Harry Potter 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem a Godfather, NFS: Carbon meg egy csomó EA-s játék ezt csinálja, nem tudom miért...
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
PSN ID.: Beegabor
Bazzeg ennek mi a baja installálláskor teszi ki ezt? :S
Vga: Fx 5600 (ha vkinek ilyen körüli karija van és elindult a game at jelezze pls!)
Leszedtem a júliusi dx-et de akkor is ezvan:

Harry.Potter.And.The.Order.Of.The.Phoenix.PS2DVD-Allstars.torrent
http://www.mininova.org/get/764709
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
de a pc bél más, azis lehet hogy securom 7 azis leeht hogy most starforceos, nem lehet tudni, ha nemtudjék feltönri akkor max lesz egy clone verzio amit elleeht idnitani bármiyen Hide prg-vel
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
ja, és te játszottál már olyan varázsgamet, amit kint játszanak a diákok? Van egy kör, benne golyók, és ki kell õket lökni.
miyen vassal tolod?

Na, megyek mindjárt tovább játszani... Lehet, hogy nyomok még be pár képet :) Vagy ne, mert nem tetszik? :)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!