3837
-
C7 #1393 meghívó nem jó, mert tesóm regelve van. csak nem hiszem, h le fogja-e nekem tölteni. -
kozoto #1392 én pl 79%-os vagyok a nagyteremben
-
kozoto #1391 Luna cuccai után már nincs semmi küldetés? -
Dave0092 #1390 lesz emghivom, minek küdkjem el megint? -
C7 #1389 h tucc vissza regelni? akkor majd elküldöd megin a torrentfájlt? -
szbalu #1388 Valakinek nagyobb a Great Hall felfedezetsége 53%-nál? -
Dave0092 #1387 Nem kell vissza seedelni, met kilettem bannolva az Ncore-rol, de mégma vissza regelek! -
#1386 valaki segítsen én franciául játszom végig
és elakadtam a növényes résznél amikor azzal a kis növényel kell csinálni valamit
-
szbalu #1385 Beszélj a lányal utána menj vissza Flitwickhez. -
#1384 Főleg, hogy jelenleg mindenkinek 36,3 %-a van meg csak
:) -
tofu #1383 vki segítene ugyebár Flitwicknek Magic Essay kell ez a Nagyteremben van annál a Lánynál aki olvas beszélek vele ,de a Könyvet nem adja oda
vki nem tudja mit kell? -
C7 #1382 de ne legyél már ennyire 2 éves szinten! ha elküldi azt a fájlt, amit a saját accountján szedett le, akkor én is az ő accountjáról szedek... amúgy semmi kockázat, mert vissza fogom seedelni -
csgj #1381 arról nem volt szó, hogy az accountját is használhatja vazze... csak a torrentfájlt kérte, azzal pedig nem menne semmire. -
Dave0092 #1380 iagzad van.... -
C7 #1379 de értsd már meg, hogy aki elküldi, annak az accountjával szeded! és az IP cím kit érdekel, tesóm ugyanazzal az accounttal szed gépről, laptopról sőt haverja gépéről is. amúltkor Dave el is küldte nekem a fájlt, csak ő ki van rúgva -
csgj #1378 én nehezen, mert nekem nincs meg, és nem vok ott fent... egyébként meg hidd el, hogy nem jó... Az IP címeden látja, hogy nem vagy reggelve a trackerhez. -
zol45 #1377 na küld már el nekem privátba a torrent fálj ha nem jó akkor nem jó ennyi -
zol45 #1376 hát szerintem igen -
csgj #1375 miért, a tracker ad seedeket csak úgy?? Nem hinném... általában látja a tracker, hogy ki regisztrált -
kyle reese #1374 Vagy bármilyen Szinkronos HP5 torrentfájlt.
-
zol45 #1373 dehogy nem akkor is letudjuk tölteni -
csgj #1372 a torrent fájlal nem sokra mész, ha nem vagy reggelve az ncore-ra :D -
kyle reese #1371 Helo . Nekem is kellene ha eltudná valaki küldeni nekem emailben az ncoreos szinkronos Harry Potter Torrentfájlt az kérem, írjon privátot .előre is köszönöm. -
zol45 #1370 az nekem is jó lenne a torent fálj privát küldje már el valaki nekem is előre is köszi -
Gabosh #1369 Az nekem is irhat , ([email protected]) -
C7 #1368 kérem, írjon privátot az, aki eltudná küldeni nekem emailben az ncoreos szinkronos hp 5 .torrentfájlát. nagyon megköszönném! -
C7 #1367 nagyterem, köünyves csaj -
#1366 Beszéltem újra flitwickel és tévedtem, egy esszét kér, és ahhoz kell a könyv. De a probléma ugyanaz. Megköszönném ha valaki elmondaná hol lehet megtalálni. Köszi -
#1365 Nagyon jó, hogy ezt megírtad! Köszönöm szépen! :) -
szitharta #1364 Szasztok! Nos van valaki aki tudna segíteni nekem? 84%-nál tartok, meg volt Fred és George, meg Luna cuccai, meg Piton 3x, meg hartc Voldemorttal, meg mocsár 3x, meg minden jó, most mi a pálya? Légyszi aki tudja segítség? H és R valami Bin's history of magic lessons-ról, meg magical creatures-ról, meg Browtmcles-ről karattyolnak????
-
#1363 Valaki megtudja mondani hogy hol található az a könyv amit Flitwick kér, mert eltünt a könyvtárból vagy valami ilyesmi? (már nem emlékszem teljesen mi volt a feladat) -
#1362 Ott császkál egy csajszi a lépcsőnél, a kövér dámánál. Őt szólisd le.. -
Mikilaci #1361 sziasztok !
Hol találom a kódot a játék legelején. Egy képben levő kövér dáma emlegeti... köszi plz -
himihumi27 #1360 Na helló, aki játszana gamepaddal, de nem ismeri fel a játék a google-lal keressen rá a következőre: "Pinnacle Game Profiler". Első találat a honlapja, onnan le lehet tölteni ezt a kis progit, nem nagy 6valahány mega. Miután felrakod újra kell indítani a gépet. A progi egy 30 napos trial, de egy forumon egy srác azt irta, hogy neki már fenn van egy ideje és nem 30 napja, de ugyanúgy műkődik. Itt lehet szórakozni a progival. Régebbi játékokhoz is jó, amiket elvileg nem is lehet gamepaddal játszani, csak kell hozzájuk készíts egy profilt, ahogy a HP5höz is. A játékban a beállításoknál a billentyűzetet kell beállítva hagyni. Ha ez az app fut a háttérben akkor megy a gamepaddal is a game. Abszolút élvezhető (dual analog) annyi kompromisszum viszont van, hogy nem tudni mikor van rumble effect a játékben. Félmegoldás, hogy eggyes gombokhoz be lehet állítani az effectet vagy 8 erősségben, de ha egy eredetileg felismert gamepad rezeg ha átok ér, na lehet, hogy ez nem fog. De sztem még mindig jobb mint a billentyűzet. Kiprobáltam az első SplintreCellel és a Call Of Duty 2 -vel (ennek és még pár játéknak saját letölthető profilja van) megy nagyszerűen. Ha valakit érdekel és gondja van irjon, ha tudok segítek. Ha van, akinek meg nincs kedve szarakodni egy saját profillal elküldhetem az enyémet, egy .pin fájl. Azt beexportálod és unga-bunga:) -
C7 #1359 köszi! -
szbalu #1358 Az a Dungen coridor-i portréjelszó megszerzéséhez fel kell venni a láthatatlanná tévő köpenyt és úgy lemenni, ott lesz két mardekáros akik bájitaltanra mennek, meg is van . -
mopsz01 #1357 amikor azokat a hang cuccokat lehajlítom és utána pitonhoz megyek ő vmit magyaráz és után meg el küld nincs kivel beszélni és ron meg hermióne csak azt mondogatják hogy a DA tagokkal beszéljek.
hova kell menni kérlek segítsetek!!!! nagyon fontos már órák óta szórakzok vele. -
szbalu #1356 megvan az utolsó portrékódom -
BadCatX #1355 Az asszem az amely a másodikon van, öreg kinézetü kopaszodó hajú ember! -
#1354 Az hol van akinek Holloháti Hedvig származását kell megtudni? Mer a Sárkány Tojás az meg vn. Csak ez nincs. Az hol van?