759
Pszichedelikus növények, és hatásaik
  • Mr Hyde
    Kérdésemre azóta sem tud senki választ adni? :(
  • Picizöldfül
    na jah..inkább a krájzisz faszságokkal:D
  • Lacee
    hát eléggé, pedig intenzívnek indult... ez van, úgy tűnik itt az SG-n nem sokan érdeklődnek a téma iránt.
  • Picizöldfül
    The topic is dying:(
  • Lacee
    pár napos hír, hogy Siófokon néhány lány sikeresen megmérgezte magát "droghatású dísznövényből készült főzettel".
    hát, itt az újabb példa hogy nem mindegy, mitől várod a csodát, trombitavirágot még véletlenül se kotyvasszon az ember, mást is csak ésszel :)
  • Mr Hyde
    Nép, van a baraboncon kívül más etnobotanika is, amelyik salviát vagy kivonatot árul?

A Barabonc egy ideje nem frissül és nem nagyon szállít ahogy hallom. :(
  • Picizöldfül
    kb:D
  • 1488
    az a cikk... mintha csak a paprika áráról írnának, a globális felmelegedés hatásait tekintve :D:D
  • Picizöldfül
    ocssó cuccok
    3 heroin függőről szóló film(DURVA!!+18)
  • 1488
    jaja...
  • kulabácsi
    jaja kicsit rémisztően hangzik, meg azért szép arctorzulások is voltak benne:/
  • 1488
    bezony... ami sztem a legdurvább volt hogy a cucctól a srác meg a csaj "mexikóikat meg négereket láttak kocsikon közeledni, és mintha vmi szertartáshoz lettek volna öltözve..."
    juj
  • kulabácsi
    tényleg dúrva 1 film
  • kulabácsi
    köszi bár jelenleg pont nemtok felmenni az oldalra:D de majd lekapom
  • 1488
    még seedelem is
  • 1488
    a világ legveszélyesebb drogja
  • kulabácsi
    fennvok IP-n szal ha megmondod h mi a film címe az is elég mert én nem találtam meg:/
  • 1488
    én independence-ről szedtem le. megpróbálom felrakni majd webre, bár 128kbps sebességgel nem lesz fönt pillanatok alatt.
  • kulabácsi
    nem lehet vhonnan lekapni?
  • 1488
    megnéztem a lejjebb említett (402) filemt, hááát...
    nagyon durva... durvább mint akármelyik másik drog, ha ezt vetítenék elrettentő példaként az iskolákban, garantáltan senki nem akarna kipróbálni egyet sem.
  • 1488
    áá ki kéne próbálnom valami tényleg pszichedelikus cuccot, eddig csak fű volt, salvia meg hajni.
    a fűtől vigyorogtam, a salvia nem hatott, a hajnitól meg csak hülye voltam (nagyon.)
    de ilyen hogy "tágra nyílt szemekkel rácsodálkozom a világra" vagy legalább hogy filozofikus gondolataim támadnának... nem volt.
  • kulabácsi
    na igen előfordúl az ilyesmi, haverom meg azt mondogatta folyamatosan miközben nézte a plafont h: hihetetlen különös világban élünk:D
  • 1488
    :D:D:D
  • Picizöldfül
    amugy beszerzés eléggé nehéz.."sajnos" Magyarország gomba-kúltúrája szegényes és nagyon kis rétegben van jelen. De pl.: 3 hete házibulin egy ismim félóráig nézte a fát ,aztán megkérdeztem tőle hogy van vmi baj?! Erre ő: Á semmi,olyan aranyos ez a fa,az előbb is megnevettetett!
  • kulabácsi
    hát mivel illegális így nem valoszínű:D
  • Lacee
    és gondolom nem lehet a neten rendelni, ugye? :)
  • kulabácsi
    gombáról nekem csak pozitív tapasztalataim vannak, de igazából leírhatatlan, de pl papírtól én soha nem haluztam csak ilyen kisebb "érzéki csalódások" voltak, namost 2.0 jófajta gombától már frankón láttam a tuján táncoló kis emberkéket, utána kb még 1 hétig dolgoztam fel az élményeket....
  • Lacee
    érdekes salviás írás, angolul:
    salvia tinctures
  • Lacee
    ne kímélj :)

szóval beszerzés csak kerülőutakon lehetséges, mi? kár.
  • Picizöldfül
    tapasztalat sajna nincs,de láttam már dolgokat:D
  • 1488
    ááá azt kipróbálnám csak drága... :S
    meg termeszteném is, tök izgi lehet csak illegális... :S
  • Lacee
    kezdeti fellendülés után erős visszaesés? :)

akkor vmi téma: gombáról mi a tapasztalat?
  • Lacee
    up
  • Lacee
    linkek
  • 1488
    azaz...
  • Lacee
    asszem a metamfetaminról szól, mintha láttam volna korábban
  • 1488
    én pejoratív értelemben használtam, akármi is legyen az
    másrészt, lesz ma egy érdekes műsor a national geographic-on, 23:00-kor kezdődik, "A világ legveszélyesebb drogja" névvel. Érdekes lesz sztem
  • Mr Hyde
    A drog nagyon tág fogalom. A kávé, a tea a cigi is drog, sőt az összes gyógyszer is drog. Az más kérdés, hogy akik a drog szót használják általában pejoratív értelemben teszik.
  • Lacee
    hát mi más lenne? legális, de akkor is drog. nem?
  • Mr Hyde
    Emberek, barabonctól rendelt már valaki? Én két napja nem kapok visszajelzést.