Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerbill
Elugrok ide a helyibe. Még nem nyitott ki, de már kirabolták, biztos nem árt nekik ha lenyúlok pár harry pottert😄

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

raven87
Nah valaki éjfél után szaladjon ki egy közeli Tescóba és nézze meg, hogy van-e már a polcon. 😊

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

NeBby
Lunason túl tart már vki?? 65% kb... (csuka,táska,újság,pulcsi van meg az 5. kéne már csak) Lécci vki help nekem <#vigyor2>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

NeBby
hmm...nemhittem volna , azér nem olyan húdenagyonjó játék h szinkronozni kéne az egészet. Monnyuk elõdökhöz képest elég f*sza lett!

thx
raven87
GS-rõl:
Az EA ugyanis közel 100 ember bevonásával teljesen lokalizálta nekünk a játékot, ami annyit jelent, hogy nem csak a feliratok, hanem a 69 szinkronszínésznek hála a beszédek is magyarul kerültek bele a játékba...

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Seth
eddigi legnagyobb szinkron project, valami 60-70 ember

PSN ID.: Beegabor

NeBby
nem néztem utánna de kétlem h minden embert külön szinkronoznának...elég falószínûtlen <#duhos2>

NeBby
Nem kell ahoz az egész gammát feltölteni...elég csak a magyar filéket azt vagy átírod hogy angolnak nézze vagy regedit-be átírod aszt szevasz...de amúgy csak a feliratok lesznek magyarok valszeg...sõt biztos

Gerbill
Eddig ez a legjobb Harry Potter játék, ráadásul nálunk magyar szinkronnal fog megjelenni, úgyhogyha teheted, ennyivel támogasd az EA hungary-t. Márcsak azért is, mertha látják, hogy nagy a sikere a szinkronos játékoknak, akkor egyre több és több fog szinkronnal megjelenni.

szerintem holnap se lesz még fenn, elvégre legyen oyan ember aki megveszi, lesz szives idõt rászánni, hogy cracket beteszi a mappába, lesz ideeje arra hogy kirpobálja, aztán arra, hogy torrentetn csinál belõle, és hogy feltegye, szval nem hizsem max szombaton csak...mert ha én megvenném, nem az lenne az elsõ hogy rohanék nekek felmásolni....

Ioles
Hát nagyon valószínû hogy az lesz mert most 1 fillérem sincs 😊, igaz megérné de annyit elkérnek egy szoftverért hogy az õrület

de nemigaz már <#schmoll2><#shakehead> meddig kell még várni ???nagyon remélem holnap fennlesz !!!

töltsd le annyit megér 😄

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Ioles
Szép Jó Estét Mindenkinek!

Szerintetek megér a játék 11990 FT-ot?-mert ennyibe fog kerülni 29.-tõl, kicsit sok érte sztem. Annyra jó a játék amennyire sok az ára?

NeBby
Tud még vki a Lunashoz??? (csuka,táska,újság,pulcsi van meg az 5. kéne már csak) PLS VKIII<#help>

NeBby
Könyvtárba

raven87
Én is ebben reménykedem, azért nem is folytattam már tegnap se.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

na ja remélem mer akkor dowload ezerrel 😄
nagyon remélem holnap már lesz hUN verzsön

Van még egy zokni a sasos szökökútnál, de a táskát + én nem találom, az hol van?
Gerbill
A második emeleten a lépcsõházban az az öregfickós portré nem enged át, mert Harra mindig azt kéedezi tõle, hogy biztos nem emlékszik a jelszóra, az meg valami olyat válaszol, hogy a second floor landingnél valami shepardlessnél keressem a választ. Merre van ez a shepardless, vagy a second floor landing?

a great hallba 1 ilyen kék valami??
NeBby
pls írj ha találsz még

NeBby
ha kell mondom h hol van még 2 és 2en csak megtaláljuk a többit is <#wink>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viaduct entrance (a lépcsõ alja mellett ,a kép elõtt 1 újság), Great Hall (az 1. vagy 2. asztalon 1 pulcsi)

köszi. má én is a lunásnál vagyok de én csak a táskát találtam de még csak csak 3 percet foglalkoztam vele
NeBby
Nah a pitonos essay feladat megoldása:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Libraryba elmész a hátuljába vaskapukon át és baloldalt lesz az utolsó falból kiálló polcon , ahol nincs semmi csak 1 fehér izé világít

