3837
10459618851186921382.jpg
  • Zsotika
    A vízköpőset megoldottam most leakadtam annál amikor Piton bemegy Harry tudatába. Ott mit kell csinálni???

• mrbaba
    csá nép!
    Magyarosítás van?
  • Zsotika
    Tom tom le volt írva de a beszéő izéknél hol van az a kis erkély mert én nem igazán taálom és hogy kell oda eljutni. Nekem pedig a játék angulul van meg valaki tudna adni címet hollehetne leszedni magyaítást.
  • janchip
    Mikor az Umbridge ellenes hadjáratnak vége, akkor mit kell csinálni?
    Köszi előre is!
  • NeBby
    Éppen ezér le is volt már írva a válasz...! Nem a fölsőn kell bemászni , hanem az 1. ablakon amin nincs rács
  • tosatt
    Amikor az umbridge elleni hadjáraton collinnál fel kell mászni a bagolyházba ott felmszok de nem akar bemásznhi az abalakon, nem engedi el a falat. Nyomkodtam én ott már mindent. Légyszíves segítsetek. Ez nem csak nálam fordult már elő.
  • ricsa008
    nam tom én csak ezt olvastam és gondoltam felírom ide is
  • raven87
    Jaja. Clone-ba akkor is fel lehetne tenni sztem.
  • NeBby
    az egy dolog, de nem kell másik crack hozzá egy nyelv miatt! csak ha másik verzió lenne...KIFOGÁS!
  • NeBby
    az a lényeg hogy lökd ki a golyóddal a fehér golyókat , úgy h a tied ne mennyen ki.
  • ricsa008
    viszont egy warez oldalon pedig azt írják hogy azért nincs magyar verzió a neten mert a magyar hackerek nem tudnak crack-et készíteni hozzá
  • ricsa008
    nincs benne magyar letöltöttem egy language selectort és ott 4 nyelv közül lehet választani
    Sajna
  • Tibbee
    Nekem a köpkő az magas xDD
  • NeBby
    A sakkban mindig nyertem , abba a golyós izébe meg csak az első 2 nél nem Mind2 be verek bárkit
  • Tibbee
    Gyuszi: Ott van vége a játék főszálának. Utána felkell fedezned a dolgokat, meg ilyesmik, ha 100%-t akarsz.
    Csgj: Nem, még nem vertek meg, csak patt helyzet volt, mikor már 3 királynőm volt a pályán xDD. A köpkő viszont nekem nem tetszik, mert nem tudom kezelni, akárhogy is úgy csinálom, ahogy leírja.
    Egyébként meg ha van progid, és megkeresed a nyelvi fájlokat, akkor lehet letudod fordítni magyarra...
  • csanesz
    Hali! Flitwicknek hol van a könyve?
  • gyuszi9b
    Mikor jutok tovább a játékban? Hova kell menni mit kell csinálni miutána Lunának odaadtam az elvesztett cuccait?
  • Shevchenko
    Szerintem ezt is belehet állítani hogy magyar legyen mint az eggyik fifát pl a Support\European Help Files\EA Help ott van 1 Hun help.
  • csgj
    Ja, varázslósakkban volt már vki, aki megvert mindenkit? vagy köpkőben? (az utóbbival nem boldogulok túl jól :D)
  • csgj
    ez már kezd vicces lenni...
  • Ngeri
    SZiaszzok!
    MOst segítettem frednek és georgnak a hajósnál amikor tűzijátokot csinálnak...most mit kell tovább csinálni?:S
  • gyuszi9b
    Mikor jutok tovább a játékban? Hova kell menni mit kell csinálni miutána Lunának odaadtam az elvesztett cuccait?
  • K Ace
    Most ott tartok, hogy néhány tag neve piros lett. Annyit kitaláltam, hogy azoknak külön feladatot kell megoldani, de hol van ez külön leírva, hogy kinek mit kell csinálni?
  • norka2
    Ha tud valaki rakjon már fel mayarosítást
  • NeBby
    felfedezni a többi területet 100% ig...
  • gyuszi9b
    Mit kell csinálni és hova kell menni miután odaadtam Lunának az 5 elveszett cuccát?
  • Tibbee
    Mondjuk, lehet nincs az eredetire pénzük, de akkor várjanak türelemmel, hogy HÁTHA felraknak egy magyar verziót is...
  • Tibbee
    Jajah. Mondjuk ez igaz, hogy annak van némi előnye, aki ismeri a történetet, főleg olyan téren, hogy mi miután következik, meg ilyesmik. Én személy szerint ismerem, 7 éve olvasom már a HP könyveket, sosem tudom megunni. xDD Mondjuk mostanában nem olvasom.
    Személy szerint, ha nem teszik fel magyarul, akkor nem teszik fel, nem fogok nyávogni, csak az tud idegesíteni, hogy itt mondják vagy 30-an, 40-en, hogy nem-e lehetne magyarrá varázsolni, miközben látják, hogy ott van minden oldalon legalább 2x hogy nincs fent a neten magyarul, meg ilyesmik.
    Akkor miért nem veszik meg, ha nekik nem jó az angol?
  • csgj
    Jaja, mondjuk angolul valóban sokkal jobb az biztos! Meg aztán aki tudja a történetet (remélem sokan), annak meg külön jó, hogy egyes dolgokat angolul is hall. (csak mert nem minden ugyanaz szó szerint, ahogy a Hogwarts-Roxfort fordításnál sem... :P) Én is csak azért vártam a magyarra, mert úgy olyan különleges :D Cool, ahogy hallod a magyar hangot, pláne ha az a filmes... (de az angol is az eredeti filmes szinkron) Viszont ha nem teszik fel, akkor nem teszik fel... kibírom, angolul már végigtoltam :)
  • Ngeri
    Mit csináljak?Fredéknek segítettem a csónakokat megcsinálni meg minden...
    utána csak bolyongok és nem tom mit kell...
  • Tibbee
    Jah és Dave. Az is nagyon érdekes, hogy a Sims részek is a Nightlifetól úgy vannak, hogy benne vannak alapból a magyar nyelvi fájlok, de ez csak az EA Hungary miatt... A HP-nál már volt a helyzet, mert ott szinkront akartak...
  • Tibbee
    Miért nem lehet megbarátkozni az angollal? Akinek meg baja van, az vegye meg eredetiben. Már 100x leírták a többiek, hogy a neten nincs (még) fent magyar verzió. Minden oldalon van hozzá minimum 1-2 hozzászólás!
  • Gerbill
    Pedig de. De nem az EA, hanem az EA Hungary, akik a szinkront is csinálták.
  • Dave0092
    nem hiszem el, hogy az EA legyártatott volna külön a magyaroknak x millio példányt!
  • csgj
    ha nincs benne magyar nyelvű fájl, akkor bármit át lehet írni, úgyse fog működni... ez magyar csak akkor lesz, ha megveszed az eredetit.
  • Dave0092
    probáljátok meg a register be
  • Gideon Wieth
    lehet valahogy magyarrá varázsolni ? : )
  • rudnyek
    helló!
    Letöltöttem a hatred verziót és amikor kicsomagoltam és elindítom az autorunt - és azt is kicsomagolta - akkor azt írja ki, hogy "insert CD1 in drive..." Mit csináljak, hogy feltelepítsem?
  • NeBby
    Ezután még a felfedezéseket kell csinálni , én már 3 napja csinálom de még csak 94%...(ha ez 100% akkor nyílik ki a többi ajtó és remélem kapok még küldit)
  • NeBby
    Ez azér nemteljesen így igaz....