3837
10459618851186921382.jpg
  • mama2
    2-őt. Lunával, meg aztán Dzsinivel. Mer meg kell mind a háromat csinálni? a harmadik hol van?
  • Soldiers
    Mama megcsináltad már a 3 mocsarat?:
  • mama2
    Nekünk senki nem mond semmit?
  • Sir Quno Jedi
    Nem muszáj, ott mászkálnak az alacsonyabb osztályos diákok, ott rögtön letámadsz egyet a kép környékén, aki azt hiszi vizsgáztatjátok és kinyögi a jelszót.
  • mama2
    Én is itt akadtam el:(. Mi a feladat? Mer nem jelez semmit. És engem se enged be Umbridge írodájának ajtaján. Fogalmam sincs, hogy mi lehet a feladat.
  • jeanclude06
    BEATLES, utána néztem...Hermione szerint meg kell néznünk a "többieket" h minden rendben van e velük az Umbridge-ben, de nem enged be oda azon az ajtón...mit kell csinálni?
  • jeanclude06
    BEATLES, én nem tudom, mert nem vok HP függő, csak tesóm...az ő állítása szerint még nem harcolt voldemorttal...de most nincs semmi feladat...68%-nál jár...nem tudnál utána názni mi a teendő?Köszi am a segítséget
  • mama2
    Amikor másodjára segítettem Lunának, Ernenek, Meg Dzsininek, akkor utána mitt kell csinálni? Mer Hermi még mindig aszongya hogy bizonyosodhunk meg arrol, hogy a DS tagjai jól vannak-e. De nem jelez semmit a térkép. Mit csináljak?
  • Soldiers
    VKI MEGCSINÁLTAM MÁR 100%-OS RA????
  • C7
    dehogy kell addig lemenni, csak elindulsz és jön is egy griffendéles az elmondja... olyan sok láma van itt írok nektek egy végigjátszást a sztorira. Voldemort: küldjé rá sok Petrificus totalust meg levicorpust, de nagyon figyelj, és amikor kilövi rád nyomj egy protegót. nekem úgy volt vége h sok eltalált és Dumby lehajtotta a fejét, aztán csinálhatod harryvel azt amit piton ellen kell
  • ens75
    Köszi
  • rage at work
    Lesétálsz a földszintre, s ott megkérded
    Aztán mehetsz vissza...

Még jó, hogy nem 70 emeletes a ház :)
  • Soldiers
    ÖSSZE GYŰJTÖTTEM LUNA CUCCAIT OTÁNA MI JÓT KELL CSINÁLNI ??? BARANGOLNI
  • ens75
    Elakadtam az elején,egy festménynél jelszot kér,hol találom,vagy mi a jelszó?
  • KaTy
    kis piros x-re tedd a padot!
    A nagyra meg a mocsár izét.
  • csgj
    a másodikat én is megtaláltam
  • Soldiers
    Meik szöveg az ahol Luna cuccait kell megtalálni?
  • KaTy
    köszi, pedig már100* körbejártam az egész könyvtárat:)
    muszáj megcsinálni! + 1 ACHIEVEMENT:):)
  • Soldiers
    Hoppppppppá végig is vittem de jó
  • DJ bigpapa
    Nem tudom, hogy erről volt-e már szó, mert sajnos a kereső még most sem működik! A játékban több easter egg féleség van. Idáig kettőt vettem észre amik a 4.részből térnek vissza.
    Az egyik a prefektusi fürdőben van!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A középső WC ajtóra ha minden igaz egy depulsot rávarázsolsz akkor megjelenik egy aranytojás, amit be kell tenni a "medencében", itt is egy depulsot vagy egy acciot kell rá varázsolni ekkor megtöltődik vizzel és érthetővé válik a szöveg.

