Harry Potter 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
DS tagok összegyûjtésénél Angelinánál vagyok és összekell pakolni és össze vannak törve azok az izék. Ronnal összerakom (mármint Harry és Ron), erre Hermione a reductoval szétrombolja....
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Ehh konzolosok 😛P.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Egyébként kipróbáltam azt, amit az #1878-nál tanácsoltak, úgy tényleg könnyebb.
Sikerült is a könyvet megkaparintanom.
Rájöttem mi a bajom az egész varázslással.
1. El van cseszve.
2. Mikor varázsolni akarok, akkor rögtön más tárgyat akar varázsolni és nem azt, amit szeretnék.
Vagyis most a könyvtárban az asztalt vettem elõ, erre rögtön a tollra néz.
Van ötleted?
2.az alaksori folyosó végén a képnek melyik mardekárostól lehet megtudni a
jelszavát?
3.a könyvtárban lévõ portrénak hol találok reggeli prófétát
Csak nem tudtam végig nézni. Nah majd az ismétlést meglesem.
"Ngeri
ma 08:19 | privát | válasz erre | #1878
Dexanrel varázslásra ajánlom a kurzort!át lehet állítani, és azzal sztem könnyeb"
Mindegy, thanks a segítséget!<#wave>#wave> Meg #1900 is thanks, bár leszögezem a nevem Dexantreal 😛.
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
hp 4ever!
1. Viaduct (a hosszú hídon)
2. Transfiguration Courtyard (Deantól nem messze)
3. Paved Courtyard (reparózod a lépcsõt , felmész és a végében)
4. Defence Against The Dark Arts (mész föl és a közepe fele közepe fele)
5. Fourth Floor (kis erkély végében)
vagy látogass ide :http://www.chapsy.uw.hu
hp 4ever!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
bocs nem küldtem igazábol kétszer.
nem értem
elfelejtettem leirni hogy szinkronal
elöre is köszi
ha rámegyek arra ,h letöltés valamilyen szar fájlt szed 1 másodperc alatt.valaki mondja meg.