3837
-
C7 #1113 hát van egy a viaductnál, van egy ott ahol Dean van, van egy az első emeletnél kimész a szabadba egy folyosónyi helyre, ez három. a többi nem ugrik be. remélem van közte ami még nincs meg -
K Ace #1112 Egyenlőre még sehol. -
jhonpol #1111 kössz
de le tudná valaki írni hogy hol vannak a vízköpők mert 3 megvan márcsak 2 kellene
-
Lucifer17 #1110 Hol lehet letölteni az 5-öt magyaraul???
-
C7 #1109 utána a legfelső emeleten, ahol a három rudat csináltad, és ott van egy ajtó. azon menj be, és reparózd meg a platót, mássz ki és keresd meg az utat lefele. -
C7 #1108 Ginny melyik udvaron volt? mert ha még nem volt, akkor menj az entrancébe, és a fáról is szedd le -
C7 #1107 Sprout: menj fel a titkos szobába, beszélj Nevillel. elmondja, h a hálóba van a könyve, menj oda, fogd a könyvet és menj vissza a tanárhoz.
Snape: menj a könyvtárba, ott menj be a restricted sectionba, a legvégén bal oldalon lesz egy könyv, nyomj entert, majd menj vissza.
Dean: 5 szárnyas malac formájú vízköpőt kell találni, beszélj velük. 6 van, de a harmadik emeleten azt, amelyik a viccet meséli, nem számolja bele. pontosan nem tudom megmondani a helyeket.
Ernie: szedj össze 5 virágot és a melegházban menj jobbra, vegyél fel egy fülvédőt, éls szedd fel a sikoltó növényt, majd menj vissza Ernie-hez -
C7 #1106 az elős vagy a második Colin? a másodiknál próbálj mindenfele menni, h felmássz... -
jhonpol #1105 mit kell csinálni den thomassal amikor először kell összegyűjteni a ds tagokat? -
#1104 a 5 emeleten nem találom hogy kell kell még mocsarat eddig
Paved Courtyard
Clock Tower Courtyard
Transfiguration Courtyard Ezt a 3-mat találtam meg (mocsarat) -
Piero 7 #1103 köszi Brenyo! és h kell utána kijutni?? :S:D -
#1102 Köszi Beatles előre is, rendes tőled h segítesz... A négy tag akiknél nem tudom hogy mit kell csinálni Dean Thomas, Ernie Magmillan, Ponoma Sprout, Severus Snape... -
#1101 nem ott kell bemászni hanem amikor átérsz először a torony másik oldalára ott egy rács nélküli ablak , azon be -
Piero 7 #1100 pls Beatles segíts. Collinál egészen pontosan mit kell csinálni? mert ha felmászok akkor nem tok varázsolni.. -
C7 #1099 attól függ kik azok... ha leírnád a nevüket akkor biztos tudnék segíteni -
petikemény #1098 Letöltöttem ps2-re és nem megy nem tudjátok miért? -
#1097 Szasztok...lécci segítsetek...tesóm 50%-nál akadt el, még 4 csávóhoz kell odamennem de nem tom hogy mit kell csinálni... -
Piero 7 #1096 amikor 2szor kell összegyűjteni a ds tagokat és ugye a csokinak álcázott izét kell bevarázsolni.. és köszi Beatles a segítséget -
Piero 7 #1095 sziasztok!!! Tudnátok 1 kicsit segíteni? Amikor Collinnál felmászok a toronyba, akkor ott a tetőn már nem tok tovább mászni, és nem tok sehol varázsolni.. akkor h kell csinálni? :S -
#1094 én is 51%-nál járok és én se tom mit kell csinálni -
K Ace #1093 Nah kipörgettem a fősztorit, és még csak 51%. Lesz még mit csinálni itt. -
C7 #1092 a köpkő az a golyózás... a könyv szerint azér köpkő, mer pontvesztésnél vmi zöld izét lő az ellenfél pofájába. soldiers:nemtom, nekem ha megcsináltam az összes umbridge-idegesítő feladatot, mondták, h fred meg george vár a mocsárral... az öttödik emeleten -
#1091 Mi az a köpkőbe?91%-nál vagyok de még nemjöttem rá. -
#1090 képeket is közölj mellé, mert csak úgy lenne valami értelme. -
#1089 Igen biztos felllehet tenni csak kérdés vajon ki fogja őket feltölteni!
Szerintem senki sem :( -
#1088 a 5 emeleten nem találom hogy kell kell még mocsarat eddig
Paved Courtyard
Clock Tower Courtyard
Transfiguration Courtyard Ezt a 3-mat találtam meg (mocsarat)
-
#1087 hali
nekem az angol van meg...arra lehet majd valahogy magyar szinkront
rakni?
Egyébként naon király a game!Sztem eddig ez az eggyik lg jobb rész. -
#1086 Na én mentem, majd holnap írok egy kis tesztett a magyar szinkronos Harry-ről(10 skálás lesz). Pá:) -
K Ace #1085 Egyébként csak ugy érdekességként találkoztam már pár bug-al a játékban. Egyszer mikor mentem oda ahol vannak a baglyok, na és ott a távolból a kastély hibásan jelent meg, néhány darabja látszott, néhány nem. Egy másik meg a mentésemet tette tönker, akárhányszor betöltöttem csak a hegyet mutatta, és ki is fagyott. De volt egy másik mentés az már működött. -
#1084 csak úgy írtam, hogy 20... mármint sok.. egyébbként is msot leköt a halo2, lehet azért unom a hp-t :SSs -
K Ace #1083 Igen már rájöttem. Köszi :D -
#1082 A térképen kijelölöd őket és odavezetnek a lábnyomok. -
K Ace #1081 2 csaj az eltünt. Nincsenek sehol. Mikor letépek egy hgangszórót mindig eltűnnek. -
#1080 csak a 2 csajt kell követni , mindig ottvan mellettük -
K Ace #1079 Valaki elmondaná, hogy hol az utolsó speaker. Ezek vannak meg: könyvtárnál, a viaduct bejáratnál, a first floor-nál, a bejárati udvari, vmint amit elsőnek kellett, és még van egy amit nem találok, és a társaim se mondanak semmit. :: -
C7 #1078 3 udvarból kell mocsarat csinálni!!! asszem az entrancébe nem kell! a 4. az ötödik emeleten lesz, ha megvan minden küldetés. aki kérdezte, mit kell csinálni, annak itt a válasz:ha megvan midnen menj az ötödik emeletre -
C7 #1077 tökmind1 mer ti hárman, meg Neville megvagytok, a Patil ikrek együtt vannak, weasleyk és lee jordan együtt vannak meg még sorolhatnám... -
#1076 hali
és azt hoggy kell???
nekem is ezt írja...
a videókártyám Radeon 9600XT 256mb...
nekem ezt a teljesnél írja...
Lécci segítsetek!
Előre is THX! -
#1075 Hi!
Olvastam az 1009-es üzenetet de nincs türelmem végigolvasni az egész fórumot a válasz után. Megtudná vki mondani h, hol van az a mocsár amit a térkép nem mutat? Remélem télleg van egy negyedik mocsárcsináló cucc is. Ha valaki segítene ebben azt megköszönném.
-
#1074 Nem 20, hanem 28.