XBOX360-LIVE BANNED START!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

E3.-on most kiderûl, elvileg õszre van belõve a megjelenés
Mikor jön?:D

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Üdv bannolt testvérek!

Ha végre majd létezik megoldás alaplapcsere nélkûl életre kelteni bannolt konzolunkat feltétlenûl tudassa valaki. Ha lehetõség lenne ConsoleID-t megváltoztatni márpedig biztos meglehet mert az is csak 0. és 1.-sek formájában van tárolva és azon a nyelven sok okos ember beszél:-) így biztos vagyok benne hogy meg is lehet változtatni mondjuk ugrókódosra, mint egy autóriasztót.

ui:. jön a 65nm.-es XBOX360 FALCON véééggreeee!!!!!!!! talán nem dögledezik majd.
Ha tenyleg kuld valami logot hogy eddig mi ment a gepeden akkor ott az esely ra. Az a biztos ha nem mesz a LIVEra egyatalan.
Ha régebbi firmware-em van, és letöltöm a live-os frissítéseket ,-de NEM JÁTSZOK LIVE-on CSAK BEFRISSÍTEM A GÉPET- akkor is lebukhatok ???
Max 36
Valaki tud valamit,mi alapján bannoltak?És van-e olyan fw,ami hatékony a szûrés ellen?

Isten most nem ér rá,segíthetek?

igy van... Egyebkent rajtahagyhatod a vinyon a warez menteseket is nyugodtan, amiatt en nem formaznam semmikepp. A gepeket nem a vinyo tartalma alapjan banneltek es soha nem is fogjak.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

A gamertagodat simán vissza lehet hozni, a mentett állásaidat viszont már nem! Ez a tuti álláspont, SIEG

RBJ
nem tudom kinek higgyek valaki egy másik forumon azt irta hogy ne toroljem le a winyorol a profilom mert nem lehet visszahozni. de én ugy emlékszek hogy igen mert volt olyan hogy torlodott a winyomrol a profilom és a recovery gamert al hozztam vissza a live rol.

Linux Mint 13 Cinnamon

vissza, nekem sikerült, SIEG

RBJ
csokolom. én is az uj gép ugy be kérdeznék. letorlom a régi winyom hogy ne nagyon legyen rajta a sok warez lekvár csak a gow mentéseket hagyom. a gamertagom meg visszalehet hozzni a recovery gamertag al ugye?

Linux Mint 13 Cinnamon

üdv emberek, holnap veszek egy új gépet és a kérdésem az lenne, hogy a gamertagomat, meg ugye a live id met ha bepötyögöm, akkor a nevem megjelenik, meg a pontjaim is ugye?Köszi a választ elõre is, SIEG

Csak mondjuk nem mindegy hogy pl. a Sony a profilt tiltja le vagy az egész gépet mint a MS tette.Vagy hogy õk hogy oldják meg ezt az egészet,mert eleve nem tudom hogy a PS3-nál hogy épül fel az egész netes rendszer.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Zsoltika 007
Mi? Ki lesz bannolva. Ezen neked mi lehet jobb/rosszabb??
Vagy azt hiszed a Sony nem fog? Nem a f***t nem! <#kacsint>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

A MS-nál már tudni nagyjából mit vesztesz vele,a Sony-nál még csak a fenyegetõzés van,lehet rosszabb lesz,lehet kevésbé rossz.

Egy percig sem gondoltam hogy PS3at vegyek. XBOX utan XBOX360, majd ha lesz akkor XBOX 3... :)
Hehe, nem baj!!! :)
Zsoltika 007
Na ezek után aki rinyál hogy ps3-at vesz ha bannolják a flashelés miatt akkor az egy szerencsétlen marha mert ott is ugyanez fogja várni. KATT

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Kicsit hozzatesz meg az ember es akkor mar original vesz... :)
Zsoltika 007
Sokan csinálták és még nem volt belõle semmi baj.

legyen inkább 20 ,akkor én is veszek egyet :D

ez mekora egy baromság :D , de azon röhögtem mikor a csajt el kezdet sírni amior mondta ikább ps3 vesz :DD

RBJ
csokolom mindenkinek. he beszerez az ember a bannolt prémium mellé egy origin core t és felrakja a bannolt gép hdd ét a core gépre nem lehet belole gond ?

Linux Mint 13 Cinnamon

Hát még ha nem lenne bannolt,akkor esetleg árában lenne,de már ugy se biztos.
Igy nagyon ki kell fogni azt a buta embert aki ezt igy elviszi...

DJS8
Hellósztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy menyibe kerül az a chip amit a live nem vesz észre?

Zsoltika 007
Wáháááá <#nyes> 70k láál!

üdv! egy barátom kért meg,hogy dobjam fel ide is: xbox 360 premium,bannolt,hûtésmoddal eladó,10db játékkal: scda,vegas,graw2,pokember3,karib stb...70000 ft.....srác telefonja:06305388769(anti)....kérlek privát üzit nekem ne küldjetek ezzel kapcsolatban...õt hivjátok, ha kérdés van.köszönöm...

