Harry Potter 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
ahol a következõ gépigény van fenn:
SYSTEM REQUIREMENTS:
* Optical Drive: 16X DVD-ROM
* CPU Speed: 933MHz
* CPU Type: Not Provided By Manufacturer
* Disk Space: 2.0GB
* Display: AGP Video Card With 64 MB+ and NVIDIA GeForce 3+ or ATI Radeon 8500+
* Memory (RAM): 256MB
* Operating System Compatibility: Windows 98/ME/2000/XP, Not Mac Compatible
Csak azért irom ide, mert lejjebb láttam, hogy teljesen mást találtál sokkal lejjebb. Ez jóval alacsonyabb, persze kérdés, hogy megmoccan-e így eggyáltalán a dolog, ha lejjeb a:
"hát nekem 1,41Ghz 1GB RAM GeForceFX5200 és hp.exe hibával nem indul..."
sem ment.
Itt ajánlanak gamepadot is direkt a játékhoz:
(http://www.futureshop.ca/catalog/proddetail.asp?logon=&langid=EN&sku_id=0665000FS10034114&catid=14263)
Magyar pénzben kb 5 és fél ropi. A Königem is kb annyi volt, nem látok a leírása között olyat amit az enyém nem tudna.
Nah, nem kesergek ennyit a gamepaddal.
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Érdemes szerintetek majd körülnézni a neten, hátha van valaki aki buherált a dolgon valamit, hogy menjen nem csak a két említett márkával?
Egyébként aki gamepadot akar venni, az csakis dual analóg terméket vegyen, mert arra programozták a játékot. A második analóg kar nélkül nem is lehetne benne varázsolni, stb...
Én egy tizest áldoztam egy logitech rádiós gamepadra, így legalább az ágyból játszhatok... Csak az a bökkentõ, hogy semmi idõm nincsen játékra. 😊
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
csak 29 ikén lehet nekik árulni...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Ati
Ja, asszem én beruházok egy gamepadra... ha van 3000 ft alatt 😄
2. kérdésre a válasz: a playstation 2 egy játékkonzol,
furcsa, hogy nem ismered xD
3-4. kérdésre a válasz: a film szerint megy elvileg, az
elején van egy kis rész a dementorok
támadásától kezdve...
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Ati
Ja, a játékban még nem volt rendes óránk a tanárokkal... igaz, egyszerû mini feladatokat õk is adnak.
Ati