Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki segítene, fel akarom tenni, de minsig azt írja ki, hogy directx 9.0c vagy jobb kell hozzá, de nekem az van. Mi lehet a baj ?

mer' a kupákat vissza kell tenni reparo elõtt.

BUDA > miskolc.

Nah, de ez is kész.
DS tagok összegyûjtésénél Angelinánál vagyok és összekell pakolni és össze vannak törve azok az izék. Ronnal összerakom (mármint Harry és Ron), erre Hermione a reductoval szétrombolja....

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Jah, wii-n valszeg egyszerûbb.
Ehh konzolosok 😛P.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

pubiloál
Szerintem azért mert Wii-n is van, és ott van értelme ott az irányítóval körözgetni... de egérrel

totyak
Hú,hát én inkább nemszórakozok a mellékküldikkel, mert frankót nem köt már le így a játék. Csak rohangálok, de nem találok semmit. Se sakkbábu, se portré, se repülõ állatok, se a csomagok. Ráadásul megnyertem 2 köpkõ játékot, erre azt írja, hogy még nem nyertem egyet sem. Megvárom, hogy valaki leírja az összes apróságot, aztán majd megcsinálom.

Aha, thanks, de, akkor is minek kellett ilyen akrobatikus mozdulatokra változtatni? Az elõzõ részekben sokkal könnyebb volt 😛.
Egyébként kipróbáltam azt, amit az #1878-nál tanácsoltak, úgy tényleg könnyebb.
Sikerült is a könyvet megkaparintanom.

pubiloál
Nyilakkal lehet célpontot választani!!4 És ameik villog, azt fogja varázsolni... a varázslás meg nincs sztem elcseszve, mert menübe ott van hogy lista, és ott az összes varázslat, hogy hogy kell mozgatni hozzá az egeret!!

Hé csgj.
Rájöttem mi a bajom az egész varázslással.
1. El van cseszve.
2. Mikor varázsolni akarok, akkor rögtön más tárgyat akar varázsolni és nem azt, amit szeretnék.
Vagyis most a könyvtárban az asztalt vettem elõ, erre rögtön a tollra néz.
Van ötleted?

50%<#vigyor3><#buck><#hawaii>
1.a repülõ lényeket hol találom mert már 4 meg van de az 5.-t nem találom
2.az alaksori folyosó végén a képnek melyik mardekárostól lehet megtudni a
jelszavát?
3.a könyvtárban lévõ portrénak hol találok reggeli prófétát
Nah jahh, de nézd azt, hogy majdnem háromig fent voltam és sasoltam a Copa America meccset, szóval így azért könnyû.
Csak nem tudtam végig nézni. Nah majd az ismétlést meglesem.

Nem is te, azért írtam oda a hsz számot.
"Ngeri
ma 08:19 | privát | válasz erre | #1878

Dexanrel varázslásra ajánlom a kurzort!át lehet állítani, és azzal sztem könnyeb"

jó mélyen tudsz aludni 😄
És ki írta, hogy a neved nem Dexantreal? 😛
ja, és a repülõ lényeket hol találom mert már 4 meg van de az 5.-t nem találom
Sry, nem #1900, hanem #1878, csak most keltem.

az alaksori folyosó végén a képnek melyik mardekárostól lehet megtudni a jelszavát?
Jahh, vagy úgy. Sztem meg elcseszték egyébként 😛. A háromban egyszerû volt, a kettõben is, de még a négyben is. Akkor itt miért kell akrobatáznunk az egérrel? Felesleges mozdulatok.... nem mi vagyunk varázsló palánták, hanem Harryék.
Mindegy, thanks a segítséget!<#wave> Meg #1900 is thanks, bár leszögezem a nevem Dexantreal 😛.

tsarffi
Csak mondom hogy fönn van Wanadoo-n is szinkronnal.

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

vki nem tud olyan oldalt adni ahol minden apróság le van írva pl.:összes pont megszerzése meg iilyenek?

hp 4ever!

Vízköpõ helyek (5 DB van és helyük biztos)

1. Viaduct (a hosszú hídon)
2. Transfiguration Courtyard (Deantól nem messze)
3. Paved Courtyard (reparózod a lépcsõt , felmész és a végében)
4. Defence Against The Dark Arts (mész föl és a közepe fele közepe fele)
5. Fourth Floor (kis erkély végében)
vagy látogass ide :http://www.chapsy.uw.hu

hp 4ever!