NeBby
Ha vki tart már a Luna-nál , ahol a cuccait kell megkeresni és tuggya holvannak akkor pls ossza már meg velem <#vigyor3>, mer nemtalálom a többit csak ezt a 3-at:pulcsi , táska , újság(vagy mi) 😊
thx

Carlos HUN
Spoiler-t hasznljátok légyszi!!!! XD
mer még nem vagyok ott és, nem akarom elõri tudni 😄

NeBby
3 növényes van<#nyes>
a tranfiguration cortyard , paved cortyard , clock tower courtyard

de nekem má a task-ok között csak ez maradt, megcsináltam a két növényesítõ feladatot meg az órát is tönkre vágtam, meg a hangos bemondókat is szét kaptam. Merre tovább???
NeBby
Az még nekem sincs kész már jó rég óta...amúgy ott kell keresni és monnya hermi ,h nincs már ott a könyv és lenn kell keresni a potions-ba ahol van a piton , de ott sincs... nemtom <#vigyor2>

piton feladatát hogy kell megoldani?? Valamit a könyvtárba kell keresni de én nem találtam semmit
NeBby
Balra körözz az egérrel sokáig (mármint balra indulva)

valaki help 1% tartok<#smile> és amikor a konyhában vok a csajal meg a csávóval és összerakja a széket nekem meg a tányérokat kell mit kell csinálni mert mindig szétesik<#conf>

kösz a gargoyles-t Brenyo 😄
NeBby
Nah most meg a Luna cuccait nem találom<#whatever> 1 megvan ami a könyvtárba volt ,ha tod holvan még akkor pls help 😊

"Még valamit kiir angolul de ugy meg nem tudok" hát ezért kell az angol tudás vagy várni egy kicsit a hun verzióra én pont ezér nem töltöm le mert nemtok angolul vagyis tok csak kicsit <#beka3><#alien><#gonosz1><#vigyor2><#csodalk><#nyes><#idiota><#bee1>

Nemcsak nyomni kell a bal egérgombot, hanem össze-vissza mozgatni.
Ja és kössz a helpet, és segítettem volna a bagolyházasnál csak mire leírtam, már írtad brenyo, h megvan <#bee1>
Biztos jó de én elsetudok indulni. Az alagutba ahhol jön a 2 dementor mutatja a kép hogy bal egérfombot nyomjak de semmi . Még valamit kiir angolul de ugy meg nem tudok.
Még mindig nincs vajon magyar verzió!? Mert én az angiolt keztem ma és má 14%-á vok! De sz.tem naon jó game!!!!!!

NeBby
ott áll a csávó az ablak mellett azzal dumálsz és onnan már menni fog sztem....
eztfigy:
<#vigyor>amúgy azóta már megcsináltam , csak enyhén rossz helyen kerestem a bejáratot<#zavart2>

mit kell csinálni abba a nagy házba amibe kerültem a harry álma után?
NeBby
új=út

NeBby
Sztem ez bugos vagy mittomén , aszonnya h jussak be és nyissam ki az ajtót belülrõ. Felmegyek ott figyel egy ablak ahova van út simán de nem tok rajta bemászni pedig van alatta új és simán belehetne csak nyomom a D-t mint állat de nem megy <#eplus2> Máshol meg nem lehet bemenni már 2 órája keresem de csak az az 1 út lenne... Asszem itt a játék vége<#mf2><#idiota>

Prince of Persia style 😄

Ati

NeBby
sry...<#pardon1>
jobb klikk a képre és nyomj s-t

NeBby
Vki tart már itt? Almom nincs mit kell csinálni , lenn vannak dobozok vmi csokiféleség van benne de csak aszondja, h nem tud felmászni és másszak fel , há felmászok de semmi <#wink>

HEEELP

Alwares
Hmm nekem kifagy mikor bemennék a kastély kapuján, még az elején, valakinek volt még ilyen próblémája?

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

NeBby
Ahol van a csaj onnan 2 lépcsõ vezet föl és amelyik közelebb van hozzá azon elindulsz föl és az 1. lépcsõ után ott a festmény ! Az mond 1 kódot és kész is