3837
-
benjo dd #3597 Marci 555 már megtréfáltad Umbrige-t?????????? -
benjo dd #3596 HY Pheter a mandragórát a a piroinitio átokkal -
Pheter000 #3595 a Mandagora novenyt hogy lehet leolni?
-
kisbiro96 #3594 Először a skizofrén portréval kell beszélned. Aztán a Viadukt felőli bejárat lépcsőjénél lévő juhász nő képével. Ő elküld az itteni titkos átjárót őrző portréhoz, aki szintén elküld az utolsó állomáshoz, a kutyás portréhoz, aki végre elmondja neked a jelszót. -
Kenyeer #3593 Hy!A változatosság kedvéért nekem is help kéne.A skizo portré elküld a második emeleti portréhoz(Basil Fronsek professzor)hogy ő tudja de őmeg a pásztorlányhoz aki ugyancsak tovább küld a Viadukt közeli teremhez hogy ott a válasz(valami gugleszám vagy mi a manó)de ott nem találok semmit. -
kisbiro96 #3592 Tudna valaki segíteni?
A sötét varázslatok kivédése terembe csak a 37%-ig jutok.Már megtaláltam a manót,az asztalon a könyvekre VL csináltam,a táblát megforgattam, a kályhára piroinito-ót csináltam,a szekrény mögött észre vettem a képet.Ennyi.Előre köszi. -
Stefan88 #3591 potterfanfiction.5mp.eu nézd meg -
Stefan88 #3590 ... -
marci555 #3589 Helló! Már megtaláltam a ds tagokat megcsináltam a Piton, a kis törpe ember meg bimba professzor küldetéseit és már nincs semmi a feladat menübe a többiek meg azt mondják, hogy keressem meg a ds tagokat hogy jól vannak-e. Mit kell csinálni?
Üdv: Marci -
elina56 #3588 Sziasztok!
Én mindent meg csináltam csak, azt nem tudom, hogy hol van a 9 és 3/4 vágány. Ha valaki akkor jó lenne ha megmondaná.
kösz -
Peti1441 #3587 Azoknak akik elakadtak valahol azoknak itt a végigjátszás:http://chapsy.uw.hu/
Ja és magyar! -
Peti1441 #3586 Koj most jutottam el én is oda de nekem sincs semmi kiírva.De megtaláltam a problémát.A játéknak van egy hibája.Ha mentünk egy küldetés után már nem tudunk semmit csinálni.Szóval NE MENTSETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!Inkább használjatok automatikus mentést.Ja és erre visszatérve koj hát én csak azt tudom javasolni,hogy kezd el újra az egészet.Örülök , hogy segíthettem. -
koj #3585 Már nincs Szükség Szobája! Nem lehet bemenni, 1 nagy fal van, de az ajtó nem jelenik meg ha odaérek! -
Peti1441 #3584 Most hirtelen nem tudom de asszem fel kell menni a Szükség Szobájába. -
koj #3583 Kéne a segítség Peti1441! Mit kell akkor csinálni? A kérdésem 6 -tal lejebb van! Létszi mondd meg! Kösz -
Peti1441 #3582 Ha valakinek kell segítség az nyugodtan írjon.Mert már sokszor végigjátszottam. -
Peti1441 #3581 dóri0000 én tudom mi a megoldás
Be kell menni a Nagyterembe és menj előre addig amíg meg nem látják a csajt aki azt a könyvet olvassa.Erre Ron megszólal "Nézd csak mit olvas" vagy vmi ilyesmit és oda kell menni a csajhoz.
Örülök ,hogy segíthettem.