Ez a Hitler video beszarás.k... jó.<#mf1><#mf1><#mf1>
Bendy
Megoldódott a vétel, 60ba vettem zsír core-t. 50 az tényleg gáz lett volna <#nyes>

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

tejföl
Másrészt akinak van bannolt gépe (nekem is), az nem fog megválni tõle sz@rért. Jó az a letöltött játékok kipróbálására. Nem nagyon ajánlotta fel senki eddig a bannolt gépét 30 ezerért. Ha alkatrészként akarnaám értékesíteni, már csak a tápegységért is kapnék nyolc ezer jó magyar forintot. A vezetékes yoj is 5 ezer körül van.

BAD Boys

Zsoltika 007
Nem mondtam sehol hogy annyi legyen. De nehogy már 50!

tejföl
Azért ne essünk túlzásokba! 30-ért van mondjuk PS2.

BAD Boys

Zsoltika 007
És ki az a hülye aki annyit ad érte mikor egy tizest rádobva már újat kap? (garival és ban nélkül)

30? :) 50 minimum :)

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Bendy
Bannolt CORE felszereltségû gépet veszek 30e-ért. PM aki megválik tõle

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

zippofcy
Egyelõre az iXtreme firmware biztonságosnak látszik. Úgy néz ki a mikrofos a stealth patch nélküli játékokat illetve az olvasási sebességet detektálja. Szal az 5.3Cvel (ha az az ami fix 12xesen olvas) is biztonságban vagy ha csak stealthes gameval játszol. De a ban mindig pár nappal a lebukás után jön csak, szóval lehet már bebuktad csak még nem tudsz róla. Az USAban az x360as gamék 8 ezer HUFnyi $-ba kerülnek, míg az átlagfizetés 6x-8x annyi mint Magyarországon. Ennyit az eredeti játékvásárlásról. :)

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

ok köszönöm Tejföl csak mostanában nem tudtam menni mert sok a munkám de akkor fgolak hívni

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

tejföl
Ez itt már abszolút off, de most sem voltál online. Fél nyolctól tíz óra tíz percig. Te valószínûleg más idõpontban akarsz játszani, mint mi. Próbálj meg nyolc körül csatlakozni.

BAD Boys

Hát sajna pedig gyorsabbat hasnzálnak, jóval gyorsabbat:(
tejföl
Tegnap is voltunk 8-tól 11-ig-(este). Ha látod, hogy online vagyok hívj privátcsetre és behívlak.

BAD Boys

felvettelek barátnak de soha nem látlak online felvehetnél messengeren aztám szólhatnál ha játszotok mert úgy játszanék már magyarokkal
egyépként PlasticRena a nevem tudom hülye név de Rena akart lenni csak hozzádobta a live a Plastic-ot na mind1
[email protected] a messenger azonosíttóm

tejföl
Hál istennek szinte mindig összejövünk nyolcan.

BAD Boys

hmm érdekes pedig 5 megabites netem van ennél nem hinném hogy sokkal gyorsabbat használnak a németek vagy az osztrákok
mindenesetre kár érte
ti hogyan játszotok? kész serverekre mentek vagy csináltok játékot?

tejföl
Mi amikor játszunk, max tíz fõ, de inkább nyolc. Azzal atomstabil. Állítólag azért ilyen,mert a hazai net ennyit tud....

BAD Boys

Ha még nem lettem bannolva, de már voltam flashel géppel LIVE-on, akkor még megmenthetõ a gépem? Pl. egy újraflesselés még megvédhet a ban-tól?
Csak mert pár napja leszedtem az updatet és nem bannolt, még demókat is szedegettem. Mondjuk sose volt írott játék a gépbe, mikor fenn voltam a LIVE-on.

sziasztok
nem épp ide illik de itt vannak live-osok szal remélem tud valaki valami okosat a problémámra
Cod3-al játszok live-on eredeti nincs flesh és megesik hogy ledobálnak a serverek nah ez miért lehet mi nem stimmelhet nálam?
elõre is köszi annak aki válaszol

Mondjuk az eleg ironikus lenne ha mondjuk fellepek a LIVEra, szuz geppel, meg eredeti jatekkal aztan a Microsoft meg bannolja orokre a gepemet, csak azert mert magyar vagyok, es nincsen jogom ott lenni.
En ugy szurtem le azert itt a topikban meg a XBOX360-asban hogy az eredeti geppel es eredeti szoftverrel nyomulokat nem bannoljak. Bar azert ez sem 100%. En is ezert hezitalok, pedig en is az utobbi kategoriaba tartozom. Viszont erdemes megnezni hogy PL tegnap este az XLink Kai-n tobb volt a XBOX360 user mint az XBOX Classic. 700 es 500. Nem semmi... Nyilvan nem csak magyarok voltak ott... :)
Az már nem megoldás...