Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Myn
Ez hülyeség, nem ez a baj, hanem az amit ricsa008 is írt: át kell rakni win2000 komp. módba a setup.exe-t. <#nezze>

Nekem a Godfather, NFS: Carbon meg egy csomó EA-s játék ezt csinálja, nem tudom miért...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

nemtom milyen az a kártya, de ha ezt írja ki, akkor valszeg nem kompatibilis a directx9-el...
nekem az nfs eknél adta be ezt a DirectX es baromságot ott az segített hogy az autorun exe-t win2000 komp-ba raktam
Carlos HUN
Áhh akkor nem kell me azért vannak oan feladatok amihez jó elolvasni az angol felíratot :)

Seth
ne szedd ,nincs benne ánglish (halálkomoly, nincs angol, csak deutsch meg spain meg még kitudja, de angol az nincs)Napersze ha ez nem zavar

PSN ID.: Beegabor

macesz
Hy

Bazzeg ennek mi a baja installálláskor teszi ki ezt? :S
Vga: Fx 5600 (ha vkinek ilyen körüli karija van és elindult a game at jelezze pls!)
Leszedtem a júliusi dx-et de akkor is ezvan:

Carlos HUN
http://atomico.sytes.net/

Harry.Potter.And.The.Order.Of.The.Phoenix.PS2DVD-Allstars.torrent

http://www.mininova.org/get/764709

Carlos HUN
Csak regisztrálni kell a trackere mondjuk nem biztos hogy engedi

Prince of Máté
PS2-es scak privátoknak...

Carlos HUN
Szarok rá...

konzol fórum...
Gerbill
A demót kipróbáltam, de annyira nem nyûgözött le, nem rossz, de van mit javítani. Az irányítás egy nagy rakás szerencsétlenség, a grafika szép, a varázslás elég jól van megoldva. Az nagyon tetszik, hogy nem tölt sehol. Benyomtam Harryvel a fõbejáratot, és azthittem, jön majd a megszokott töltés, erre semmi:D. A szinkron szerintem egy jó nagyot fog segíteni a hangulaton, úgyhogy várom a teljest.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Carlos HUN
Jah jólvan nem olvastam vissza :DDDDD

ezt már tudjuk, de azért thx... és én inkább a pc-és tört verziót várom, ez meg xbox360 :)
Carlos HUN
Harry.Potter.And.The.Order.Of.The.Phoenix.PAL.XBOX360-Allstars

a konzolnak a védelme mindig is ugyanaz marad...
de a pc bél más, azis lehet hogy securom 7 azis leeht hogy most starforceos, nem lehet tudni, ha nemtudjék feltönri akkor max lesz egy clone verzio amit elleeht idnitani bármiyen Hide prg-vel

igazad lehet, megnéztem és a konzolos verziók is eredetileg június 29.-én jelennek meg, ahogy a pc-és is... de hát azok már vannak warezban, ahogy nyílván jönnie kell majd a pc-ésnek is... :) Csak gondolom a pc-éset még nehezebb feltörni. Aztán fene tudja... Azt se értem, hogy miért várom ennyire... :D Vagy mert fan voltam mindig is, vagy mert naon bejött a demo
hamár van x360 verzio, meg ps2 psp, ps3 s van már! csak nincs kijutattva, akkor valoszinû hogy legkséõbb holnapra lesz PC_s verzio

Azért kíváncsi vok, hogy ha kijön a tört verzsön, akkor lesz e benne választható magyar nyelv... Mert eredetileg úgy jön már ki magyar szinkronnal 29.-én :) Habár én az angolt talán jobban is bírom...
toysoldier
most énis látom õket :D

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

eddig jók voltak... csak nem sg-re töltöttem fel, mert akkor át kellett volna méreteznem õket... hopp, már megint látom õket :D
toysoldier
énse látom õket pedig kiváncsi lennék rájuk

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

na mi van? ennyi lett a képeimnek? vagy csak én látok x-eket?
790 óra is vmennyi óra :D Vagy lehet akár 1234 óra is :P Persze 1 is :)
orák kérdése és kifog jönni pc-re is...

remélem hamar kijön a teljes, mert ez naon cool :D Sikerült a festményhez is felmásznom, oda varázsoltam az asztalt... Csak mikor elkezdett beszélni, megint lejárt az idõm :P
hehh, sebaj :D
Seth
nemtom,azt nem próbáltam, már töröltem a demót

