Pszichedelikus növények

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Requiem88
jó lenne felpörgetni a topicot kicsit, nem hiszem el hogy az egész fórumról csak hárman-négyen érdeklõdünk a téma iránt... :/

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Requiem88
sajnos csak hajnalkám van ^^
nem, ilyen húsevõnövényes meg egyebek... jó oldal egyébként, ha érdekel:
Flowers & Exotics Web
"Igazán" egzotikusokat pedig innen...
Herbal Yoga
illetve:
Barabonc
vagy a Daath.hu fórumán kérdezõsködhetsz, de óvatosan... ^^
(remélem nem lesz törölve a hsz-em)
nekem a hajnalkától volt eddig a legzsibbadtabb élményem... szó szerint ^^
sajnos haverom nem mondhatta el ezt magáról, olyan rosszul lett hogy befeküdt kínjában az ágy alá... <#nyes>
A mai napig rajta röhögünk <#nyes>

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

kulabácsi
elég dúrva dolgok tudna néha elõjönni egy sima fehér falon az már biztos:D ráadásúl nálunk elég szar volt a mennyezetnek a vakolása, szal nem volt éppen sima, így olyan volt mintha vagy 3 rétegen látnál át, kb mintha felhõket néznél... azért arra kiváncsi lettem volna h ha vki benéz és azt látja h 3 srác nézi a plafont meredten és elég elmélyûlten beszélgetnek h ki mit lát akkor mit szólt volna :DDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Lacee
egyik barátomnak a hajnalkától volt ilyen tripje: nézte a fehér falat, egy zsemlét eszegetett vagy 3 órán át és közben valami hasonlót motyogott :)

amúgy requiem: milyen egzotikus növénymagjaid vannak? csak nem témába vág? :D

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Requiem88
<#nyes>
fasza lehetett...

kulabácsi
le tudsz írni 1 érzést? nemnagyon
szal max annyit tok írni h szép dolgokat láthat az ember ha kicsit kinyitja az elméjét... másik topikba már leírtam de akkor ide is leírom egyik élményemet:
haverokkal elmentünk telkünkre, üres volt a kéró, sör, spangli minden kéznél, mehetett a menet nyugalomban. meg is ettünk 2.0át, szal olyan 2.5nek megfelelõ adagot amit kigrammozva kapsz fejenként. lett is szép borulás, egyik haverom csak a plafont nézte és közben mondogatta h "hihetetlen különös világban élünk" , én meg kb fél órán keresztûl néztem a tuját, ahol kis lények táncoltak (benn szólt a goa), ilyen azték szerû emberkék, és külön érdekes volt h a tuja olyan volt mintha rétegekre lenne osztva, szal ha kicsit feljebb néztem egy másik "rétegre" akkor ott másmilyen lények táncoltak, ha visszanéztem ugyanazt láttam mint korábban azon a rétegen...hihetetlen flash volt, igazából el sem hittem kb mivel még soha semmitõl nem volt komolyabb halum. az meg mindig alap h a dolgok kicsit mozognak, a fák úgy vibrálnak mintha látnád h lélegzik, szal tényleg hihetetlen tiszta dolgokat tud produkálni ha jófajta gombát eszel, nekem mindig is sokkal jobban bejött mint a papír, sokkal tisztább, természetesebb és a lejövetel is olyan h semmi feszengés vagy ilyesmi, csak simán elhalványúl, majd egy nagyon jót tudsz aludni utána és másnap kb semmi bajod! én azóta nem is gombáztam, ez több mint 2 éve volt mert frankón olyan dolgokat éltem át amit vagy 1 hétig tartott feldolgozni magamba, de a vége az lett h rájöttem, igaza volt spanomnak: hihetetlen különös világban élünk :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Requiem88
de írjátok már le mert kíváncsi vagyok ^^

kulabácsi
a gomba best! nekem is vannak feledhetetlen emlékek :)

Requiem88
jaja, engem is érdekelne :)

Picizöldfül
mesélhetnél bõvebben is..mivel ez a topic Pszichedelikus növények, és hatásaik-ról szól :P

OrioN the S
gomba spórát lehet rendelni D: az még elvileg nem illegális..

gomba joa.. fõleg ,hogy ahogy elmegy a hatás úgy szépen kiürül a szervezetedbõl ,szal se pisibe se vérbe nem találnak semmit ^^

Én még mindig nem tudtam feldolgozni amikor bevágtam egyet és rá 2 órára megpróbáltam aludni.. nah akkor voltak szép képek :|

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Requiem88
az engem is ^^

Requiem88
én még barabonctól rendeltem... ^^
nem halt meg szerintem (bár nem tudom), csak szimplán tessék erõszakosnak lenni (bombád õket levelekkel meg egyebek) és reagálnak. Tuti tipp ^^
innen úgy látom csak palántát lehet: http://www.herbalyoga.com/

Lacee
engem gomba érdekelne, khm...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Picizöldfül
honnan vetted?? infokat!!:)))) mer aszongygyák az okosak hogy barabonc meghalt.

