3837
10459618851186921382.jpg
  • C7
    ja az amikor mindig verset mond. húha arra nem emléxem, de az megvan. azt költőnek nevezem. ja azt gondolom melyik!!! asszem Percival Pratt a neve! beszélj azzal, akinek a Hollóhát származását kellett megtudni, az kiírja, h nem tudja ajelszót, kerdezd meg a pásztorcsajt a másodikon. menj az elsőre, és onnan menj a második ra a falon sok kép van az egyik lesz a pásztorlány, az ahhoz küld amelyiknek a Dragon's Egg a jelszava, amit a hugrabugostól szettél. és az elmondja a jelszót. lehet nem ez, de sztem így kell annak megtudni a jelszavát
  • mama2
    Ja valami ilyesmi. Az a kép ami ilyen bölcs. Én nem vagyok a szavak embere. Ha társalogni akarsz keress valaki mást. Valami ilyesmiket szokott mondani. És a csónakházba vezet. A másik pórtréjával. megnem tok beszélni, mer még amikor én utoljára láttam aludt.
  • BadCatX
    Ennek a képnek holl van a másik fele??? Mert énn nem tudom! Mármint annak a portrénak amelyiknek könyv van a kezében! Egyébként énn beszéltem ezzel a könyves portréval, utána az a portré amelyik a könyvtárba vezet az mondot valamit, csak nem értettem, mert német a játékom, és én csak angolul tudok! De az a férfi kép beszélt nem pedig az a női kép amely a könyvtárban van! Hanem az a férfi kép amely valamelyik emeletről vissz oda Flitwick tanterméhez!
  • szbalu
    vagy mégse :P
  • szbalu
    Én is ezeken a portrékon dolgozok elvileg, sztem az első kettő összefügg.
  • kozoto
    köszi.akkor elvileg irány a shape office:)
  • BadCatX
    Please help a portrékhoz:
    1. A 4. emeleten a portré! Valami író! Férfi nagy hajjal a hajóházhoz vezet!
    2. Az egyik disznó alakú vizköpönél van! Annál a vizköpönél amelyik valami teraszon van fönt! Férfi kezében könyv, és jó magas! A gyengélkedőböl ha kijösz jobra le a lébcsön! Valahol ott van!
    3.Hanah Abott mellet lévő ajtónál egy nő süveben ami a mardekárosokhoz vezet!
    Lehett, hogy ezeknek a portréknak könnyű megtalálni a jelszójukat, de énn sajnos nem tudom megtalálni őket, mert németül van meg a játék, és nem nagyon értem, hogy mit mondanak! PLEASE HELP!
  • C7
    habár az nembiztos, h az volt, meg én angolul nyomom. nemtom lehet azt nem találtam meg, még 2 portré köll nekem, a mardekáros, abban tanácstalan vok, a másik meg nemtom. lehet az amit mondasz. az hol van?
  • C7
    az aszongya? az nekem mintha aszonta volna, h a másik képével dumáljak. akkore ljácca megin, és aztán elmondja a jelszót. (3 fej több mint 1 fej)
  • szbalu
    Akkor menj a Pave Courtyard-ra és ott lesz még egy, azután pedig lesz mégegy, azt sztem már megmondják merre.
  • kozoto
    2-őt csináltam meg...de semmit taskot nme mutat
  • mama2
    Nekem teccet a 4-ben(a csaj is meg a hangja is:D). a játékban is jó a hangja. Te annak a pórténak a jelszavát hol találom, aki mindig ilyen bölcs. Szakállas könyv van a kezében és aszongya beszéjjek a 3 vagy 2 fejű emberrel. Az hol van?
  • C7
    nemtom Chónak jó a magyarhangja? mert a 4et feliratba néztem, és sztem az angol hangja, az a kicsit magas hang illik hozzá. remélem nem olyan lesz a szinkron, mint a fantastic four filmbe, mer sztem abba szinte egyiknek se volt normálisan megválasztva a szinkronhang.
  • K Ace
    Próbáljátok kijátszai nehezebb fokon is. Mondjuk én még nem próbáltam, hogy ez miben változtat.
