3837
-
#993 Magyarosításhoz tudtok nekem linket küldeni???
Vagy nagyon előreszaladtam?:) -
#992 Vki segítsen!Ott tartok hogy fredéknek segítettem a csónakokra rakni a dobozokat...mos hova kell utána mennem?? -
#991 ja semmi megvan -
#990 most ott nem tom mit kell hogy megcsináltam Piton amikor a emlékembe nz utána vissza kerültem Serius-hoz ott mit kell?? -
#989 AKKOR HANYAS? -
#988 már le van párszor írva -
#987 AMIKOR A PITON KUTAT AZ EMLÉKEIMBEN OTT MIT KELL CSINÁLNI????????? -
#986 Hova menti a játék az állásokat? -
#985 Vki segítsen!Ott tartok hogy fredéknek segítettem a csónakokra rakni a dobozokat...mos hova kell utána mennem?? -
C7 #984 a cuccok után járod a kastélyt és megszerzel mindent... nem tudja valaki, hol van az egyik robbanós snapszlis (nem az ötödik emeleti) meg a griffendéles köpköves??? -
janchip #983 a mandragórás az nem bimba feledata. -
janchip #982 uuuh, elrontottam, a válasz erret, na mindegy , Piero7-nek ment! -
janchip #981 lunánál fel kell vinni a tisztásra a kaját, a mandragóra(nyávogós bigyó) azt meg a hagrid kunyhólyánál lévő gyerekhez kell vinni!
Piero7 -
janchip #980 mit kell csinálni luna cuccai után? -
#979 Nem tom ki az a Bimba, de ha az a növényes tanár , akkor aztkell , hogy elmész neville-hez , akkor monnya , hogy ott van a könyve a boy's common room ba ! elmész oda és az egyik szekrényen lesz a könyv , felveszed és kész , mész vissza a tanárhoz! -
C7 #978 Bimba: menj Nevillehez, ő elmondja, h a hálószobába van a könyve, azt elveszed, és odaadod a profnak... a nyávogós izé az Hagrid kunyhója mnellé köll Ernie MacMillannak... Lunának pediga húst kell abba a világos kis helyre röpíteni, a domb legmagasabb részére, h a thesztrálok megegyék -
Piero 7 #977 sziasztok!! mit kell csinálni Bimba profnál?? :S csakmert kiszedtem a nyávogós bigyóját de még akar vmit. plsssss segítsetek. Lunánál meg tesztrálokat kell keresni? :S -
C7 #976 köszi! a magyart bánopm h megkérdeztem, bocsi... érdekes lenne szinkronnal, de a filmet feliratba nézem:D -
#975 Luna : #718 -
C7 #974 a szinkrontnem lehet valahonnan letölteni? 82%nál járok, Lunának egy cuccát nem találom.megvan egy a nagyteremben, egy az egyik udvaron, egy a könyvtárban meg még valami és az utolsót sehol se találom... a vizsgák nekem mind O lett, viszont a griffendéles köpkövest nem találom, és az egyik robbanósat se... az van meg, amelyik az óratorony mellett az ötödiken van... nem tudnátok segíteni? -
rage at work #973 Egyelőre a boltban -
petikemény #972 Hol található a magyarítás Gabosh? -
Gabosh #971 Tuti van má neten vami cuccos ami magyarit. :D -
csgj #970 én is azon vagyok, hogy meglegyen majd a 100%... de hát már egy ideje vége a történetnek, és csak 69%-nál járok :P :D Az a baj, hogy a sakkot, meg a köpkő játékot is végig kell csinálnom :O A robbanós snapszli simán ment, a griffendéles sakk meccs is, de a többi nem naon megy... ja, meg most az is eszembe jutott, hogy O-ra (outstanding) is teljesítenem kéne az RBF-eket :) Bűbájtan már okés... O-kés, érted, hö höhö -
#969 97% bruhahahahha -
csgj #968 semmi, császkálhatsz szabadon, és eljuthatsz vhogy 100%-ig -
csgj #967 akkor még nem fejezted be a küldtetésüket :) -
#966 Ha pirosak az emberek nevei a jobb oldalon akkor még nem fejeztem be a küldtetésüket, vagy mi van akkor? -
segane #965 73%, megvannak Luna cuccai, még valami esetleg? :D Voldemort is game over. :D -
#964 Segítsetek!
Frednek és georgnak segítettem a csonakokra rakni a tobozokat...lent vok a parton...most hova kell menni?? -
janchip #963 KÖSZI!:) -
Tibbee #962 Védekezz, mikor feltöltődik az a zöld fény felette, hogy rácsapódjon az összes átok. Protego (pajzsbűbáj, magyarul védekezés): Jobb gomb; egér felfele. -
segane #961 höhö, ez is sikerült, csak védekezni kell. xD -
segane #960 srácok mit csináljak? Voldemorttal küzdök, aztán nem lehet eltalálni, valami szobrok között áll, mindig elnyeli a támadást. :( -
#959 segítség nélkül 100% ig kb 6-7 nap -
#958 igaz bocs :P -
#957 Kb milyen hosszú a game? -
segane #956 köszi megoldottam, ha nincs küldi előjön Malfoy és Viaduct Entrancenál le kell menni Pitonhoz, utána Fred és Georgehoz. -
segane #955 csáó, sikerült mocsarasítani és a hangoszórokat tönkretenni. most mit tegyek? sehol egy küldi. :( -
csgj #954 az a hp4-re vonatkozott, de no problem :D