-
Stefan88 #3580 Hellóka angolul végig játszottam a játékot. azt hiszem.. de szeretném magyarul is játszani, tudna valaki adni egy torrentet amiről le tudnám tölteni... [email protected] -
#3579 szerintem krekkelni kell -
524ndr4 #3578 sziasztok. mikor elinditanám akkor kiirja hogy a másolt cd helyett rakjam be az eredetit. mit tudok teni? -
koj #3577 Sziasztok! Létszi segítsetek! Amikor megvan a 28 DS tag, és utána megcsinálom még a feladatokat annak a 6 gyereknek, utána mit kell csinálni? mert a feladatot közözz már semmi sincs! Most hova kell menni? A segítséget előre is köszönöm! -
benjo dd #3576 hy hol vannak luna cókmokjai? ha valaki tudná küldje lécci!!!!!!!!!!!! -
dóri0000 #3575 Hello! tudna valaki segíteni? Flitwick professzor küldetésénél tartok és nem tudom h. ott mit kell csinálni!! írjatok: [email protected] Előre is köszi!!:) -
Stefan88 #3574 mark10 köszike hogy ilyen gyorsan segitettél.. mindjárt megcsinálom... -
mark10 #3573 És már megtaláltam INVITÓT kell oda varászolni és akor jönek a madarak -
mark10 #3572 Bimbánál:
Menj a fiúk hálotermége (a Grifendélbe) ott van 1 ágy azon van 1 béka na mellete az 1-gyik polcon van 1 könyv azt vedd fell majd meny Bimbához -
mark10 #3571 Köszönöm a gyors választ még 1-pár kérdés a. Kőkörnél mit kell csinálni??? És van 1 portré ami azt mondja , hogy 1 mardekárostol kérdezem meg a jelszót de mind csak gúnyolódik mit kell csinálni azal????????? Előre is Köszönök mindent -
Stefan88 #3570 bimba professzor küldetésben segitene valaki? Hermione azt mondja keressem meg nevillt. de ő csak köszönget.. mit kell csinálni??? köszike.. -
martin1992 #3569 a nagyteremben ahol dumbledore szokott állni arra kell varászolni pontosan melyik varázslat kell arra nem emlékszem és akkor a baglyok lehozzák az újságot -
Stefan88 #3568 LE IRNÁ VALAKI HOGY HOL VANAK A VÍZKÖPŐK? ÉN CSAK NYÉGYET TALÁLTAM.. KÖSZIKE -
mark10 #3567 A könyvtárban van 1 portré ami a 4.-re megy de azt akarja, hogy a Reggeli Proféta (valami Daly Properti) főcímét mondjam meg de hol van a R.P.???? -
Szinty #3566 Sikerült megtalálnom :)
Perselus Piton:
A fent említett személynél kell felvenned a küldetést. Célod egy jól megfogalmazott
bájitaltan dolgozat készítése. Hermione segítene neked, csak egy könyvet kell
szerezned. Irány a könyvtár, azon belül a zárolt részleg, amelynek bal felső sarkában
megtalálod az egyedül heverő poros könyvet. Vedd magadhoz és kérd Hermione
segítségét. Az ő együttműködésével sikerült egy jó dolgozatot összeállítanod, és
visszamehetsz Pitonhoz, kellemes dicséretet szerezve ezzel.
-
Attila2012 #3565 hello!
Valaki lécci segítsen Piton mini küldetésében!
Nem találom azt a könyvet, ami kell a holdkő dolgozathoz vagy mihez...
Látom már előttem is írt valkai!
Léccives válaszoljatok, mert nagyon FONTOS!!!!!!!!!!!
Előre is köszi!
Attila -
Szinty #3564 Valaki meg tudta oldani Piton Professzor miniküldetését? Harmione csak annyit mond hogy mennyek a könyvtárba, de ott nincs egy könyv se ( mint egy előző miniküldetésnél volt!) Valaki segítsen hogy mit kellene tennem! A másik, hogy megtaláltam Luna cókmókjait, utána van még valami küldetésem? előre is kössze a segítséget! -
Dexantreal #3563 Oké és nm.
Hajrá.
Végigjátszás meg passz. -
andras1019 #3562 az oldalt köszi de pont most találtam meg. és az free. am ami a végig játszást illeti le is van töltve csak nem írja mit kell csinálni.pontosabban leírja csak nem pontos, nem teljes. de azért köszönöm segítséged -
Dexantreal #3561 Én má abszolút ne memlékszem rá, sry.
Ha mégis emlékeznék, majd szólok.
De van vhol ám végigjátszása is a topikban belinkelve oldalakkal hátrébb :P. -
Dexantreal #3560 HP 5 géjm magyarul - oldal fizetős. -
andras1019 #3559 nos ez mindenképpen gázos. ha nem baj akkor kérdezősködni fogok. mint pl most. mikor Umbridge-dzsel ki kell cseszni(toronyóra,mocsár,hangosbemondók elrontása)utána a végigjátszás azt írja h okklumencia következik. de nem mondd senki semmit lemetem pitonhoz de az meg vmi hülyeséget mondott. Hermione mondd vmit a Ds-ről. de mit?!Please vki help! -
csgj #3558 Az egész játékot le kell szedned... De linket nemtok adni.