3837
-
csgj #1153 Nincs Multi Language.... Nem tudod leszedni, és valószínűleg nem is fogják soha az életbe feltenni a magyart... remélem nem keserítettelek el nagyon. Én is kipróbálnám magyarul, de csak angol van annak, aki nem veszi meg eredetiben. Kész passz... -
C7 #1152 ott a bemutatóba megmutatta merre mássz... -
C7 #1151 csak a magyar megjelenés a szinkronos? mert gondolom külföldön is élnek magyarok, és ha mondjuk leszedek egy Multi Languaget, több nyelv van benne mint az alap négy mint a HATREDbe? -
C7 #1150 mi abban a hülyeség, h leírtam 4 gargoyle helyét? -
Dave0092 #1149 PS4 2012 elött nemis lesz! -
#1148 1 kicsit hülyeséget írtál.... -
C7 #1147 szívesen segítek, de azt ne várjátok, h midnent megkeresgéljek nektek, ugyebár ha én megtaláltam 1 hét alatt nehogy már ti 2 perc alatt megcsináljátok..... -
C7 #1146 mama2: egy a viaductnál van, van egy azon az udvaron, ahol Dean van, van egy az első emeleten egy kis helyen ahol kinn van, van gy a paved courtyyardon ha megcsinálod a lépcsőt felmész, és végigmész. még van vhol, sztem a szabadba nézz szét elsődlegesen, aztán járd sorba az emeleteket.valahol csak meglesz. -
#1145 Amikor Colin Fnyképezőgépéjéért kell felmászni, akkor ott hova kell menni? Mert Hermione, meg Ron aszongya hogy a párkányra, de nincs is párkány(vagyis én nem látok), Már minden csövet megmásztam de nincs ott a fényképezőgép. Hova kell menni? -
#1144 én a 360-at mondanám neked,ha lehetek offtotyik,de sajna ismeretes a nem is kicsit bosszantó hibája,remélem a mfos csinál vmi átdolgozott kiadást ebből is mert ez gáz,pedig ez télleg egy ki..ott szörny -
algor91 #1143 Csak azért kérdeztem, mert hamarosan veszek egy újgenerációs konzolt, és elsősorban a GTA4 miatt, és most azt döntöm el, hogy a gta4, és a többi játék amit veszek ps3-on vagy xbox360-on lesz e jobb, és, hogy a jövőre nézően melyik a jobb választás a ps3 vagy az xbox360.
(úgy tudom, hogy 18 hónap múlva kiadják a ps4-et, de az nem lesz több, mint egy jobban átdolgozott ps3.)(de csak kb. 20% esélye van ennek az "álhírnek" arra, hogy ténleg igaz, és 80% esély arra hogy hazugság az egész.) -
#1142 Ja egyébként azt elfelejtettem írni, hogy ha lesz rá módom akkor a gyűjtői változatot veszem meg (ez csak a pénzem mennyiségétől függ), bár az drágább lesz, de én nagy GTA fanvagyok, úgyhogy nekem megéri a kapott cuccokért. -
#1141 Én xbox-ra venném, mert abban jobban megbízom, meg ahhoz van csak asszem gyűjtői változat, de ez nem biztos. Nemtudommért,de nekem PS mindíg is ellenszenves volt. Egyébként legjobb lenne ha megjelenne PC-re aztán nemlenne nekem sem gond, hogy most akkor mit is csináljak.
(Bocs az offért a többiektől) -
#1140 Nem ide tartozik, de xboxon lesznek hozzá exluzív epizódok. Viszont ha moddolt xbox360-ad lesz/van, akkor nem tudod letölteni az exkluzív tartalmakat, mert valószínűleg bannolnak a Live-ról. -
#1139 Köszönöm:). és mégegyszer bocsánat mindenkitől. -
algor91 #1138 Szerinted a GTA 4 -et a sima, vagy a különleges gyűjtői változatban lesz érdemes megvenni, és ps3-ra, vagy xbox360 - ra lesz e érdemesebb? -
#1137 Én személy szerint csak nagyon kevés játékot veszek meg erdetiben és a HP 5 nem fog ezek közé tartozni. Egyrészt, mert most pont nincs pénzem, másrészt meg nem tartom akkora játéknak. (Tartogatom a zsét a GTA 4-re). Ezell együtt mégis nagyon várom, hogy valaki feltegye magyarul, de téged is teljesen megértelek és egyet is értek veled. Ha te megvetted tizen akárhány ezer kemény Ft-ért, akkor az legyen csak a tied és élvezd csak te. Majd egy kedves sms warezos emberke úgyis felrakja előbb, vagy utóbb és nagyot kaszál a sok idiótán, aki beküldi az sms-t (köztük leszek én is). Úgyhoyg gratulálok az új eredeti játékodhoz és jó játszást kívánok. -
#1136 De az az 5 hol van? -
#1135 Sokan kérik tőlem hogy publikájjam a Magyar szinkronos játékot. Nem fogom megtenni méghozzá két okból: 1 ok: Ha akarnám se tudnám feltölteni bárhova, hisz nem tok feltölteni. 2. ok: Én megvettem pénzér, és nehogy már ti -akinek nincs meg eredetibe- ne hogy már ingyen játsza(bocs tudom ez egy kicsit erős volt, de akkor is). Erre a döntésre egy -az itteni topikban lévő- úr hozzászólása miatt döntöttem így. Bocs. -
C7 #1134 jety15: hannah: menj tőle jobbra és a legközelebbi portréval beszélj, aztán menj Hannahhoz.Eernie kell 5 virág és a melegházból fülvédőben vegyél el egy nyávogó mandragórát. Piton: a könyvtárba a restricted section végén balra van egy könyv, ott nyomj entert majd menj vissza hozzá.
