203
Kinek milyen rendhagyó betegsége volt és honnan szedte össze? :)
  • Mo.Organ
    Nekem van egy mellkasüregi daganatom amivel még senki nem találkozott és írott irodalomban sem találtak semmit az orvosok. Na ez a ciki....
    Ígyhát most keresem a vállakozó kedvű orvosokat akik esetleg kezdenének velem valamit. ennyi.
  • Rage47
    jah tudom az más:) csak próbáltam éreztetni, hogy tudom, milyen a megfulladás küszöbén állni :D
  • gyuri12
    nekem is túl hevesen dobog a szívem...
    amúgy egyszer megfáztam,és kb 5 percig fullra nem kaptam levegőt,mindig sikerült annyit nyogdécselnem,köhögnöm,hogy épphogy kapjak egy icipici levegőt...nagyon jó volt így bevonulni az iskolába...mindenki azt nézte,ahogy én ott fulladozok,de még véletlenül se jöttek volna segíteni vazz...aztán végül minden erőmet összeszedve turháztam egy rohadt nagyot a budiban,és végre kaptam egy kevés levegőt...
  • F1re
    de szar lehet :'( szegenyek
  • F1re
    MEG VAN asszem ez Bronhitisz-em volt :D
  • 4kos
    kenyérdarabusz tévutratérisz
  • F1re
    nekem nem allergia es nem is ien aszmas dolog
  • Rage47
    én kiskoromban akkor fulladtam be, mikor pl. megcsípett egy darázs;
    vagy olyan is volt, hogy füvet nyírtak az udvarunkban, én meg befulladtam a fű porától. ezután elmentünk allergia-vizsgálatra és kiderítették h csomó mindenre allergiás vok. azóta már úgy érzem redukálódott valemelyest...
  • F1re
    nekem sztem olyan is van :D meg meg mozgas kenyszerem is sokszor van szoval energiatulltengesben is szenvedek XD
  • F1re
    meg vami olyan is volt lehet meg mindig van nem tom hulyeseg e de az hogy a kelletenel gyorsabban dobog a szivem XD aztan lehet hogy nagy fassagot beszelek
  • Dave John
    Hallott már vki olyasmi betegségről (vagy roham?)amikor az illető a csend miatt kezd el késztetést érezni arra, hogy ordibálni kezdjen? Mármint, úgy érzi minden olyan csöndes, hogy az már őrjítő, pedig csak egy üres szobában van. Valami gyerekkori roham vagy fene tudja, régen olvastam róla, csak nem tudom pontosan mi a neve...
  • F1re
    Nekem amikor meg nagyon kicsi voltam olyan betegsegem volt hogy fertozo osztalyon is voltam vagy hol :D olyan volt azt mondtak anyamek hogy majdnem meg fulladtam 1folytaba horgo hangokat adtam kis es meg akartam fulladni nem kaptam sehogysem levegot folyamatosan alandoan kapaloztam a levegojer de sajna nem tudom a nevet szoval vami okos kitalalhatja :D
  • OrioN the S
    kaposi szarkóma
  • Dragooon #70
    hát akkor együttérzek veletek. én biztos nem operáltatnám meg magam miatta, már megtanultam vele együtt élni. legalább alszo kegy jót délutánonként :))
  • Cat 02 #69
    bárányhimlő ? :)
  • Pistike 007
    Velem és édesanyámmal ugyanez. Egyik ismerősünknek ugyanez. Ez az ismerősünk elment egy külföldi klinikára, és az egyik szívbillentyűjéhez beoperáltak neki egy ernyő szerű "alkatrészt", ami kicsit szűkíti a vér útját. A pasasnak azóta nem fáj a feje.
  • Dragooon #67
    egyébként mivel szeretek a migrénről írni, írok is pár sort. tényleg vannak benne furcsaságok, akinek nem volt, nem tudja milyen. ne is akarja megtudni-.-

nos. az első furcsaság, hogy általában délutánonként szokott lenni. sokszor van úgy, hogy reggelt úgy kelek fel, hogy tudom, hogy migrénem lesz. egyszerűen megérzem, szar egész nap a kedvem, gyakran összeveszek egy csomó emberrel minde apró kis dolgon.
    második az, hogy ha fáj a fejem, csak egy oldalon fáj. ami a legjellemzőbb az ilyenekre
    harmadik, hogy migrén közben erősen hangérzékeny vagyok. volt olyan, hogy kiabáltam a testvéremmel, hogy ne üsse már a billentyűzetet, mertz nem tudok miatta pihenni. (elég halk a billentyűzetünk :S)
    negyedik, hogy egy órán keresztül nem tudok elaludni
    ötödik, hogy SEMMILYEN (még több száz mg algoflex és más szar) nem hat rá
    hatodik, hogy nem tudják pontosan, mitől történik mindez. mindenhol mást mondanak.
    hetedik, hogy a leghosszabb 8 órán át tartott, de az igazán szerencsétleneknek eltarthat 72(!!!) óráig is. igazán szar lehet nekik...
    nyolcadik, hogy még csak 15 leszek, szóval elég korán kezdődött (három éve gyakorlatilag kéthetente mindig van)
    kilencedik pedig az, hogy migrén közben teljesen munkaképtelen az ember

