Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azoknak akik elakadtak valahol azoknak itt a végigjátszás:http://chapsy.uw.hu/
Ja és magyar!
Koj most jutottam el én is oda de nekem sincs semmi kiírva.De megtaláltam a problémát.A játéknak van egy hibája.Ha mentünk egy küldetés után már nem tudunk semmit csinálni.Szóval NE MENTSETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!Inkább használjatok automatikus mentést.Ja és erre visszatérve koj hát én csak azt tudom javasolni,hogy kezd el újra az egészet.Örülök , hogy segíthettem.
Már nincs Szükség Szobája! Nem lehet bemenni, 1 nagy fal van, de az ajtó nem jelenik meg ha odaérek!
Most hirtelen nem tudom de asszem fel kell menni a Szükség Szobájába.
Kéne a segítség Peti1441! Mit kell akkor csinálni? A kérdésem 6 -tal lejebb van! Létszi mondd meg! Kösz
Ha valakinek kell segítség az nyugodtan írjon.Mert már sokszor végigjátszottam.
dóri0000 én tudom mi a megoldás
Be kell menni a Nagyterembe és menj elõre addig amíg meg nem látják a csajt aki azt a könyvet olvassa.Erre Ron megszólal "Nézd csak mit olvas" vagy vmi ilyesmit és oda kell menni a csajhoz.
Örülök ,hogy segíthettem.
Hellóka angolul végig játszottam a játékot. azt hiszem.. de szeretném magyarul is játszani, tudna valaki adni egy torrentet amirõl le tudnám tölteni... [email protected]
Soldiers
szerintem krekkelni kell

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

sziasztok. mikor elinditanám akkor kiirja hogy a másolt cd helyett rakjam be az eredetit. mit tudok teni?
Sziasztok! Létszi segítsetek! Amikor megvan a 28 DS tag, és utána megcsinálom még a feladatokat annak a 6 gyereknek, utána mit kell csinálni? mert a feladatot közözz már semmi sincs! Most hova kell menni? A segítséget elõre is köszönöm!
hy hol vannak luna cókmokjai? ha valaki tudná küldje lécci!!!!!!!!!!!!
Hello! tudna valaki segíteni? Flitwick professzor küldetésénél tartok és nem tudom h. ott mit kell csinálni!! írjatok: [email protected] Elõre is köszi!!:)
mark10 köszike hogy ilyen gyorsan segitettél.. mindjárt megcsinálom...<#awink>
És már megtaláltam INVITÓT kell oda varászolni és akor jönek a madarak
Bimbánál:
Menj a fiúk hálotermége (a Grifendélbe) ott van 1 ágy azon van 1 béka na mellete az 1-gyik polcon van 1 könyv azt vedd fell majd meny Bimbához
Köszönöm a gyors választ még 1-pár kérdés a. Kõkörnél mit kell csinálni??? És van 1 portré ami azt mondja , hogy 1 mardekárostol kérdezem meg a jelszót de mind csak gúnyolódik mit kell csinálni azal????????? Elõre is Köszönök mindent
bimba professzor küldetésben segitene valaki? Hermione azt mondja keressem meg nevillt. de õ csak köszönget.. mit kell csinálni??? köszike..
a nagyteremben ahol dumbledore szokott állni arra kell varászolni pontosan melyik varázslat kell arra nem emlékszem és akkor a baglyok lehozzák az újságot

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

LE IRNÁ VALAKI HOGY HOL VANAK A VÍZKÖPÕK? ÉN CSAK NYÉGYET TALÁLTAM.. KÖSZIKE
A könyvtárban van 1 portré ami a 4.-re megy de azt akarja, hogy a Reggeli Proféta (valami Daly Properti) fõcímét mondjam meg de hol van a R.P.????
Sikerült megtalálnom :)

Perselus Piton:
A fent említett személynél kell felvenned a küldetést. Célod egy jól megfogalmazott
bájitaltan dolgozat készítése. Hermione segítene neked, csak egy könyvet kell
szerezned. Irány a könyvtár, azon belül a zárolt részleg, amelynek bal felsõ sarkában
megtalálod az egyedül heverõ poros könyvet. Vedd magadhoz és kérd Hermione
segítségét. Az õ együttmûködésével sikerült egy jó dolgozatot összeállítanod, és
visszamehetsz Pitonhoz, kellemes dicséretet szerezve ezzel.
hello!
Valaki lécci segítsen Piton mini küldetésében!
Nem találom azt a könyvet, ami kell a holdkõ dolgozathoz vagy mihez...
Látom már elõttem is írt valkai!
Léccives válaszoljatok, mert nagyon FONTOS!!!!!!!!!!!
Elõre is köszi!
Attila
Valaki meg tudta oldani Piton Professzor miniküldetését? Harmione csak annyit mond hogy mennyek a könyvtárba, de ott nincs egy könyv se ( mint egy elõzõ miniküldetésnél volt!) Valaki segítsen hogy mit kellene tennem! A másik, hogy megtaláltam Luna cókmókjait, utána van még valami küldetésem? elõre is kössze a segítséget!
Oké és nm.
Hajrá.
Végigjátszás meg passz.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