  • C7
    ja a csók az jó
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    csak utána az a gond, h megcsavarták, és Cho fog beköpni titeket ahogy láttam. kár, mer a könyvbe a bnője volt a ludas. de aztán szép volt a pofikája:D
  • szbalu
    Kozoto, kellett már csinálnod mocsarat? Ha igen eddig mennyit?
  • csanesz
    gigatorrentsen se lehet regelni most:(
  • szbalu
    Téleg nem kellenek hozzá hónapok, én 5 napja kezdtem, napi 3 órát szoktam játszani vele és most 98 %-nál tartok.
  • kozoto
    #1314 pls help:) 59% és megakadtam
  • mama2
    Miért zavarnak meg a lábnyomok? Ha kijelölsz valamilyen helyet, vagy valakit a tekergő térképen, akkor a lábnyomok oda vezetnek. Ha név piros, akkor az az, hogy annál a személynél, már válaltál el feladatot, vagyis azt meg kell csinálni hogy az a kari, csatlakozzon A DS-be. A kamerakezelést meg meg lehet szokni sztem. A lényeg meg a DS összeszedése után jön. Úgy hogy én azt javaslom vidd tovább. Cho-nál meg azt kell csinálni, hogy követed a baglyot, ami ilyen szívet visz és ha felszál egy ilyen csőre, akkor oda fel kell mászni, amig lenem száll egy alacsony helyre.
    UI:Csók jelenet is benne lesz:D
  • C7
    nem 3 hónap az ha figyelmes és találékony vagy. én pár óra alatt kb megcsináltam annyi felfedezést, mint amennyi addig volt...
  • C7
    ha vki leszedi az ncoreról, felrakja máshova is, pl haver modnta, h tölti az ncoreról, és olyan kb vasárnapra lejön, és akkor felrakja a gigatorrentsre. és akkor akcióba lépek:) vagy megfűzöm bátyámat h az ncoreról...
  • mama2
    Hol tartasz? Mer ha a főszálat végigvitted, akkor még nem lesz 100%-alék. A különböző mellékküldiket is meg kell csinálni, amik a játékinfóban(a szünet menűnél található) le vannak írva. A jutalmak szobájának meg kell telnie különböző ccokkal. a portré mondja is: Minden felfedezésedkor a fiolám nehezebb lesz. Nem is tudod milyen szerencse hogy a portrék nem varázsolnak! Úgy hogy még jócskán nincs vége, ha a főszálat végigviszed, akkkor se. ha napi 5 órát jáccol, akkor is még 1-2 hónap lesz mire, végigviszed. De ha csak napi 2-3 órahosszát, akkor még lesz 4 hónap is.:D. Én mindjá 60%-nál tartok pedig a főszálat már végigvittem:D. Úgy hogy még én is jáccok egy 3 hónapig biztos.
  • C7
    mer nincs 800x600? észrese vettem mer én 1280x1024en nyomom.
  • csgj
    "Egyrészt miért nincs 800x600-as felbontás? Ez tök szánalmas" -
    Az lenne szánalmas, ha csak az lenne... 800x600-as felbontás már nem fontos egy mai játékban. Sőt, a 2004-es Runaway KALANDjátékban csak és kizárólag 1024x768-as felbontás volt :P
  • ricsa008
    de már legalább elindult valami
  • Dave0092
    csak 1 en van fennt, máshol nincs
  • ricsa008
    Na mostmár lehet reménykedni. Állítólag néhány torrent oldalon már fellelhető a magyar.
  • C7
    totyak, Cho baglyát csak meg kell közelíteni és elrepül. oldalazzá a fal mentén
  • BadCatX
    Tudtommal, ott már csak a Luna holmiai vannak! Amelyek itt vannak:
    1. A nagyteremben az asztalon rögtön amikor belépsz!
    2. Az óratoronynál lent az udvaron a "vizesés" előtt! Ami akkor lessz vizesés ha megjavítod a szobrokat!
    3. A könyvtárnál az asztalon a sapka!
    4. Lunától kijösz az udvarra, és a levélcsoport alatt!
    5. A viaduct entrance jobb oldalán a portré előtt!
  • szbalu
    Ceki, Luna cuccainak helyei #1241 hozzászólásban le van írva.
