3837
-
Dexantreal #2313 Jahh és most eddig minden simán megy és nem akadok el fojton! -
Dexantreal #2312 Amúgy tök jó géjm és egész jól haladok vele!
Megcsináltam má végre Angelinának a mittoménmiket és most a DS tagokat szedegetem össze.
Varázslósakkban a Griffendél klub helységében azt a kis csávót, hogy legyőztem má! Végére leütöttem összes bábuját, csak a Király maradt és nekem volt két Vezérem, egy Bástyám, két Huszárom asszem :S, egy Futárom, meg kettő gyalog még tartalékba, no meg a Király.
Azé tudok :P.
Bár gondolom a hubragugos vagy mittomén melyik csaj :S picit nehezebb lesz, a geci mardekáros sakkozó meg má még nehezebb. Van hollóhátas is? :S -
tofu #2311 legolgas nem tom
ha+van az összes minijáték akkor utána fedezd fel az összes épületet
RBF vizsgák itt vannak:
-Bájitaltanterem (Piton)
-Gyógynövénytanterem (Bimba)
-Bűbájtanterem (Flitwick) -
lelkes8 #2310 Ha már megvan az összes minijáték, akkor hogy lehet a játék végée jutni? tehát ugye a termekbe gyakorlk, aztán RBF-ek nincsenek? -
legolas66 #2309 Hello az lenne a kérdésem hogy amikor colinnnak kell segiteni Fred és George rivalloit elhejezni a bagolyháznál.
Felmegyek a tetejére és nem tudok vagy nem enged bemenni az ablakon már össze vissza nyomtam az irány gombokat segitsetek pls köszi.
hello. -
tofu #2308 elmész a nagyterembe ott van egy csaj beszélsz vele
utána visszamész Flitwickhez!
Jutalamad az hogy bemehetsz a Bűbájtanterembe -
capone0121 #2307 és még filius flitwicknek kéne megtalálnom 1 könyvet amit sehol se találok:Saz merre van?? -
#2306 mértnem itt kérdezed? -
Harry09 #2305 Hello!
Segítenétek nekem?Nemrég vettem meg a HP 4-et és az egyik pályánál megakadtam.Ez a pálya az erdőben játszik ahol asszem találkozol a Magyar Mennydörgővel. -
tofu #2304 boccs a duplázásért szarakodik a net! -
tofu #2303 1. Viaduct (a hosszú hídon)
2. Átváltozástan Udvar (Deantól nem messze)
3. Kövezett Udvar (reparózod a lépcsőt , felmész és a végében)
4. Sötét Varázslatok Kivédése Tanterem (mész föl és a közepe )
5. Negyedik Emelet (kis erkély végében)
-
tofu #2302 1. Viaduct (a hosszú hídon)
2. Átváltozástan Udvar (Deantól nem messze)
3. Kövezett Udvar (reparózod a lépcsőt , felmész és a végében)
4. Sötét Varázslatok Kivédése Tanterem (mész föl és a közepe fele közepe fele)
5. Negyedik Emelet (kis erkély végében)
-
capone0121 #2301 kösz tofu a viaduktnál már meg van csak nekem magyarba van meg a játék szal a többi helységet azt így nem tom h hol van:Smagyarul is le tudnád írni??köszi^^
-
tofu #2300 most megkérdezek itt mindenkit aki játszik a játékkal szerintetek írak
a mellékszálra végigjátszást ha szükség van rá akkor írok! -
tofu #2299 de nem nyílnak ki! sajna pedig bolyhoskána egy Levicorpust odaküldeni kemény lenne! -
tofu #2298 direkt link a képhez:itt! -
csgj #2297 grat, de nincs semmi nagy extra, csak a kupák meg a videók? Mert azoknak a fránya ajtóknak ki kéne nyílniuk.... -
tofu #2296 én így neveztem el! -
tofu #2295 itt a bizonyíték a 100%-ra:
-
csgj #2294 és miért vízköpő? :D Gorgó, vagy gargoyle, vagy szárnyas vadkan szobor :D -
tofu #2293 Vízköpő helyek (5 DB van és helyük biztos)
1. Viaduct (a hosszú hídon)
2. Transfiguration Courtyard (Deantól nem messze)
3. Paved Courtyard (reparózod a lépcsőt , felmész és a végében)
4. Defence Against The Dark Arts (mész föl és a közepe fele közepe fele)
5. Fourth Floor (kis erkély végében)
vagy itt -
capone0121 #2292 hy!Dean Thomas kéne már csak a ds hadseregbe és neki kéne találni beszélő gorgókat vagy miket és nem találok:S!!nem tudnátok segíteni h merre vannak??? -
tofu #2291 nah a viadukt felőli 2. emeleten van 2 reparált kehely mind2-ben van béka
és így felmegy 100-ra !nekem is felment!kipróbáltam tuti biztos! -
tofu #2290 +van BadCatX és darkrafe!
