Harry Potter 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tart már valaki ott amikor a room of requirements-et kell kereseni, mer neville azt modta kövesem én követtem de a lépcsõknél egyszer csak megáll és nem tom merre tovább ha elindulok vmerre akkor a kis lábnyomok mindig rá mutatnak
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
PSN ID.: Beegabor
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
PSN ID.: Beegabor
A hazai lokalizált játék 29-én kerül a boltokba... "
Pff... Talán azért, mert ha már leírtam, akkor biztosan tudom. Nem dolgozom az Electronic Artsnál, de kapcsolatban állok velük. Azt szeretném, mint mindenki más. Hogy egyre több magyar játék jelenjen meg és fogyjon hazánkban. Aki nem tehetõs, de igényes, annak itt a lehetõsége, hogy pályázat útján eredeti HP játékot nyerjen.
Ez az egyetlen ilyen lehetõség, amirõl én tudok (ingyen eredeti magyar HP5)... A gyõztes pályázó talán más fényben látja majd az eredeti játékokat. C&C Tiberium Wars pályázat nyertesével találkoztam is, nagyon örült neki, és megszerette az egészet.
A forgalmazók nem fogják neked azt mondani, hogy ne tölts le, mert akkor megfájdul a fejed, impotens leszel, vagy börtönbe csuknak...
Nekik az a céljuk, hogy a termék vásárlás mellett kampányoljanak.
Mindenek elõtt nagy tiszteletem az EA-nek, amiért lokalizálta a játékot.
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
egész ugy esett le, minhta te nagy forgalamzo lenneél, és mdonod hogy ne töltéstek le mert nem magyar, bocs...
szval mikroa várhato magyar?
Sajnálom, hogy ilyen az sg fórumok színvonala...
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
torrentezzenek, énis aztcsinálom, ingyenes kész.
és valaki AKI LETÖLTÖTTe modnjada meg létszives hogy SZINKRONOS-e?
"csá!
Van valakinek felesleges sms web regije?? mer az enyém sajna lejárt úgyhogy akinek van felesleges az kérem küldje elnekem privibe pls már nagyon szeretnék játszani"
belehaltál volna he erre nem írod vissza h. "gyökér..." ???
a másik ember akit lefaszoztál, õ sztem azzal h. a gamehunter team-ben magyarít azzal szem elég sok dolgot tett érted is a magyarításaikkal tehát errõl ennyit.
elirtam...
valaki modnja már meg aki leszedte hogy szinkronos-e?
minek jötél die flamelni? ha nemt eccik a játék ne irj.
Olvastátok ?
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Van valakinek felesleges sms web regije?? mer az enyém sajna lejárt úgyhogy akinek van felesleges az kérem küldje elnekem privibe pls már nagyon szeretnék játszani
Ami amcsiknál jelnt hp5 ottis leeht magyar választani!
szval szeritnem 100 hogy van ebnne magyar nyelv