Harry Potter 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a "csajszinak" szó láttán felmerül bennem a kérdés:
olvastad-e egyáltalán a könyvet?
lol
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Mien nagytérnél. Amit leirtatok azt az összeset végig néztem de sehol sincs az 5. vizköpö. Regge hétkor elkezdtem keresni és még most se találom. Le irhatnátok rendesen hogy hol van.
#3531nek segítsé, ha tudsz *szúrja oda gonoszul*
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
][ ВАЗ ][
az irányítással lenne problémám; rögtön az elején, a varázspálcát elõ tudom venni de nem tudok varázsolni vele, kiírja hogy a jobbegérgombal lehet varázsolni de nem lesz semmi
Üdv:Nuclearvision!😊
][ ВАЗ ][
kössz
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
][ ВАЗ ][
kösz elõre
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
Elõre is köszönöm!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Már csak az a rohadt kõkör kéne, mert ha az megvan akkor 100%-ra hoztam a játékot.
Na mindegy majd megnézem.
Köszi a segítséget!
][ ВАЗ ][
Elõre is köszi
][ ВАЗ ][
Fred és George cuccai hol vannak??
Légszi írjátok le
a válaszokat Elõre is!<#confused>#confused><#confused>#confused>