Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pontosítás:
4. oldal
#479-es hozzászólás.
Jah, de asszem az 5. oldalon vagy a 4.-en ott már leírták hol vannak ezek a vízköpõk. Dumálj minddel, és megnj vissza Deanhez, és utána ki van pipálva.
De ott nem vmi gargoyleseket kell keresni?

Mert annyit tudok, hogy mocsarat kell csinálni, de hogyan?
Jah Petikemény: Attól függ mikor, mert 2x is kell neki...
Mikor Lunával az óra torony elõtti kis területen találkozunk, akkor mit kell csinálni?
Hy!Ki tudja mit kell csinálni Dean Thomasnál ha jól tom ez a neve???Elõre is kössz.

hali
mit kell csinálni Pomona Sprout és Zacharias Smith-nél??????

NeBby
Mind 2 le van már írva...
Hannahnál van 2 lépcsõ felfele ,ami messzebb van tõle azon elindulsz mész föl egy lépcsõt és ott van egy kép/festmény azzal dumálsz és kész!
Pitonosnál pedig elmész a könyvtárba és leghátul a kapukon átmész és baloldalt leghátul lesznek üres polcok amin van egy kõ felveszed és kész!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

üdv mindenkinek!!
a segítségeteket kérném abban ,hogy a hannah abbottnál és a pitonnál mit kell csinálni???
a válaszokat elõre is köszönöm!!!
EmThor
bemész a boltba és megveszed. voi la

ettõl tartok én is
Soldiers
tuti nem lesz hozzá magyarosítás ha már egyszer magyarul adják ki

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

momo99 egyenlõre nincs magyarítás a gémhez egyenlõer csak angol van.... sajna...:S 😞

Hali

Nekem angol verzio van meg lehet hozzá magyarositást szerezni?
Ha igen. Akor honan??Köszi.
Tarpi
kösz

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

GeneralsHungary
Magyarországon magyar felirattal ÉS szinkronnal került forgalomba.
A dobozon csak a felirat van feltüntetve, de amúgy szinkronizált a játék.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

Hali emberek! el tudnátok mondani hogy hogyan lehet megcsinálni a colin-es küldetést? amikor le kell szedni a fényképezõt...elõre is köszi
ttibi
szerintetek juli 3.-ig kint lesz a magyar változatt? lehet hogy nem birom addig...ikább letõltõm az angol verziot 3 óra alatt lent is lesz!

NeBby
100% nál gondolom... De nekem egy pár kinyílt mikor az olyanból az összes kész mint pl: megtaláltam az összes sakkbábút és az összes olyan 4 színû bizés is kész amire padot kell rakni vagy mást , meg az összes rejtett szellemet felfedeztem...stb,stb

NeBby
Azt nem arra írtam <#idiota> Hanem h GOBLET OF FIRE!!! szal LOL , ha még mindig nem vágod behalok<#eplus2> Egy kis help:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olvasd el mi is van a nagy Harry Potter felirat alatt...

peeter22
Ezt nálam is megcsinálta, én nem találtam rá megoldást,(pedig a sz.r-tól a repülõig mindent megpróbáltam) uhhogy ez a game egyenlõre kimarad a repertoárból.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

ez engem is érdekelne
nem tudjátok hogy azok a zárt ajtók mikor nyilnak ki? pl: 2 emlet ... STB
de csak 2 csalás van benne<#duhos2>
de mindegy jobb mint a semmi<#taps>
De az asztal meg 85Hz-n van szóval...nem tom
Tarpi
a doboza szerint info: http://www.electronicarts.hu , de ezt láthatólag 2007-02-07-én frissítették utoljára. a HP5-nek nyoma sincs.

NeBby
Harry Potter and the Goblet of Fire + 5 Trainer... <#vigyor3>

NeBby
60 Hz alatt már szinte semmilyen játék nem megy! Ha azt nem bírja akkor le kell cserélni ...

sziasztok találtam egy trainert a game hoz : http://www.gamershell.com/download_12041.shtml
remélem hasznátveszitek !!!
Jo játékot ja és kösz a segítséget a Lunás résznél THX
BY
Tarpi
a dobozon: "magyar kézikönyv", "magyar felirat" az eladónak pedig gõze sincs hozzá. A polcon szinkronnal hírdeti.
Valaki megvette?

Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy feltettem és amikor elakarom indítani a monitorom kiírja hogy: Out of Range 29.7K 60 Hz. De a játék megy csak sztem a monitorom nem bírja. Valaki tudna segíteni hogy mit csináljak?
mert nem látok semmit így nem is tudom átállítani a játékba a grafikát.Elõre is köszi!
Ez így van
az szinte egyenlõ a lehetetlennel... ezt a gamet Magyarországon magyar szinkronnal forgalmazzák...
Tarpi
3 üzletben néztem, de csak feliratos változatot láttam!

hát lol, 64%-nál lett nálam vége... pontosabban akkor kéri Luna, hogy szerezzük meg a cuccait... Hm, hát kicsit begyorsult a végére... aki nem olvasta a könyvet, nem is érti, hogy mik azok a tesztrálok például 😛 Na, de még van mit csinálni ezek szerint a 100%-hoz 😄
NeBby
Elég régóta rossz a keresõ...

Rambo 20
Bocs most tényleg nem vittem túlzásba a keresést😛.Csak lent kerestem rá hogy Luna de nem dobott ki semmit.

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

NeBby
Odateszed alá a padokat (2-t egymásra)

NeBby
20 hsz-t nehéz visszaolvasni?? Még ki is van emelve...

macesz
#718-as hozzászólás 😄

hi hogy kell A hangszórót elrontani?
Rambo 20
Valaki megsegítene? Hol a fenében kéne megtalálni Luna cuccait?:/

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

ez már máshol is megy, és eddig kiemelkedõ szavazatok vannak, úgyhogy ha van vkinek ott, az biztosan felteszi...
Akinek van Endless(nCore) rege, az a Kérés menüpontba kérje a Harry Potter 5 Szinkronosant, és ha sokan rákattanak, akkor beteszik!

ricsa008 egyetértek!

nekem is minnyá lejön az angol nem várok többet maj legfejjeb leszedem a magyart is
remélem míg lejön addig dobnak hozzá magyar nyelvü fájlokat <#bee1><#mf2><#vigyor2><#szeret>

jesus, akkor van még mit felkutatnod!
én 60% nal és a FÕ történetszálnak vége ....😄