Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én jelenleg 56%-nál tartok, az eddigi legjobb HP game! Persze magyarul is játszanék vele, biztos nagy móka úgy 😄
érdekes a Fifánál 26.án mar fent volt az angol a wanadoo-n (atw) 27.én meg a magyar is és a nyelvi fájlok is...
érdekes a fifánál 07 asszem pénteki napon jelent meg és csütörtökön vagy szerdán már játszottam vele és hun volt azis pedig kise adták a boltba....

Alwares
Na leszedtem megint, ismét szinte egybõl kifagyott, sõt újraindította a gépet! Asszem ennyi elég is volt belõle, más játéknál nem láttam ilyet. Majd megvárom a magyar kiadást, ha azzal is ezt fogja csinálni akkor felejtem az egészet...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

najó én nemvárok a magyarra már kezdem unni a várakozást letöltöm az angolt

Rambo 20
Ah köszi.

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Rambo20: van meg egy udvar amit mocsarasitani kell ahol Colin nak vissza kelet szerezni a kameráját...

csabesz1987: mindig az ellenkezöjét kell csinálni mint amit Piton a pálcájával...
Rambo 20
Ha már ott tartok hogy éppen Umbridge ellenes hadjárat van és mocsarat csináltam két udvarból és az összes feladatot amit a térkép mutatott megcsináltam akkor hova kell menni?Eddig Dean Thomassal találkoztam akivel az órát kellett megbütykölni meg a bemondókat rontottam el és mint feljebb írtam mocsarat is csináltam két udvarból.

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

mit kell csinálni miko piton az emlékeimbe kutat alul irja h irányt kell nyomni de nem történik semmi vagy hogyan csináljam?
én még csak 56 nal járok Luna után
Nekem is megvan má rég a game! De én nem viszem csak 20 %-ig mert a magyarra naon kiváncsi vaok! És akkor má tudni fogok mindent! az meg augy kaka lessz!

NeBby
amúgy itt még messze nincs vége...mer nekem csak 75% ot ír, mer még van egy csomó felfedezés ami nincs kész! és még van vagy 6-7 ajtó is ami nincs nyitva...szal itt még lehet nyomkodni , de ezt a részét én már nem szeretem , szal nekem itt a vége <#vigyor3>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Arra nem gondoltatok hogy itt játszotok az angollal már Brenyo végig is tolta! És mi lesz ha meg lessz a Magyar végigtoljátok megin ugyan ugy...?
Tudni fogjátok mikor mit kell csinálni sztem egy kicsit uncsi lesz...
U.I.: Én is játszok vele... DE NEM BIROM abba hagyni 😛
THX BRENYO
NeBby
lefe=lefele<#vigyor3>

NeBby
LUNA CUCCAI!!!!
1. Library (asztalon egy táska)
2. Viaduct Entrance (lépcsõ mellett egy kép elõtt)
3. Great Hall (az elsõ asztalon egy ruha)
4. Clock Tower Cortyard (szökõkút elõtt)
5. Entrance Courtyard (a talicskától lefe van egy kis kupac levél (csak ami egy kockányi) az alatt van , úgy lehet kiszedni , hogy fogod a söprût (szembe van vele a másik oldalon) és lesöpröd róla a levelet)
BY: Brenyo (és másfél napos munkája) <#hehe>

Hé ti hogy csináltátok meg a képeket hogy 8 kb legyen! Mer én nem tom! 10 kb és igy nem jó!

NeBby
de...az már elõtte volt
matrix5: hááát nem is tudoom 😊 INKÁBB SZENVEDJETEK!!! <#mf2>
Akinek nagyon kell PM nekem...

AZZAL VÉGE A JÁTÉKBNAK HOGY ANNAK A BÉNAÁSGNAK EMGKEL SZEREZNI CUCCOKAT?
nincs semmi küzdés a voldemort ellen vayg valami?

Brenyo léci ird le hogy hol vannal azok a cuccok amiket Lunának kell öszeszedni
NEkem is elküldöd??

Soldiers
de nem lehet regisztrálni rá

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

NeBby
ehhh...ezzel vége is <#rinya> nem volt vmi hosszú

NeBby
MEGVAN LUNA ÖSSZES CUCCA MUAHHAHAHAHHAHAH!!!444!!!!4444!!!!!!!!!4!<#mf2><#mf2><#mf1><#mf1><#mf1>

danikarate
Nekem is elküldenéD? Kíváncsi vok melik oldal ez!

Soldiers
ezen hátha rajta lesz

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

privátban ment...
Soldiers
meik az a oldal?

egy öhhmm.. bizonyos oldalon a kérések között szerepel a hp 5 játék magyar szinkronosan. Szóval ha ott megvan vkinek, akkor az valószínû, hogy fel fogja tenni. Majd írok, ha esetleg fent lesz...
hello valki tudna segiteni hogy mit kell csinálni miután meg csináltunk a mocsarakat meg a hangszorokat meg a többit és tuána mit kell csinálni??? nics semmi a térképen és nem tudom hova kell menni pls segitsen valki
szerintem elmenne...
Firerock
csáttok
szerintetek az én gépem elmenne a játék?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

sziasztok!! tudnátok nekem 1 picit segíteni? mit kell csinálni Flitwick professzoznál meg Ginnynél?? és pls abbban is h hol vannak Lunának a cuccai. elõre is köszi a segítséget!
az szép!!! <#wow1><#mf1><#taps><#taps> gratula neki
Ja és ha VALAKI megcsinálta a Luna- s küldetést szoljon mert most sem találom az 5. cuccot!!<#banplz>
Carlos HUN
A lematricázást ugy értem mikor bizonyos ... helyeken kedves 85 éves biztonsági lematricáza hogy õ látta bevitél valami elktronikai cuccot 😄

Carlos HUN
Pedig meg is voltt már majdnem régi trükk bele rejtete volna a lematricázott discmanbe bevált trükkk.... csak aztán gyanus voltt a szitu bebaszta valahova és huzott kifelé nélküle 😄

Carlos HUN
Haverom megprobált csorni egy gamet de nem bírta kilopni XDDD

Ev1L
Tsáó mindenkinek! Hát szerény véleményem szerint inkább játszok az angol verzióval /rám fér egy kis gyakorlás/, magyarul már úgyahogy tudok.😊)

I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.

rakd be spoiler-ba, és írd elé h itt a harry potter 5 végigjátszása<#banplz>

Itt lehet oldalt hirdetni?? Gportalost??

rage
Ott is csak az angol verzió van fent, ráadásul emelt díjas sms-es oldal...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Jaj de az a baj hogy igyebár én nem leszek 2-9 özt mert nyaralok! És csak aztán tom megvenni! Ha még meg kell!

azért az 1 kicsit bunkóság, h még azt is megbeszéled vele, h mikor töltse fel nem?

Harry Potter And The Order Of The Phoenix-HATRED Mindenhova ezt tették fel! De ez angol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Ha valaki nem tudná) Mint pl: Gabe1994!

DE az nem magyar te észlény!

ÉS most már tom hogy kell feltölteni!

miért akarjátok megvenni, ha le lehet tölteni a gameland.89.hu-ról
én is onnan töltöttem le.
Csak 2.-9.-ig nem vok ithol! De ha nincs fent akkor röktön me veszem!

Igen!

Soldiers
tudom csak hogy jövõhéten mikor mert már csak 2 nap van ebbõl a hétbõl