  • szbalu
    A Stone Circle-be van egy majdnem négyzet alakú szikla, mit lehet vele csinálni, hogy adjon discoveri pontot?
  • kyle reese
    Helo. " kösz" hogy voltál olyan rendes és válaszoltál a Privát üzenetemre . legalább írnál hogyha enm akarsz segíteni .
  • Ceki
    Nos most má nemértem az egészet!
    Harcoltam Woldemortal és kész ennyi a játék? Vagy nincs vége?Semmi eredmény hirdetés hogy meik ház lett az első?
    Légyszi help!!!Meg luna holmiát rohattul nem találom légyszi help!!!!
  • BadCatX
    A 3. Az Einstan kinézetű kilőve! Visszaolvastam egy kicsikét a fórumban! De a többit az PLEASE írjátok már le ha tudjátok! Mert hajtok a 100%-ék ra!
  • BadCatX
    Valaki megmondaná, hogy ezeknek a portréknak, hogy kell megszerezni a kódját:
    1. A 4. emeleten a portré! Valami író! Férfi nagy hajjal a hajóházhoz vezet!
    2. Az egyik disznó alakú vizköpönél van! Annál a vizköpönél amelyik valami teraszon van fönt! Férfi kezében könyv, és jó magas! A gyengélkedőböl ha kijösz jobra le a lébcsön! Valahol ott van!
    3. Eintstan kinézetű férfi, Hisztis Myrtle Mosdójánál alszik! A 3. emeleten lehett vele beszélni!
    4.Hanah Abott mellet lévő ajtónál egy nő süveben ami a mardekárosokhoz vezet!
    Lehett, hogy ezeknek a portréknak könnyű megtalálni a jelszójukat, de énn sajnos nem tudom megtalálni őket, mert németül van meg a játék, és nem nagyon értem, hogy mit mondanak!
  • totyak
    Hát nekem így pár órás játszás után nem lopta be magát a szívembe a játék. Egyrészt miért nincs 800x600-as felbontás? Ez tök szánalmas. Másrészt nekem nem tetszik az irányítás sem. A kamera még csak véletlenül sem követi rendesen Harry-t,ráadásul mindíg beleakadok vele mindenbe. Harmadrészt pedig már majdnem 20%-nál járok, de eddig csak annyi volt a játék, hogy rohangáltam és csapattagokat kerestem, meg ha kellett segítettem nekik. (Egyébként ha már itt tartok, akkor azok akiknek a neve pirossal beszineződik, azok nem hajlandók csapattagok lenni, vagy az mást jelent?) Már eléggé unom, hogy csak ebből áll a játék, ráadásul néha azt sem értem mit akar és a lábnyomok is megzavarnak. Szóval eddig nem egy nagy szám szerintem, de ez csak az én véleményem. Ha nem tetszik valami nem kell leugatni! Lehetséges, hogy magyarul kicsit pörgősebb lenne, nemtudom, majd meglátjuk ha beszerzem a magyar verziót.
  • Ceki
    Szasztok

Nos lenne egy kérdésem ! :-) Enne a luna nuninak kéne a rucijait megkeresni amiket elloptak tőle. 1 a nagyterem 2 könyvtár de hol a többi? Kérlek segítsetek
  • Ceki
    Szasztok

Nos lenne egy kérdésem ! :-) Enne a luna nuninak kéne a rucijait megkeresni amiket elloptak tőle. 1 a nagyterem 2 könyvtár de hol a többi? Kérlek segítsetek
  • kozoto
    nincs semmi task se pitonnál oklumencia...és ron meg hermi azt mondják h keressem meg a DA tagokat(miután már egyszer lebuktunk)..de seholsenki...mit kell csinálni merre keressem őket? biztos le van már írva de nem találom h merre. pls segítsen v.ki