Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én 54%-on vagyok, az összes leckét + csináltam, a gagolye-ok is + vannak, de annak a Anna Habouth v. kinek nem tudom mit kell csinálni elösször valami portréról magyarázott, most + Flitvik prof.-ot hozta szóba, pleas help!
Hellósztok!

Én még csak a játékot töltöm, de iszonyat lassan jön!!! 😞 Még pár nap sztem mire lejön.
Amúgy nektek honnan van meg ilyen gyorsan? Én torrenttel szedem...
És tényleg olyan jó a játék, mint beharangozták?
köszi
NeBby
-és<#vigyor3> remélem segít mindenkinek...

Starcraft2 e-mail: [email protected]

NeBby
Gargolye helyek (5)
1. Viaduct (a híd , vagy kõfal végén , ha a nagy ajtótól mész)
2. Transfiguration Courtyard (az 1ik kiskapunál a füves részen)
3. Paved Courtyard (megjavítod és a lépcsõt , felmész és a végén)
4. Defence Against The Dark Arts (a körlépcsõ közepe fele)
5. Fourth Floor (kis erkély végébe)

andrew1988
egy db van vhol az erkélyen 😉

Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse

hihetetlen, de én sem találom azokat a szar gargoyle-okat (fene gondolta). 4 megvan, de a többit nem találom, pedig má minden megvan, a házikat is megírtam 😉, szal, ha valaki tudja, szoljon pls. (ezeket találtam meg: a DADA terem elött van egy, ott ahol az a fényképezõs küldi, egy van attol nemmesze, ha mondjuk az entrance hall-tól mész ki jobbra, meg van egy a transfiguration courtyardnál, de az 5. egyszerûen nem tom hol van !!)(pedig egystzer a félig-fej nélküli is odajött, h Bins mindig ezt adja házinak, de aztán elment, de lehet h csak elkattintottam, és még mondott volna vmit 😉)
andrew1988
pfff

Carlos HUN
Ááhh az csak kamu angol német és orosz nyelven van csak rajta a game...

andrew1988
hogy lehet kijelentkezni sgrõl? 😛

andrew1988
én 46%nál 😛

grebber
Ez nem olyan biztos hogy felteszik!Sajnos sok magyarul kiadott gamet nem raknak fel!

Next PC upgrade: 2022

Carlos HUN
Mond a linket pmbe 😄

andrew1988
találtam valahol egy 24 nyelvû multi language verzió, de rapidos így nem álltam neki tölteni...

rage
Ez nem a Crysis :-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

2.8Ghz, 512 ram, Windows Xp, GEforce 7600Gs,80 gb hely ezen elmegy közepes graffon??

Van itt még valaki??

Jómondod!

már holnap délbe megkéne kapni... nem tom mér nemrakják fel már iztos ott hever a raktárba márcsak kikéne lopniuk valahogy <#beka3><#bee1>

raven87
Legyen igazad.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

van egy oyan érzésem hogy pénteken kb délbe megkajuk a szinkron verzsönt!

van 1 küldi ahol 1 csaj azt a feladatot adja hogy keressek neki 1 titkos átjárót a hetedik emeletre
NeBby
Milyen átjáró? Amúgy biztos , má 52% nál vok <#eplus2><#hehe>

raven87
Nam magyar, a magyar verzió pénteken jelenik meg és akkor várható a beszerzõ helyeken is sztem.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

raven87
Billentyûzattel inkább fárasztó mint rossz, fõleg, hogy az egeret sokszor rángatni kell a varázslatok elõhozásához.

NEktek magyar a game???

raven87
Igen, ez nekem is feltünt, ezért is akartam a gamepad-os megoldást, hogy a fotelbe hátra dõlve kényelmesebb a futkosás a Harry gyerekkel 😊, meg a varázslatok az analóg karral könnyebbek. 😊

Különben billenytyüvel nem jó nyomni??? Annyira kaka??

