Harry Potter 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
csabesz1987: mindig az ellenkezöjét kell csinálni mint amit Piton a pálcájával...
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Tudni fogjátok mikor mit kell csinálni sztem egy kicsit uncsi lesz...
U.I.: Én is játszok vele... DE NEM BIROM abba hagyni 😛
2. Viaduct Entrance (lépcsõ mellett egy kép elõtt)
3. Great Hall (az elsõ asztalon egy ruha)
4. Clock Tower Cortyard (szökõkút elõtt)
5. Entrance Courtyard (a talicskától lefe van egy kis kupac levél (csak ami egy kockányi) az alatt van , úgy lehet kiszedni , hogy fogod a söprût (szembe van vele a másik oldalon) és lesöpröd róla a levelet)
BY: Brenyo (és másfél napos munkája) <#hehe>#hehe>
matrix5: hááát nem is tudoom 😊 INKÁBB SZENVEDJETEK!!! <#mf2>#mf2>
Akinek nagyon kell PM nekem...
nincs semmi küzdés a voldemort ellen vayg valami?
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
szerintetek az én gépem elmenne a játék?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ja és ha VALAKI megcsinálta a Luna- s küldetést szoljon mert most sem találom az 5. cuccot!!<#banplz>#banplz>
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
én is onnan töltöttem le.