piero7: utána már csak 100%ra kell nyomulni
mama2: gurkó=gargoyle, vagyis vízköpő szörny. 5 beszélő szárnyas vadkan szobor kell neked. van 6, de ami a harmadikon a viccet meséli, azt nerm számolja.
remélem mindenkinek tudtam segíteni -
algor91 #1133 Heló! Én végigvittem a fő szálat, és most megyek 100 % -ra. 74 % -nál tartok és nem tudom, hogy a 4. emeleten lévő festmény jelszavát kitől kell megkérdezni:
-
uvalentin #1132 <iframe src="http://teveclub.hu/rmia.pet?id=327979_08db0cd9" width="202" height="202" scroll="no" frameborder="0"></iframe>
-
#1131 20 DS tag meg van. Most mit kell csinálni? Össze kell gyűjteni a 28-at? Mer Hermione azt hajtsa, hogy valamiket gurkó(vagy nem tomokat), meg kell keresni és néhány beszél is mrg valami Binss Prof. Adta fel azt leckének na magyarán, eszongya Hermione: Keresük meg a mittudoménmijen-kat, binns Professzor leckéjéhez. Hol találom azokat? Vagy hogy tovább? -
Piero 7 #1130 ha megtaláltam Luna cuccait utána már nincs is feladat?? -
Piero 7 #1129 köszi Beatles
-
Jety15 #1128 Hy. Nekem három ember hiányzik.De lehet hogy csak azért nem tudom mert nem magyar. Ha van valakinek magyarósítása akkor pls küldjön erre a címre
[email protected] nincs akkor mondom az embereket.Az egyik Piton a másik kettő Ernie Macmillan , Hannahabbott. Előre is kösz. :D
-
C7 #1127 a legfelső emeleten, ahol a három rudat csináltad, és ott van egy ajtó. azon menj be, és reparózd meg a platót, mássz ki és keresd meg az utat lefele. #1109 neked írtam ugyanezt. többet nem tudok segíteni. -
Piero 7 #1126 hello! amikor Collinnak 2szor kell segíteni és már megcsináltam a feladatot és bennt vagyok a bagolyházban, de nem tok kijönni :S please help me -
#1125 ez meg volt...de most nem jelöl semmit a térkép... -
#1124 Gépigény:
* Windows XP
* Windows Vista
* 1.6 GHz Processor
* 256 MB RAM
* 5 GB Free Hard Disk Space Required
* 8x CD/DVD-Rom Speed
* DVD-ROM drive
* Graphics Card 32 MB
* Graphics Card (Direct X 9.0c Compatible) -
C7 #1123 néztd meg a térképen. amikor dolores meg ginny van: menj ginnyhez, utána a hálóba, vedd fel a köpenyt, menj umbridge szobájába, törd össze a vázákat, lopózz fel, menj a másik szobába és aztán menj vissza ginnyhez -
#1122 Celeron 2GHz, 512 MB RAM és Geforce FX 5200-as 128 MB-os vidikarim van. Ez elég lesz, vagy rá kéne gyúrni.(Vidikari az kicsit gyenge). -
#1121 hy.
sztem eddigi legjobb HP-játék!
csak az a gond hogy elakadtam...
ott tartok hony Ginny-nek vissza-
hoztam azt a lötyit, aztán most nem tom mit kell
csinálni :P
Azt se tom hol tartok a főszálba :P -
#1120 Fúhh. Paz. De ne aggódj. Haveromnak naon gyenge gépe van és fut rajta a játék. Ilyen 6 éves a gép. -
#1119 Írtam hogy sajnálom, de nem tom hogy kell. -
#1118 Megkérdezhetem milyen géped van, csak hogy tudjam mire számítsak majd? -
#1117 Ja és nekem a titkos szobanem jelenik meg, pedig felmentem a 7. emeletre. hogy jelenik meg? -
#1116 Képeket is közölnél írásod mellé? -
#1115 Na meg van. 10 körül hozta a postás:D. Nagyon faxa, már a vízköpőket keresem. 1 meg van. Nem tudjátok a többi hol van?
Ja: Elemzésem.
Grafika:10/10, Ilyen szép Hary Poter játékot még nem láttam. A karakterek nson jól vannak kidolgozva, főleg Ron a legszebben kidolgozott+ a Roxfort is naon jól meg van csinálva.
Játékenet: 9/10, nagyon jó a hangulat és a különböző feladatok is jól kivannak találva, de engem néha idegesít az hogy naon sokat kell járkálni.
hangok:10/10, a szinkro hangok télleg felismerhetőek és +-ba amikor sétálgatok akkor még a többiek is beszélnek:D.
zene: 10/10, a játékközben felcsendülő zenék, amik a filmekben is halhatóak voltak, naon nagy hangulatod adnak a játéknak.
Irányítás: 8/10, néha a kamerakezelés borzalmas és ez a énírányítomakezétmermárnemdedósaHarry, ez az elején kicsit zavaró, de meg lehet szokni.
Összegzés: 98%: Nálam ez az eddigi legjobb Harry Potter játék. Néhány bugtól és az elején szokatlan írányítástól eltekintve, nagyon jól meg lett csinálva. KÖSZ EA.
UI:Sajnos képet nem tom hogy kell beszúrni/csinálni. Sajnálom.:( -
alt23 #1114 hi nekem már csak dolores és ginny maradt és nem tom mit kell náluk csinálni pls help amugy tok szar az irányítás