Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Asszem Hagrid kunyhóján túl az erdõben.
De a "csajszinak" szó láttán felmerül bennem a kérdés:
olvastad-e egyáltalán a könyvet?
lol

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

sziasztok! nem rég kezdtem el 47% nál járok és a ds tagok közül a csajszinak a thesztrálos küldetése van és nemtom hogy hol van a hús annak a dögnek.😊😊 megköszönném ha valaki segítene
mama2
Hello. Az lenne a problémám, hogy ugye Lunának segítettem egy mocsarat lehozni, Dzsininek is segítettem, de Hermione még mindig azt mondja keressük meg a DS tagokat. Gondolom még van több Mocsár, Mert Luna is mondta, meg a végigjátszás is. Csak hogy a végigjátszás, nem írja hogy hol vannak a mocsarak, csak azt hogy Luna azt mondta, hogy minden udvaron van. Nos én megnéztem a bejárat elõtti udvart, meg a kikövezett udvart, de én nem látom sehol azt a dolgot, amit felkéne robbantani. Még piros x sincs sehol. Létszives írjátok már le hogy pontosan hol vannak a mocsarak, mert nem találom. Tudom olvassak vissza, de én a hosszászólások közötti keresõt használtam a lap alján, és nem talált semmit se a mocsára, ae arra hogy pirso, vagy hogy x. Létszi mondjátok meg. Kösz.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Hello.
Mien nagytérnél. Amit leirtatok azt az összeset végig néztem de sehol sincs az 5. vizköpö. Regge hétkor elkezdtem keresni és még most se találom. Le irhatnátok rendesen hogy hol van.
énmárég nem jáccom vele 😛 és csak a küldiket csináltam meg, meg amit tudtam.
#3531nek segítsé, ha tudsz *szúrja oda gonoszul*

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Érdekes... A Viadukt felõli bejáratnál mindent megcsináltam (megnéztem a youtube-os walktrough-t hozzá), de még mindig csak 92%... Ez hogy a fákkba lehet??
Ott járok hogy Fred és George csinálnak majd tüzijátékot, de a Térkép nem mutatja õket, hol vannak melyik teremben vag helyen, pls mondjátok el, Elõre THX!
Valaki erre az e-mil címre:[email protected] legyen szíves elküldeni a Hp 5 100% metnését köszi
FLeT
olvass vissza jó sokat és lesz link a végigjátszáshoz...

°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®

Szili08
Jó kis játk volt ez!😄! Mig végig nem vittem! De kül fax! Várom a 6-ot😄!

valaki eltudná küldeni a Harry Potter 5 végigjõátszását? Erre a címre [email protected]
Hassan B
az egeret körbe-körbe kell mozgatni, úgy varázsolsz... aztán 1x megnyomod az egérgombot.

][ ВАЗ ][

vagyis hogy optikai 😄

igen az van, nemtudsz rá megoldást?

totyak
Esetleg nem optikai egered van? Azt hallottam, azokkal van néha probléma (persze ez nem biztos).

üdv népek!
az irányítással lenne problémám; rögtön az elején, a varázspálcát elõ tudom venni de nem tudok varázsolni vele, kiírja hogy a jobbegérgombal lehet varázsolni de nem lesz semmi

hello mindenkinek!Én itt új vagyok!A nevem :kollár Balázs ©!nekem is megvan a Harry potter 1-2-3-4 és az 5! az 5-tel kapcsban annyit szeretnék kérdezni hogy a második emeleten miket kell csinálni? mert 94%-nál vagyok!😞!
Üdv:Nuclearvision!😊
Hassan B

][ ВАЗ ][

Ha valakinek nem esne nehezére akkor a magyar verzióhoz tegyen fel egy serialt.Köszönöm
ok
kössz

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

Hassan B
Csak vissza kéne olvasni... egyébként át kell írni a játék támogatott vezérlõjét a te gamamepadod driverének nevére...

][ ВАЗ ][

beleírtam a végigjátszásomba (csak story) azt a linket, is amit ezelõtt kb 3 oldalon át szajkóztam, és midnen le van írva helységenként abc sorrendben angolul. az értelmiségszintcsökkentek kedvéért még egy szótárhonlapot is linkeltem mellé, sõt még emailen is kérdezhettek. lefordítani nem fogom, mert annyi idõ alatt, amíg az egészet leírom, egy másik játék végigjátszását is megírnám. szóval nemtom mit kell ezen bénázni midneninek, hogy hogy van ez hogy nem ír vissza senki, csak lebarmoznak... mert tényleg midnenki mindent elmond 1000x

valakinek megy gémpaddal ha igen alapból vagy megbügykölt valamit
kösz elõre

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

Kár.Szerintem az még jobban feldobná a játékot. 😞
Nem lehet kviddicsezni. Arra van külön játék.
Na ez már segítség!! KÖSZÖNÖM!
A játékban lehet kviddicsezni? Mert ezt még nem tudtam kideríteni.
A kõkörnél a megoldás roppant bonyolult. A kis követ rá kell tenni a nagyra, hogy ne essen le közbe.

