3837
10459618851186921382.jpg
  • C7
    hát van egy a viaductnál, van egy ott ahol Dean van, van egy az első emeletnél kimész a szabadba egy folyosónyi helyre, ez három. a többi nem ugrik be. remélem van közte ami még nincs meg
  • K Ace
    Egyenlőre még sehol.
  • jhonpol
    kössz
    de le tudná valaki írni hogy hol vannak a vízköpők mert 3 megvan márcsak 2 kellene
  • Lucifer17
    Hol lehet letölteni az 5-öt magyaraul???
  • C7
    utána a legfelső emeleten, ahol a három rudat csináltad, és ott van egy ajtó. azon menj be, és reparózd meg a platót, mássz ki és keresd meg az utat lefele.
  • C7
    Ginny melyik udvaron volt? mert ha még nem volt, akkor menj az entrancébe, és a fáról is szedd le
  • C7
    Sprout: menj fel a titkos szobába, beszélj Nevillel. elmondja, h a hálóba van a könyve, menj oda, fogd a könyvet és menj vissza a tanárhoz.
    Snape: menj a könyvtárba, ott menj be a restricted sectionba, a legvégén bal oldalon lesz egy könyv, nyomj entert, majd menj vissza.
    Dean: 5 szárnyas malac formájú vízköpőt kell találni, beszélj velük. 6 van, de a harmadik emeleten azt, amelyik a viccet meséli, nem számolja bele. pontosan nem tudom megmondani a helyeket.
    Ernie: szedj össze 5 virágot és a melegházban menj jobbra, vegyél fel egy fülvédőt, éls szedd fel a sikoltó növényt, majd menj vissza Ernie-hez
  • C7
    az elős vagy a második Colin? a másodiknál próbálj mindenfele menni, h felmássz...
  • jhonpol
    mit kell csinálni den thomassal amikor először kell összegyűjteni a ds tagokat?
  • Soldiers
    a 5 emeleten nem találom hogy kell kell még mocsarat eddig
    Paved Courtyard
    Clock Tower Courtyard
    Transfiguration Courtyard Ezt a 3-mat találtam meg (mocsarat)
  • Piero 7
    köszi Brenyo! és h kell utána kijutni?? :S:D
  • jeanclude06
    Köszi Beatles előre is, rendes tőled h segítesz... A négy tag akiknél nem tudom hogy mit kell csinálni Dean Thomas, Ernie Magmillan, Ponoma Sprout, Severus Snape...
  • NeBby
    nem ott kell bemászni hanem amikor átérsz először a torony másik oldalára ott egy rács nélküli ablak , azon be
  • Piero 7
    pls Beatles segíts. Collinál egészen pontosan mit kell csinálni? mert ha felmászok akkor nem tok varázsolni..
  • C7
    attól függ kik azok... ha leírnád a nevüket akkor biztos tudnék segíteni
  • petikemény
    Letöltöttem ps2-re és nem megy nem tudjátok miért?
  • jeanclude06
    Szasztok...lécci segítsetek...tesóm 50%-nál akadt el, még 4 csávóhoz kell odamennem de nem tom hogy mit kell csinálni...
  • Piero 7
    amikor 2szor kell összegyűjteni a ds tagokat és ugye a csokinak álcázott izét kell bevarázsolni.. és köszi Beatles a segítséget
  • Piero 7
    sziasztok!!! Tudnátok 1 kicsit segíteni? Amikor Collinnál felmászok a toronyba, akkor ott a tetőn már nem tok tovább mászni, és nem tok sehol varázsolni.. akkor h kell csinálni? :S
  • Soldiers
    én is 51%-nál járok és én se tom mit kell csinálni
  • K Ace
    Nah kipörgettem a fősztorit, és még csak 51%. Lesz még mit csinálni itt.
  • C7
    a köpkő az a golyózás... a könyv szerint azér köpkő, mer pontvesztésnél vmi zöld izét lő az ellenfél pofájába. soldiers:nemtom, nekem ha megcsináltam az összes umbridge-idegesítő feladatot, mondták, h fred meg george vár a mocsárral... az öttödik emeleten
  • Shevchenko
    Mi az a köpkőbe?91%-nál vagyok de még nemjöttem rá.
  • Jim Kirk
    képeket is közölj mellé, mert csak úgy lenne valami értelme.
  • grebber
    Igen biztos felllehet tenni csak kérdés vajon ki fogja őket feltölteni!
    Szerintem senki sem :(
  • Soldiers
    a 5 emeleten nem találom hogy kell kell még mocsarat eddig
    Paved Courtyard
    Clock Tower Courtyard
    Transfiguration Courtyard Ezt a 3-mat találtam meg (mocsarat)

• watto
    hali
    nekem az angol van meg...arra lehet majd valahogy magyar szinkront
    rakni?
    Egyébként naon király a game!Sztem eddig ez az eggyik lg jobb rész.
  • mama2
    Na én mentem, majd holnap írok egy kis tesztett a magyar szinkronos Harry-ről(10 skálás lesz). Pá:)
  • K Ace
    Egyébként csak ugy érdekességként találkoztam már pár bug-al a játékban. Egyszer mikor mentem oda ahol vannak a baglyok, na és ott a távolból a kastély hibásan jelent meg, néhány darabja látszott, néhány nem. Egy másik meg a mentésemet tette tönker, akárhányszor betöltöttem csak a hegyet mutatta, és ki is fagyott. De volt egy másik mentés az már működött.
  • jetcoke
    csak úgy írtam, hogy 20... mármint sok.. egyébbként is msot leköt a halo2, lehet azért unom a hp-t :SSs
  • K Ace
    Igen már rájöttem. Köszi :D
  • Gerbill
    A térképen kijelölöd őket és odavezetnek a lábnyomok.
  • K Ace
    2 csaj az eltünt. Nincsenek sehol. Mikor letépek egy hgangszórót mindig eltűnnek.
  • NeBby
    csak a 2 csajt kell követni , mindig ottvan mellettük
  • K Ace
    Valaki elmondaná, hogy hol az utolsó speaker. Ezek vannak meg: könyvtárnál, a viaduct bejáratnál, a first floor-nál, a bejárati udvari, vmint amit elsőnek kellett, és még van egy amit nem találok, és a társaim se mondanak semmit. ::
  • C7
    3 udvarból kell mocsarat csinálni!!! asszem az entrancébe nem kell! a 4. az ötödik emeleten lesz, ha megvan minden küldetés. aki kérdezte, mit kell csinálni, annak itt a válasz:ha megvan midnen menj az ötödik emeletre
  • C7
    tökmind1 mer ti hárman, meg Neville megvagytok, a Patil ikrek együtt vannak, weasleyk és lee jordan együtt vannak meg még sorolhatnám...
  • watto
    hali
    és azt hoggy kell???
    nekem is ezt írja...
    a videókártyám Radeon 9600XT 256mb...
    nekem ezt a teljesnél írja...
    Lécci segítsetek!
    Előre is THX!
  • kaki92
    Hi!
    Olvastam az 1009-es üzenetet de nincs türelmem végigolvasni az egész fórumot a válasz után. Megtudná vki mondani h, hol van az a mocsár amit a térkép nem mutat? Remélem télleg van egy negyedik mocsárcsináló cucc is. Ha valaki segítene ebben azt megköszönném.
  • mama2
    Nem 20, hanem 28.