Requiem88
az valóban... de a kéjgáz nem ^^
speciel mondjuk azt sem tudom így hirtelen hova rejtettem a salvia-t... volt még egy csomó de nem találom :/

Lacee
pedig a salvia szerintem egyedül a jobb :)

Requiem88
senki sem pszichedeliázik már? ^^
terveztem mára (vagyis mostmár tegnapra) egy kéjgáz-salvia kombót haverral de lebetegedett :/ egyedül meg nem poén... :/

mgenya911
salvia kivonatot tudsz venni pl a Chills headshop ban is kb 4000 forint körül mozog ugyh az elég huzos, még nem teszteltem le. <#nyes> http://www.hemp.hu/chills.php

Lacee
sajna nincs tippem, eddig egyszer, tavasszal rendeltem a barabonctó, akkor nem volt semmi gond. próbálj meg írni nekik egy emailt, ha arra sem válaszolnak akkor tényleg bezárt a bazár...

Mr Hyde
Kérdésemre azóta sem tud senki választ adni? :(

Picizöldfül
na jah..inkább a krájzisz faszságokkal:D

Lacee
hát eléggé, pedig intenzívnek indult... ez van, úgy tûnik itt az SG-n nem sokan érdeklõdnek a téma iránt.

Picizöldfül
The topic is dying:(

Lacee
pár napos hír, hogy Siófokon néhány lány sikeresen megmérgezte magát "droghatású dísznövénybõl készült fõzettel".
hát, itt az újabb példa hogy nem mindegy, mitõl várod a csodát, trombitavirágot még véletlenül se kotyvasszon az ember, mást is csak ésszel :)

Mr Hyde
Nép, van a baraboncon kívül más etnobotanika is, amelyik salviát vagy kivonatot árul?

A Barabonc egy ideje nem frissül és nem nagyon szállít ahogy hallom. :(

Picizöldfül
kb:D

az a cikk... mintha csak a paprika áráról írnának, a globális felmelegedés hatásait tekintve :D:D

\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php

jaja...

kulabácsi
jaja kicsit rémisztõen hangzik, meg azért szép arctorzulások is voltak benne:/

bezony... ami sztem a legdurvább volt hogy a cucctól a srác meg a csaj "mexikóikat meg négereket láttak kocsikon közeledni, és mintha vmi szertartáshoz lettek volna öltözve..."
juj<#wow1>

kulabácsi
tényleg dúrva 1 film

kulabácsi
köszi bár jelenleg pont nemtok felmenni az oldalra:D de majd lekapom

még seedelem is<#vigyor>

a világ legveszélyesebb drogja

kulabácsi
fennvok IP-n szal ha megmondod h mi a film címe az is elég mert én nem találtam meg:/

én independence-rõl szedtem le. megpróbálom felrakni majd webre, bár 128kbps sebességgel nem lesz fönt pillanatok alatt.

kulabácsi
nem lehet vhonnan lekapni?

megnéztem a lejjebb említett (402) filemt, hááát...
nagyon durva... durvább mint akármelyik másik drog, ha ezt vetítenék elrettentõ példaként az iskolákban, garantáltan senki nem akarna kipróbálni egyet sem.

áá ki kéne próbálnom valami tényleg pszichedelikus cuccot, eddig csak fû volt, salvia meg hajni.
a fûtõl vigyorogtam, a salvia nem hatott, a hajnitól meg csak hülye voltam (nagyon.)
de ilyen hogy "tágra nyílt szemekkel rácsodálkozom a világra" vagy legalább hogy filozofikus gondolataim támadnának... nem volt.

kulabácsi
na igen elõfordúl az ilyesmi, haverom meg azt mondogatta folyamatosan miközben nézte a plafont h: hihetetlen különös világban élünk:D

:D:D:D

Picizöldfül
amugy beszerzés eléggé nehéz.."sajnos" Magyarország gomba-kúltúrája szegényes és nagyon kis rétegben van jelen. De pl.: 3 hete házibulin egy ismim félóráig nézte a fát ,aztán megkérdeztem tõle hogy van vmi baj?! Erre õ: Á semmi,olyan aranyos ez a fa,az elõbb is megnevettetett!<#banplz>

kulabácsi
hát mivel illegális így nem valoszínû:D

Lacee
és gondolom nem lehet a neten rendelni, ugye? :)

kulabácsi
gombáról nekem csak pozitív tapasztalataim vannak, de igazából leírhatatlan, de pl papírtól én soha nem haluztam csak ilyen kisebb "érzéki csalódások" voltak, namost 2.0 jófajta gombától már frankón láttam a tuján táncoló kis emberkéket, utána kb még 1 hétig dolgoztam fel az élményeket....

Lacee
érdekes salviás írás, angolul:
salvia tinctures

Lacee
ne kímélj :)

szóval beszerzés csak kerülõutakon lehetséges, mi? kár.

Picizöldfül
tapasztalat sajna nincs,de láttam már dolgokat:D