Pszichedelikus növények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"nagyon sok topicba vágó szernek nincs erre vonatkozó kutatási alapja"
Ezt hogy érted?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Szal 400 valóban sok egy korsó sörért, de nem szórakozóhelyen, és fõleg nem Pesten. Télleg szinte mindenhol ennyi... WW-ben, Rádayban legalábbis közel ennyi volt, és ott még 1E-3E beugrót is legombolnak rólad.
De hogy témánál maradjunk: Ti melyik drogot milyen csoportba sorolnátok "keménység" szerint, és mi alapján szortíroznátok?
amúgy jah 400 a sör, 600 a whiskey, nem annyira vészes amúgy, sajna pesten már kb mindenhol ennyi az ára, én az emberek miatt nem szeretem, de ez már egy másik kérdés, meg amúgy sincs nekem olyan zene amit szeretek ott😞
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A Júli 7-et megbeszéhetjük (bár melóban leszek, így 9 elõtt semmiképp sem érek oda).
A két szám amit írtál egész kellemes volt, kíváncsi lettem egy elõadásukra.
2007.07.07 Zöld Pardon
erre nem biztos hogy jövök, mivel VOLT feszt lesz akkortájt, még meglátjuk. a ZP-t nem szeretem, mert oké hogy százé' be lehet menni, de valahogy a legtöbb zenekar "lightos" koncertet ad (ld még bármelyik nagyszínpados fesztiválkoncertet), no meg drága a sör 😊
ja, és most pénteken, Gödör: Titusz and the Carbonfools, ColorStar, Tündérground (Ro). ez is erõs programnak hangzik...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ez az album nagyon veszélyes, érdemes meghallgatni. Nekem itt kezdõdik a pszichedelikus rock (vagy metal, édesmindegy). Ismeri valaki?
Mikor lesz valami hasonló rendezvény hasonló stílust produkáló elõadó(k) közbenjárása által fogyasztható? 😊 Mármint pszichedelikus zene kategóriában.
Holnap este (kedden) Kalapács koncert lesz a ZP-ben. Érdekel valakit? Még nem 100%, hogy megyek (nem tõlem függ), de igyexem ottlenni.
tegnap nagyon nagy party volt...
\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php
"akusztikus drog" ahogy colorstarék definiálják magukat. vagy az a navrang? nemtom 😊
amúgy pszichedelikus zene kb a kései Beatles-szel, a Pink Floyd, Jimi Hendrix, vagy épp a Beach Boys-szerzõ Brian Wilson Smile c. albuma környékén kezdõdik, azóta nagyon sok ilyesmi zenekar létezik, itthon és külföldön is: magyarok közül colorStar, Korai öröm, Sonar, Zagar, Yonderboi játszik ilyesmi kategóriában - bár nem nagyon lehet "megbélyegezni" senkit, mert elég tág keretei vannak. külföldieket annyira nem ismerem, de pl a Hawkwind vagy az Ozric tentacles, esetleg Thievery Corporation jó kiindulási alap, ill a legtöbb goa-zene is, csak az nem a rock hanem a techno felõl közelíti a dolgot. 😊
a köznyelv amúgy "drogoszenének" nevezi ezeket, ebbõl is látszik h mennyire nem értik az egészet 😊
Megtudná nekem vki irni, kb. mennyi idõ alatt érkezik meg a megrendelt cucc a barabonctól (ha pl. most rendelem meg)?
meg rengeteget tk-ztam 😄
viszont ha szerencsém lesz, és kapok még hajnimagot, két hét múlva megismétlem, nagyobb adag pépevéssel. x) aztán majd mesélek.
.
tanács: a ledarõlt magokat egy pohár joghurtba, aztán szépen megenni, VAGY a darálékot áztatni fél napot és utána leszûrve meginni.
csak egyéni tapasztalat, de ha igazán jött volna a flash, akkor nem CS-oztatok volna, hanem néztek ki a fejetekbõl, max beszélgettek 😊
túlestem a találkozáson Hajnival 😊
Kb. mostanra lecsengett, bár picit még szédülök.
Egy óra felé megittuk a koktélt, eléggé savanyú volt meg barnás színû, nadehát... 😊
A magokat (amik jól meg voltak dagadva a 20 órás áztatás után) leszûrtük, és kidobtuk (ez hiba volt). Utána egy hirtelen ötlettõl vezérelve kikukáztam egy fél kiskanál magot és megettem, és bár Töki is kérte hogy kukázzak neki, nem tettem mert lusta voltam. Öreg hiba... x)
T (a fogyasztás ideje) +1 óra: Rosszul vagyunk mint állat, bár kisróka szerencsénkre nem jött.
T+2 óra: Én bepörgök mint állat, a lábaimban iszonyat energiát érzek, olyan mintha csavarná-tekerné össze-vissza, mennek maguktól, nem tudok nekik megállást parancsolni, életre keltek. Folyamatosan járkálnom kell és közben vigyorgok mint a töklámpás és valami iszonyat izgatott vagyok, és örülök mint aki most nyert az ötösön. Töki szarul van, csak fekszik és hányingere van. Meg röhög rajtam. x)
T+4 óra: kimondom minden gondolatomat, néha cs:s közbe haluzok, a gondolatmenetet ami végigfut az agyamon ki is mondom. Meg mindent háromszor megkérdezek. Már nem vagyo annyira hepi, visszaáll a normál állapot. Töki szánalmasnak érzi magát.
T+5 óra: Lecsengett a trip, jönnek a sûrû bocsánatkérések Tökinek, amiért nem kukáztam neki magot. ÉS a sok "köszönöm" amiért végigszenvedte velem a tripet.
Összegezve: Qrwa jó, az elejei rosszullétet követõen.
