203
Kinek milyen rendhagyó betegsége volt és honnan szedte össze? :)
-
#163 Inkább a fájdalom jellemző. -
#162 És az hogy a koszorúereim beszűkültek az okozhat olyat hogy néha gyorsabban kezd el verni a szivem? -
#161 Tüdőrák valóban tünetmentes (lehet) korai stádiumban. A dohányzás az ereket is károsítja, lehet hogy a koszorúereid kissé beszűkültek, ez okozhat ilyen panaszokat. De az is lehet hogy a dohányzástól teljesen független a problem. Csináltass mellkas röntgent, EKG-t, esetleg ultrahangot. -
#160 kb 3 évig dohányoztam és most 3 hónapja nem dohányzom.Azért hagytam abba mert kicsit megilyedtem. Olyan érzésem volt mintha nem kapnák leveőt + szúrt a mellkasom.Egy jó ideje az foglalkoztat hogy mivan ha későn hagytam abba.(r.k):S Neten néztem sok oldalt de csak annyit irnak csak hogy korai stádiumban nincs tünete. Akkor én mit érzek??? -
#159 mondjad, mi a problem -
#158 Hello mindenkinek.Van itt olyas valaki aki ért nagyjából a betegségekhez tartozó tünetekhez? -
fucKingusz #157 Hipózd ki a Domestost az a tuti -
#156 Aztakurva! -
gyuri12 #155 de ronda anyja van!(bocs)
amúgy szegény! -
#154 -
evildamien #153 biztos magánorvos az anyja, jól szétterjeszti a "kis vírust" a fia, aztán mindenki megy hozzá gazadgítani őket:D -
hantabb #152 Elég érdekes betegséget sikerült összeszednem és mint kiderült a vízkőben lévő bacik tehetnek róla.. :S
Életemben nem hallottam még ilyet, h a vízkőben is vannak ilyesmik.
Neten keresgéltem a témába vágólag és találtam 1 érdekesoldalt. -
#151 Merem ajánlani a Dr. House-t a TV2-n! :) -
#150 nem, inkább ilyen kis semmiséggel nem lehet ám lógni -
gyuri12 #149 jah:D -
gyuri12 #148 jah:D -
#147 "oh gyermekem, ez csak egy kis vírus, menj terjeszd el nyugodtan az iskolában" jó kis orvos :D -
#146 csak mert van egy haverom, akinek az anyja az, és bármilyen baja van, oh egy kis vírus felkiáltással simán elküdte betegen suliba :) -
#145 szerencsére nem, arra gondoltam, amit én linkeltem az úszós hapiról -
gyuri12 #144 nem -
#143 anyukád mi, orvos? -
gyuri12 #142 próbáltam humort is belevinni:D -
#141 "aztán végül minden erőmet összeszedve turháztam egy rohadt nagyot a budiban,és végre kaptam egy kevés levegőt..."
ezen befostam -
#140 Vegyél inkább domestost havonta azzal jobban kijössz :) -
#139 ennyit ér az sg gratula -
Scr1pter #138 ne floodold már szét a topicot plz
-
#137 te melyik Dávid vagy? -
#136 vagy:
használj Calgont! A vezető wc csésze gyártók is ezt ajánlják -
#135 én havonat veszek új wc csészét
így nagyon sikálni sem kell, meg a víkőtől sem kell aggódnom :DDD -
marosiviki #134 Igazából álmatlan éjszakáim vannak emiatt h van e vízkő a wc-mben vagy sem! :D -
#133 A legbiztosabb ha belepillantasz, vagy ha tudod pl.: hogy nálatok milyen kemény a víz. Ha nem tudod akkor használhatod pl ezt az oldalt:
K A T T -
marosiviki #132 Honnan tudod h van-e vizkő a wc-dben? -
#131 Az szedi legjobban a vízkövet :) -
marosiviki #130 Jaaa hogy még válogatsz is? Miért pont Domestos? :) -
#129 Jézusom...sg.hu és egy ilyen komoly téma...mint ez a topic...Na erre kíváncsi leszek mikor zárják be a sok kis vérpisti miatt. -
dav1d #128 hé haver nem a chaten vagy:D -
#127 jaja :D -
#126 nincs neked kicsit nehéz gyerekkorod? -
#125 ragtapasz :) -
#124 ezt a sikert banban mérik