3837
10459618851186921382.jpg
  • C7
    hollóhát: könyvtárná, mardekár: pincében, hugrabug: vmelyik emeleten. griffendél: nem emlékszek
  • Bastardee
    Mit kell csinálni mikor legyőztem Voldemortot és megtaláltam Luna cuccait?
  • mama2
    A többi ház szellemét hol találom?
  • Dave0092
    nem, at n**** on nem ingyenes a meghivo
  • Lucifer17
    Küldjél légyszi egy meghívót ha lehet!!!!
  • Dave0092
    mondom szinkronos 2 ora és lennvan!
    egy csaj rakta fel, és mondta hogy az eredeti gamet rakta fel
  • C7
    majd mondd, h szinkronos-e és megfűzöm bátyám, h szeggye le mer neki van accountja oda.
  • kyle reese
    Meghívót hogy lehet szerezni ? Vagy tudsz küldeni ?ha máshova felrakták
    értesítesz ? Köszi a választ előre is .
  • Dave0092
    egyenlőre még nem
  • kyle reese
    máshova nem rakták fel ?
  • Dave0092
    az, mert odavan irva hogy eredetiről van
  • rage
    Legalább majd elmondod, hogy ez tényleg az-e.
  • Dave0092
    Mivel ez meghivos....
    de énmár töltöm
  • rage
    Ez király, csak ide nem lehet regisztrálni se
    :)
  • Dave0092
  • kyle reese
    Helo .tudja valaki ez mire utal :a magon, vki feltette a szinkronos verziot
    vagy a oladl címét . Hálás lennék érte . A választ előre is köszi
  • K Ace
    Az utolsó 3 ezer valahány pontos extrában milyen videó van? Meg lehet nézni az egész filmet vagy mi? :D
  • C7
    olvass vissza
  • kyle reese
    helo . pontosan hova rakták fel ?
  • Dave0092
    a magon, vki feltette a szinkronos verziot
  • kozoto
    hanna abbot-ot vagy hogy hívják hogy kell elhívni a DA-ba?
  • C7
    hát ha napi 5 órát jáccol biztos nem hosszú...ha napi 1-2 órát jáccanál, több nap lenne, és visszanézve többidőnek tűnne... de hidd el, lesz még egy kis idő mire 100% lesz
  • szbalu
    Amúgy sztem elég rövidre sikerült a játék, 92%-nál tartok de nem hiszem, hogy még sok minden lesz benne. Azért a játékélmény nagyon ott van, csak lehetne hosszabb a game.
  • C7
    a fenébe! tegnap nyílt tescó, és meg lehet ott venni... de úgyse engedik mert drága, mert töltsd le meg tucc angolul... ááá be van szívva... pedig fel is töltöttem volna a magyar fileokat
  • C7
    de mit csináltál utoljára??? könnyebb lenne!!!!!!!!!mikor mondja azt??? amikor elkapnak a titkos szobába? vagy amikor elkapták a kentaurok umbridget?
  • mama2
    Olvass vissza. Nekem már megírták. Meg kell a 3 mocsarat csinálni.
  • jeanclude06
    mama 2 és Beatles, mindkettőtökhöz szólok, mert jobban értetek hozzá mint én...ott akadtam el ahol mama2 mert nincs semmi feladat a térképen. Hermione mondja azt hogy meg kell keresni a többieket, de ahol ő mondja, az a hely be van zárva...mit kell akkor tennem...vagy nem tudtok végigjátszást adni???KÖszi előre is
  • IceTom
    olyan gondolom lenne hogy megvettem a játékot és telepítéskor kiirja hogy nemfolytathatom a telepítést mert directx 9.0 vagy jobb kell neki (de nekem a legujabb van meg ),,most wantednél is ugyan ez volt a baj
  • NeBby
    ja
  • mama2
    Meg vannak Luna cuccai. És akkor most mi van?? Bolyonghartok? főszáűlnak annyi? Most már csak 100%-ra kell elvinni?
  • Gerbill
    Umbridge irodájába akkor tudsz bemenni, ha felveszed a láthatatlanító köppenyt. A fiú szobában van.
  • szbalu
    kössz Beatles
  • Soldiers
    1. Library (asztalon egy táska)
    2. Viaduct Entrance (lépcső mellett egy kép előtt)
    3. Great Hall (az első asztalon egy ruha)
    4. Clock Tower Cortyard (szökőkút előtt)
    5. Entrance Courtyard (a talicskától lefe van egy kis kupac levél (csak ami egy kockányi) az alatt van , úgy lehet kiszedni , hogy fogod a söprűt (szembe van vele a másik oldalon) és lesöpröd róla a levelet)
  • C7
    aha, szóval akkor Pitonhoz kő menni! bocs h nem tuttam segíteni, csak én értem a szöveget, meg tom h mi merre van és azonnal arramegyek. el is felejtettem
  • mama2
    Luna Cuccait hol találom??
  • C7
    próbáld meg ötvözni de ahogy én tapasztaltam az út nagyságától. kezd el húzni a monitortól az asztal végéig, de nehogy egy kicsit is lecsússzon, mer akkor csak épphogy meglöki
  • szbalu
    Valaki tudja, hogy lehet nagyon erőset lőni a gobstones minigame-ekbe, én nem tudtam rájönni.

Az egér hátrahúzás, előretolás sebességének különbségéből
    vagy a hátrahúzás, előretolás útjának különbségéből
    számítja ki a játék a golyó sebességét (vagy valahogy máshogy)???
  • C7
    nemtom mert elvileg mindig ír vmit a térképen! vagy ti nem szoktátok megnyomni a térképen a jobb nyilat? az volt már, amikor elintézték umbridget a kentaurok?
  • Soldiers
    Paved Courtyard
    ---Clock Tower Courtyard (szökőkút)
    ---- Transfiguration Courtyard itt kell mocsarakat
  • Soldiers
    na Paved Courtyard
    ---Clock Tower Courtyard (szökőkút)
    ---- Transfiguration Courtyard itt vannak utána elkell menni Piton-hoz ő megint kutat a agyadban utána meg kell keresni Fred párost után szój ha ke vmi