+van!
azt kell csinálni hogy elmész ide:Viadukt előtti bejárat
ott van 1 lépcső azon felmész és az is a 2.emelet!és ott is kell mesterkedni
mert ott is van 1 bábú meg 1 béka ha jól wemlékszem sok sikert! -
Dexantreal #2289 Megnéztem a filmet végre! Király volt nagyon! -
tofu #2288 nah sikerült darkrage;BadCatX? -
#2287 Hát nemtom, nekem minden megy tökéletesen, pedig nekem is 19"-os widescreen TFT-m van, és még nem is márkás, mégis választható rajta a felbontás a 640x480-tól az 1440x900-ig. -
#2286 Nem igaz,drivert,directx-et frissítettem és még mindig 800X600 a max választható felbontás,egy radeon X800 GTO és BenQ 19' widescreen lcd moncsi mellett.A registry-ben is hiába írok be más számot, 800X600 a max. Ekkora szart.Ötlet? -
tofu #2285 meg talán az is amikor Percival Prett portréját kell megcsinálni
akkor ott van a pásztorlány ő kell amikor a jelszót keressük!
meg a második emeleten lévő portré! -
tofu #2284 nem jövök RÁ -
tofu #2283 de 2 jelvény van ám! -
tofu #2282 a 2 fáklyát nem tudtam felgyúlytani
én arra gondolok ami fölött egy jelvényszerűség van! -
tofu #2281 Flitwick házi doga!
meg talán a vizsga!Flitwicknél! -
BadCatX #2280 Parvatilk nem számítanak bele! Legalábbis tudtommal! Most kezdtem, nem rég egy új savet és ebben az újban is 97% a felfedezés! És énn megcsináltam mindent amit írtáll! -
BadCatX #2279 Hát ezzel tényleg ellkeserítettél! Na majd megnézem, hátha mégis meg lehett csinálni! De neked holl voltak a békák?? És te fell tudtad gyujtani azt a két fáklyát amely a bübájterem ajtajánál van?? -
tofu #2278 gondolom még a Parvatiék is beleszámítanka!
a két fáklyát nem lehet +gyúlytani! -
tofu #2277 és így nekem 54%
(újrakezdtem!) -
tofu #2276 nah ezeket találtam :
-kehely repalálása
-sakkbábúk(2)
-tábla meggyúlytása úgymond
-tábla felfedezése
-háziszellem
-portréjelszó
-szőnyeg kiporolás
-béka tényleg nincs 1000 boccs! -
Hawk3ye #2275 Sziasztok !
Valaki tudna segiteni hogy a Harry Potterhez van-e crack mert én letöltötem felraktam és azt irta ki hogy az Emulátorprogrammal való ütközés észlelése és csak egy ok gomb van légyszi segitsetek elöre is köszi ! -
tofu #2274 de a 2-on van béka elárulom neked ;nekem volt 1 béka vagy 2!!!