3837
-
ground24 #2353 Nagy fun vagyook én is! Most szedem sznkronosan innen: UUU alig várom mert eddig csak felirattal láttam az se magyar volt.Holnap élménybeszámolot tartok.Igy már érteni is fogom.Aki nem látta még nézze meg ne hadja ki!
Forever Harry! -
#2352 "Thresztálok" -
Dexantreal #2351 Vagy Teszthrálok, mittomén :P. -
Dexantreal #2350 Nah faszom a Thresztálok szar kajájába baszki!
Állandóan visszagurul az a rohadék és rohadtul idegesít. Bevágtam a kövek közé, meg a másikhoz és a tetejéről visszagurult baszki ááá...!!!! -
Dexantreal #2349 Nézd meg a filmet is. Nagyon jó! Én eddig az összes részt olvastam, géjmeltem és néztem. Bár a korábbi részeknél a sok átírás nem annyira tetszett a filmekben.
Amúgy Pitonnál mit össze nem szenvedtem. A geci nyilas varázslattal nyomulok, mert egérrel sztem hű, de szar és mindig más fiolára mondta ki a Wingardium Lewiosát :p. Először kétszer Hitványt kaptam és Piton örült neki :P - nem vigyorgott, de mondandójában érezhető volt a gúny és a szokásos ilyesmik -, majd épp, hogy elfogadhatót lol és végül összejött a Várakozáson felűli!
Sirius halála a géjmben gagyi, vagy mindenütt? Sztem a filmben nem volt gázos. Meg könyvben se és a géjmben még nem tartok ott.
Amúgy nm. -
#2348 Köcc.
Én már a történet részét végigvittem, igaz a filmet nem láttam, de a könyvet olvastam, Sirius halála szerintem eszméletlen gagyi lett :SS -
Dexantreal #2347 Háhh, pont ott tartok én is most!
Menj el a könyvtárba a zárolt részhez. Leghátsó polc bal oldalt és nyomj entert.
Véletlen akadtam rá, mert első pillantásra nem láttam.
Nekem amúgy Hermione mondta :P. -
#2346 Kereső nem megy, úgyhogy megkérdem:
Piton házijához hol találtom a könyvet? -
Dexantreal #2345 Akkor nem szóltam és sry :P. Meg most esik le jahh, filmben is ez volt a papíron.
Amúgy má túl jutottam zachariason, de thanks a segítséget. Jaja, az megvolt, de az üeveget nem leltem, aztán Ron, vagy Hermione, vagy mindketten mondták a kórházat és elmentem a gyengélkedőre. Lol, kórház. -
#2344 amúgy a 2.emeleti lépcsőfordulóban merre van a pásztorlány,mert sehol sem találom. -
#2343 Zachariasnak egy szörny alakú könyvet kell keresned.Ott van az egyik polcon jobbra egy kicsivel hátrébb a könyvtárban,de még nem a zárolt részen. -
#2342 "menyjen" -
#2341 angolul DA :P -
Dexantreal #2340 Da... no comment loál. DS az :P. -
barcsayb #2339 Hello! Már megcsináltam az miniküldetést.Meg megkerestem a DS tagokat.És most mit kell csinálni h tovább menyjen a game??? -
berkecs #2338 Csácsá az a gondom, hogy a DA tagokat kapargatom össze, de a Deannek valami Gargoylét kell megtelálni, na ez hol van, meg a Ginnynek kell valamit gányolni az Umbridge szobájába, csak nem tom mit... a többi emberke megvan...
-
darkrage #2337 hát ezt alig hiszem el 100% jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
algor91 #2336 Pontosan milyen filmet kapok a végén, ha 100%-ra végigvittem?
Egyébként megrendeltem az Xbox360 Elit-et. -
Dexantreal #2335 De annyi a pontosítás, hogy Flitwick megvan és Várakozáson felűlít kaptam, viszont annak a szaros Zacharias Smithnek kellene a könyv, vagy mi a szösz :S :P. -
Dexantreal #2334 Khm... #2320 pls majd. -
arpi2006 #2333 Légyszi Segítsen valaki ott tartok hogy egy fényképezős gyereknek a fényképezőjét kell leveni és nem tudok fölmászni!!! Kérlek segítsetek :-(
!!!! -
tofu #2332 1 hét múlva nekiállok a végignek! -
BadCatX #2331 Mostmár a NORMALOS savemet is végigvittem! Kössz szépen! Most még végigviszem a legnehezebb fokozaton, aztán leteszem egy darabig! -
#2330 crack -
tofu #2329 és nm! -
tofu #2328 Tessék itt a TÖRÉS! -
Zsolti0603 #2327 Csátok!
Nekem crack kellene sűrgősen a gamehez!! Plz vki adjon linket honnan tudom letölteni a jó cracket mert nem indul!! Előre is kösz!! -
BadCatX #2326 Kössz szépen a tippet, hogy ott kell kiszedni a békát! Azt megcsináltam, és most kész van a save 100%-ékra! Képet nem tudok feltölteni, de azért még meg van! És tök jó az a film a végén! Bár nekem egy kicsit akadozott, mert énn PS2-őn nyomom, és sz*rik az olvasója! -
Dexantreal #2325 tofu ez lenne, de asszem rajta vagyok az ügyön. -
tofu #2324 még vok 1 órát ha bármi óhaj-sóhaj van nyugodtan! -
tofu #2323 nah mind1 chapsy.uw.hu akart lenni!
majd csinálok ígérem 1 végiget de meek! -
tofu #2322 nem jól linkel! -
tofu #2321 az 1.link ittvan helyesen bocsánat! -
Dexantreal #2320 Flitwicknek a könyvet hol is kell meglelni? :S Vagy kinél van? :S -
tofu #2319 okok csinálok!
de holnap meek nyaralni!1 hétre tehát picit várnotok kell
addig is
Link
Link
-
rfberci #2318 tofu!!
szerintem csinálj egy mellékszál-végigjátszást, mert nagyon nehéz egy játék!!!! -
tofu #2317 boccs Depulso helyett Rictusemprát kell használni! -
tofu #2316 figy!ez azt jelenti hogy ha 1-et harcolsz az összes rontást csináld meg a csávón
tehát
-Levicorpus
-Stupor
-Petrificus Totalus
-Depulso
-Cappitulatus
-Protego
és ez 6 rontás tehát 1 harc alatt ezeket kell felhasználni! -
BadCatX #2315 OK! Megpróbálom, amit tanácsoltáll! Egyébként most egy másik save-ben amit nem rlg kezdtem abban megvan ez az emelett! Azt, hogy hogy csináltam meg azt nem tudom, de meg van! De ebben a saveban is csak 99%-éknál tartok, mert nem tudom megcsinálni ezt: Alle defensive Zauber in einem einzigen Duell gewirkt 5/6! Most meg ez nincs meg! Német a játék, ugyhogy nem értem, hogy mit jelent, de te megmondhatnád! Ez az egyetlen dolog amiből 6 van meg az utolsó elöti előt van! Megnéznéd, hogy ez micsoda?! PLEASE! -
Dave0092 #2314 azt nem rétem, hogy ebben a részben miért maradt ki az hogy meglehessen hallni, ? mondjuk egy capitulatustol meg Siportol nem lehet meghallni, de azért lehetett volna életvesztés amikor voldemortal harcoltam