759
Pszichedelikus növények, és hatásaik
-
#478 nekem volt egy nagyon enyhe flashbackem hajnitól anno, egy-két perc... -
#477 énis úgy tudom h csak papírtol lehet... -
#476 thx -
#475 Attól nem. -ahogy a salviától sem, azthiszem -
#474 jah és gombától is lehet flashbacked?? -
#473 fasza lehetett:) Am gombáról tudsz adni vmi infokat számomra(szal érdemes-e,badtrip gyakorisága),szal úgy olvastam jobban ajánlják első utazónak mint a papírt(azt ki se akarom próbálni),na szal vmit gombáról:) thx -
#472 "Ez a kutya olyan, mint egy tárgy, mintha nem lenne saját akarata"
-
#471 Nocsak, mit látnak gubáim? Forgalomban vannak ilyesmik, mint látnokzsálya, meg kaktusz? Jaj, de felizgattátok a fantáziámat! Örülök nektek :-D
Egyébként szerintem a kalpagos (majdnem) mindent üt. A paper is tetszett, csak az mesterségesebb érzést kelt, keményebb, valóságosabb, csak haladó felhasználóknak való. (Megjegyzés: nem érdemes negyedekkel, meg felekkel vacakolni, hamm az egész!) Sajna pont egy éve, szilveszterkor volt az utolsó kalap-kirándulás, bő 3 percnyi szárított erdei finomsággal, azóta nem volt honnan...
Na de a nyugathoz való orientálódás lehet, hogy pozitív irányba viszi el ezeket a dolgokat itt Mo-n.
Ha már megemlítettem... mesélek is a szilveszterről. Havernál voltunk 3-an, akinek volt egy aranyos vizslaszerű kutyája. Volt egy pont, amikor a kutya bejött, mi meg körbeálltuk, és elkeztük intenzíven tapizni, mert olyan érdekes érzetet keltett a szőre. Közben persze röhögtünk, majd egyikünk megszólalt: "Ez a kutya olyan, mint egy tárgy, mintha nem lenne saját akarata". Szegény állat azt se tudta, fiú-e, vagy lány, behúzta fülét-farkát, és csak tűrte, tűrte a tapizást hosszú perceken keresztül. Szánalmasan aranyos volt. :-D Aztán kimentünk a kertbe, törpe-lakta tájat nézni, meg a villany kapcsolótáblájával játszani, később meg Slipknotos videókat néztünk, amiktől pionír gondolataim lettek, biztos a többieknek is.
Egy másik, papíros story: ugyanezzel a két haverral (X, Y) lakáson voltunk, és X flash rajzait nézegettük számítógépen. Az egyik, arcot ábrázoló képnél megálltunk. Y-nal élénk vitába bonyolódtunk valamiről, majd jó sokára X is közbeszólt, és Y-nal mindketten láttuk, ahogy a rajz-arc átváltozik X arcává, amint meghallottuk a hangját, és a monitor előtt lebegett, majd jót röhögtünk ezen (is). :-D
Na peace -
#470 gombaaaaa :D:D -
#469 na de mivel? kicsit informatívabb hozzászálásokat lécci :) -
#468 csak ismerkedek még -
#467 szia.
igen? -
#466 hi -
#465 1g bőven elég, teljesen jól mondod, nincs is értelme többet beverni mert nem tudod h milyen a hatása és könnyen ráparázhatsz! -
#464 2 napig nem alszol?? te nemtom mennyit ehettél meg, mert nekem soha nem volt probléma az alvással még nagyobb dózis után sem, 6-8 óra alatt simán túl vagy az intenzív hatásán és utána meg amikor jössz le róla simán el tudsz aludni... -
#463 értsük ^^
én asszem 150 maggal kezdtem, sajnos nem volt elég, 200-at mostmár simán megennék. -
#462 am nem próbáltam még,egyet is kell értenem veled,viszont amit mondasz kicsit két értelmű: 1,embere válogatja kire hogyan hat,
2,mint mindenből ebből is kell mértéket tartani és nem beverni egy kezdő utazónak 2-3 gét.... Szal olvastam kb 50-60 trip leírást,és ott kezdőknek 1 g bőven ,eég hajnis dolgokban is írták h vki 100 mag össze vissza csapkodott,vki meg 300 magtól kezdett érezni vmi változást...szal értitek mire akarok kilyukadni:) -
#461 Tévhiteket el kell oszlatnom nincs tetelhagyás stb. én gombát próbáltam régen 10 éve kb, inkább nem reklámozom nem akarom, hogy valaki túlzásba vigye mert tényleg komoly zavarai illetve toxikus is lehet. Az biztos két napig nem alszol és folyamatosan színes minákat látsz csukot szemmel is és hatásra mintha nagysebesség száguldanál a csillagok között, közben pedig teljes magadnál. -
#460 /agree -
#459 nemhiszem h sok embert találsz még itt akit foglalkoztatnak ilyenek, hisz a mentalitás az h ezek drogok, és a drogosok bűnözők és a bűnözőknek rács mögött a helyük -.-
ezt köszönhetjük a médiának ahol egy ártatlan füves gyerekezt is úgy mutatnak be mintha herkázna... de ebbe inkább most nem megyek bele -
#458 jó lenne felpörgetni a topicot kicsit, nem hiszem el hogy az egész fórumról csak hárman-négyen érdeklődünk a téma iránt... :/ -
#457 sajnos csak hajnalkám van ^^
nem, ilyen húsevőnövényes meg egyebek... jó oldal egyébként, ha érdekel:
Flowers & Exotics Web
"Igazán" egzotikusokat pedig innen...
