3837
-
#1193 ahhoz, hogy a játéknak vége legyen, 100%-osra kell lejátszani? ez tök hülyeség. nagyon erőltetik sztem ezt a fedezdfelazegészroxfortot -
#1192 1et értek de én is naon várom :P -
C7 #1191 nem nagy valószínűséggel mer sok ember fel tudja rakni és nem önzőek. türelem... fogadjunk, h őszre bizto lesz -
csgj #1190 ááááá, ez kész őrület! NEM tudni, de nagy valószínűséggel NEM lesz soha... -
szapor #1189 mikor lesz vmilyen oldalon a magyar verzió?
-
#1188 :| az télleg sok...:'( -
csgj #1187 sokba... kb 12000... -
#1186 mennyibe kerül? -
C7 #1185 szapor, megjelent, rendeld meg. jeanclude06: gondolom voldemortot legyőzted és Luna cuccai is megvannak. akkor csupán csak járd a kastélyt és varázsolj ki mindent. tanács: a fürdőbe ha kijön a tojás, rakd bele a vízbe:) -
#1184 Szevasztok...Beatles, bízom benne h segítesz újra...:)68%-nál járok és nem kapok meg semmi küldetést...mitévő legyek????Lécci segíts!!! -
szapor #1183 mikor jelenik már meg magyarul? -
#1182 képeket tegyetek be lécci!
thx -
C7 #1181 az olyan ké-p kell amin felmész. Hannahtól menj jobbra és arra indulj fel, az első portré lesz. vagy menj fel a hetedikre és nézd meg ott. -
#1180 Óh kösz.DE MAGYARUL ÍRD MÁR LE A HELYEKET, MER ÍGY NEM TOM MI MI. -
#1179 Amikor az egyik csajjal beszélek a szügség szobájáról, akkor ő fél mer kirugják a suliból, meg megbuktatják az RBF-en, meg Ubridge észreveszi: magyarán rinyál.:D. Valami Hannahh Aboot(vagy ki). Titkos járatot kéne keresni a 7. emeletre, de nincs sehol. Ron Aszongya hogy kérdezem meg a járatot az arcképektől. De milyen arcképektől? Mer semelyik nem mond smmit. Mitt kell itt csinálni? -
#1178 Gargolye helyek (5)
1. Viaduct (a híd , vagy kőfal végén , ha a nagy ajtótól mész)
2. Transfiguration Courtyard (az 1ik kiskapunál a füves részen)
3. Paved Courtyard (megjavítod és a lépcsőt , felmész és a végén)
4. Defence Against The Dark Arts (a körlépcső közepe fele)
5. Fourth Floor (kis erkély végébe) -
67 #1177 nagyon kéne mert már csak ez hiányzik pls
-
67 #1176 Hello! Meg tudja valaki mondani hogy hol lehet megtalálni az 5 szobrot???
-
C7 #1175 a zárolt legvégén bal oldalon ahol sötét egy polc. a baglyosat én se értem. azt se tom, azt h kell, ami aszongya, egy mardekárost kérdezzek meg. -
#1174 A könyvtárban van egy kép. És amikor átakarok menni, akkor nem enged át, mer az új reggeli próféta főcimét kéri. Én meg megkérdeztem tőle, hogy hol találok Reggeli Prófétát. Aszongya hogy a nagyterembe, mer ott sok a bagoly, egynél biztos találok. Elmegyek a nagyterembe, erre nincs is ott bagoly:D:S. A többiek se olvasnak rggeli prófétát. Hol van Reggeli Próféta? + ugye Piton adott fel hhomework-öt:D. Asztongya Hermi, hogy a könyvtárba mittudoménmijen részlegnél lesz egy köny. azt kell keresnem. De én már végigjártam a zárolt részleget is, meg az egész könyvtárat, de nincs sehol semmi. Az a könyv hol van? -
C7 #1173 Gergely: hú én a serial utén aszittem befagytam, fogtam a feladatkezelőt és kiléptem, aztán újrakezdtem, akkor már a serialt nem kérte és asszem megint befagyott, ha jól emléxem, a harmadik kilépés után ha beléptem szó nélkül kezdte telepíteni:D nem értem én se.
Handras:#718, de azér leírom. 1. a nagyterembe egy asztalon a ruha.
2. az entrance courtyyardon jobb oldalon egy falevélcsoport alatt, vidd felé a seprűt, és érdemes az egészet feltakarítani, mert a sarkokba Hogwarts jelek vannak.