az oldalt köszi de pont most találtam meg. és az free. am ami a végig játszást illeti le is van töltve csak nem írja mit kell csinálni.pontosabban leírja csak nem pontos, nem teljes. de azért köszönöm segítséged
Én má abszolút ne memlékszem rá, sry.
Ha mégis emlékeznék, majd szólok.
De van vhol ám végigjátszása is a topikban belinkelve oldalakkal hátrébb :P.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

nos ez mindenképpen gázos. ha nem baj akkor kérdezõsködni fogok. mint pl most. mikor Umbridge-dzsel ki kell cseszni(toronyóra,mocsár,hangosbemondók elrontása)utána a végigjátszás azt írja h okklumencia következik. de nem mondd senki semmit lemetem pitonhoz de az meg vmi hülyeséget mondott. Hermione mondd vmit a Ds-rõl. de mit?!Please vki help!
Az egész játékot le kell szedned... De linket nemtok adni.
hát akkor karácsonyra kérnék vkitõl 1 linket. am külön magyarosítás van hozzá?vagy az egész játékot le kell szednem?mert ha csak a magyarosítást akkor ugye az sokkalta kisebb mint a teljes játék
Ha magyar, akkor értened kéne, ha meg nem magyar, akkor meg szedd le a magyart.
Amúgy nem emlékszem rá, de amint látom, más válaszolt.

nem gond ha tüzet köp.Az a lényeg,hogy mind az öt garloyeval beszélj.Éa utána menj vissza Deanhez.
Szazstok!Én még ott a vízköpös résznél tartok!már megtaláltam mind1iket csak az a gond h tûz jön ki belõlük. vagy ez nemgoond? mret már megtaláltam mind1iket de akárhányszor ek oda Dean Thomas-hoz mindig beszél ott a vízköpõkrõl...vki help!!please!!megköszönném....
Soldiers
vmi magot felkell varázsolni a domb tetjére

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Van egy olyan feladat,amikor a szõke hajú kiscsaj dumál valamirõl.És megjelenik 5 piros x.Ott mit kell csinálni?
Soldiers
pfffu arra már nem nagyon emlékszem bocsi de szerintem beszélj velük

A listán még rajta van Flitwick és Piton porfesszor.Velük mit kell csinálni?
Köszi.
Soldiers
asszem felkell venni a varázsköpenyt és elmész a Umbrig szobájába ott bal oldalon van kettõ váza vagy mi a fene azokat lekell lökni és utána az a két srác összeszedik és addig bemész a szobába és a raktár helységbe kell vmit csinálni

Hello.Mostkezdtem el a játékot és annál a résznél tartok,amikor össze kell gyûjteni az embereket.Nekem már csak Ginny Weasley hiányzik,de nem értem ponotsan hogy mit akar.Mindig Umbrgidgerõl dumál,hogy ott csináljak valamit.Nemtudjátok,hogy kéne megcsinálni?
menj be minden terembe, pl az átváltoztatástan terembe nincs semmi de oda az kell. ebben igazából nem sok szöveg van, és szerintem nem elég nagy a beleélés a szinkronnal. mondjuk én a filmeket is feliratosan nézem, mert az úgy jó. minden filmet felirattal nézek kivéve a Narnia Krónikáit

valaki tudna segíteni? 99%-on vagyok mindent megcsináltam de a titkok szobájában Roxfort felfedezése csak 95% mit kellene még meg találnom? légyszi segítsetek<#help>
Sziasztok!!én vissza is olvastam meg minden de nem jövök rá mit kell cvsniálni. amikor dean-nek kell megkresni a vízköpõket!!mind megvan! de mikor oda mek deanhez még vmi problémája van! am ez 41%-nál van. vki lécci segítsen!!megköszönném
Angolul meg mé élvezhetõbb?
Sztem magyar jobb, de ez én vagyok, mert angol tudásom nem vmi nagy.... amolyan alapfok féle :S sok hiánnyal.
Szal én örültem, hogy kidobták full magyarul, bár az ilyen HP géjmekhez nem kell nagyon tudás angolnál.

én meg már azt hittem hogy már senki se játssza... nekem már rég megvan a 100%, és rájöttem hogy angolul élvezhetõbb sokkal. egyébként egy nagy bajom van vele: a párbajozás. ha kihívok 10 vagy 2 gyereket, akkor miért kell ornnak meg hermionénak is harcolnia??? olyan unalmas, hogy mire elmondok egy expelliarmust már rég vége

Soldiers

nem tudná valaki felrakni vagy belinkelni a magyar fájlokat??elõre is köszi
Oké, akkor sry :P, csak a csajszis szó láttán felmerült bennem a kérdés... és nm.

Köszi de már megvagyok és már a fõ küldetéseket megcsináltam!!! már csak az ilyen apró cseprõ dolgok vannak!! :) de azért köszi
de igen olvastam a könyvet köszi:)