Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt mondta hogy ha ezen a héten nem teszik fel akkor jövöhéten
Soldiers
és ha nem lesz fen meik nap vennéd meg?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

gameland.89.hu-n fent van
rage
Csak érdekesség képpen:
Gef 4 MX400-on tesztelve, mûködik.
😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

JackSperroow az elsõ 5let is jó a torrentes megoldás ha akarod sesgtek benne!!! msn-em:[email protected]

Gerbill
Szerintem tök fölösleges. Azt úgy is csak az oldal készítõi olvassák, õk meg valszeg nem fogják annak a néhány kéregetõnek megvenni a tizen akárhány ezres játékot.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Ez még ugy is bonyolult! De az elsõ alegjobb belõle sz.tem!

az rendes dolog lenne tõled. több lehtõség is van, pl. torrent fájllá alakítod és felteszed vmilyen trackeroldal-ra, vagy szétdarabolod, és feltöltöd rapidra, amit mindenki utálna, vagy vmi ingyen tárhely... de ha csak a nyelvi fájlokat kiválogatnád belõle még z is elég lenne.

NEm tom hogy hogy kell! DE ha valaki elmondja akkor igen! DDE csak akkor ha addig nem lesz!

Próbáltatok már az ATW-s Wanad**-n a request menüpont alatt kérni? Ha elég sok kérés érkezik elõfordulhat, hogy valahogy beszerzik.

Szerintem ott próbáljátok meg, több esély van rá, mint, hogy itt könyörögtök. =)

és fel is töltöd?😄

én is a lunásnál tartok, nekem sincs meg az ötödik... a csukát a viaduct entrance-nél találtad? mert arra azt hittem h zokni xD amúgy elég szemétség ez a küldetés, hogy segítség nélkül kell egy ilyen nagy területen ilyen kicsi dolgokat megtalálni...

Valakinek cslekedni kéne! Hogyha nem lessz fen ezeen a hétan! Akkor én j.héten megveszem!!!!!!!!!!!!!!!

kaki92
THX !!!!!

NeBby
nem a fölsõn kell bemenni hanem mikor átérsz a másik oldalára legelõször lesz 1 szûk rács nélküli ablak azon bemész

Starcraft2 e-mail: [email protected]

kaki92
Olvastam hogy mások is megakadtak már annál a résznél amikor a Colingyerek kéri hogy hozzunk neki baglyot ,hogy elküldje a dobozokat. Felmegyek és amikor feljutok arra a bizonyos párkányra, akkor nem enged tovább. Továbbtudott jutni vki? Ha igen akkor mondja meg hogy kell, vagy küldje el a mentését,pls! Az ímélcímem: [email protected]

NeBby
Én 4 et találtam de már 1 napja keresem az 5. et...már csak várom h valaki írjon 1 megoldást! Kicsit visszábbolvasol 4 nek megtalálod a helyét (pulcsi,csuka,táska,újság)

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Ioles
Amúgy TFT-d van vagy CRT-d? Mert ha CRT-d, akkor ott ajánlatos felvenni a legmagasabb frissítésre, viszont ha TFT-d van akkor ott elég a 60Hz mert semmi jelentõsége nincs

kaki92
Egyébként tudom h hülye a nevem 😛

Ioles
Csgj a szemedre értette, hogy 70hz min kell hogy ne bántsa 😊

kaki92
Hy mindenkinek!

Olvastam hogy mások is megakadtak már annál a résznél amikor a Colingyerek kéri hogy hozzunk neki baglyot vagy mi, és amikor feljutok arra a bizonyos párkányra, akkor nem enged tovább. Továbbtudott jutni vki? Ha igen akkor mondja meg hogy kell, vagy küldje el a mentését,pls! Az ímélcímem: [email protected]

hol lehet állítani?
70 hz kell a futásához?
akkor ok, de nincs túl jó hatása... min 70 hz, de én 85-ön szoktam
én segítenék, ha tudnék vele játszani!!!
nem
sorry, nem tartok ott... és valszeg más sem, ha nem segít senki..
valaki segitsen a lunás küld. ben!!!!!!!!!!
60 hz? 😮 Nem zavarja a szemedet?
aktuális képernyõbeállítások:
1280x1024
32 bit
60 hz
bemész a Szükség szobájába, és vkivel beszélsz!!! De leírtam már a #631-es hsz-ban... 😊
Nokia 447Xa monitor
mi kell még?
radeon x550 videokártya, 6.14.0010.6698-as illesztõprogram
Soldiers
bocs a reducto varázslatottttttttt???

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Soldiers
mondja már meg vki hogy a reducto küldit hol kell megcsinálni???????????

directx 9
512 ram
amd athlon 64
1.81 ghz-s proci
winxp prof
Lunás küldetést nem birom megcsinálni 3 cucc megvan kellene a többi is. HELP

Gabe1994 leírnád hogy mein géped van ???pls

sikerült tuljutottam azon a részen meg végig is játszottam de a Lunás küldetést nem birom megcsinálni 2 cucc megvan kellene a többi is. HELP
hy
leszedtem a netrõl a HP5-öt, telepítettem, crackeltem, minden oké volt, amíg be nem indítottam, mert semmit nem lehet látni a képernyõbõl, olyasmi, mint amikor kicsi a képernyõ a játékhoz, de a képernyõ 1280x900-on van, és így se jó. Másnál is fordult elõ ez a probléma? és mit lehet ellene tenni?
Neukumfe
AZT NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM

igazad van, elöbb utobb ugyis felkerül, hanem, vannak ismerõseim atesconál, hoznak egyet, és felteszem nektek, decsak a elgvéksöbb esertbwen

1. népszerû téma vajon mi? xD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Súgok: HP5 😄
biztos nem fogok 12.000 kidobni érte amikor le lehet szedni 120Ft ér
t
Ha nem tetszik valami le lehet lépni
aha, szóval szerinted mégis MI mit tudunk cselekedni?! Nem MI vagyunk azok, akik eredetiben megveszik... (nekem, és másnak sincs pénze rá..) Akkor mégis mit tudnék csinálni? Sürgessünk embereket, akik megveszik? Ez meg bunkóság lenne. A "pöcs" szó használatát meg nem ártana nélkülözni, és kézbe venni egy magyar szótárt...
Soldiers
a Wanadoo bejött csak kivan írvan fejlesztik a toplistát

GeneralsHungary
😄 Még egy nyamvadt sshotot se rakott be senki a magyar változatból, hogy várhattok ti magyarítást vagy rls-t?

Ebbõl nem lesz semmi sem, mert mindegyik pöcs a másikra vár, ahelyett, hogy cselekedne. Meg is érdemlitek...

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team