És hogy mi a tanulság? Kukázzátok ki a magokat, legalább egy kiskanálynit x)
A kutyásat majd megnézem, most dolgom van. Késõbb leszek, lehet csak estefelé.
További jó napot!
így hajnalban ez jutott eszembe arról, amit írtál 😊
koraiörömös találkozóról lehet szó, bár még nem tudom hogy alakul az aznap esti programom. privátban lezsírozzuk!
Gomba bejönne, meg meszkát is bepróbálnám. Hajnit próbáltam néhányszor, de sztem ilyen célból rossz minõségû magokat kajáltam, mert semmi hatás (fel is hagytam vele). Salviát is vettem egyszer, de annak is nulla hatása volt (illetve annyi igen, hogy én cigibe tekertem be, 2:1 arányban dohánnyal, és fél órán át krákogtam tõle, mert egyrészt szétmarta a torkomat, másrészt annyira apróra volt zúzva, hogy a csigán át telement a pofám meg a torkom vele)
Az Ayahuasca érdekelne még. Két napig fexel tõle, hatása alatt minden perc egy évnek tûnik, aztán meg mintha a két nap két perc lett volna... Érdekes lehet 😊
Elmennék szívesen, de egyelõre úgy tûnik nincs kivel. Nem röffenünk elõtte össze valami közeli kocsmában?
a koncert 11 elõtt nem fog kezdõdni, mivel 21.30 a hivatalos idõpont és van elõzenekar is.
egy kis reklám, ha szabad:
a Chalaban is érdekes-arabos muzsika (vízipipázáshoz ideális például 😊), a korairól pedig kár lemaradni! (ez de jó kis mondat lett 😄)
Szóval csak óvatosan vele 😊
Lehet, hogy elnézek? Bár a rock a fav, de nem vetem meg más stílus igényes zenéit sem.
Mikor kezdõdik?
És hol van a Gödör?
mentségemre, amit kipróbálok annak utána is nézek, ezt a maszlag-témát véletlenül sem.
"...amúgy meg a lentebb leírt okok miatt én az LSA-t alapból ellenzem, láttam már maszlagtól elég csúnyán ki embert, nem kívánom senkinek, ezért mondtam h annál azért a gomba barátságosabb,..."
A csattanó maszlagnak SEMMI KÖZE AZ LSA-hoz!!! LSA-t a hajnalkamag tartalmaz, a csattanó maszlagnak atropin vagy szkopolamin a hatóanyaga. Nehogymár valaki LSA-trip reményében csattanó maszlagozni kezdjen, mert alaposan póruljárhat! Az LSA esetében az LSD-hez hasonlóan többezerszerese (!) a hatásos adagnak a halálos adag! Tehát amíg 100-150 mikrogramm LSA vagy LSD már jól érezhetõ hatásokat válthat ki az egyénbõl, addig néhánytízezer mikrogramm (néhányszor 10 miligramm) LSA-tól sem lesz különösebb bajod.
Ezzel szemben a csattanó maszlag hatásos és halálos (vagy méginkább maradandó változásokat okozó, pl. vakság, bénulás) adagja között alig néhányszoros (kb. 5-szörös) az eltérés!!! Tehát amíg x mennyiségtõl még épphogy érzel valamit, annak a mennyiségnek az ötszörösétõl meg is vakulhatsz!
hogy melyik a szimpatikusabb, valószínûleg ízlés dolga: de gustibus non est disputandum 😊
A psilocybinnek meg az LSD-nek a hatásai sztem csaknem megegyeznek. Az LSD valamivel tovább tart, és olyan, mintha ülés nélküli krosszmotorral motoroznál, valamint a gomba nem alakít ki 4 napos abszolút-toleranciát.
A Salvia Divinorum már másabb picit, mert brutálisabban csap le, viszont sokkal kevesebb ideig tart. Ha ezt a három drogot egy sémára akarnám összehozni, olyan, mint a barátnõd:
Az LSD esetében kevés elõjátékkal egy hosszút szeretkezni egy frissen vetett ágyban, kellemes zuhanyzás után. Ha kis füvet is szívsz közben, akkor megvan az erotikus film is a szeretkezéshez.
A gomba esetében a szeretkezés jelentõs részét elõjáték és utójáték teszi ki, viszont a helyszín tengerpart a nyári alkonyban, lágy, hûs szellõvel, tücsökmuzsikával és a tenger hangjaival. Ha füvet is szívsz mellé, akkor megvannak az élõ sztriptíztáncosnõk is.
A Salvia esetében: A helyszín egy diszkó vécéje, ahol egy rockkoncert közepén, félrészegen nekiesel a baránõdnek (aki szintén nagyon be van rád indulva), és 5-10 perc alatt jól megdöngeted, és egy orbitálisat élveztek mindketten a végén. Ha füvet is szívsz a Salvia mellé, akkor az aktus alatt hátulról jól seggbe is kúrnak.
Az ópium-morfium-heroin ág sztem azoknak való, akik nem akarnak néhány évnél tovább élni, de azalatt egy saját, a valóstól szinte teljesen elszeparált, totálisan öntudatlan orgazmusvilágban szeretnének pancsolni.
A kokainnal (és más pörgetõszerekkel, mint a metamfetamin, proamfetamin (vagy más amfetamin-származékok), efedrin, stb.) élõk számára pedig egy felgyorsult, felpörgetett világ ad otthont ahol az alvás, pihenés, lazulás luxus, ahol nincs megállás csak pörgés és az is lehetõleg a tetõponton, hogy a legtöbbet hozhassa ki magából. Ezek olyanok, mint a kocsi számára a nitro, nagyon keményet dob a gyorsuláson, a végsebességen, de exponenciálisan kopik közben, és elõbb-utóbb szétpörgi magát.