3. asszem a Transfiguration udvaron (ha nem, akkor a clock tower udvarán) a szökökút előtt a cipő.
4. a könyvtárban az asztalon az oroszlánfejsapka
5. viaduct entrance, jobb oldalon a lépcső mellett a portré előtt. -
C7 #1172 ha nekem meg lenne, biztos nem tölteném fel, és tudjátok miért? mert a gigatőrrentsen nem tudok akkora méretű fájlokat tölteni, a netsebességem miatt... viszont nagyon szívesen kiválasztanám belőle a magyar fájlokat, és feltölteném, mert 1. értek hozzá 2. tudom milyen nehéz vmit megszerezni ha vki a netről akarja megszerezni, pl. ott a Fantastic 4 játék, 2005ben megjelent, és tavaly nyáron már úgy kerestem, h gúgliba írtam be , és egy honlapon egy verziót megtaláltam. biztos ti is voltatok már úgy, hogy nagyon kerestetek vmit. gondoljatok bele, mert van, aki ezt üldözi, és ha valaki megveszi, sokaknak segítene, márpedig szerintem másoknak segíteni nagyon jó érzés. ezt nem azért írom, h vegyétek meg és töltsétek fel, nem azért, h változtassatok véleményt, ezt senki se vegye magára, ez csupán csak az én véleményem -
Vajda Gergely #1171 hi all
Elkezdem telepíteni a játékot.Kiválasztom a nyelvet, beírom a serial kódot és mikor rányomok itt az ok-ra kijön hogy Please Wait...
Én várok is, de mikor végzett kjön gyorsan egy fekete ablak és kilép a telepítésből.Mi lehet a baj? Kérem segítsetek!
előre is thx:) -
#1170 Én felraknám,ha meglenne,de nemsokára meglesz és felrakom.Jó hülye vagyok mi -
#1169 Nem kell a game csak a nyelvi fájlok!
Sajna magyar nyelvű cucokkal az a gond nagyritkán kerülnek csak netre:(
-
Handras #1168 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
Luna elveszett cuccait szeretném megtalálni.
Ha valaki tudja hogy hova vannak elrejtve az írjon!
Előre is köszi!!! -
Dave0092 #1167 még ah igen is, oyan hülye ne legyen hogy megadja a saját személyes SERIALJAT -
csgj #1166 de gondolj már bele! Ki az aki megveszi eredetiben, és tiszta happy-n felteszi a netre a HP5 játékát?? eszébe nem jut senkinek! -
#1165 Tudod valaki nem csak letölt hanem feltölt is,ha nekem meglenne biztos feltölteném a moobs-ra ugyanis ott feltöltő vagyok,na ennyit erröl,valaki irigy valaki nem,sejtem te hova tartozol -
K Ace #1164 Kicsit gondolkodj már. Asszed, hogy aki megvette tizen valahány ezer forintér, majd feltölti, hogy más ingyen játszhatson vele? Én se tölteném fel az biztos. -
strebacom #1163 Azt nem értem, hogy még torrenten sincs fenn a magyar, pedig biztos sokan vették meg??? -
csgj #1162 égesd folyamatosan, akkor is, amikor kisebb lesz... plusz asszem a társaidnak is kéne segíteniük -
kozoto #1161 v.ki pls #1154 -
csgj #1160 ehh, már megtaláltam :P de ez nagyon valószínű, hogy csak a normális Hatred verzió... a mérete is megegyezik, és az infóban ez volt: "Crack Follows (in folder HATRED)" A többi nyelvi fájl miatt eleve nagyobb mérete kell, hogy legyen (a Hatredes asszem 3,6 giga) -
C7 #1159 én kutattam egész nap ne is álmodjatok róla h elmondom... meg amúgy se warezolunk... talán privátba -
csgj #1158 hol találtál te olyat? :O -
C7 #1157 de régebben azt kérdezte. bocsi. ccsgj, mellé, mert van multi language, csak az kétséges, rajta van-e a magyar -
#1156 mama2-nek válaszoltál , és azt kérdezte hogy hogy kell megszerezni a fényképezőgépet...és te mást írtál. vagy hülye vagyok? -
algor91 #1155 valaki válaszoljon a #1133 -as hozzászólásomra -
kozoto #1154 sziasztok. még az elején tartok(nagyon)... megtudná v.ki mondani h mit kell azzal a növénnyel csinálni amit neville varázsolt. elvileg el kéne égetni de mindig visszanő...akárhányszor elégetem... lécci segítsetek