759
Pszichedelikus növények, és hatásaik
-
#438 Kérdésemre azóta sem tud senki választ adni? :( -
#437 na jah..inkább a krájzisz faszságokkal:D -
#436 hát eléggé, pedig intenzívnek indult... ez van, úgy tűnik itt az SG-n nem sokan érdeklődnek a téma iránt. -
#435 The topic is dying:( -
#434 pár napos hír, hogy Siófokon néhány lány sikeresen megmérgezte magát "droghatású dísznövényből készült főzettel".
hát, itt az újabb példa hogy nem mindegy, mitől várod a csodát, trombitavirágot még véletlenül se kotyvasszon az ember, mást is csak ésszel :) -
#433 Nép, van a baraboncon kívül más etnobotanika is, amelyik salviát vagy kivonatot árul?
A Barabonc egy ideje nem frissül és nem nagyon szállít ahogy hallom. :( -
#432 kb:D -
1488 #431 az a cikk... mintha csak a paprika áráról írnának, a globális felmelegedés hatásait tekintve :D:D -
#430 ocssó cuccok
3 heroin függőről szóló film(DURVA!!+18) -
1488 #429 jaja... -
#428 jaja kicsit rémisztően hangzik, meg azért szép arctorzulások is voltak benne:/ -
1488 #427 bezony... ami sztem a legdurvább volt hogy a cucctól a srác meg a csaj "mexikóikat meg négereket láttak kocsikon közeledni, és mintha vmi szertartáshoz lettek volna öltözve..."
juj -
#426 tényleg dúrva 1 film -
#425 köszi bár jelenleg pont nemtok felmenni az oldalra:D de majd lekapom -
1488 #424 még seedelem is -
1488 #423 a világ legveszélyesebb drogja -
#422 fennvok IP-n szal ha megmondod h mi a film címe az is elég mert én nem találtam meg:/ -
1488 #421 én independence-ről szedtem le. megpróbálom felrakni majd webre, bár 128kbps sebességgel nem lesz fönt pillanatok alatt. -
#420 nem lehet vhonnan lekapni? -
1488 #419 megnéztem a lejjebb említett (402) filemt, hááát...
nagyon durva... durvább mint akármelyik másik drog, ha ezt vetítenék elrettentő példaként az iskolákban, garantáltan senki nem akarna kipróbálni egyet sem. -
1488 #418 áá ki kéne próbálnom valami tényleg pszichedelikus cuccot, eddig csak fű volt, salvia meg hajni.
a fűtől vigyorogtam, a salvia nem hatott, a hajnitól meg csak hülye voltam (nagyon.)
de ilyen hogy "tágra nyílt szemekkel rácsodálkozom a világra" vagy legalább hogy filozofikus gondolataim támadnának... nem volt. -
#417 na igen előfordúl az ilyesmi, haverom meg azt mondogatta folyamatosan miközben nézte a plafont h: hihetetlen különös világban élünk:D -
1488 #416 :D:D:D -
#415 amugy beszerzés eléggé nehéz.."sajnos" Magyarország gomba-kúltúrája szegényes és nagyon kis rétegben van jelen. De pl.: 3 hete házibulin egy ismim félóráig nézte a fát ,aztán megkérdeztem tőle hogy van vmi baj?! Erre ő: Á semmi,olyan aranyos ez a fa,az előbb is megnevettetett! -
#414 hát mivel illegális így nem valoszínű:D -
#413 és gondolom nem lehet a neten rendelni, ugye? :) -
#412 gombáról nekem csak pozitív tapasztalataim vannak, de igazából leírhatatlan, de pl papírtól én soha nem haluztam csak ilyen kisebb "érzéki csalódások" voltak, namost 2.0 jófajta gombától már frankón láttam a tuján táncoló kis emberkéket, utána kb még 1 hétig dolgoztam fel az élményeket.... -
#411 érdekes salviás írás, angolul:
salvia tinctures -
#410 ne kímélj :)
szóval beszerzés csak kerülőutakon lehetséges, mi? kár. -
#409 tapasztalat sajna nincs,de láttam már dolgokat:D -
1488 #408 ááá azt kipróbálnám csak drága... :S
meg termeszteném is, tök izgi lehet csak illegális... :S -
#407 kezdeti fellendülés után erős visszaesés? :)
akkor vmi téma: gombáról mi a tapasztalat? -
#406 up -
#405 linkek -
1488 #404 azaz... -
#403 asszem a metamfetaminról szól, mintha láttam volna korábban -
1488 #402 én pejoratív értelemben használtam, akármi is legyen az
másrészt, lesz ma egy érdekes műsor a national geographic-on, 23:00-kor kezdődik, "A világ legveszélyesebb drogja" névvel. Érdekes lesz sztem -
#401 A drog nagyon tág fogalom. A kávé, a tea a cigi is drog, sőt az összes gyógyszer is drog. Az más kérdés, hogy akik a drog szót használják általában pejoratív értelemben teszik. -
#400 hát mi más lenne? legális, de akkor is drog. nem? -
#399 Emberek, barabonctól rendelt már valaki? Én két napja nem kapok visszajelzést.