759
Pszichedelikus növények, és hatásaik
-
#558 detto... :D
amúgy sztem semmiképp ne hányjatok, mert annak az eredménye csak egy elbaszott trip, ha kibírjátok hogy ne szaladjon el a kisróka utána jön az igazi része a dolognak, ez mindenkinél így van, a hajni ilyen... -
#557 ja meg lehet h a fogyasztás módjának is köszönhető (bár így is elég szar volt :S) a magokat beáztattuk egy napra aztán meghámoztuk őket, így könnyen ki lehet nyomni a héjából. Kb 250et aztán azt bele egy joghurtba és jól szétrágva megettem, aztán kb 20 percre rá hányinger... -
#556 Nehezen, nagyon hányingerem volt próbáltam lekötni magam vmivel, youtubeos videókkal, de aztán 1,5-2óra után átcsapott röhögőgörcsbe. Az arcizmaim szinte begörcsöltek és a semmin, vagy magamon szakadtam xD -
Tonito #555 hogy kerültétek el a hányást? -
#554 Ez a hajnalka nagyon flash megvilágosodtam :) (csak az a rosszúllét ne lett volna azt hittem sose múlik el de így utána már nem is olyan nagy ügy :P) -
#553 zsír! köszöntem szépen!
no igen azzal is megelégednék...nem sokat tudok erről a bizonyos látnok zsályáról...éppen csak annyit hogy be kell szereznem. -
#552 itt például árulnak egy-kettőt :)
ha csak a levele kell, azt egyszerább szerezni mint növényt. -
#551 jólvan akkor ide írok. szeretnék egy dísznövényt!
a neve látnok zsálya. esetleg tud valaki segíteni a beszerzésében? ;) -
Tonito #550 ja a kresz csak oktatós..szerencsére -
Tonito #549 összetörtük a magokat por állagúra aztán ketté vettük és beleraktuk a joghurtba. megettük mindketten bár nagyon szenvedtünk vele aztán rá egy 10 perccel k*baszott szarul lettünk, kb életerőnk nem volt ezért eltoltunk 4 patront majd lementünk levegőzni egy cigi (nem zöld) társaságában és kb 2 perc mulva széthánytuk a szembelévő ház bejáratát. ez kb. 20 perccel az evés után volt. végül feljöttünk, beraktunk egy cd-t (Slipknot - Iowa, - sajnos a gép elromlott igy a régi cd-k közül kellett szemezgetni és ez t
űnt a legelborultabbnak) majd kb a második szám után elkezdtük kapni a flasheket mind a ketten majd egy jo 20 percre minden kimaradt. végül felkeltünk, életerő teljesen negatív, csináltunk jó sok kaját (tényleg sokat) majd jól megettük és egy órája kb. itt a gép előtt szórakozunk. lehet hogy nem azt a flasht kaptuk amit kellett volna de szellemileg mind a ketten nagyon jól voltunk és a hangulat is jó volt. arra jutottunk hogy mindenképpen kipróbáljuk majd mégegyszer rendesen, csak kellene egy tapasztalt ember mellénk (vagy egy vigyázó). -
#548 mármint hogy másnap reggel lesz vizsga, vagy aznap este? :) -
Phat Smoker #547 gratulálok, remélem megbuksz mint a huzat! ;-) -
Tonito #546 holnap koraeste lesz. és utána megyek elméleti KRESZ-re ugyhogy érdekes lesz:) csak mákdarálót sikerült szereznem azért volt sürgös hogyha az nem jó akkor még folytassam-e a kölcsönkéregetést. kivánjatok sok sikert -
#545 az.
