533
Az MS. Megkezdte Írtani A Flashelt Gépeket!
-
Zenty #413 legyen inkább 20 ,akkor én is veszek egyet :D -
Zenty #412 ez mekora egy baromság :D , de azon röhögtem mikor a csajt el kezdet sírni amior mondta ikább ps3 vesz :DD -
#411 csokolom mindenkinek. he beszerez az ember a bannolt prémium mellé egy origin core t és felrakja a bannolt gép hdd ét a core gépre nem lehet belole gond ? -
Gabe18 #410 Hát még ha nem lenne bannolt,akkor esetleg árában lenne,de már ugy se biztos.
Igy nagyon ki kell fogni azt a buta embert aki ezt igy elviszi... -
#409 Hellósztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy menyibe kerül az a chip amit a live nem vesz észre? -
#408 Wáháááá 70k láál! -
Decooy #407 üdv! egy barátom kért meg,hogy dobjam fel ide is: xbox 360 premium,bannolt,hűtésmoddal eladó,10db játékkal: scda,vegas,graw2,pokember3,karib stb...70000 ft.....srác telefonja:06305388769(anti)....kérlek privát üzit nekem ne küldjetek ezzel kapcsolatban...őt hivjátok, ha kérdés van.köszönöm...
-
norbi99 #406 Ez a Hitler video beszarás.k... jó. -
Richard90 #405 OFF: Ezt látni kell :D:D -
#404 Megoldódott a vétel, 60ba vettem zsír core-t. 50 az tényleg gáz lett volna -
#403 Másrészt akinak van bannolt gépe (nekem is), az nem fog megválni tőle sz@rért. Jó az a letöltött játékok kipróbálására. Nem nagyon ajánlotta fel senki eddig a bannolt gépét 30 ezerért. Ha alkatrészként akarnaám értékesíteni, már csak a tápegységért is kapnék nyolc ezer jó magyar forintot. A vezetékes yoj is 5 ezer körül van. -
#402 Nem mondtam sehol hogy annyi legyen. De nehogy már 50! -
#401 Azért ne essünk túlzásokba! 30-ért van mondjuk PS2. -
#400 És ki az a hülye aki annyit ad érte mikor egy tizest rádobva már újat kap? (garival és ban nélkül) -
FoToS #399 30? :) 50 minimum :) -
#398 Bannolt CORE felszereltségű gépet veszek 30e-ért. PM aki megválik tőle -
#397 Egyelőre az iXtreme firmware biztonságosnak látszik. Úgy néz ki a mikrofos a stealth patch nélküli játékokat illetve az olvasási sebességet detektálja. Szal az 5.3Cvel (ha az az ami fix 12xesen olvas) is biztonságban vagy ha csak stealthes gameval játszol. De a ban mindig pár nappal a lebukás után jön csak, szóval lehet már bebuktad csak még nem tudsz róla. Az USAban az x360as gamék 8 ezer HUFnyi $-ba kerülnek, míg az átlagfizetés 6x-8x annyi mint Magyarországon. Ennyit az eredeti játékvásárlásról. :) -
Rena11 #396 ok köszönöm Tejföl csak mostanában nem tudtam menni mert sok a munkám de akkor fgolak hívni
-
#395 Ez itt már abszolút off, de most sem voltál online. Fél nyolctól tíz óra tíz percig. Te valószínűleg más időpontban akarsz játszani, mint mi. Próbálj meg nyolc körül csatlakozni. -
Kraptor #394 Hát sajna pedig gyorsabbat hasnzálnak, jóval gyorsabbat:( -
#393 Tegnap is voltunk 8-tól 11-ig-(este). Ha látod, hogy online vagyok hívj privátcsetre és behívlak. -
Rena11 #392 felvettelek barátnak de soha nem látlak online felvehetnél messengeren aztám szólhatnál ha játszotok mert úgy játszanék már magyarokkal
egyépként PlasticRena a nevem tudom hülye név de Rena akart lenni csak hozzádobta a live a Plastic-ot na mind1
[email protected] a messenger azonosíttóm
-
#391 Hál istennek szinte mindig összejövünk nyolcan. -
Rena11 #390 hmm érdekes pedig 5 megabites netem van ennél nem hinném hogy sokkal gyorsabbat használnak a németek vagy az osztrákok
mindenesetre kár érte
ti hogyan játszotok? kész serverekre mentek vagy csináltok játékot? -
#389 Mi amikor játszunk, max tíz fő, de inkább nyolc. Azzal atomstabil. Állítólag azért ilyen,mert a hazai net ennyit tud.... -
kisaba #388 Ha még nem lettem bannolva, de már voltam flashel géppel LIVE-on, akkor még megmenthető a gépem? Pl. egy újraflesselés még megvédhet a ban-tól?
Csak mert pár napja leszedtem az updatet és nem bannolt, még demókat is szedegettem. Mondjuk sose volt írott játék a gépbe, mikor fenn voltam a LIVE-on. -
Rena11 #387 sziasztok
nem épp ide illik de itt vannak live-osok szal remélem tud valaki valami okosat a problémámra
Cod3-al játszok live-on eredeti nincs flesh és megesik hogy ledobálnak a serverek nah ez miért lehet mi nem stimmelhet nálam?
előre is köszi annak aki válaszol -
Zozo76 #386 Mondjuk az eleg ironikus lenne ha mondjuk fellepek a LIVEra, szuz geppel, meg eredeti jatekkal aztan a Microsoft meg bannolja orokre a gepemet, csak azert mert magyar vagyok, es nincsen jogom ott lenni. -
Zozo76 #385 En ugy szurtem le azert itt a topikban meg a XBOX360-asban hogy az eredeti geppel es eredeti szoftverrel nyomulokat nem bannoljak. Bar azert ez sem 100%. En is ezert hezitalok, pedig en is az utobbi kategoriaba tartozom. Viszont erdemes megnezni hogy PL tegnap este az XLink Kai-n tobb volt a XBOX360 user mint az XBOX Classic. 700 es 500. Nem semmi... Nyilvan nem csak magyarok voltak ott... :) -
Gabe18 #384 Az már nem megoldás... -
Szeszmester #383 Van rá megoldás. Játssz eredetivel! -
Patrik888 #382 Remélem lesz valami megoldás erre a ban dolgora... -
#381 Látod, a ps3 topicban már ezt nem tudtad volna meg.
-
Rena11 #380 hi
király ez a fórum megtanultam azt is hogy nem y-al kell írni hogy hi :P
-
Papesz #379 Ott a pont. -
Olcsi2 #378 Nem nagyon talalni se megerositest, se nem tagadast arrol, hogy a chipet detektaljak-e vagy nem.
Tovabbra is tartom, ha Live-ozni akarsz, akkor nem erdemes se flesselni, se chipelni. Elobb-utobb (inkabb elobb) ugyis kivagnak. Ha mar beprobalod, akkor mindenkeppen harom honapos elofizetest vegyel, szerencsevel annyit kihuzhatsz. -
Olcsi2 #377 lenyeg, hogy tanulj belole. Igazan hulye akkor leszel, ha meg egyszer leirod y-al. Akkor mar vicc nelkul. -
aribazsy #376 Most akkor mi a szitu? csipelt gepek mennek, flash-eltek nem?
Csippeltnek mi a hatranya? mar a flesse szemben? -
Rena11 #375 áhh nem szivom
úgy tünt
én kérek elnézést:) -
#374 Szerintem viccnek szánták. Ne szívd mellre!