és a klubhelységben, hogy lehet felmászni a pofázó kviddicsversenyzõ festményéhez? Mert azt mondogatja, hogy másszak fel hozzá... De a fotel azonnal feldõl, amint hozzáérek, arra nemtok így felmászni :P
Seth
jah próbáltam, meg a serlegeket kell berakni a helyükre, megjavítani a szekrényüket, a nagyteremben meg lehet teríteni az asztalokat,felgyújtani a fáklyákat,leereszteni a zászlókat. Ezekért discovery pontokat kapsz és így fejlõdnek a varázslatok

ja, azt olvastam róla, hogy olyan HarryGTA lesz :D És itt a demóban még nagyon kicsi területet lehet bejárni persze... Csak hát még arra sincs idõ, mert mindig újra kell kezdeni a demo idõ lejárása miatt... :P
ja, és te játszottál már olyan varázsgamet, amit kint játszanak a diákok? Van egy kör, benne golyók, és ki kell õket lökni.
Seth
Na én is kipróbáltam, nem lesz ez rossz, egy csomó dolgot lehet benne csinálni, szabadabb az egész, nem olyan mint a 4. Viszont az irányítás borzalmas, néha nem is arra megy amerre nyomjuk, a varázslás kicsit nehézkes de meg lehet szokni.Grafika olyan so-so, de asszem inkább ps2-re szedem most le,az már kijött (mire leszedem tuti kijön pc-re is :D )

hát, lehet, hogy azokat mégiscsak közepes beállítással készítettem :P
Gerbill
Nem olyan rossz az elõzõ képeken csúnyábbnak tûnt.

vas, inkább fadoboz xD celeron 2,8 Ghz, 1024 mb RAM, Sapphire Radeon 9600 atlantis 256 mb... 30 fps kb, szóval még nem akad, csak nem olyan gyors :) De a legjobb minõségben, Quality-ben van
szép képek
miyen vassal tolod?

öö, hát annyira mégsem cool ez a normális irányítás... néha bezavarodik. De meg lehet szokni. Teszem be nemsokára az új képeket! Ja, és még az a rossz, hogy a demo lejár pár perc múlva, és akkor mindig kezdhetem elõrõl a felfedezéseket :P De naon király, hogy sok minden interaktív. Azaz rengeteg mindent lehet mozgatni, sok cuccra rá lehet varázsolni, és sok szoba is lenne, csak ez még demo, és nem enged be :P Sztem a teljes is itt lesz nhamarosan... elvileg 5 nap az eredeti megjelenése
hát június végére mondták nem tom mi lesz abból :)
Gerbill
Nagyszerû<#eljen> Remélem mostmár lassan megjön Pc-re is a teljes.

+t
jó reggel mindenkinek:D
COOOL!! mek vissza azonnal, csak ezt meg akarom osztani veletek: Mégis van normális irányítás, olyan, mint ami az 1-2-3-as játéknál volt. Legalábbis mozgásban. Varázslásban még klafább van :D Ha megnyomom a C-gombot, akkor harry háta mögé ugrik a nézet, és lehet egérrel + wasd-vel mozogni.
jaja, a 4-es kicsit arcade jellegû volt, meg az a csak billentyûzetes irányítás... Na mondjuk itt se vagyok teljesen megelégedve vele, mert az egeret mozgás közben fordulásra nem lehet használni... De sztem ettõl függetlenül ez lesz talán a legjobb pc-s Harry Potter game. Na de most tényleg mek már jáccani :D :P
Gerbill
Elsõ pillantásra kicsit csúnyácskának tûntek a képek, de aztán belegondoltam, hogy ezek mennyivel szebbek az elõzõ részeknél még így is, hogy nem xbox360 grafika, és azokkal is milyen jól elszórakoztam(kivéve a 4)

jól van, azért annyira nem ronda! Csak hozzászoktatok a szép xbox360 képekhez :) Pedig ha megnézitek a honlapját, vannak bizony bõven ilyen képek, mint amilyet én beszúrtam... mert ez a pc-s grafika... Csak hát persze rondának tûnik annak, aki többet várt el tõle. Én nem vártam el többet tõle, úgyhogy nekem megfelel, sõt tetszik is egy kicsit :P
Na, megyek mindjárt tovább játszani... Lehet, hogy nyomok még be pár képet :) Vagy ne, mert nem tetszik? :)
SNAKE01
pc-hez vagyok szokva,azon szeretek gémelni

fsgh
mert? magyar szinkron miatt?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

SNAKE01
nekem xbox 360 de pc-re kellett volna :\