Harry Potter 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én még csak a játékot töltöm, de iszonyat lassan jön!!! 😞 Még pár nap sztem mire lejön.
Amúgy nektek honnan van meg ilyen gyorsan? Én torrenttel szedem...
És tényleg olyan jó a játék, mint beharangozták?
Starcraft2 e-mail: [email protected]
1. Viaduct (a híd , vagy kõfal végén , ha a nagy ajtótól mész)
2. Transfiguration Courtyard (az 1ik kiskapunál a füves részen)
3. Paved Courtyard (megjavítod és a lépcsõt , felmész és a végén)
4. Defence Against The Dark Arts (a körlépcsõ közepe fele)
5. Fourth Floor (kis erkély végébe)
Next PC upgrade: 2022
Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Ha valamit meg kell csinálnod akkor annyiszor kell végigmenni ugyanazon az útvonalon a következõ küldikben is, hogy ennyi futással még az országot is keresztülérem😊😊😊
Ráadásul mikor már úgy gondoltam ,hogy vége a futkosásnak, jött egy olyan feladat amikor megint annyit kell futnom amennyit eddig 😊😊
LOLLOL...
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
"Logitech vagy MS gamepadot kell venni, annak van támogatottsága..."
Ezt azt jelenti, hogy ha Logitech vagy MS gémpadot veszel akkor marha nagy valószínûséggel nem lesz gondod a játékban a felismeréssel.
Sosem állítottam, hogy a HP5 CSAK a 2 márkával kompatibilis. Csak azt, hogy akinek Logitech vagy MS gamepadja van, annak nagy valszínûséggel menni fog ez is, meg más játék is. Kevesebb a lutri...
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Már csak ez van vissza a DA talihoz és nem találom sehol <#szomoru1>#szomoru1>... PLS<#help>#help>
Viszont találtam egy érdekességet a játék egyik almappájában. Ezekszerint csak ezekkel a gamepadokal mûködik együtt a game:

Ati
"In the event of any problems, please ensure that your PC meets the minimum specification stated below.
Operating System Windows XP/Vista
Processor 1.6GHz Pentium 4 or comparable
Memory 256MB
Video card 32MB
HDD Space 5GB
Soundcard DirectX 9.0c or higher compliant sound card
DirectX DirectX 9.0c "