3837
-
#953 (paved courtyard asszem a fényképezős neve) -
#952 ??... van egy ahol a pényképezőgépes csávó volt , az 1. meg clock tower courtyard -
janchip #951 hol van leírva? -
janchip #950 az nem nyílik meg -
#949 nekem se engedi 1680x1050 re pedig akkora a monitorom -
#948 3 -
janchip #947 de arra a virágosra gondolsz, amikor ilyen esőerdős lesz a hely, mert abból csak 2 van. -
#946 ha megvannak akkor föl kell menni a 7. re a titkos szobába... -
#945 Nem találták páran hogy hol van a videobeállítás...gondoltam egy kép segít -
janchip #944 a 3 virágosat már megcsináltam, nekem az kell, hogy mit csináljak akkor mikor a hermione meg a ron azt mondják, hogy keressem meg a da tagokat, de a térképen nincsenek ott! -
csgj #943 ezt kinek?? :D nem kérte senki :P -
ricsa008 #942 hogy lehet 1280xX felbontásba rakni? nekem 1152x864 a legnagyobb pedig szinte mindent 1280x1024 be juttatok -
#941 3 virágos van....helyek le vannak írva olvass vissza! -
#940 100%? nemhiszem... -
janchip #939 jó, de nincsenek a tekergők térképén -
#938 Tes...remélem segít
-
bazsi123 #937 de jó neked!!!!!!! -
#936 én már végigtoltam a játékot!!!!!!! -
#935 HP4-be nem lehet állítani semmit. Csak a feliratot lehet ki be kapőcsolni. Tudom elég sz*r megoldás, de ez van. -
csgj #934 rajta van a Tekergők Térképén, csak be kell jelölni, és akkor követed a lábnyomokat... :P -
csgj #933 kérdezd meg a hp4 topivban :D Egyébként úgy emlékszem, hogy nem lehetett rajta állítani semmit. Idegesített is, mert 800x600 feletti felbontásban nem is ment :P Az a 4. rész nagyon rossz lett... sajnos. De ez az 5. kárpótol mindenért! :D Csak ez se volt túl hosszú (mármint a fő történetben...) De tényleg, nagyon felpörgették az eseményeket :( -
#932 Elakadtam 46%-nál...embereket kell megtalálnom, de nem találok egy párat...lécci segítsetek....ó -
janchip #931 a virágosat már megcsináltam -
janchip #930 akkor mit kell csinálni azután miután segítettem szétszedni a roxfortot? -
petikemény #929 de nincs olyan benne az optionsba
-
#928 Video beállítások ?! -
petikemény #927 Hy nem tudjátok hogy hol lehet a grafikát állitani hp4ben? -
#926 csak egyszer kell... -
#925 le kell szedni azt a virágizét a tetőről ahol mutatja a videó -
#924 SEHOL -
janchip #923 hogyan kell összegyűjteni 2.-szor is a da tagokat? -
Zsotika #922 Ezt is megoldottam vizont amikor Fred és George sárga x eket hagynak nekünk akkor ott mit kell csinálni??? -
#921 hahó sehol -
janchip #920 hahó, hol találhatom meg másodszor is a ds tagokat? -
janchip #919 hahó, hol találhatom meg másodszor is a ds tagokat? -
strebacom #918 Meg van már valahol magyarul vagy csak a boltban?? -
csgj #917 Multiba se lenne rossz hp5-özni :) Párbajozni! jeee... Csak hát nincs multi :P -
rage at work #916 Be lehet valóban, ekkor az installja magyar is lesz
Kár, hogy más nem
:) -
#915 BAZMEG ENNYI HÜLYÉT ! már bocs
Minden 20 szor le van írva , magyarosítás kb 20000 szor , de azér jön még a nép és 2 hsz-t nem tud visszaolvasni...
Zsoltikám amúgy az is le van írva ahogy minden más is már!!!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bocsi csak ideges vagyok már , ennyi hülyét -
Tibbee #914 Mrbaba: Minimum 50x írtuk már le, hogy csak az eredeti magyar. Vagy 5-6 hozzászülással ezelőtt is arról beszéltünk... Megértem, ha oldalakat nem néztek hátrafele, de legalább azt a 10 hozzászólást illene...
Zsotika: Ahova megy Piton pálcája annak az ellentétes irányát kell nyomkodni. Pl.; ha fent a pálca akkor a lefelét nyomkodd (beállítástól függ, hogy S vagy Down gomb). De ne egyhuzamba nyokodd, hanem folyamaotsna kattintgass rá xDD