Harry Potter 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki megmondaná mit kell csinálni a kõkörnél és hagrid kunyhójánál,mert már szinte mindent kipróbáltam és még mindig 87-86%-os vagyok. Kösz<#confused>#confused><#conf>#conf><#help>#help><#guluszem1>#guluszem1>
Fred és George cuccai hol vannak??<#confused>#confused>
Légszi írjátok le
a válaszokat Elõre is!<#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes><#confused>#confused><#confused>#confused>
Immár javított és kiegészített végigjátszást tötlhettek le innen !
+ dolog például a 100%-osan felfedezett helységek!
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
looooooool:D:D:D:D
de azér kösz mindenki:D:D
de lol akkor is:D::D:
lehet,h. megtaláltam a kilenc és 3/4.ik vágányt.
Ha a kõhid mellet lemászunk,akkor látjuk ,hogy alattunk még van egy lépcsõ.Ha vaéahogyan oda lejutnánk,lehet h. meglenne!<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Valaki tud segíteni? Harry.Potter.Es.A.Fonix.Rendje.Hungarian-TORR ezt szedtem le crackeltem és ezt írja ki amikor elakarom indítani:"Emulátoralprogrammal való ütküzés észlelés"
Ha valaki tud segíteni nagyon jó lenne:D
blUue waTerpIpe
49%-nál tartok és hermiónék azt tolják, hogy figyelmeztessük a DS tagokat, megtalálom õket a térképen...de tuttommal a térképen csak a helyek és a feladatok vannak és a feladatoknál nincsen semmi...<#help>#help>