A másik az nem ilyen trükkös, de ez is érdekesség! Umbrige irodájában van abban a raktár féleségben.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az a láda amelyben a 4.részben Rémszem Mordont bezárták

Előre is bocs, ha már volt róla szó!
  • Soldiers
    Voldemor-tal harcolok hogy kell legyőzzni a feje fölött vmi zöld szar van ???????
  • csgj
    csak varázsolgatsz össze-vissza Dumbledorral... sztem nem is lehet meghalni :D
  • Soldiers
    ÚÚÚÚÚúú már Lucius Malfoy-nál járok őt Voldemortott hogy kell legyőzni?
  • Soldiers
    Mama 2 padnak kell lennie ott és felkel mászni és a kastély oldalát kikell robantani
  • C7
    Snape office: Piton irodája, lenn van a pincébe ahol ott áll a tanár. asszem a dungeon corridoron vagy a dungeonsnál, le kell menni hozzá a viaduct entrancéből
  • mama2
    Hát magyarul van meg de semmit ne mondanka se Hermi, se Ron, Luna csak aszongya hogy másszunk fel úgy hogy egymásra rakunk dolgokat. De én csak egy padot találtam. Meg amikor a piros X-ekhez érek, akkor Harr Csak azt mondja, hogy Fred és Gorge nem véletlen rakták kki ezket az x-eket. Itt mit kell csinálni??
  • C7
    köszi a baglyokat, kell rá egy depulso aztán egy accio.jeanclude06: hogy lehet, h Luna cuccai megvannak, de Dumbledoreral még nem harcoltál Voldemorttal? Soldiers: van három udvar, egynél Luna van, egynél Ginny meg még van egy, a paved courtyyard, amit önállóan kell... negyedik udvaron szerintem nem kell mocsár. ha megcsináltál ott mindent, akkor menjél az ötödik emeletre, és freddel vagy georgedzsal ott robbantasz egyet. mama2: ott még egy videó is mutatta merre kell menni a tetőn. van egy oszlop ami kicsit le van törve, az elő egymásra raksz kettő padot, és felmászol. mész balra, és a toronyra nyomsz egy reductót, és azt a kis piramis alakú mocsárbombát rárepíted az xre. lerepíted, és a többiek rárakják. aztán lemész, nyomsz rá egy incendiót vagy egy reductót. ennyi. nem értem én akkor is megértettem volna ha nincs ott a szöveg. mert le is írja. és angolul jáccok
  • Soldiers
    mama neked magyarúl van meg oszt még így se tudod
  • mama2
    Valaki nekem HELP? léci
  • szbalu
    Nekem a baglyok talán a wingardiumra jöttek le.
  • Soldiers
    meg azt is hogy mi az a Snape office?
  • jeanclude06
    BEATLES, Luna cuccai már megvannak, a tojást is beleraktam, de még Voldemortot nem győztem le...de őt hol találom?Köszi a segítséget...
  • mama2
    Amikor Lunának kell segíteni a Mocsaras résznél,, akkor ugye vannak azok az x-ek.De azokat hogy kell aktiválni? Mitt kell rá varázsolni? Piros X-ek. Van egy lent, és van egy Fent a toronynál. Aszongya Luna, hogy tegyünk egymásra valamiket és másszunk fel. De én csak egy padot találtam. Mit kell itt csinálni?
  • C7
    zárolt rész, bal oldal, utolsó előtti szekrény. szbalu, köszi a gobstone playert. vki nem tudja elmodnani, hol vannak a robbantósok, mer csak egy van eddig. KaTy: én amikor rávarázsolok a pulpitusra, csak eltűnik az ég a plafonról... vagy az csak tolásra megy? midn1 kipróbálom
  • Soldiers
    Hali Mondja már meg nekem vki hogy hol találom a 4 mocsarat pls???????
  • KaTy
    A titkos járat a hetedikre a csajtól jobbra van egy fél emelettel feljebb.
    A baglyok a nagyteremben fennt ücsörögnek, tolj húzás varázslatot a pulpitusra(ami mögül Dumbledore szokott beszélni) és lejönnek a baglyok.

Viszont Pitonnak a könyvet én sem találom a könyvtárban.
    Valaki tudja hol lehet?
  • szbalu
    Nemtéma a 4. gobstones player, meglett, a Pavel Courtyard-on állt egyedül.
  • szbalu
    Megtudnátok nekem mondani, hogy hol van a 4. gobstonos players csapat?

eddig három helyen találtam:
    1. Clock Tower Courtyard
    2. Entrance Courtyard
    3. Pavel Courtyard

(már le győztem őket)
  • C7
    én megnéztem az 576.hut és azon 11999et ír. szerintem ha megcsinálod 100%ra akkor nem lesz semmi bemutató...csak utána is mehecc a roxfortba sakkozhacc stb...
  • mama2
    12999