igen, ez számomra is eléggé meglepõ volt. Össze szedtem egy pompás kis baktériumot, mert mint most már kiderült, teli van a vízkõ velük.

hmm ez sztem is érdekes😄
katakpult
Tényleg sokkal jobb lett volna, ha már a férjem lett volna..
Igazad van! 😄

katakpult
Vízköves wc-tõl lettél beteg? Ahamm mindent értek! 😄

ezért nem kell házasság elõtt kúrni

katakpult
Az is elég vicces tud lenni.. Szedsz rá valamit?

[Walaki]D`Lair
Elmebeteg vagyok...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

RocKY2
Ez nem feltétlen betegség, de gyomorsav túltengésem van. :S

nem durva, Fura betegségek 😊
katakpult
Kevesen vágynak ilyesmi képekre szerintem..
De bátran nyiss 1 ilyen topicot lehet h aztám még is hatalmas sikere lesz... 😊

énazthittem ezegy iolyan topic aho durva betegsegekrol (kez-lab lerohadas-rol szurnak be képet 😄 )

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

katakpult
Több mint valószínû, h a kis kedves és "hûséges" volt barátomtól..

ruffirant
bizotss nyalogatta<#nevetes2><#nevetes2>(csak poén)

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

kasokaa
Na mire? Ritkán eszem belõle, csak minden második kedden... 😊
Igazából arra mint minden más normális ember. 😊

aztán mire használtad azt a vécét te???<#nevetes1>
kasokaa
Az is valami tréfás kis élõlény lehetett.. 😊
És mi lett a sorsuk? 😊

kasokaa
Nem csak olyan wc-t használtam ami 1 kicsit vízköves volt..

Pistike 007
Nekem valamilyen baktérium megette a beleimben az emésztõ-állatkákat... 😄

esélyes hogy ette...

amugy elég komoly betegség. Hogy derült ki hogy elkaptad?
hát azt meg h??? azt etted ásványként a víz melle vagy mi???
kasokaa
Sziasztok!
Nekem is lett nem rég 1 meglepõ betegségem.. és kiderült h a vízkõ volt az okozója, elõszõr el sem akartam hinni..

PíszLávJuniti
mitõl kaptad el?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

katakpult
Ez 1 príma nemi betegség, ami elég sokáig lappang, de nem árt ha idõbe észreveszed, mert késõbbiekben eléggé súlyos következményei lehetnek pl ha gyereket vállalnál..

hát jól vanna csak érdekldõtem mert nem ismerem annyira gondoltam elsõ kézbõl biztosabb az infó!!!