Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pont ma szedtem le tõletek a jedi academy magyarosítását, kösz szépen, nagyon jó munka:)

hát ez örömlány jó! jó, oké, érdekes meg minden, nem olyan jó a grafika mint vártuk meg stb., de attól ez még fasza, sõt! és átadja a könyv hangulatát, hogy mindenki harry-rõl beszél. de h én milyen peches vagyok:D:@ július 1-jén megyünk nyaralni, ha sikerül is letölteni 29-én a magyart akkor is csak max másfél napot tudok játszani vele:( miért pont a júliusnak kell lennie 30 naposnak?:( amúgy nekem akadozik pedig balanced-ra van állítva a graf. kéne már 1 új proci:D

GeneralsHungary
Megnyugtatok mindenkit, nincsen benne magyar nyelv és felirat.
A hazai lokalizált játék 29-én kerül a boltokba...

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

Carlos HUN
3.64 GB a mérete

GeneralsHungary
Ha még sokat jár a szád, akkor nem kell várnod se, mert kiteszik a szûröd...

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

andrew1988
megvan :D

Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse

andrew1988
megmondanád privát üziben hogy mi az oldal címe? :D

Carlos HUN
Én most töltöm fel mondtam én fent lesz éjszakára :DDD

mekkora image lesz?
andrew1988
habár sztem nemsokára fennt lesz majmon is onnan meg zúzom mint az ökör _:DD

Alwares
De attól még teljesen korrekt szerintem...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

andrew1988
bithumenen fennt van...
de 6 órát kell még várnom a rossz arányom miatt :(

nahát igen..

sb1
Pár kép, sajna közel sem úgy néz ki, ahogy azt beharangozták...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

az szinkronos magyar?
nekem nem megy ez a hp5, nehéz varázsolni, de majd belejövök!

rage
Jaja, Hatred verzió kint van.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

kijöttttttttttttttttttttttttttt
nforce.nl

sb1
Itt van még egy link a demóhoz, ez talán gyorsabb!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Na jó, ez ma már nem fog kijönni, majd TALÁN holnap... de kivárjuk :P
1000 kösz
Carlos HUN
JÁTSZATOK ADDIG A TELOTOKAL IGAZ 20 ADIKÁN FELTETTEM MÁR DE JOBB KÉSÕB IDE IS MINT SOHA :d

Harry.Potter.And.The.Order.Of.The.Phoenix-CARLOS17

Letöltés:

176x220

http://fileho.com/download/a15cfd17562/Harry.Potter.And.The.Order.Of.The.Phoenix-CARLOS17-176x220-.jar.html

240x320

http://fileho.com/download/8f4934730850/Harry.Potter.And.The.Order.Of.The.Phoenix-CARLOS17-240x320-.jar.html

adjon valaki egy mükszõ linket a demohoz
Carlos HUN
Picsába 12 ben kell kelnem holnap és általában arra a bizonyos titkos ftp oldalakra éjszaka szoktak felmenni cucok áhhhhhhh :(

hát, az is fake volt... :P
igen olvastam, azt is irta hogy legkésõbb holnapra lesz warez verzsön

már meg lehet venni több országban is a gamet... nforce-on írta vki, hogy egyet õ is látott (európai, azon belül nemtom) vmilyen boltban
nemtom, de sztem külön fog 29.-én megjelenni a magyar...
nem biztos... lehet, hogy sokáig tart feltörni. Habár akkor kidobhatnak egy unleashed verziót elõtte.
totyak
nemtudjátok, hogy a nyelvezet hogy lesz? Minden verzióban benne lesz a magyar is, vagy régiónként lesz elosztva mint a Need for Speed-eknél?

amint megjelenik amcsiba, onnantol kezdve mi is jáchatunk vele!

hoppá, most olvastam vhol, hogy Amerikában már ma megjelenik a game :D Az európai meg 29.-én... (de ezt már tudjuk)
tudom :D

Seth
nemcsag köcsög vagy hanem ráadásul még lassú is, már tegnap kijött <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

hehehe.. vki milyen vicces kedvében van...
kinn van kinn van!
decsak ps2-n meg x360 on :D de köscög vagyok :D

Alwares
Áh tényleg jöhetne már a full, nagyon tetszik a game :)

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

hát ja ez a demó :D
azt írta vki nforce-on, hogy elvileg már van egy unleashed féle többnyelvû verzió, csak abban nincs angol... :P De ki tudja, magyar még lehet benne xD
kezd idegesíteni, hogy pc-ére még nem jött ki a tört game... nem akarok még 29.-ig várni :( sok az a 4 nap :P A demón már vagy húszszor végigmentem.... :P
nincs megoldás, kezd mindig újra :P
GeneralsHungary
Harry Potter és a Fõnix Rendje pályázat

A játék megjelenéséig, péntekig tart a pályázat. Aki szereté megnyerni a játékot, annak itt a lehetõség...

hááá lol !!! énis vártam 17 percet hogy meglegyen a game (kicsit téptem a hajam hogy kell várnom 17percet ) mondom ok mind1 letelik a 17 perc töltöm le 760kb al max sebességel jött le felrakom tök gizda minden játszok ez az amaz egyszer csak kiirja hogy már csak 1 percet játszhatok letellik az 1 perc és jön a videó aztán megkérdezi hogy elölrõl kezdem e mondom ez hülye végre megjelent a demo tok játszani erre csak úgy kilép... ez egyszerûen no comment nem hiszem el ien hülyeséget kitalálni hogy ideõkorlátos .... valaki nem tudna adni valami 5letet hogy ne legyen idõkorlátos???

hát, reméltem, hogy ma estére már kijön a teljes... de még nem jött ki... :( Nem igazság, hogy a konzolosok mindig elõnyben vannak :( Na jó, hát errõl az az ember is tehet, aki pc-vel játszik :P
macesz
Jájjjjjj.... :D
Köszi a helpet srácok !!! :D

macesz
Hát megpróbálom átrakom win 2000-re.....rem így jólesz

idézek: "nemtom milyen az a kártya,".... ezért írtam, nem tudtam, hogy kompi e a dx9-el
Lord Myn
Ez igaz, de az FX kártyák már hardveresen is dx9 kompatibilisek, úgyhogy ez biztos nem lehet a baj. Ha mondjuk GeForce 2-esen vagy MX-en próbálta volna, akkor még érteném, hogy ezt írod...

Nem, ez valami hülye EA-s telepítõ bug, valakinél csinálja, valakinél nem, legfõbb ismérve, hogy üres az EULA-s szövegbox, szóval ott már lehet tudni, hogy nem fog továbbmenni a telepítõ.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

jól van na... nekem meg régen volt egy vacak videókártyás gépem, amin hiába volt fent a dx9, mindig kiírta a dx9-es game, amit macesz belinkelt... mert nem volt vele kompatibilis... csak ezért írtam ezt. Szóval nem lenne hülyeség, ha a kártya nem kompi a dx9-el