3837
-
#1073 én már 3 mocsarat csináltam utána a térképen nincs semmi név hova kell menni? vki nekem is válaszoljon
Vmi Spane Office vmit ilyesmit mond Ron -
uvalentin #1072 nézzétek nagyon jo lehet hogy bele lehet nézni a filmebe is!!
-
#1071 én is végigtoltam a 4-est és az se tetszett :S az is uncsi volt már... -
#1070 ok, de a 2-be lehtett... (a pókos rész a kedvencem :d) kicsit kevertem őket, mert rég voltak fenn :) de amúgy, probálkozok én ezzel, csak huhhh, amikor gyűjteni kell az embereket a DS-be, ott muszály lesz mind a 20-at megkeresni? :S:S szörnyű :S -
uvalentin #1069 http://cosmos.bcst.yahoo.com/up/player/popup/?rn=1095451&ch=3197750&src=ukyvideo
Nézzétek meg!!!! harry potter premier a leicester square-n!!!!
-
algor91 #1068 kösz, na megyek és megkeresem! -
C7 #1067 köszi szépen. Luna cuccai: #718 -
algor91 #1066 Angolt is. -
algor91 #1065 Ja és nekem eredeti szinkronos, és telepítéskor több nyelv közül lehet választani! -
algor91 #1064 Na most ott tartok, hogy megkellene találni Luna elveszett cuccait. Hol vannak? -
C7 #1063 hát azt nemtom... ha vkinek meg van az eredeti szinkronosan, kérdezném: abba csak szinkronba lehet jáccani? vagy lehet a telepítésnél angolt is beállítani? vagy nem tud vki hozzá language selectort? -
#1062 Az én kérdésemre nem írtok semmit? -
C7 #1061 nemtom szerintem jó, és az első részben nem lehetett szabadon menni... a másodikba meg a harmadikba lehetett... az egyetlen rossz a 4. volt, de azt is végigtoltam -
#1060 Egyépként az 576-nál mennyi a szállítási idő? Egy nap ugyan úgy mint a cdgalaxisnál? -
K Ace #1059 Köszi. Egyszerűen isten ez a játék. Már reggel óta nyomom, és nemtom abba hagyni :D -
#1058 Szerintem, ez szörnyen gagyi játék lett :S Borzalmas az irányítás és a kamera is... borzasztó :S és megszokni se akarom, mert unalmas is... az első kettőben is tudtál mászkálni az egész roxfortban, szerényebb grafika, de sokkal lendületesebb és kevésbé unalmasabb játékmenet jellemezte azt a 2-t... a többi problémáról már ne is beszéljünk... sokkal jobbat vártam :S nekem nagy csalódás :S pedig az elsők között szereztem meg :S de azért másoknak bejött, úgy látom.... -
C7 #1057 ott Hannahtól menj balra, menj fel és találsz egy portrét. azzal dumáljál, elm,ondja a jelszavát, és menj Hannahhoz... az egésznek az alényege, h a secret passage az álatlában az emeletekre visz, és Hannah feltűnés nélkül akart elmenni a találkozóra a 7.re, és a 7.re vezető portré jelszavát akarta -
zedzor #1056 van 1 azon a részen is amikor fel kellett mászni a srác fényképezőgépéért -
algor91 #1055 Végre sikerült az 1. mocsár! -
rage at work #1054 Próbált meg a bemountolt image-et a virtuális CD-ről egy az egyben egy másik meghajtóra lemásolni. Ha sikerült akkor jó, s onnan indítsd a setup.exe-t. -
#1053 én már 3 mocsarat csináltam utána a térképen nincs semmi név hova kell menni? vki nekem is válaszoljon -
K Ace #1052 Tárgytalan. Sikerült. -
zedzor #1051 melyik mocsarat ? az elsőt ?
ha az elsőt akkor látsz ott 3 X et , az első a szökőkútnál második szembe egy romos falnál 3. fenn a toronynal.
A romos falnál lévő x hez odalebegtetsz egy padot felmászol fennt kirobbantod a tornyot lelebegteted a dobozt a szökőkutas x hez és felgyujtod ^^ -
algor91 #1050 Nekem még mindig nem sikerült megcsinálnom azt a mocsarat! Valaki magyarázza el részletesen, vagy szúrjon be egy képet arról, hogy hogyan kell, mert nem értem! -
K Ace #1049 Vagy vírusos, vagy egyszerűen hibásan volt fent ahonnan szedted. Ha egyik se akkor részemről passz. -
Vajda Gergely #1048 Ezt az alkalmazást nem sikerült elindítani,mert a konfigurációja helytelen.Az alkalmazás ujratelepítése megoldhatja a problémát. -
K Ace #1047 "nem jó a konfiguráció vagy vmi ilyesmi"= ezt a hibát szórol szóra írd le. -
Vajda Gergely #1046 Válaszoljatok az 1042-es üzenetre létszíves
Nagyon fontos lenne, segítsen vki. -
K Ace #1045 Igen azis megvolt, de nem enged be, mer nemtudom a jelszót, és mondta, hogy vmelyik diáktól kérdezem meg. Körbe is kérdezgettem, de egyenlőre semelyik nem mondja meg. ??????? -
#1044 ott alagsorba beszélni kell egy festménnyel
K Ace -
K Ace #1043 Nekem már csak 1 tag van hátra, méghozzá vmi Hanahh, és ott áll a nagy lépcsőszoba legaljánál, és vmi secret passage-t kér. Na ott mit kell csinálni? -
Vajda Gergely #1042 Hi all
Letöltöttem a Hatred-es verziót. Mikor berakom a Daemon Tools-ba a dvd-t, hogy felrakjam a játékot bejön a mappa. És az a próblémám hogy bármire is megyek ott(install,autorun)azt írja ki hogy ez nem Win32 alkalmazás és hogy nem jó a konfiguráció vagy vmi ilyesmi.Please help
THX -
C7 #1041 hú nemtom mert nekem piton a végéig mindig piros volt mert nem találtam a könyvet és nem emléxek, mi jött utána... bocsi -
C7 #1040 hogy berepítsd a csokinakálcázott űzijátékot a baglyokhoz...ha nem érted mit mond akkor ne csináld vagy ne törődj vele, csak mássz... szerintem se kéne felraknod meg ha nem is tudod... één is midnent ingyen szedek le szal most is várok pár hónapot amíg vki feltöri a szinkront mer vásárolni nem fogok:D majd ha haver megvezsi kölcsönveszem:D sztem meg fogja érni a zsozsót -
#1039 NEM TUDOK MÁR SENKIRE SE MENNE ÉS NINCS KIJELÖLVE SEMMI ÉS SENKI A TÉRKÉPEN -
C7 #1038 nézd már meg a térképnél, kikre tucc menni!!!!!! vki biztos van! -
#1037 13000 FT. De egyépként se tudnám feltölteni ha akarnám se mer amint már lejebb írtsm nem tok feltölteni. Szóval akkor megéri meg venni, vagy nem éri? Mer én legföképp a szinkron miatt veszem meg. megf a graf. Meg a hangulat:D. Szóval megéri? -
Piero 7 #1036 sziasztok! tudnátok nekem még1et segíteni? amikor 2szor kell összegyűjteni a DS tagokat. Collinnál miért kell felmászni a toronyra? -
#1035 nekem már megvan a 3 mocsár utána mit kell csinálni ? -
#1034 szerintem ne ragd fel sehova...ezt te megvetted 12,000 Ft-ért más megy ingyé játszana....szépen vegye meg magyarul ha szeretne játszani....