de ha most akarjátok megenni, akkor készüljetek föl hogy reggel 4-5ig esélytelen az elalvás :) -
Tonito #544 srácok, mákdaráló célnak megfelelő ugye? sürgös a válasz:) -
Phat Smoker #543 merjed, enjoy the trip! -
Netam #542 Múltkor nem próbáltam ki, viszont most itt a lakás üresen. Csak azon gondolkodom hogy ki merjem e próbálni egyedül? Most meglesz a félhomály, a nyugalom és minden ami kell. :) -
#541 ha a vizes magokat darálod le, akkor kb sár állagú ragacsos masszát fogsz kapni szerintem, azt egy álom lehet kiszedni a gépből :)
inkább a port öblítsd át szűrőben, bár tapasztalataim szerint nem lesz semmi bajod ha nem mosod le őket egyáltalán. -
Tonito #540 köszönöm! végül átolvastam még amiket fontosnak tartottam és kimentettem egy jegyzettömbe és abban maradtam magammal, hogy leöblítjük egy kicsit vízzel a magokat majd kávédarálóval megdaráljuk és vaniliástejbe bedobjuk majd eszünk kis (de tényleg nem sok csak pár szem) gabonapelyhet így a gyomorban kb. joghurt féle állagot érünk el. (a joghurtokat nem nagyon szeretem sajnos inkább attol szokott hányingerem lenni).
köszönöm a választ remélem ma este kiprobáljuk aztán majd mesélek ha érdekel valakit. -
#539 nálunk az áztatósdi nem jött be, a biztos módszer szerintem a legegyszerűbb: vegyétek két részre a magokat, és úgy daráljátok le minél fiomabbb porrá. Utána a port bele lehet tenni tetszés szerinti joghurtba, aztán gyorsan bekanalazni. Gondolom gyümölcslébe is beletehetitek, de a joghurt egyszerűbb.
Ha nincs lehetőség a darálásra, simán el is lehet rágni a magokat (de csak egy vizes öblítés után), de azt nem ajánlom senkinek, az amúgy is elkerülhetetlen hányinger sokkal masszívabban jön úgy...
Nem árt, ha előtte nem esztek semmit, hamarabb is szívódik fel a cucc és kisebb az esélye, hogy színeseket fogtok ásítani. :)
Várakozási idő kb. másfél óra, azalatt sajnos(?) 99% hogy rossz lesz - utána viszont különleges. :) -
Tonito #538 Tegnap 4 órás BKVzás után végre sikerült vennem hajnalkamagokat.
Rédei Kertimag Zrt. féle Ipomoea tricolor. Összesen 12 zacsival, két grammosak, egyet kiváncsiságból kibontottam és 47 mag van benne.
Sokat olvasgattam ilyen-olyan módszerekről és leginkább arra jutottam, hogy nem tudok kiválasztani egy konkrét fogyasztási módot, úgyhogy valaki akinek tutira bejött a hajni légyszives írja le részletesen mit-hogyan csinált, mit áztatott miben, mit dobott ki, mit evett/ivott meg, mennyi táplálékot fogyasztott elötte, mennyi folyadékot fogyasztott elötte, stb. :)
Egyébként két 65kg körüli srácra lesz a kb. 550 mag, kellene még venni hozzá? Sajnos a boltban ahol még találtam hajnalkát ott is csak ennyi volt. Mindenhol azt mondták, hogy majd tél vége-tavasszal lesz csak. Volt ahonnan el is hajtottak, hogy tudják mire használjuk a hajnalkát és ők ilyen célre nem adnak el semmit...eh :) -
#537 szerintem így nyár közepén nem nagyon. majd ősszel (október) nagyobb esélyed lesz! -
#536 Ha elnézek az Aréna plázai Tesco-ba ott sikerrel járhatok hajnalka mag ügyben? -
johnny1978 #535 vizipipabol szivjatok egy kicsit javit a helyzeten bar a fustje ugy is eleg eros.egyepkent szerintem az igazi hatas tenyleg csak ugy erheto el ha felhomaj van es csend.az sem jo ha tul sok ember van korulotted ,egy haver boven eleg. amikor szivod fojamatosan tartsd ra a langot, az elso sluk legyen nagy de ne tartsd bent sokaig ,hogy legyen idod meg egyre amit tarts lenn amig csak tudsz ezutan en mar semmire nem szoktam emlekezni. en 25x sel is probalkoztam mar hat eleg gyorsan elvitt innen...egyepkent az usa-ban vagyok jelenleg es itt eleg konnyu beszerezni jo minosegu salviat. az othon kaphato cuccok nem az igaziak marmint a koncentratumok...a sima levelek ragasaval vagy elfustolesevel pedig nem is lehet eros hatast elerni! na jo utazast mindenkinek! Udv:Johnny -