Én oyan buggal találkoztam, hogy amikor mocsarasitani kell Lunánál, akkor ugye felmászol a tetõre és megkel javitani a betört tetõt, én hiába foragattam a párcát 1 percig, nem akart összetákolodni, felemelkedett a magasba és ot amradt, ezen az segitett hogy ujra beléptem a mentésembe és jois lett!

Csõsztök.ÉN nem tudom mit kell csinalni,valami csának a DS tagjai közül valami beszélé gorgókat kell keresni vagy mi az ég . mit tegyek ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

pubiloál
Hát ez valami bug lehet<#szomoru1><#falbav> Mivel egyik se varázsol egyet se :@ szétrobban a fejem, nem igaz... Pls valaki egy xar mentést már... 15% körül, ha van olyan korai, amibe ez az ördöghurkos izé megvan csinálva... pls pls pls

bazzeg, befejezed még ma?
honan?
bocs nem küldtem igazábol kétszer.
nem értem
igen mindegyik egyesével legyõzhetõ
honan?
honan?
mobs! de oda csak meghivóval lehet!

pubiloál
Szóval akkor addig lõdözzem, amíg már el sem kezd nõni visszafele??

vagy nem teljesen jó a crack hozzá... mert vannak benne tényleg furcsa dolgok (nekem még az is volt, hogy a Dean-es küldit felvettem, erre mikor visszalépek a gamebe, már nincs meg a küldi...), az angolba pedig nem voltak ilyen hibák
ja és ténleg viszanõ ha nem irtod ki véglegesen
a növényt ami ördöghúr(játszotam a saturnnél vele) együt kell legyõznötök állj egy kicsit oldalabra hogy õk is tudjanak rá varázsolni és úgy talán sikerül.(igy is kapodhatod a varázslatokat)
ja szerintem is kicsit bugos mert draco mondta hogy menyek pitonhozz de a feladatok közt nincs semi és most kerssmhetem meg magam😞
hehh, eléggé idegesítõ, hogy nagy nehezen legyõztem 3 köpkõ bajnokot, de a játékinfo és a jutalmak szobája azt írja, hogy nem gyõztem le egyet sem!! De ha többször próbálom legyõzni, akkor is csak a játék százaléka emelkedik... Mi a fákk ez??! 😮 A magyar ilyen bugos, vagy mi?
valaki lehirná hol lehet letölteni a hp5 játékot ingyen?

elfelejtettem leirni hogy szinkronal
elöre is köszi
valaki lehirná hol lehet letölteni a hp5 játékot ingyen?
már én is töltöm király!!!!!<#vigyor3><#vigyor2><#eljen><#email><#taps>
Ma megyek jegyeket vennni, de jo lesz

Hello.Valaki segítsen pls.Hol van a szökõkút?.Mert én nam találom,és odakellene jutnom.Elõre kösz.
Olcsy
Holnap megjelenik a moziban!<#crazya><#taps>

jack sparow honnan szaded a szinkron változatot??
pubiloál
Valaki segítsen pls! Még az elején tartok, és azt kéne csinálni hogy Neville-nél kell az ajtóból azt az izét felégetni... de kb 3 percenként sikerül is eltüntetni, de mire odaérek addigra visszanõ, vagy Harry nem is arra (!!!) kezd el futni hanem oldalra, hiába az elõrét nyomom... érdekes... Valaki tudna segíteni?? Vagy egy 15% körüli korai mentést küldeni, amibe ez már megvan csinálni??? Pls valaki... Nagyon megköszönném

hogy lehet letölteni a bdt-rõl a hp-t??
ha rámegyek arra ,h letöltés valamilyen szar fájlt szed 1 másodperc alatt.valaki mondja meg.
Mert én most szedem!<#crazya><#crazya><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor><#vigyor><#taps><#taps><#vigyor3><#bee1>

MEgvan már valakinek szink.be??

Lol, sztem nagyo jo a varázslás része, én gamepaddal nyomom (Logi. rumplepad 2) és a két analog karral kel csinálni mindent, szval nekem nagyonjo, és könnyû

1. emeletrõl fel indulsz a második emeletre