Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toysoldier
akarod mondani peace? 😛

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Akkor jó!<#eljen><#hehe><#hawaii>

*pacsi*

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

isten ments! utálom a Mardekárt! Én is Griffendél és Harry drukker vok! 😄
Nálad Mardekár rulz? 😛<#hehe>
Mert akkor sry és piece minden mardekáros drukkernek<#hehe><#wink>.
Nálam Griffendél az elsõ és Harryék!<#eljen><#hawaii>
Jahh, elszomorító, hogy nem tudják jól leírni a neveket és a házak nevét se.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

jól van, tényleg vicces, de azért ne essünk túlzásokba 😄 Meg aztán a viccesen túl kicsit elszomorító is...
Loál mordekár!<#idiota><#hehe>
Ez kész!
Ez a legnagyobb!<#eljen>
Griffendélesek utáljuk együtt a mordekárt!<#idiota><#hehe>
Looool ez nagyon kéééééééésssszz!!!!<#banplz><#idiota><#hehe>
Toysoldier írásánál vettem észre, aztán kerestem meg a hsz-t, de nagyon komoly, itt dõlök a röhögéstõl<#eljen><#hehe>.

Loál. Wízli<#idiota><#hehe>. Meg mi volt, amin még röhögtem? :S Valaki írt lentebb egy ökörséget az egyik névre :S. Den Thomas volt asszem :S<#idiota><#hehe>.
Lehetne majd egy lista a nevekrõl, ahogy a fórumozók írják, ha ez így halad tovább<#hehe>.
Komolyan most má: ha játszol a géjmmel és esetleg a filmet is láttad, vagy fogod, sõt, ha a könyvet is olvastad... egy kis tiszteletet a neveknek legalább és írd rendesen<#wink>.

toysoldier
1. az Mardekár nem pedig mordekár
2. a #1974-nak mi értelme volt?

am én se tudom h hol van

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Én már 80valahány százalékra vagy többre kivittem csak azt nem tudom hogy van a fõlépcsõház és van az alagsori folyosó ott van egy portré aminek a jelszavát csak egy mordekáros gyerek tudhatja csak nem találom meg azt a gyereket ... minden mordekáros csak fikázik létsz helpeljetek...
Cs all
Hali.
Lenne egy olyan kérdésem hogy miután össteszedtem a 28 ds tagot a Black-házba kerültem és nem tudom hogy hogy kell onnan kijutni.A végigjátszás azt írta hogy beszéljek Siriussal utána Arthur wízlivel és után megint siriussal,de én nem találom sehol Wízlit!!
Plíz help valaki...Köszi
Jahh és razorból is elég sok van 😛.
De nfo-t is olvashatna pongi10.
Ezt tegyük még hozzá.

hát bakker... 😄 van a neten biztos sok warez fórum, látogasd meg azokat. De most még segítek: minden kis fájlt, ahogy szoktad gondolom, egybe kell tömöríteni, lehetõleg winRAR-al... ugyanolyan a razor, mint a többi
nem a hp-rõl van szó.Azt már végigvittem bocs hogy ide írtam csak ide írnak legsûrûbben.
milyen razor1911??? angolba csak hatred van, a magyart pedig nem egy ilyen csapat tette fel... valszeg csak vmi fake-t szedtél le, azért nemtod kicsomagolni. De legközelebb privátban intézzük a warezt!
júli 9-én
Mért már feltették magyarba??? És mikor??

helló!bocs hogy ide írok de a razor1911 által feltört játékokkal mi a teendõ?mert már letöltöttem és nem tudom kicsomagolni.elõre is köszi
és ki a faxt érdekel (már bocs) ?! Amikor feltették elõször a netre a magyart, akkor még okés volt, hogy mindenki lázban égett... de most már elég lesz a warez, jó?
toysoldier
szenzációs....

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

DE nekem csak webesen lehet szedni! Mert a Flash fxp-be nincs benne 1 mappába sse! De az a lényreg hogy jön 130-150-nel! Nem 15-16-al!!!!!!!!

Fenn van a wanadon a magyar! Az atw-sen!

Nekem is lenne egy kérdésem.
Tudnál türelmesen várni? 😛
Majd válaszolnak. Vagy nem. Én még full elején tartok.

Három kérdésem lenne:
1.a repülõ lényeket hol találom mert már 4 meg van de az 5.-t nem találom
2.az alaksori folyosó végén a képnek melyik mardekárostól lehet megtudni a
jelszavát?
3.a könyvtárban lévõ portrénak hol találok reggeli prófétát mert a nagyteremben egy darab bagoly sincs!!
HAHÓ VAN ITT VALAKI?????
Három kérdésem lenne:
1.a repülõ lényeket hol találom mert már 4 meg van de az 5.-t nem találom
2.az alaksori folyosó végén a képnek melyik mardekárostól lehet megtudni a
jelszavát?
3.a könyvtárban lévõ portrénak hol találok reggeli prófétát mert a nagyteremben egy darab bagoly sincs!!
Jah, ezt eddig nem tudtam 😛.
Thanks!<#wave>

toysoldier

Én szombaton.
Abban biztos lehetsz, hogy minimum követi úgy, hogy átvan írva picit megint és nem hasonlít mindenütt a könyvre. Ez már szokásuk ehh és ez rossz szokás 😛.

Hol, merre? :S

Ma éjfélre megyek megnézni a filmet. Kíváncsi vok mennyiben követi a játék a filmet.

Ati

csanesz
ja és az alagsor folyosón, ahol van a mardekáros nõ portréja, aki azt mondja, hogy egy mardekáros elmondja a jelszót, hogyan tudhatom meg a jelszót? minden mardekáros gonosz velem<#beka2>

csanesz
a költõ portré kirõl beszél, akinek 3 arca van?
és a pásztornõ portré hol van?

aZ MEGVAN,A MÁSIK LÉPCSÕS KELL !

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

toysoldier
van már végigjátszás....

Aha, én gondolkodok 😛, de emellett is sztem nem ártana.

85% mindjárt lent van<#vigyor2><#vigyor3>
sztem azért nem olyan nehéz... néha gondolkodni kell (aztaaa)... nekem inkább a minijátékok tesznek be.
Den Thomas<#idiota><#hehe>.

Lol, oké és thanks.
Télleg köllene egy végigjátszás már lol.

nem kell megjavítani, egyikkel sem kell csinálni semmit... csak dumálni vele
Azt kell megjavitani ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

a Sötét Varázslatok Kivédése terem felé vezetõ csigalépcsõn?
Sztem a lépcsõs gorgo hiányzik neki is :-(

1. A legalsó portréval beszélj a lépcsõknél
2. próbáltad már a 4. emeleten az erkélyen?
3. A könyvtár hátsó részében van, bal oldalon az utolsó elõtti polc asszem (a hátsó részhez a kis vaskapukon juthatsz át)
Sziasztok!3kérdésem lenne plz segitsetek
1:Hannah Abott kér valamien titkos átjárot amit nem találok
2😄en Thomas 5gorgoja kõzûl csak 4 et találtam meg
3😛itonnak kell egy házifeladat amit a kõnytárbol kér de nem találom ott sehol
Már csak a 3. hiányzilk a partyard , azt hol találom ? többi 4 megvanb,de az nincs sehol ! hol kell megjavitani a lépcsõt ?

vagy jobb egérgomb
pubiloál
Na valaki egy korai mentést??? PLS!!4 írjon már egy levelet aki tudna küldeni!!

hiftu
Nem ismerem a játékot (még), de ilyet akkor szokott kiirni egy játék, ha nem pontosan az a verzió (build) van fent, amit a játék elvárna. 😞