LoVePrOgReSSiVe #534 sztem sokkal jobb ha haverral vagy, aki ugyanugy tapasztalta már a dolgokat,mint te...2 en már valószinűbb hogy nem csináltok hülyeséget. na peace -
LoVePrOgReSSiVe #533 jah, egyedül kipróbálod, kicsit el is túlzod a mennyiséget, egyedül vagy nincs vigyázód és máris ott egy bad trip. ne becsüljétek alá a salviát se.nem egy bélyeg, de jobb vigyázni az ilyesmivel. -
Netam #532 Ma úgy néz ki, hogy ki tudom próbálni itthon, egyedül. Most már működnie kell. Múltkor mi még a nevetésig se jutottunk el sajnos, csak rohadtul izzadtunk... -
#531 ja csak irigykedem mert nekem a levelektől inkább sírni volt kedvem mint nevetni (az "íze" miatt :S) -
#530 barom amcsiknál semmi sem elképzelhetetlen, kis járatassággal lehet készíteni viszonylag könnyen mindenféle kivonatokat. egyszerűen csak egyénfüggő, mikor és mennyire üt be a zsálya, nyilvána levelek hatóanyagtartalma is belejátszik. más kérdés, hogy a nevetéstől fetrengésről még mindig azt gondolom, hogy egy nemkíváűnatos (viszont nem kellemetlen) mellékhatás :) -
#529 youtubeon látni sok nevetéstől fetrengő embert ,nekik világosban is beüt igaz az 15x kivonat volt , de látni olyan videókat is ahol 60x kivonatokról beszélnek :O -
LoVePrOgReSSiVe #528 hangulatvilágítás, eléghalk-nemhangos chillout.:) ez kell egy jó kiránduláshoz miss. salviával :D (trip közben ambient? tapasztalat? béke -
#527 a lényeg, amit nem lehet elégszer leírni: "Másik: nem partidrog, nem beveszem-és-tutiszétcsap, azt mondják oda kell figyelni rá..." -
#526 Salviásoknak :)
Először is, mindegy mennyit raksz a pipádba, de legyen több mint kevesebb, túl sokat úgysme bírsz belőle szívni mert iszonyú füstje van :D és ha beüt akkor hamar beüt. Másik: nem partidrog, beveszem-és-tutiszétcsap, azt mondják oda kell figyelni rá... Haverom tapasztalatait írom, mert nekem sosem jött össze (eddig) de ő is azt mondja hogy szépen nyugodtan, félhomályban, amikor már csend van, senki sem zargat, ki tudod szűrni a külvilágot stb... Na akkor próbálkool be vele. -
Netam #525 Köszi. Megpróbálom majd egyedül is. Amúgy elég nagy slukkokat szívtunk, ezért nem értem miért nem hatott. Csak izzadtunk mint az állat. Lehet, hogy az is baj volt hogy ott égett felettünk egy lámpa, lehet hogy félhomájban kéne csinálni. Majd kiderül... -
#524 írtam privit -
#523 Mi is mégegyszer nekifutottunk tetemesebb mennyiséggel és nem akar jönni a flash :( -
Netam #522 Nekünk is csalódás volt egy kicsit. Mi is csak az izzadásikg jutottunk. Pedig fél gramm 5x kivonatot szívtunk 3an és volt sok elég izmos slukk. De azt mondták hogy 1-2 nagy slukk és az is elég lehet. Szóval nem nagyon értem mi lehetett a baj. Lehet hogy az hogy túl nagy fényben csináltuk? Mert égett a lámpa. Nem tudom. -
#521 túl keveset szívtál akkor. a melegérzet az elős, aztán jön az átmeneti röhögőgörcs, aztán meg... a kis színes emberkék :)
az íze valóban szörnyű, de hát a salvia nem is "élvezeti cikk". -
#520 Na hát vettem 25g salvia levelet kb 0 hatása volt rohadt melegem lett tőle és bizseregtek a végtagjaim... a füst íze elég tré volt próbálkoztunk rágással is na hát úgy mégrosszabb az íze :S:S:S szörnyű... csalódás -
Netam #519 Na tegnap vettem kivonatot. Ha minden jól megy, ma kipróbáljuk...
5x kivonat kezdésnek jó is lesz. Már csak vhogy ki kéne mérni belőle 0,1-0,2 grammot...