Harry Potter 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Gef 4 MX400-on tesztelve, mûködik.
😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Szerintem ott próbáljátok meg, több esély van rá, mint, hogy itt könyörögtök. =)
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Olvastam hogy mások is megakadtak már annál a résznél amikor a Colingyerek kéri hogy hozzunk neki baglyot vagy mi, és amikor feljutok arra a bizonyos párkányra, akkor nem enged tovább. Továbbtudott jutni vki? Ha igen akkor mondja meg hogy kell, vagy küldje el a mentését,pls! Az ímélcímem: [email protected]
1280x1024
32 bit
60 hz
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
amd athlon 64
1.81 ghz-s proci
winxp prof
leszedtem a netrõl a HP5-öt, telepítettem, crackeltem, minden oké volt, amíg be nem indítottam, mert semmit nem lehet látni a képernyõbõl, olyasmi, mint amikor kicsi a képernyõ a játékhoz, de a képernyõ 1280x900-on van, és így se jó. Másnál is fordult elõ ez a probléma? és mit lehet ellene tenni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
t
Ebbõl nem lesz semmi sem, mert mindegyik pöcs a másikra vár, ahelyett, hogy cselekedne. Meg is érdemlitek...
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team