3837
-
C7 #1033 hát én modnjuk midnen filmet angolul magyar felirattal nézek, meg angol tagozaton vok a suliba, szal én a legtöbbet megértettem.... vagy eltekertem és törhettem a fejem... nem az, h nem értem, csak van, h a könyvtárba a potions section, azt honnan tudjam, hol van, szóval járhatom körbe a könyvtárat... de hogy ne értsem... olyan nem volt.csak szívok mer egy portrénak a jelszavát egy mardekárostól kell elkérni, azok meg annyit modnanak, h dögölj meg... erre én kihívom őket párbajra:D -
#1032 szerintem ne ragd fel sehova...ezt te megvetted 12,000 Ft-ért más megy ingyé játszana....szépen vegye meg a magyarul szeretne játszani.... -
#1031 De magyar szinkronnal könnyebb rájönni azér hogy mit kell csinálni... Na, azt akarom kérdezni hogy magyar szinkronnal is 3-4 nap úgy ha napi 3-5 órát jáccok, vagy csak angolul-úgy hogy nem értred naon- annyi? -
C7 #1030 hát ha napi 3-5 órákat jáccol 3-4 nap ha nem vagy láma akkor talán 2-3 ha találékony vagy (mer logika kell hozzá azér) akkor 1-2 nap.... persze csak a story.... -
#1029 Ajaj, na mindegy már nem mondom vissza 2 okból: 1. Csóró csávót nem szívatom, mer már 2x mondtam vissza, 2: Azért nekem hátha tetszik. Egyépként mien hosszú a játék? -
#1028 nekem már megvan a 3 mocsár utána mit kell csinálni ? -
K Ace #1027 Pedig sajnos de. Elég gyatra lett a magyar szinkron. Ezt olyan irta aki kipróbálta. Itt az sg-s hírek kommentjeinél volt valahol. -
#1026 Egyépként jó aszinkron? Nem ilyen "wc-nülökésúgymondomfelaszöveget" szinkron? -
#1025 Oh kösz megnyugottam:). soldiers: Nem tok feltölteni az a baj,de majd megpróbálom. -
algor91 #1024 Én az 576-tól rendeltem és igen magyar szinkron. -
#1023 szeritem szinkronos lesz majd töltsd fel légyszi :D -
algor91 #1022 Na most megyek, és megpróbálom megcsinálni! -
#1021 Megrendeltem az 576-nál. Aki onnanrendelte, az megtudná nekem mondani hogy magyar szinkronos-e? Mer elsőre a cdgalaxist hívtam fel ott aszonta a csaj, hogy csak a felirat a magyar, de mondom pcdomenál ki volt írva hogy elkéaszültek a Harry Potter És A Főnix Rendje szinron munkálatai. Aztán felhívtam az 576-ot, ott is megkérdeztem aszonta a csávó magyar szinkronos(megjegyzem az 576-nál ki van írva a magyart szinkron, a cdgalaxisnál nincs) kérdem hogy akkor máshol mér mondták hogy csak a felirat a magyar? Erre aszongya hogy "Hát itt az van kiírva hogy magyar szinkronos is"(ja meg a cdgalaxisnál a csaj aszongya:"hát itt úgy van hogy csak magyar feliratos, de a reklámokban meg úgy volt hogy a szinkron is magyar".) Aztán csak az 576-tól rendeltem meg. De akkor most mi van? Magyar szinkronos lesz? Mer félek hogy nem. Mondjatok v.mit. köszi:) -
C7 #1020 a kis piramis alakú izét... először Lunával beszélsz, ugye, ott képt padot egy másra raksz egy tört oszlop mellé, és mész a tetőn, a kis toronynál reducto, és le repíted. a paved courtyyardnál is tető lesz, ahol Ginny van, ott pedig egy fán. nekem megvan három köpkő, (bár a Hugrabuggal szenvedtem egy napot) de a griffendélest nem találom sehol... holllóhát és Mardekár taktika: úgy kell, hogy elején minél közelebb, le is lökheted a többit, és utána mindig azt lököd el, amit ő előtte lőtt... -
#1019 C7 nem neked írta -
csgj #1018 köpkőbe egyszerűen nemtok nyerni... így viszont sosem lesz 100%... -
algor91 #1017 Ezt tudom, de én azt kérdeztem, hogy hogy lehet azt a küldetést megcsinálni, ahol mocsarat kell csinálni? Mit kell az X - re rárakni? -
C7 #1016 h lehet vki ilyen láma????????? megnyomod a tabot, bejön a térkép, lenyomod a jobb nyilat, kijönnek a küldetések... ami piros, abban benne vagy. keress meg valakit aki ott van (rányomsz egy entert, és a lábnyomok mutatják. beszélsz vele, megcsinálod. ennyi! megértetted vagy elmondjam még1x??????? -
algor91 #1015 Heló, én elakadtam ott, hogy Lunánál mocsarat kell csinálni.