Aragorn10
Egy nagy hibája van a játéknak szerintem legalábbis.
Ha valamit meg kell csinálnod akkor annyiszor kell végigmenni ugyanazon az útvonalon a következõ küldikben is, hogy ennyi futással még az országot is keresztülérem😊😊😊
Ráadásul mikor már úgy gondoltam ,hogy vége a futkosásnak, jött egy olyan feladat amikor megint annyit kell futnom amennyit eddig 😊😊
LOLLOL...

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Értem, hát köszi, azért még elszarozok vele, hogy legyen nyugodt a lelkiismerte😊
GeneralsHungary
Már megint nem figyeltek oda, és itt kevertek össze vissza mindent..

"Logitech vagy MS gamepadot kell venni, annak van támogatottsága..."
Ezt azt jelenti, hogy ha Logitech vagy MS gémpadot veszel akkor marha nagy valószínûséggel nem lesz gondod a játékban a felismeréssel.

Sosem állítottam, hogy a HP5 CSAK a 2 márkával kompatibilis. Csak azt, hogy akinek Logitech vagy MS gamepadja van, annak nagy valszínûséggel menni fog ez is, meg más játék is. Kevesebb a lutri...

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

arrra van esély hogy tudod irányitani, csak gondolom a NONAME gamepadodal nemfox tudni oyan dolgokat, amiket kéne, pl varázsolni stb...

Aragorn10
Van igen én már túljutottam ezen a küldin 😊😊

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Megnyitottam egy ilyen .cmap file-t notepad-dal és nem valami nagy extra ami benne van (sõt eléggé hasonlitanak, többet is megnyitottam😊. Esetleg, nem lehet ezzel valamit csinálni? Próbálom megtalálni a nevet, ahogy a gép felismeri a gamepadomat és irni egy hasonlót. Persze lehet hogy marhaság a köbön, de ha más nem elmegy vele az idõ. Valaki szerint esély a sikerre??? Vagy inkább bontsak egy sört és toljam billentyûtettel😊
Kössz, látom a listát. Nekiállok billentyûzettel. De ha nagyon megtetszik, veszek még egy gamepadod egyem meg a fene <#vigyor2><#finom>
Vagy csak Logitech és MS gamepaddal megy?

Neketek megyar a game??? Sz.tetek a Genius gamepaddal menne?

andrew1988
5 gargoyle van?
eddig 4et találtam.

és azt tudod hol az az átjáró?
NeBby
áhh télleg , csak entert kell nyomni , így már meglesz thx <#gonosz1>

menj oda hozzá és nyomj 1 space-t
NeBby
az tüzet nyom nekem , má néztem <#pardon1> ezzel sz*pok 4 órája<#rinya>

azt má megcsináltad amikor 1 csajnak kelett keresni 1 titkos átjárót a 7 emeletre? mer egyszerûen nem tudom hol van az a festmény
én 1-et találtam az úgy nézett ki mint 1 vaddiszó és azon a részen van ahol colinnak kelett a kamerát megszezni csak meg kell csinálni a törött lépcsõt és onnan má tudni fogod
raven87
Örülj neki. 😊

enyém megy vele 😄

NeBby
Vki megtudná mondani holvannak a beszélõ vízköpõk (talking gargoyles) ??
Már csak ez van vissza a DA talihoz és nem találom sehol <#szomoru1>... PLS<#help>

raven87
Hát nem...
Viszont találtam egy érdekességet a játék egyik almappájában. Ezekszerint csak ezekkel a gamepadokal mûködik együtt a game:

Az én configom-on simán játszhatóan ment, pedig nem egy hudeerõs gép, és emelett rohadt szép a grafika. Szerintem nem vészes a gépigénye.

Ati

Az igazság ez:

"In the event of any problems, please ensure that your PC meets the minimum specification stated below.

Operating System Windows XP/Vista
Processor 1.6GHz Pentium 4 or comparable
Memory 256MB
Video card 32MB
HDD Space 5GB
Soundcard DirectX 9.0c or higher compliant sound card
DirectX DirectX 9.0c "