3837
-
zoknoi #3637 hali!
Lunának hány elveszett cucca van?? És hol vannak nekem 2 van meg!
-
kecso17 #3636 nincs mit.. Régen HP. 5 kocka voltam.. xD -
zoknoi #3635 köszi kecso a segítséget! Végre tovább jutottam reggel:)) -
kecso17 #3634 Az a védővarázslat meg azt jelentei, hogy: 6szor varázsolj Protegot egy harc alatt.. Ugyhogy inkább Levicorpus-ozz.. -
kecso17 #3633 asszem ENTERT -nyomj..
kalama: a mardekáros portréhoz a láthatatlanná tévő köpenyben menj.. akkor megtudod a jelszót.. -
zoknoi #3632 sziasztok!
Még a játék elején tartok de máris elakadtam! Nem tudom megszerezni a mandragóra-gyökeret!? (Erine küldetése) Tudom hogy hol van már mindent kipróbáltam rá de nem sikerült sose! Kérlek segítsetek gyorsan!
Előre is köszi -
#3631 ty. De azt ne mtod h a portré ra mi a megoldás? Luna cuccai megvannak.
Ja és a Game Information ban azt írja h vmi 6 deffensive spellet kell használni én minden varázslatot használtam már párbaj során és párbajon kívül is mégis csak 5/6 ???? -
kecso17 #3630 A "gonstones" az a Köpkő... A 4. A Madekáros mellett álló Giffendéles lesz.. -
#3629 ja gonstonesből meg találtam amikor a fehérgolyóhoz kell közel lökni, azt amikor a lyukhoz kell közel lökni, és mikor ki kell ütni a körből a golyókat, de azt írja a game information, h 4 van
és luna cuccait eddig itt találtam meg: a viadcut enterance vmi, könytár, great hall és a főbejárat előtti téren -
#3628 Csá nekem 3 gondom lenne:
1. Vki le írná hol vannak luna cuccai, vagy vmi linket h merre vannak
2. hol van a 4. gobstone-s
3. Az egyik portré azt mondja, h csak egy mardekárosnak mondja meg a jelszót ezt h kell megcsinálni????
plz help -
kecso17 #3627 3 mobilmocsár van... Ha kész akkor, asszem Hagrid fele kell menni... -
Eldián #3626 Pffff most látom, hogy már más is kérdezte ugyanezt, és nincs rá megoldás... Áááááá idegbajt kapok! Kezdhetem előről a gamet... -
Eldián #3625 Hali! Most tartok ott, hogy segítettem a DA (vagy DS) tagoknak szabotálni Umbridge tevékenységeit (mocsárral, meg hangosbemondók buzerálásával) És nincs hova mennem :S A térkép nem ír semmit... Valaki segítsen pls! Kössz előre is! -
basshunter #3624 nem de sztem az nincs
-
kecso17 #3623 bassunter megtaláltad a 9 és 3/4-ik vágányt is?? -
basshunter #3622 mit kell a köveknél csinálni mer nekem már csak ez kell
help -
kecso17 #3621 nem xbox-on játszok, hanem PC-n... -
#3620 kecso te nem xboxon játszod? mert ha igen akkor az nem azt jelenti hogy találd meg hanem azt hogy sétáltál 9 és 3/4 mérföldet. -
Peti1441 #3619 Szerintem a 9 és 3/4-ik vágányt kihagyták a játékból!!!
Én is kerestem 2 nap egyfolytába de nem találtam! -
kecso17 #3618 Hol a 9 és 3/4-ik vágány? -
Peti1441 #3617 Na császtok!
Bocs hogy ennyi ideje nem voltam de nem volt netem egy ideje.Szóval itt vok akinek kell segítség az írjon!! -
Attila2012 #3616 Szia!
Nem tudom, hogy lehet -e game paddal tolni, de ha átállítod, hogy billentyűvel akarsz varázsolni, akkor sokkal könyebb!
Üdv. -
ricsi152 #3615 ja és nem csak ez hanem még másik gamek sem indulnak ha tud valaki valamit léccives írja le! -
Angelkeeeeee #3614 kecso17:köszi:)bár piros kis x-et látok,attól még megpróbálom megtalálni:)nagyonköszi!!! -
ricsi152 #3613 hello van 1 gond nem indul el a játék csak homok óra aztán meg semmi. lehet hogy azzal van kapcsolatban a hogy most húztam újra windows-t. ha tudna valaki segíteni nagyon meg kösszönném.
Ja és már ezelött korábban 1 szer kijátszottam most meg el sem indul -
kecso17 #3612 bocs elszúrtam..Ez az..:
Az Átváltoztatástan udvar felől indulj el a könyvtárba.. Ott megtalálod.. -
kecso17 #3611 HI! Ez a pásztorlány:
-
#3610 melyikeket találtad meg?
-
Beni521 #3609 szasztok skacok! ezt lehet gamepaddal tolni mer szegény egérrel ezek a varázslatok nem túl jók -
edekee #3608 Sziasztok!nem találok egy gurkót nem tudna nekem valaki segíteni??
-
#3607 Akkor a legjobb ha megyar szinkronnal játsza az ember(: -
Angelkeeeeee #3606 Bocsi,h megint írok,de még mindíg vagyok oan béna,és nemtalálom a pásztorlány portréját a második emelet lépcsőpihenőjénél.Pls segítsetek!!!! -
#3605 Dettó. -
#3604 bizony:)
nekem bejött a játék, igaz csípem is a filmeket szal így sokkal jobban elragad a játék, mégha valóban nem a hosszúságáról híres:) -
#3603 Nem vagyok Peti, de azért én is tudok segíteni. A húsnak ott kell lennie Luna mellett. Egy nagy gombóc szerű a formája(:[szépen magyarul...] -
parik50 #3602 szia Peti!
segitség kellene luna lovegoodnál vagyok,és azt mondja hogy meg kell etetni az a ló szerű lényt,és felkel vinem a legmagasab csucsra a húst de sehol sem találom a húst.
kérlekszépen segits. -
Angelkeeeeee #3601 Már megvan:)
Márcsak abban kéne vkinek segítenie,hogy hol van a második emeleten lévő lépcsőpihenő melletti portré,a pásztorlány!!keresem,de nemtalálom:(lécci segítsen vki!!!köszi -
Angelkeeeeee #3600 sziasztok!!!szeretném a segítségeteket kérni!!!
58%-nál tartok,és most elküldtek a második emelet lépcsője mellette portréhoz,h az tudja a jelszót,és kijelölöm a térképen,h a második emeletre szeretnék eljutni,jönnek a lábnyomok és odavisznek ahhoz a portréhoz,aki mondja,h mennyek a második emeletre a paraszlányhoz...:(
Ne haragudjatok,lehet h énvagyok a hülye,de akárhányszor odameek ahhoz a portrého,mindíg azt mondja,h mennyek a parasztlányhoz.
Előre is köszönök mindent!!! -
#3599 okés sikerült , csak nagyon láma voltam és 2 órán át keresgéltem:(
Úhh ez durva, hoyg iylet kihagytam:( -
#3598 Sziasztok
3. mocsár a kövezett udvaron található... na ez eddig nem si baj, csak felmászoka tetőre ott van eyg nagy folyosó, ott találok egy halom törmeléket , amin még csak-csak átmegyek de utána hová?
Mire a végére érek nem tudok befordulni, balra meg leszakdt párkány, igaz van még 1 párkányrész de oda meg nem hajlandó leugrani :(
KAi esetleg tuna seígteni annak angyon megköszönném:D