De, hogy lehet mocsarat csinálni? Mit kell az X -ekre rakni, és hol van a többi X, lent találtam kettőt, és fent is van egy, hogy lehet feljutni, és hol a többi X ? -
#1014 Most ezt nem vágom....mire menjek rá?? -
C7 #1013 menj a térképre, jobb nyíl, és ott vannak a emberkék, menj rá egyre és csináld meg azt is! ez nagyon láma kérdés! -
#1012 Valaki nekem is segíthetn már!!Ott tartok hogy fredéknek segítettem a csónakokra rakni a dobozokat...mos hova kell utána mennem? -
#1011 1 csak később lesz , ott még csak 3 at kell összesen!van egy ahol a pényképezőgépes csávó volt , az 1. , meg clock tower courtyard -
#1010 Eddig 2 mocsarat csináltam amikor Luna kért meg és amikor Ginny keresem a másik 2-öt -
#1009 4 mocsarat kell majd csinálnod, abból 3 mutatva van a térképen, szerintem neked az a tér kell, ahol volt az a nagy összetört kőlépcső (viaduct mellett van, vagy az maga, nem tudom). felmész a lépcsőn, megjavítod az ereszt és felmászol rajta egészen a tetőig, ott lesz majd a csomag, amiből mocsár lesz -
Code92 #1008 akkor jó volt a tippem, azt az asztalt már a smároló pár fejére is ráraktam :D meg is állt XD -
#1007 pitonnál bemész a könyvtárba, majd bemész annak a restricted részébe, ott bal oldalt a legutolsó könyvespolcon van az ami neked kell
flitwick-nél pedig be kell menned az ebédlőbe és a jobb oldali asztalsoron van egy hufflepuff-os lány könyvekkel, vele kell beszélned -
#1006 na összeszedtem a 5 DS tagot és beszéltem Ginny-vel és a főtéren csináltam egy nagy mocsarat utána hova kell menni mert nem ír semmit?? -
K Ace #1005 oiton=piton :D -
K Ace #1004 Most nekemis kéne egy kis segítség. Két tanár feladatát nem tudom megcsinálni. Az egyik oiton, a másik meg az az a kis szemüveges törpe (nemjut eszembe a neve). Mindkettőnek vmi köny kéne de a könyvtárban semmit nem találok. pls help. -
K Ace #1003 Ha jól emlékszek annál a résznél nemis azta kis doboz szerű vmit (ami egy könyv :D) kelll leszedni, hanem az egyik asztalt kell a polc alám mozgatni, rá kell állni, és ugy már eléret polc tetejét, és le is tudod szedni. -
Code92 #1002 nah kipróbáltam ps2-n és pozitívan csalódtam, hangulatos kis játék és élvezhető is , bár ezeket a maguktól otteremő lábnyomokat v.hogy nem értettem meg (nem olvastam túl sok harry p.-t csak az első részt =) )
az a kár h. ps2-esből csak azt a verziót tudtam lekapni amiben nincs angol nyelv, szal így most franciául nyomom, de szerencsére 3 év átaludt, és átdumált francia órának hála amit kell annyit meg is értek belőle.
láma kérdés de a könyvtárban (á la bibliotéque ó ez a francia nyelv....) a könyves polc tetejéről le kéne szednem egy kiss doboz szerű v.mit wingárdium leviószával, de sehogy sem kapja fel azt a tárgyat, én csinálok v.mit rosszul? :) -
#1001 Vki segítsen!Ott tartok hogy fredéknek segítettem a csónakokra rakni a dobozokat...mos hova kell utána mennem? -
Piero 7 #1000 köszi mindenkinek aki segített! -
#999 ha a robbantós az a memórijáték vagy mi , akkor én csak egyről tok , ami az óránál van -
#998 Berakod a dobozokat és felmész a tetejére , kimész az ajtón és kimászol az ablakon -
#997 amikor össze gyűjtöm 2-jára a Ds tagokat akkor Colin-nál hogy kell kijönn a bagoly házból?? -
C7 #996 ez egy kicsit gonosz volt:D ho lvan a griffendéles köpköves meg az egyik robbantós? (nem az ötödik emeleti -
#995 Persze! -
#994 meg kőll csinálni a többi küldit...