3837
-
mopsz01 #1313 piton azt ondja nekem hogy menjek el onnan az ötödik emeleten pedig nincs semmi.
-
mopsz01 #1312 ja az biztos csak nem vok akkor angol nyelv szakértő hogy mindent meg is értsek -
#1311 Hát azt a baglyot láttam, de nemt udok vele mit csinálni. Nem műxik a varázspálca.
Amúgy aki letöltötte a magyart az mondhatna valamit, hogy mi a helyzet vele. -
C7 #1310 ha nicns senki, akivel beszélj akkor menj Piton szobájába, hátha az okklumencia jön. ha nem, akkor menj az ötödik emeletre. ha nem akkor nemtom. oda kéne figyelni, mit mondanak a barátaid. később nem mondják el újra. -
mopsz01 #1309 és nekem ki fog segíteni?
-
C7 #1308 a csajjal a baglyoknál? ott nézz jobban széjjel, és kergesd a baglyot ami egy szív alakú csomaggal van -
#1307 Na én is megakadtam. Ott vagyok a csajjal a baglyoknál és valamit csinálni kéne, de nem értem mit? Help me. -
mopsz01 #1306 miután colinnak segítettem a dobozokat a helyükre rakni utána nincs senki akivel beszélni tudnék mit kell csinálni?
-
#1305 meddig kell még ide oda rohangálni a kastélyban? kiszenvedtem a DS tagos küldiket! valami borzasztóan hatott rám! remélem most már beindul! -
#1304 Elég rövidke játéknak tűnik. Még csak kb. másfél órája játszom vele, de már 12%-nál tartok. Persze gondolom lesznek nehezebb meg hosszabb küldetések is. -
C7 #1303 az az 50 éves asszem az első és a harmadik emelet között szállít. a harmadikra menj be és arra lesz az első folyosón. rendrakás még a páncélok lökdösése h jól álljanak meg minden -
C7 #1302 a lábnyomok: Hagrid kunyhója körül van 2 és ahol Luna volt ott van egy. rendrakás: hát odatartozik ha kiporolod a szőnyegeket, lehet a fáklyameggyújtás is meg az ilyenek... felmosol vagy midnen ilyen -
#1301 7 emeleten nem ahol bemész a Griffeldél otthon-ba hanem a másik oldalon -
mopsz01 #1300 de az hol van pontosan?
hányadik emelet vagy ilyesmi meert ilyen nincs a térképen. -
#1299 Már megírták neked. A szügség szobájába kell menni. -
mopsz01 #1298 amikor hermióne azt mondja hogy menjek a room of requirement akkor hova kell menni?
ez akkor van amikor másodszor kell pitont eltűntetni a gondolataimból/emlékeimbő.
amikor piton 2-szor hadonászik a piros színú pálcájával.
please help me!!!!!!!!!!
-
rage at work #1297 Amennyiben clone image-et csináltak belőle, akkor igen. -
#1296 A másik és ha nem jó hozzá a HATRED verzió crackje ott a Daemon Tools pro lazán vinni fogja.
Amúgy meg ki mondta hogy nem jó a crack ? -
rage at work #1295 Jó a stílusod...
Csak megkérdeztem, van-e hozzá törés
Mert a magyar verzióhoz még nem volt (a hatredes meg nem jó állítólag hozzá) -
#1294 Angol krekk nembiztos hogy sokat ér. -
#1293 Pff gondolkozzál van crack hozzá! -
#1292 Marhajó, tegnap "megszereztem" az angol verziót, mert már nem bírtam magammal, erre ma olvasom itt a hírekben, hogy valaki feltette a magyart. Mindegy, majdcsak kikerül valami publikus oldalra is. Egyébként az engem is érdekelne, hogy hogyan lesz elindítva, de ha más nemlesz, akkor átmásoljuk a nyelvi fájlokat aztán kész is. -
#1291 Nyugalom majd tölti fel szép lassan csak nemrti meg a sok ember hogy hagyni kéne hogy csak 1 valaki szedje akinek gyors a net azt utánna mehetne a móka.Eheleyett nem mindeki akarja tölteni mintha ettől függne a világ sorsa. -
K Ace #1290 A nehézségi fok állításával mi változik? -
rage at work #1289 S hogy fogod elindítani, ha nincs hozzá törés?
Vagy clone-ba tették fel ? -
#1288 Megnéztem én is a ncore alias régi Endless oldalon 91 töltik le de senki sem seedeli de én is töltöm -
#1287 Mi az hogy Rendrakás Roxfortban? És az állatnyomokat hol találom? -
#1286 a reggeli próféta: bemész a nagyterembe ahol a hosszú padok vannak, oda mész az állványhoz, és meglökőd 1xer aztán elütnek a felhők, utána meg húzol rajta egyet és lejönnek a baglyok a próféta, felveszed és kész... -
#1285 titkok szobája vagy mi a picsa -
mopsz01 #1284 MIUTÁN PITON 2-SZOR IS MEGPROBÁLT A GONDOLATAIMBAM olvasni azután hermióne azt mondja hogy menyek a room of requirement-be de olyan szoba/terem nincs is. Hova kell menni ?
Segítsetek légyszives. -
#1283 Az a portré hol van, amilyek azt mondja hogy több mint 50 éve nem hallotta a jelszót és ha átakarok jutni keressek olyat, aki már 50 évvel ezelőtt is a kastélyban volt. Myrtil az megmondta a jelszót, de a portrét nem találom. Az hol van? A másik: a könyvtárban lévő portréhoz még mindig nem tudjátok hogy kell a jelszót megtalálni. Tudjátok az a Reggeli Próféta főcimét kéri. Kösz. -
zol45 #1282 nekem kellene meghivó cimem:[email protected] előre is köszi
-
C7 #1281 nem aktuális -
C7 #1280 írjon privátot az, aki a gigatorrents.us torrent trackerre akar meghívót. valszeg nemsokára ott is fenn lesz. aki elsőnek ír privátba, az kapja -
Adarek #1279 mopsz elküldtem neked privátban!!!! -
mopsz01 #1278 nem lenne egyszerűbb ha leírnád mire megtalálom hogy hogy an kell addig te 2szer le tudod írni.
Please Help me!!!!!!!!!!!!!!
-
C7 #1277 olvass vissza
-
mopsz01 #1276 azt nem tudom hogy a Dean Thomas-nak hogyan kell megcsinálni a feladatát, mert azt kérdi hogy beszéltem-e talking garagolyes(beszélő vízköpőkkel). DE sajna nem tom hogy hol van az a vízköpő. kérlek titeket ha tudjátok hogyan kell megcsinálni akkor mondjátok meg mert már csak az az egy ember van vissza. -
Bastardee #1275 kösz:-) -
#1274 Ott már semmit. A főszálnak vége.Most már csak 100%-ra kell vinni a játékot(ha neked nem annyi)