3837
10459618851186921382.jpg
  • jeanclude06
    Magyarosításhoz tudtok nekem linket küldeni???
    Vagy nagyon előreszaladtam?:)
  • Ngeri
    Vki segítsen!Ott tartok hogy fredéknek segítettem a csónakokra rakni a dobozokat...mos hova kell utána mennem??
  • Soldiers
    ja semmi megvan
  • Soldiers
    most ott nem tom mit kell hogy megcsináltam Piton amikor a emlékembe nz utána vissza kerültem Serius-hoz ott mit kell??
  • Soldiers
    AKKOR HANYAS?
  • NeBby
    már le van párszor írva
  • Soldiers
    AMIKOR A PITON KUTAT AZ EMLÉKEIMBEN OTT MIT KELL CSINÁLNI?????????
  • Tompie
    Hova menti a játék az állásokat?
  • Ngeri
    Vki segítsen!Ott tartok hogy fredéknek segítettem a csónakokra rakni a dobozokat...mos hova kell utána mennem??
  • C7
    a cuccok után járod a kastélyt és megszerzel mindent... nem tudja valaki, hol van az egyik robbanós snapszlis (nem az ötödik emeleti) meg a griffendéles köpköves???
  • janchip
    a mandragórás az nem bimba feledata.
  • janchip
    uuuh, elrontottam, a válasz erret, na mindegy , Piero7-nek ment!
  • janchip
    lunánál fel kell vinni a tisztásra a kaját, a mandragóra(nyávogós bigyó) azt meg a hagrid kunyhólyánál lévő gyerekhez kell vinni!

Piero7
  • janchip
    mit kell csinálni luna cuccai után?
  • NeBby
    Nem tom ki az a Bimba, de ha az a növényes tanár , akkor aztkell , hogy elmész neville-hez , akkor monnya , hogy ott van a könyve a boy's common room ba ! elmész oda és az egyik szekrényen lesz a könyv , felveszed és kész , mész vissza a tanárhoz!
  • C7
    Bimba: menj Nevillehez, ő elmondja, h a hálószobába van a könyve, azt elveszed, és odaadod a profnak... a nyávogós izé az Hagrid kunyhója mnellé köll Ernie MacMillannak... Lunának pediga húst kell abba a világos kis helyre röpíteni, a domb legmagasabb részére, h a thesztrálok megegyék
  • Piero 7
    sziasztok!! mit kell csinálni Bimba profnál?? :S csakmert kiszedtem a nyávogós bigyóját de még akar vmit. plsssss segítsetek. Lunánál meg tesztrálokat kell keresni? :S
  • C7
    köszi! a magyart bánopm h megkérdeztem, bocsi... érdekes lenne szinkronnal, de a filmet feliratba nézem:D
  • NeBby
    Luna : #718
  • C7
    a szinkrontnem lehet valahonnan letölteni? 82%nál járok, Lunának egy cuccát nem találom.megvan egy a nagyteremben, egy az egyik udvaron, egy a könyvtárban meg még valami és az utolsót sehol se találom... a vizsgák nekem mind O lett, viszont a griffendéles köpkövest nem találom, és az egyik robbanósat se... az van meg, amelyik az óratorony mellett az ötödiken van... nem tudnátok segíteni?
  • rage at work
    Egyelőre a boltban
  • petikemény
    Hol található a magyarítás Gabosh?
  • Gabosh
    Tuti van má neten vami cuccos ami magyarit. :D
  • csgj
    én is azon vagyok, hogy meglegyen majd a 100%... de hát már egy ideje vége a történetnek, és csak 69%-nál járok :P :D Az a baj, hogy a sakkot, meg a köpkő játékot is végig kell csinálnom :O A robbanós snapszli simán ment, a griffendéles sakk meccs is, de a többi nem naon megy... ja, meg most az is eszembe jutott, hogy O-ra (outstanding) is teljesítenem kéne az RBF-eket :) Bűbájtan már okés... O-kés, érted, hö höhö
  • NeBby
    97% bruhahahahha
  • csgj
    semmi, császkálhatsz szabadon, és eljuthatsz vhogy 100%-ig
  • csgj
    akkor még nem fejezted be a küldtetésüket :)
  • raven87
    Ha pirosak az emberek nevei a jobb oldalon akkor még nem fejeztem be a küldtetésüket, vagy mi van akkor?
  • segane
    73%, megvannak Luna cuccai, még valami esetleg? :D Voldemort is game over. :D
  • Ngeri
    Segítsetek!
    Frednek és georgnak segítettem a csonakokra rakni a tobozokat...lent vok a parton...most hova kell menni??
  • janchip
    KÖSZI!:)
  • Tibbee
    Védekezz, mikor feltöltődik az a zöld fény felette, hogy rácsapódjon az összes átok. Protego (pajzsbűbáj, magyarul védekezés): Jobb gomb; egér felfele.
  • segane
    höhö, ez is sikerült, csak védekezni kell. xD
  • segane
    srácok mit csináljak? Voldemorttal küzdök, aztán nem lehet eltalálni, valami szobrok között áll, mindig elnyeli a támadást. :(
  • NeBby
    segítség nélkül 100% ig kb 6-7 nap
  • NeBby
    igaz bocs :P
  • grebber
    Kb milyen hosszú a game?
  • segane
    köszi megoldottam, ha nincs küldi előjön Malfoy és Viaduct Entrancenál le kell menni Pitonhoz, utána Fred és Georgehoz.
  • segane
    csáó, sikerült mocsarasítani és a hangoszórokat tönkretenni. most mit tegyek? sehol egy küldi. :(
  • csgj
    az a hp4-re vonatkozott, de no problem :D