a legfurább az volt, amikor suliban jött elő, mentem hazafelé metróval. olyan hangosan még soha nem hallottam semmit :D elég szarul nézhettem ki, mert valaki felállt és leültetett:)
  • Pistike 007
    Durva lehetett...
  • Dragooon #65
    szegény^^
  • gyuri12
    akkor ez tényleg furcsa:egyszer,még kis koromban(igen,mégkisebb koromban:D) rosszul voltam egésznap,alig álltam a lábamon,meleg volt,minden bajom volt,és anyukám gondolt egyet,és mondta,hogy akkor menjen ki az eégsz család fagyizni,meg játszótérezni... egész úton,nem volt semmi bajom,csak mondtam anyámnak,hogy rosszul vagyok,ő meg mondja,hogy "áá elmúlik,a friss levegő segít!" aztán, a fagyizótól kb 50méterre,mentünk volna át egy zebrán,és a lehető legrosszabb helyen, a legrosszabb időpontban,lehánytam magam,és végighánytam a zebrát,és pont ott állt elég sok autó,és mindenki azt nézte,ahogy törölgetem a hányásom...:D
  • Pistike 007
    Akkor migrén. Szori:)
  • Dragooon #62
    nana a migrén és az erős fejfájás nem ugyan az. egyik roham, a másik fejfájás :PP
    de képzelheted milyen üdítő volt :D
  • Pistike 007
    Tényleg, nekem is szokott lenni erős fejfájásom. Még az egyedül is meghányat, hát még plusz a szalmonella?
  • Dragooon #60
    no, hát ez nem tudom, mennyire fura, de a betegségeim között eddig ez a legfurcsább

Miskolcon két éve nyáron hupikék fagyit ettem. estére olyan szalmonellám lett, hogy csak na.
    hányás egész nyaraláson -.- a legszenzációsabb pillanat akkor volt, amikor megjött az amúgy két hetente felbukkanó migrénem.
    migrén és szalmonella keverékénél szarabbat keresve nem találni
  • Pistike 007
    Aloe vera.
  • Brolly28
    persze túlélik
    szemük nem tom miért ien:|
    ezzek így kell születni nem tudod h h lehet ezt összeszedni
  • Guilty01
    övsömör hegének az eltüntetésére vmi módszert nem tudtok?
  • gyuri12
    amúgy ezt szerintem nem nagyon lehet túlélni...szegény babák:(
  • gyuri12
    megtaláltam jeee
  • gyuri12
    Harlequin ichthyosis syn. Ichthyosis congenita gravis
    Etetési nehézség , Verejtékezés csökkent, Feszül a bőre bármely lokalizációban, Progresszió gyors, Kellemetlen testszag, Torz arcvonások, Berepedezik és vérzik a bőr testszerte, Bőrpír testszerte, Bőrszárazság testszerte, Kiterjedt hámlás következtében a kéz ujjai összetapadnak, Kiterjedt hámlás következtében a láb ujjai összetapadnak, Pikkelyes a bőre típusos lokalizáció nélkül , Testszerte pikkelyes a bőre, Száraz bőr testszerte, Alsó szemhéja kifordul mindkét oldalon
  • Pistike 007
    Jók a kommentek...=)
  • gyuri12
    jah,most én haluucináltam,hogy a "tudom" helyett,azt írtad,hogy "tudod",vagy tényleg elírtad,majd kijavítottad?akkor nem kell pontosan,csak,hogy miért ilyen rondák? és ezt egyáltalán túlélik? vagy miért ilyen "fura" a szemük.előre is kösz, a wikipedián nem volt semmi...
  • gyuri12
    hát ezaz,hogy nem tudom,és szeretném,ha te elmondanád...
  • Brolly28
    pontosan nem tudom
  • Pistike 007
    Most már tudom, miért linkelted...
  • gyuri12
    jajj:/ ez tényleg durva... mi történt vle? pontosan letudod írni,hogy miért is ilyen "ronda"?
  • RIZLA
    :)
  • Brolly28
    én is tudok 1et
    a neve: harlequin syndrome
    az általában kisbabáknál lép elő és nem lehet csak születéskor meglátni
    itt egy kép róla
    szegényeket sajnálom:(
  • Pistike 007
    Kamu :D
  • cisumex
    az nagyon brutál. igy kicuppan belőled a szar is olyan kemény