Harry Potter 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert én már a reapirt nem birtam megcsinálni!
bele lehet szokni?
amúgy én holnap fogom kipróbálni a teljest, haverommal ma közösen letöltöttük a hatred-et, 1:2-es arányban, õ töltötte a többet mert neki kicsit (nem kicsit, nagyon) gyorsabb nete van. :P holnap szépen átviszem neki az én részemet, összerakjuk a 2-t és már mehet is a játék:) istenem, úgy várom már, tegnap éjjel se tudtam aludni mert annyira tetszett a demó:D

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Mindenkinek: Ja, egyébként ez a magyarnyelvû gamelés mánia miért van??? A legtöbben angolt tanultok/tanultatok, nem? Csak mert a játék is vmennyire fejleszti a tudást, és nem tûnik így olyan nagy tunyaságnak a gép elõtt roskadozni... :P Másrészt nekem például sokkal jobban bejön a hp filmes angol szinkron, mint a magyar. Harry magyarhangja például rettenetes! Ja, és hát aki ismeri a történetet, annak meg sztem tök mindegy, hogy angolul hallja e újra, vagy magyarul... This is my opinion :D
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
de szerintem ezen a gépen megy
AMD Sempron 5000
Geforce 7300GT shader 3.0
1GB ram
elõre is köszönök mindent
ja és a játékélménye jó :D?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
De a játékban utána már nem lehet magyar nyelvet választani.
De már próbáltam a kompatibilitást átraktam win2000-re de akkor meg rémek az autorun-exe-re és nemtörténik semmi úgy olvastam h az nfs:most wanted meg a godfather is csinált ilyet.
Ja, egyébként nekem nagyon nagyon tetszik a game! És a grafikája egyáltalán nem ronda! Nemtom mi a bajotok vele... Az irányítás nem túlzottan találó, de meg lehet lelni a módját a kényelmes irányításra. Például ha szimplán csak mászkálsz Harry-vel, nem kell az egeret mozgatnod, mert akkor tényleg nem arra megy, amerre akarod! Csak a WASD, és tök normálisan halad úgy! Az egér a varázslatoknál kell. Ja, és 2 óra játék után, mégcsak a Roxfort 10%-át jártam be :O :D
Grafikát quality-re raktam, 1024x -stabil 64, kastélynál 40 fps, de mégis mintha akadozna az egész...nem tudom, hogy ilyen csak nálam van-e, de elég idegesítõ. <#rolleyes>#rolleyes>
Amúgy gamepaddal egész nagy fun az egész :)
Unleash Your Inner Monkey
Egyébként nem lenne rossz a játék, de valamiért nálam szaggat hiába állítom akármilyen minõségûre is a grafikát (mondjuk a legjobb minõségen sem kéne, hogy szaggason), nem azt mondom, hogy nem játszható, de olyan sacc: 20-25 fps és ez elég vicces egy ilyen kaliberû játéktól... :(
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
PSN ID.: Beegabor