3837
10459618851186921382.jpg
  • tofu
    el kell keserítselek mert én már 100%-ra +csináltam!
    itt a mentésem:(100%-os)
  • BadCatX
    El kell keserítenelek, mert szerintem a második emeletett nem lehett 100%-ékra megcsinálni! Legalábbis nekem fogalmam sincs, hogy mit kell csinálni! Most 99%-ékon tartok és nekem is csak a második emelett hiányzik a 100%-ékhoz! Egyébként a második emelett nekem 97%-ék! Van egy pajz vagy mi amit ki lehet húzni a falból, egy pajzs ami alá kell gyujtani, egy kép amit ki kell rakni, hogy jöjönn a szellem, és két sakkbábu! Ja és 2 fáklya amit nem lehett meggyújtani, meg egy kehely vagy mi amit ha megjavítasz akkor nincs benne béka, ugyhogy ott szerintem ne nézd!De ha esetleg rájössz, hogy mit kell akkor nekem is elmondhatod, vagy bárki elmondhatja aki tudja, hogy mit kell csinálni!
  • darkrage
    chapsy.uw.hu ott van a végigjátszás!!!!!!!!!!!!!!!
  • dante26
    helo nem találom luna cuccait hol vannak? előre is kösz
  • darkrage
    hello lécci valaki nézzem eg hogy mit kell csinálni a második emeleten nekem!!! http://www.viperboy91.extra.hu/download.php?file=a623b6a772a6e0e9fe452b1dbe97ee06
    ez mentésem előre is köszi
  • csgj
    hmpf... a francba, akkor nincs sok meglepi a 100%-os kijátszásnál :( Pedig lefogadom, hogy vhogy azok is kinyílnak! (talán nem is toltad végig) :P
  • darkrage
    tofu a 2. emeleten nem kell valamaihez odamenni és leenterezni??? mert nem tudom mit kell csinálni
  • tofu
    hát fogsz 1 padot azt odateszed ahol látod hogy feltudsz menni ez ilyen 2 szintes vmi rögtön a bejárat mellett nah a padot odateszed felmész rajta
    mész - mész megreparózod a csatornát amikor ott vagy a fényképezőnél és nem tudsz tovább menni akkor egy vingardium leviosa

(ha nem voltam érthető )
  • Dave0092
    lekelll varászolni azt a növént, és ahol két padot egymásra raksz a ott a peremnél, felmászol, végig oldalozol, aztán vingardium leviosaval leengeded colinak, azán lejösz és ennyi
  • Shevchenko
    Köszi
  • maci007
    sziasztok!
    Ott akadtam el amikor Colinnak le kell hozni a fényképezőgépét,de nem sikerült.
    Légyszi segítsetek.
    Köszönöm
  • tofu
    vannak helyek amik nincsnek felfedezve 100-ra azokat csináld +
    + köpkő
    +sakk
    és ennyi röviden
  • Shevchenko
    85%-nál vagyok Lunának is megszereztem az összes cuccait,utánna hogyan tovább.Ősszefoglalná valaki miket kell még csinálni.Kőszi
  • tofu
    +néztem és igazam is lett 2 olyan ajtót néztem + és ott van az a cédula
    nem lehet bemenni!
  • tofu
    darkrage az a béka ha a második emeleten vagy ott vannak olyan kelyhek vagy nbem tudom mik amit a reparoval csináltál meg nah ezekre nyomatsz 1 vingardium leviosat kijön 1 béka te meg belemész a békába és pontot kapsz!
  • Ioles
    Nekem is 19"-os szélesvásznú monitorom van és nekem engedi az 1440x900-as felbontást
  • darkrage
    hát az nem tom milyen de elég rossz minőségű monitor lehet ha csak 800x600-ban megy sajna
  • aricsi
    Az is érdekes,hogy a demóban volt magasabb felbontás.
  • aricsi
    hali,nem tudjátok hogy lehet 800X600-nál magasabbra állítani a felbontást?(ennyi a max a menüben) Ez azért elég lol,meg akarnak ölni a készítők,kifolyik a szemem,ilyen felbontás a 19" szélesvásznú monitoromon?
  • Dexantreal
    Enyém má nem bibibíííí! :P
  • toysoldier
    #2248-től #2251-ig
    nah ez pl spam
  • Dexantreal
    Éljen!

Népszerű témák
    1. Battlefield 2
    2. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
    3. Harry Potter 5
    4. Test Drive Unlimited
    5. GRAW2
    6. Windows: Vista (Longhorn)
    7. SilkRoad Online
    8. F1CHL - Retro
    9. Football Manager
    10. rFACTOR
  • darkrage
    biztos azt a békát nem találtam meg szval milyen béka,???
  • darkrage
    amugy az egész játékban 99%-nál tartok
  • darkrage
    amugy 94%-nál
  • darkrage
    mien béka???
  • csgj
    mintha követelőztem volna :O (erről szó sincs :))
  • tofu
    mondom holnapra +nézem neked!
  • csgj
    akkor mi a fenének vannak ott? éérdekeees... nem mintha nem bíznék benne, hogy valóban 100%-osan kijátszottad... simán elképzelhető (csak eltarthatott egy ideig) De azoknak tutkó ki kell nyílniuk
  • tofu
    most sincsenek kinyitva sztem holnapra megnézem nekd !ígérem most má nem jáccok
  • tofu
    hány százaléknál vagy a második emeleten?
    mert így nem tom sok mindent kell!
    de nem az amit előb írtam sakkbábú,béka?mert ha nem nem naon tom!sajna!
  • csgj
    azt tudom, csak azért írtam, mert tofu ezek szerint már 100%-on van, és ugyebár vannak olyan ajtók, amik a történet végeztével még nem nyílnak ki (X-es papírral vannak megjelölve)
  • Dave0092
    titkok kamrájának bejárata bennevan, menyj a lánywcbe, és nyisd ki, csak elvan tömve betonnal, de ottvan a lejárat
  • darkrage
    hát bakker te nagyon tudsz akkor utolljára még annyira kérlek meg hogy ird le hogy a 2.emeleten mit kell csinálni ennyi utánabékénhagyok mindenkit köszi előre is. THXTHXTHXTHX
  • csgj
    és mik vannak a megnyílt ajtók mögött? Bolyhoska, a Titkok kamrája, vagy Piton rejtegetett babázó szobája? xD
  • tofu
    nekm már semmi nincs vissza! :D :lol:
  • tofu
    mi az a spamelés?;(
  • tofu
    a második emeleten talán 1 sakkbábút nem fedeztél föl
    vagy ha a cserepeknél vingardiumot nyomsz béka jön ki az emeleteknél sok van nem tok segíteni!
  • tofu
    nah a kőkör annyi hogy van egy 4zet alakú szikla azt a hozzá legközelebb lévő oszlophoz viszed felállsz rá entertz nyomsz
    ezt megcsinálod ott is ahol a golyó van csak elveszed a golyót
    meg a bokrot elvarázsolod hogy az Ikrek cuccait +találd
    meg felfedezed a varjút ami a közelben van
    nagyjából ennyi!
  • darkrage
    nekem már csak a kőkör és a második emelet van hátra