Herbal Yoga
illetve:
Barabonc
vagy a Daath.hu fórumán kérdezősködhetsz, de óvatosan... ^^
(remélem nem lesz törölve a hsz-em)
nekem a hajnalkától volt eddig a legzsibbadtabb élményem... szó szerint ^^
sajnos haverom nem mondhatta el ezt magáról, olyan rosszul lett hogy befeküdt kínjában az ágy alá...
A mai napig rajta röhögünk -
#456 elég dúrva dolgok tudna néha előjönni egy sima fehér falon az már biztos:D ráadásúl nálunk elég szar volt a mennyezetnek a vakolása, szal nem volt éppen sima, így olyan volt mintha vagy 3 rétegen látnál át, kb mintha felhőket néznél... azért arra kiváncsi lettem volna h ha vki benéz és azt látja h 3 srác nézi a plafont meredten és elég elmélyűlten beszélgetnek h ki mit lát akkor mit szólt volna :DDD -
#455 egyik barátomnak a hajnalkától volt ilyen tripje: nézte a fehér falat, egy zsemlét eszegetett vagy 3 órán át és közben valami hasonlót motyogott :)
amúgy requiem: milyen egzotikus növénymagjaid vannak? csak nem témába vág? :D -
fasza lehetett... -
#453 le tudsz írni 1 érzést? nemnagyon
szal max annyit tok írni h szép dolgokat láthat az ember ha kicsit kinyitja az elméjét... másik topikba már leírtam de akkor ide is leírom egyik élményemet:
haverokkal elmentünk telkünkre, üres volt a kéró, sör, spangli minden kéznél, mehetett a menet nyugalomban. meg is ettünk 2.0át, szal olyan 2.5nek megfelelő adagot amit kigrammozva kapsz fejenként. lett is szép borulás, egyik haverom csak a plafont nézte és közben mondogatta h "hihetetlen különös világban élünk" , én meg kb fél órán keresztűl néztem a tuját, ahol kis lények táncoltak (benn szólt a goa), ilyen azték szerű emberkék, és külön érdekes volt h a tuja olyan volt mintha rétegekre lenne osztva, szal ha kicsit feljebb néztem egy másik "rétegre" akkor ott másmilyen lények táncoltak, ha visszanéztem ugyanazt láttam mint korábban azon a rétegen...hihetetlen flash volt, igazából el sem hittem kb mivel még soha semmitől nem volt komolyabb halum. az meg mindig alap h a dolgok kicsit mozognak, a fák úgy vibrálnak mintha látnád h lélegzik, szal tényleg hihetetlen tiszta dolgokat tud produkálni ha jófajta gombát eszel, nekem mindig is sokkal jobban bejött mint a papír, sokkal tisztább, természetesebb és a lejövetel is olyan h semmi feszengés vagy ilyesmi, csak simán elhalványúl, majd egy nagyon jót tudsz aludni utána és másnap kb semmi bajod! én azóta nem is gombáztam, ez több mint 2 éve volt mert frankón olyan dolgokat éltem át amit vagy 1 hétig tartott feldolgozni magamba, de a vége az lett h rájöttem, igaza volt spanomnak: hihetetlen különös világban élünk :D -
#452 de írjátok már le mert kíváncsi vagyok ^^ -
#451 a gomba best! nekem is vannak feledhetetlen emlékek :) -
#450 jaja, engem is érdekelne :) -
#449 mesélhetnél bővebben is..mivel ez a topic Pszichedelikus növények, és hatásaik-ról szól :P -
#448 gomba spórát lehet rendelni D: az még elvileg nem illegális..
gomba joa.. főleg ,hogy ahogy elmegy a hatás úgy szépen kiürül a szervezetedből ,szal se pisibe se vérbe nem találnak semmit ^^
Én még mindig nem tudtam feldolgozni amikor bevágtam egyet és rá 2 órára megpróbáltam aludni.. nah akkor voltak szép képek :| -
#447 az engem is ^^ -
#446 én még barabonctól rendeltem... ^^
nem halt meg szerintem (bár nem tudom), csak szimplán tessék erőszakosnak lenni (bombád őket levelekkel meg egyebek) és reagálnak. Tuti tipp ^^
innen úgy látom csak palántát lehet: http://www.herbalyoga.com/ -
#445 engem gomba érdekelne, khm... -
#444 honnan vetted?? infokat!!:)))) mer aszongygyák az okosak hogy barabonc meghalt. -
#443 az valóban... de a kéjgáz nem ^^
speciel mondjuk azt sem tudom így hirtelen hova rejtettem a salvia-t... volt még egy csomó de nem találom :/ -
#442 pedig a salvia szerintem egyedül a jobb :) -
#441 senki sem pszichedeliázik már? ^^
terveztem mára (vagyis mostmár tegnapra) egy kéjgáz-salvia kombót haverral de lebetegedett :/ egyedül meg nem poén... :/ -
#440 salvia kivonatot tudsz venni pl a Chills headshop ban is kb 4000 forint körül mozog ugyh az elég huzos, még nem teszteltem le. http://www.hemp.hu/chills.php -
#439 sajna nincs tippem, eddig egyszer, tavasszal rendeltem a barabonctó, akkor nem volt semmi gond. próbálj meg írni nekik egy emailt, ha arra sem válaszolnak akkor tényleg bezárt a bazár...