Fura betegségek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
a neve: harlequin syndrome
az általában kisbabáknál lép elõ és nem lehet csak születéskor meglátni
itt egy kép róla
szegényeket sajnálom😞
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
de a seggtífusz is durva lehet...azsevoltnekem
You\'ll never walk alone!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
De bátran nyiss 1 ilyen topicot lehet h aztám még is hatalmas sikere lesz... 😊
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
Igazából arra mint minden más normális ember. 😊
amugy elég komoly betegség. Hogy derült ki hogy elkaptad?
Nekem is lett nem rég 1 meglepõ betegségem.. és kiderült h a vízkõ volt az okozója, elõszõr el sem akartam hinni..
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler