759
Pszichedelikus növények, és hatásaik
-
Netam #518 Okés. Köszi a tippeket. És ha először rendesen beüt az baj? Amúgy hány levéllel próbáljam ki először? -
#517 így van, elsőre kevéssel indíts, és nem lesz probléma. Ha nem érzed hatását (vagy csak a nevetős fázisig jutsz, bár az sem rossz de a salvia többre hivatott) akkor lehet növelni az adagot :) -
LoVePrOgReSSiVe #516 elsőre tegyél a pipádba keveset, amennyi szted nem ütne be annyira.mindenkinek más a toleranciája(remélem jól használtam a szót).fokozatosan növeld a mennyiséget,és igy rá fogsz érezni h mennyiből érzed jól magad.(:peace all:) jah ,és jobb ha veszel egy fasza kis vihargyújtót.aminek nagy lángja van. -
Netam #515 Ezt az oldalt én is megtaláltam, de azért kösz. Itt nincs írva, hogy kéne dohánnyal keverni, szóval akkor nem kell.
Még egy olyan kérdésem lenne. Nincs mérlegem amivel ki tudnék mérni 1 grammot, szóval kb hány levél súlya 1 gramm? 4-5 levél elég lesz?
Sima szárított levelré gondolgok. -
#514 http://salvia.tvn.hu/
itt találsz részletes leírást! -
Netam #513 Értem. Köszi a választ. Közben találtam egy boltot ahol lehet venni kivonatot és levelet is. Szóval szerintem holnap kipróbáljuk.
Pipában hogy kell elszívni? Keverni kell dohánnyal, vagy csak simán a feltördelt leveleket kell beletömni? -
#512 ne tekerd meg, úgy nem lesz hatása. -
Netam #511 Amúgy a salviáról beszéltem. :) -
Netam #510 Mostanában találtam rá erre a növényre és nagyon ki akarom próbálni. :D
Ha rendelek kivonatot akkor azt cigipapírba tekerve is lehet "fogyasztani"?
Valami boltban nem lehet kapni, mert nem nagyon akarok rendelni. Amúgy pesti vagyok.
De ha valakitől tudnék venni azt nagyon megköszönném. -
#509 A gombát jó lenne kipróbálni. Már egy éve próbálok felhajtani egy forrást, de mindig csak "jövő héten" választ kapok. Azért jó olvasni, hogy jó élményeket adott egyeseknek -
johnny1978 #508 Sziasztok! Salvia extract elado kulonbozo koncentratumokban!! Erd:[email protected] -
#507 A baraboncnak nincs "offline" boltja? -
LoVePrOgReSSiVe #506 Baraboncos Hawaii törperózsamagokkal van vkinek tapasztalata? mert én is épp innen akarok rendelni, és vhol olvastam h nem vmi jó minőségű.Hol tudnám még máshonnan beszerezni? vagy kockáztassam meg a baraboncot? -
#505 Nem az a lényeg, hogy _miben_ ég, hanem, hogy _mekkora_ hőfokon. Nem ilyen olcsó promóciós öngyulytóval kell meggyújtani, hanem viharöngyújtóval. -
#504 vagy lehet hogy az a müanyag cask a tok és benne egy spangli van , na kkor én sem értem :D -
#503 szerintem ez is egy pipa csak épp ilyen joint formája van. bele kell szórni a kivonatot és alulrol vagy a végét égetni - gondolom én. -
LoVePrOgReSSiVe #502 Salvia joint
ezt magyarázzátok el... hogy tudták megoldani , h nagyobbb hőn égjen a joint???