Hát szerintem meg igaza van. Én letöltöttem azt a végigjátszást és abba annyi van írva hogy emled fel a köveket. NA NEEEE. Ez aztán a remek javaslat, végülis csak 121626526637216372362877-szer emelgettem azt a két szart, de nem csinált semmit. Szóval nagyon örülnék ha kapnék egy rendes útmutatást, mert már nagyon idegesít.
Elõre is köszönöm!
JackSparrow88
az elõbbi amúgy én voltam csak bátyám nevén írtam sorry...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Egyébként az megvan de sok helyen igen csak vázlatos v. értelmetlenül van leírva mit kell ott csinálni, hiába magyar, ez az azért érdekes...

Maximus4
Te is büszke lehetsz magadra,hogy csak írni tudsz olvasni meg nem.Pontosan 20 hozzászólást kellett volna visszaolvasni és ott van a teljes végigjátszás.De elhiszem,hogy sokkal egyszerûbb mást lehülyézni mint visszaolvasni.Gratulálok<#gun>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

JackSparrow88
Érdekes h még régebben olvastam olyat h többen azzal dicsekedettek h végigvitték 100 %-ra a játékot. De ha ez igaz, akkor õk mindent megcsináltak ugye, így akárkinek tudnának segíteni, aki elakadt de sajnos nagyobb a pofájuk mint az eszük, hát ez van...

A mocsarat meg kell varázsolni ha az x-en van reduktóval vagy azzal a tûzzel és akkor oké. A másik egy külön kis köldetés ami ahoz kell hogy 100-ra hozd a játékot ott annyit kell hogy a padokat odateszed a megfelelõ hejre (színre szín) és akkor oké. Egyébként olyanból még van asszem 3 helyen, keresd meg azokat is.
Nem tudjátok mit kell csinálni annál a résznél amikor Ginny kinn van az udvaron és a fán van egy mobilmocsár. Megküzdöttem a mardekárosokkel és leszedtem azt a dobozt és odavittem a piros ix re, de NEM TÖRTÉNT SEMMI... Már többször megpróbáltam de nem csinál semmit. ezen kívül Ott az ix mellet van egy szobor arra varázslatot küldtem és elõjöttek fénylõ kis valamik amely a házak (griffendél,hollóhát, stb...) jele van és olyan színûek is. Ezek kapcsolódnak a feladathoz? Légyszi segítsetek mert nem tudok mit csinálni! elõre is Köszi!
Úgy látom még nem igen sikerült az itt lévõknek megfejteni a kõkör titkát. Ha valakinek sikerül akkor írja meg légyszi!!!!
Na megnéztem még egyszer és tényleg ott volt. Már meg is vertem. KÖszi a segítséget.

Már csak az a rohadt kõkör kéne, mert ha az megvan akkor 100%-ra hoztam a játékot.
Hát erre én is gondoltam, de már rég legyõztem mindet és mégse láttam sehol mást vagy csak nem vettem észre.
Na mindegy majd megnézem.
Köszi a segítséget!
JackSparrow88
Ja amúgy a kõköves résznél én se tom h mit kell azzal a két kõvel csinálni vki esetleg tudja??

JackSparrow88
A 4. köpkõbajnok csak akkor jelenik meg ha már az elõzõ hármat legyõzted. Egyébként a kövezett udvarnál lesz pont ott ahol a mardekár bajnoka, csak egymagában ott fog majd állni.

Hopsz nem írtam oda hogy a KÕKÖRRÕL kérdezek az elején 😊
Hello!Én is meg szeretném tudni hogy pontosan mit kell ott csinálni mert én már emelgettem mindent de nem történt semmi. Már csak 3% kell ott és akkor oké aza ahely. a másik kérdésem meg az hogy az hogy lehet hogy 4 köpkövet kell nyerni amikor három van??? Már megpróbáltem hogy megverem valameiket mégegyszer, de az se volt jó mert a mardekárosat kb. 10szer megvertem szóval ha tudnátok segíteni az jó lenne. KÖszi
Hassan B
Fel kell állítani a mobil mocsarakat(3db). Utána mész tudoki éllen és vége a játéknak.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Figliar
Hello! 59%-nál vagyok és nincsen feladatom,ráöntöttem a hangfalakra a blablabólét,felrobbantottam a mobilmocsarakat,és a dobozokat is elhelyeztem a bagolyházban,meg az órát is felgyorsitottam,de ezek után nem tudtom mit kellene csinálnom,lécci segitsen valaki,elõre is kösz

JackSparrow88
Az a kõköves dolog engem is érdekelne h ott mi a f*szt kell csinálni azzal a két kõvel amit fel lehet emelni WV-val...

Valaki legyen szíves mondja meg mit kell csinálni a kõkörnél!
Elõre is köszi

Hassan B
Mintha ezt egyszer már beírtad volna, nem? Ha annyira érdekel keresd meg õket... vagy olvass vissza...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Sziasztok!
Fred és George cuccai hol vannak??

Légszi írjátok le
a válaszokat Elõre is!<#confused><#confused>
LPKENJI
hagridnál meg kell locsolni a tököknél valamit, el kell kergetni a varjakat és be kell dobni a csontot az ablakon