Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeBby
Majd szólok...fél óránként nézem h van e fenn<#vigyor>
Amúgy nem úgy volt h megveszi valaki???(aki itt fórumozik) Mer akkor az feltölthetné miközbe jáccik ...

Starcraft2 e-mail: [email protected]

dox,wanadoo,moobs én ezekrõl!

Soldiers
Ti honnan szoktátok nézni hogy megjelent e már ( vagy vmi más játék pl)

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Igen és meg iss csináltam!

Hát nem igyekeznek annyira hogy feltegyék a HUN-t! CSAjnos!<#schmoll2><#schmoll2><#schmoll2><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

NeBby
lol -.-
Ami piros a felvett küldi , azt meg is kell csinálni! Asszem inkább te várj a magyarra<#wink>

Bocsi fiúk, de most nem tudok órákig visszaolvasni, de még mindíg nincs hír a magyar verzsönrõl azon kívül, hogy állítólag az 576-ban már kapható? Köszi =)

Én 20%nál vok de elakattam! NEkem már mindegyik tag össze van szedve elvileg! MErt mind piros! De még sincs köüldetés!

ma jelent meg (elméletileg)
amugy elméletileg mikor kéne kijöni e a magyar verzonak??

oldalt van egy menü és ott a forum (a netiparos)
Soldiers
a reducto varázslatott honnan lehet megtanulni

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

NeBby
Luna-s kész már valakinek ? Még mindig kéne 1 cucc (csuka,táska,újság,pulcsi van meg) , teganp este óta csak azt keresem <#vigyor2>

NeBby

A fstményeset rosszul írtam , amelyik messzebb van tõle azon kell menni 1 lépcsõt és ottvan

Gerbill
A vízköpõk lelõhelye: 479-es hozzászólás.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Soldiers
akkor nincs más megoldás
a Wnadoo-n hol van a fórum?

Neukumfe
Még nem mûködik így se az új driverrel. Valaki tudna még valami megoldást?

Mondjuk majd lekéne szedni a magyart is, de nem tudom, hogy az angol fajta mentés összefog-e illeni a magyarral, mert lehet variálnak majd benne, bár nem hiszem, de azért elõtte megnézem...
Az lenne a gondom, hogy mikor szedni kell össze a DS tagokat, akkor Deanek meg Hannahnak mit kell csinálni? Deanek a vízköpõkkel kell valamit, de nekem angol, és még nem vagyok olyan profi angolból,, szóval úgy a felét értem. De hol vannak azok a vízköpõk akikkel beszélni kell?
És Hannah milyen titkos nem tudom mirõl beszél?
a Wanadoo forumon most nyitottam topicot irjunk minél többen hátha hamarabb lesz eredmény
oké, én csak másokat akartam megnyugtatni 😄 xD Ha nem teszik fel, nekem tökéletes az angol szinkron (így is az is az eredeti)
sajna a utóbbi napok alapján erre nem sok esély van (lásd Fable, Jade E.)
akkor rendesek voltak... erre monnyuk itt is van esély
figyu, valakinek meg kell vennie, és lehet, hogy ez a valaki nem fog gondolni a sok warezosra, és nem ez az elsõ ember lesz az, aki fel is teszi a netre a magyar nyelvi fájlokat... majd ha gondol vki ránk, akkor talán 😄 😛 😊
Tompie
Külön tették fel a magyar változatot.

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

Neukumfe
a directx fel van téve, a drivert pedig most szedjük. THX a helpet, majd írok h sikerült-e

Miért nincs még magyaul fenn seghonb! Má igazán fenn lehetne!

hát, ja, szerintem is... akkor nemtom mi baja lehet... szedjetek le új videókari driver-t, vagy tegyétek fel azt a directx-et, ami a game dvdéjén van
Nekem is ugyan ez van meg! De ez angol sajna! De jó az is!

Soldiers
Hát ha a Fifa meg a Carbont is felteték szeritem ezt is felfogják

Neukumfe
A gépe: AMD ATHLON XP 2400+, 512 MB RAM, ATI RADEON 9550 256 MB.
Szerintem el kéne indulnia

Soldiers
de jó lenne ha már estére fent lenne torrenten vagy fizetõs oldalon

Harry Potter And The Order Of The Phoenix-HATRED töltöm le 😊 majd meglátjuk hogy milyen!jah okés magyart még én sem látam :S😞😞

lehet, hogy nem elég jó hozzá a gépe
Neukumfe
kéne egy kis help!

Haverom leszedte a hp5-t angol verzióba és mikor bejön, nincs kép, csak hang. HELP! THX!

és a FIFA-ban több nyelv is volt, vagy külön tették fel csak magyarul? 😊
már tudjuk, hogy milyen, de itt a srácok a MAGYAR nyelvû verziót várják annyira
Tompie
Aki olyan biztosra veszi hogy nem teszik fel a magyar nyelvût az mivel magyarázza azt hogy a FIFA-t is feltették anno ?! 😊

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

most töltöm le játékot! majd elmondom hogy milyen😊

Soldiers
Remélem ma fent lesz a magyar mert már kurvára nyomnám

hát, sztem se teszik fel... de bízzatok benne, csak ne olyan túlzottan. Én pl jól meg vagyok az angol verzióval is, de mindenképpen kipróbálnám a magyart is... persze csak akkor, ha szimplán át kell másolni a nyelvi fájlokat. Az egészet mégegyszer hülye leszek letölteni
vagy pl NFS Carbon sztem 12-13 órára fenn lesz (remélem)
Gerbill
De a Jade Empire-t csak feliratozták magyarul, azt nem is szokták felrakni, de a szinkront azt általában igen, fõleg egy ilyen nagyobb hírû játéknál, lásd FIFA.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

grebber
Szinkronos verziót látom sokan várják "netre".De szerintem ugy lesz mint sok másnál nem teszik fel!

Jade Empire-nél is mindenkinek csak a szája volt nagy ugytünik hogy majd felteszik a nyelvi fájlokat ja persze!

Next PC upgrade: 2022

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MEGJELENT MAGYARUL!!!!😄😄😄😄

ja én akkor még alszom😄

Neukumfe
😄😄 Én holnap reggel szerzem meg havertól az angol verziót, de letöltöm a magyart is

hát reménykedek hogy kb délben már oyan állaptoba lesz, hogy bármiyeln varázslatot tudok akalmazni 😄

és este 10 körül már játszhatsz is vele😄

midnenestere holnap azal kezdek, hogy beüzemelem a gamepadot, türedeztségmentesitek, kitörlöm a sok tempet, egykis cclenaer és nyomatom is le, aztán fel a gépre 😄