Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen a szügség szobályában kell ott kell egy bábut felrobbantani
szeritnem sokkal köyneb az egészet felteni mint a nyelvi filekat, mert lehet megse találja, az egészet meg egy alcoholal isoba tszi, feldobja xxy torrentre és kséz is

asszem a Szükség Szobájában... (ha jobban tetszik a DA (DS) gyakorló termében) uvalentin-nek nemtok még választ adni, mert nem tartok ott 😄
Soldiers
nekem azt mondjátok már meg hogy a reducto-t hol kell megtanulni

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

ja és ez 66% nál van és azt mondja hermione hogy keresd ,eg a többi DA tagot de hogy ha nincsenek a térképen
segitsetek mert elakadtam: ott ahol a szivatásokat kell megcsinálni ( hangszórókba fõzet, mocsarasítás...) na de ezek készen vannak csak nem tom hogy utána mit kell. mert a térképen nincsen semmi feladat meg név sem.
Hová kell most mennem???
Jol jönne ha tudnátok segiteni mert vagy fél orája bolyongok a kastélyban fel alá.
lál, de sztem az egészet nem teszik fel image fájlban... gondolom csak a magyar nyelvi fájlokat (ha felteszik)... Legalábbis én ezt szeretném 😄 Nem akarom ugyanis az egészet újra letölteni 😛
nem hiszem hogy frissítik mer másik netiparos oldal se jön be, sztem a netipar szerverével van vmi gond
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Soldiers
a másik wanadoo az nekem is bejön

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Carlos HUN
mert te nem a netiparosat nézed...

nekem bejön, srdekes mod nicsn hp5...

jajajajajaja!!!!!!
Soldiers
ja nekem se jön be a Wanadoo én is remélem frssitik öcsém mit megnem adnék ha lelehetne tölteni a szinkronost

Soldiers
?

Soldiers
#479 üzenetben benne van
a Reducto varázslatott honnan lehet megtanulni

És valki segitene a Dean Thomas küldiben ? Azt hogy kell meg csinálni már csak ez a küldi van hátra. Hol vannak a gargoylesek???????
Elöre is köszi
Rambo 20 a Flitwickes küldit az ebédlöben kell meg kérdezni egy csajtol akielött könyvekvannak és az fog elmondani valmit
Rambo 20 a Flitwickes küldit az ebédlöben kell meg kérdezni egy csajtol akielött könyvekvannak és az fog elmondani valmit
És valki segitene a Dean Thomas küldiben ? Azt hogy kell meg csinálni már csak ez a küldi van hátra. Hol vannak a gargoylesek???????
Elöre is köszi
LPKENJI
thx

Rambo 20
Tudnátok segíteni két dologban?
Az egyik az volna hogy a Flitwickes házihoz a könyvet honnan tudom elõkeríteni a másik pedig hogy ha Hannah Abbotot is el szeretném csábítani a gyûlésre pontosan mit is kell csinálni.
Utóbbinál ha jól értettem meg kell találni a DS gyülekezõhelyhez legközelebbi portré levágást ugye?

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

most a wanadoo be se jön remélem most frissítik is VALAMIVEL
Ioles
OK, akkor bocs ricsa 😊

ha mindenigaz most úgy állunk hogy pl a Tesco-ba már van magyar nyelvû de netre még nem rakták fel
nem mindegy? félreértett, ez a lényeg... mindkettõtöknek igaza volt, kézfogás <#law> xD
Ioles
Vagy ezt úgy értetted hogy tényleg megjelent magyarul, vagy úgy hogy már leírták egy párszor és idegesítõ?

<#idiota> A végén még az lesz, hogy mindenki megveszi eredetibe.... aztán rá egy napra felteszik a törthöz a magyar nyelvi fájlokat... az szép lenne 😛
Lehet má tölteni magyar szink.el?????

Ioles
Ezt nekem írtad?-mert ha nekem akkor nemtom mire fel, nem neked írtam, hanem aki kérdezte

ja jó lenne
És le is lehet tölteni?????

nem mondod TÉNLEG!!!
Ioles
Már megjelent, ráadásul magyar szinronnal!

én azt hiszem neki kezdek leszedni az angol-t
Tompie
Amúgy a síránkozás se jelent több esélyt 😊 és attól se teszik fel hamarabb 😊

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

LPKENJI
Hi all!
PS2-re meg fog jelenni a game?

vki már írta... de ez nem jelent sokkal több esélyt
fifa is magyar volt, mégis felkerült.

Ati

JA! Meg nagy része azt se tudja hogy kell!

hát azért még mindig van sok ember, aki eredetiben veszi a gameket... Csak nem teszik fel a fájlokat! Most gondolj bele, nem járnál sg fórumra, megvennéd az eredeti magyar hp5 gamet, feltennéd és játszanál vele. Eszedbe nem jutna, hogy feltegyed a magyar nyelvi fájlokat a netre... gondolom 😛
Persze hogy nem veszi senki ez a gond mindenki arra vár hogy maj felkrül valahova de már lassan én is kezdek kételkedni
Ioles
Hát ja, valszeg le fogom tölteni haverral, mert nekem nem vmi gyors a netem, de a magyar Fable-t azt lehet megveszem, mert az csak 3990, ennyiért megéri, de azt sem most, talán jövõ hónapban akkor lesz anyi zsém

ezzel én is pont így vagyok 😊 Van ilyen sajnos... És még a szüleim se adnának pénzt rá, úgyhogy ezen megpróbálok nem is gondolkozni 😄
Egyébként ha vki felteszi a magyar nyelvi fájlokat, az az ember is csak azért fogja megtenni, mert vki megkérte rá... Nem hiszem, hogy csak úgy kedvességbõl segítene vki warezosokon... És nagyjából meg is értem õket 😛
Tescoban hegyekben áll a magyar HP5, a fene se veszi.
Ioles
Megvenném én ha lenne pénzem, mert nagy Harry Potter fan vagyok, de most sajna egy vasam sincs 😞

DÉL van és még sehol semmi remélem nem csgj nek lesz igaza me akkor fõlógatom magam
Én meek jáccok! De ti azé nézzétek! Mihejt lessz magyar az verry cool lesz!

Soldiers
Hát az is igaz fejletebek de akkor is

Alwares
Az azért van mert a németek 82 millióan vannak, mi meg csak 10 millióan... Különben is most idehaza hányan vesznek százalélban játékot?

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Soldiers
Olyan szar a magyaroknak hogy nem lehet magyar nyelvet választani pl mondjuk a németet minden játéknál vagy program-nál lehet választani német nyelvet de magyar nyelvet alig alig