(mert ugye a salvia nagyobb hőn működik mint amennyit egy égő cigi nyujtani tudna.-- >ezért is kell pipából szivni). -
#501 vhol pesten van herbal shop, ott úgy tudom h lehet, de azt nemtom h hol van pontosan :( -
LoVePrOgReSSiVe #500 barabonc én ezt ismerem -
#499 engem is érdekelne... -
#498 Emberek, van most olyan bolt MO.-n, ahol lehet salvia kivonatot rendelni? -
LoVePrOgReSSiVe #497 sztem 500 felett már csak lsa kivonásával érdemes próbálkozni...afelett már annyira gázul leszel, hogy a spangli se segít. -
#496 ilyesmiről még nem hallottam/olvastam. ha 3000(!!) magtól nem lett baja az arcnak az Erowid-beszámolók között, akkor semmitől... különben is, ki az aki annyit magába tud tömni? :) -
#495 Wow, előre örülök majd akkor magamnak, szerintem én még lustább leszek. De azért így tapasztalatok után megfontolom erősen, hogy odafigyelek ezekre. -
#494 hajni az, bár a vizet szerintem felesleges meginni, az azért van csak hogy felpuhuljon és meghámozhasd. Tudom szopás annyi apró magot meghámozni (megnyomod a csúcsosabb végét) de így nagyban lehet csökkenteni a ciánmérgezés veszélyét állítólag. Elméletileg a héjában vannak a ciánszármazékok...
A sors iróniája hogy én pont így kaptam, mondjuk úgy csinálta hogy kb a felét meg tudtam hámozni a többit meg elrágtam és úgy fájt a fejem az ágyban megmozdulni sem mertem mert azonnal belehasított. -
#493 hajnit meg ilyesmiket is túl lehet adagolni -
#492 csak vigyázz vele, mert ha jól tudom akkor abból létezik túl nagy mennyiség, óvatosan...
light00: ennyiből kicsit nehéz, nem a hajnalkára gondolsz? bár azt áztatás után nem kell megenni, de van aki így tesz. (+ a vizet is lehúzza) -
#491 Nah, topiklakók, kicsit visszaolvastam de nem találtam meg, melyik az amelyiket vízben kell áztatni, majd úgy megenni? -
LoVePrOgReSSiVe #490 találkoztatok már a hawaii törperózsával? állítolag sokkal durvább mint a hajni, és sokkal kevesebbet kell enni belőle...nemsokára kipróbálom:).
link -
#489 cikk az indexen a látnokzsályáról
mondjuk a címmel rögtön nem értek egyet, a salviának kb semmi köze a fűhöz... -
#488 hajnival nem volt még alkalmam kipróbálni csak magában, de el tudom képzelni... -
#487 pszikhedelikus növények hatása alatt pl gomba/hajni elég durván elkatapultál azűrbe a nitrópatron -
#486 csak hogy kicsit felpörgessük a dolgot: ugyan nem növény, de asszem témánál vagyunk; a kéjgázt próbálta már valaki vagy csak nekem volt új hogy évekig elmentem mellette a boltban? :D -
#485 oké azt nem tudnám kezelni.
szép látvány lehetett haverod... :/ -
#484 Egyik haverom elmondása szerint egy lsd flash úgy kapta el, hogy 3-4 percig vergődött tőle a földön, azt sem tudva hogy hol van. :/ -
#483 engem speciel ez a flashback téma nem tart vissza sem a hajnitól, sem a papírtól. hajninál elég rita, nekem sem volt és ha jól tudom ki is ürül az LSA a szervezetemből egy idő után (ami nem 30 év). az LSD flashbackjétől pedig azért nem félek mert egyrészt úgy vagyok vele hogy "á, velem biztos nem történik ilyesmi", másrészt úgy gondolom tudnám kezelni a helyzetet, bár ebben valószínű tévedek. -
#482 na szal akkor gombától nem lehet..ez fasza:) -
#481 Én épp ezért nem próbálnám ki egyiket sem. Kitudja mikor jön egy flashback és nem kockáztatnám meg, hogy pont munka, tárgyalás, vagy vezetés közben történjen. -
#480 hja, LSA, LSD, rokonvegyület -
#479 végülis a hajni hatóanyaga majdnem olyan mint a papíré...