533
Az MS. Megkezdte Írtani A Flashelt Gépeket!
-
#453 Sajnos engem bannoltak,megoldást tud valaki? -
#452 Igaz, a MS már nem bannolgat. Kíváncsi leszek nem-e a novemberi dashboard update után indul-e el a következő bannhullám. -
#451 Csak akkor van patch játékhoz ha van live. Általában a játékok offline módban csak a dashboardot frissítik. Ha szerencséd van nem bannolnak másolt játék miatt. -
hentesferi #450 Sziasztok
Flashelésen gondolkozom , csak egy valamire nem találok választ... Ha flasheltetem a boxom , akkor netre se nagyon kéne mennem , csak ha eredetivel játszok mondjuk. De ha már flasheltem a gépem , és letöltöttem egy gamet , majd kíirtam , tuti kéne patchelni a boxon nem ? Mert ált. minden játékot elöszzör patchelni kell, aztán indul. De ha nem mehetek fel a netre , akkor , hogy fogok letölteni hozzá patchet ? :)
Köszönöm előre a segítséget.. -
Scapolite #449 Jah és van valami időkorlát az első netre csatlakozástól a ban-ig?
Mennyi idő szokott ez lenni általában,hogy úgymond észreveszik? -
Scapolite #448 Aham,értem.Sokat segítenétek vele ha mondanátok valami Magyar oldalt erről a dologról ami tájékoztatást nyújt nekem esetleg priviben vagy akár itt a fórumon kiokosítanátok ez ügyben.
Ezer köszi!
-
Zozo76 #447 Ket alternativa a LIVE helyett. Lehet jatszani a neten masokkal ugy hogy kozben a gep azt hiszi SYSTEM LINKen megy a buli. -
#446 Olyan mint a hamachi. -
Scapolite #445 Hogy mit?:-)
Nemtudom ám mi az:)
Olyan nekem a box most mint annó sok éve a pc mikor kezdtem"újdonság". -
Zozo76 #444 Azert az XBCt es a KAIt hasznalhatod! ;) -
Zozo76 #443 Igen -
Scapolite #442 De annyi károm lesz,hogy többet nem mehetek fel live-ra nem?A gépemet ugyanúgy használhatom csak net nélkül? -
#441 Nem a profilt bannoljak, hanem a gepet. -
Scapolite #440 Hali!
Gondoltam rákérdezek tőletek egy dologra amit tudni szeretnék:
Ha banolnak live-ról akkor az nem tesz kárt a gépemben ugyi?Csak az online profilom helyett kell csinálni majd 1 másikat?A mentéseim gondolom majd ezzel együtt elszállnak.De offline tudom majd használni ugyanúgy mint eddig a gépemet? -
Gabe18 #439 Jó lenne ha igaz lenne,de az az eljárás akkor még igencsak titkos lehet,mert nem nagyon hallani róla... -
#438 6-7 et tuti! -
#437 nem... Jah de! majd elfelejtettem, VESZEL EGY UJAT! -
FoToS #436 Igaz az,hogy valymilyen eljárással ujra életet lehet majd lehelni a bannolt gépekbe? -
Zozo76 #435 14-et -
Agreal #434 sziasztok!
aki szokott eredeti játékokat cserélgetni az mesélje már nekem el pls hogy úgy kb mennyit kell ráfizetni a játékora?
pl megveszem vadi újan a bioshockot 15k-ért de 2 hét múlva visszaviszem és kicserélném mondjuk az új medal of honorra ami ugyancsak 15k
akkor menyit bukok azon a bioshockon úgy kb?
köszi -
koviprog #433 E3.-on most kiderűl, elvileg őszre van belőve a megjelenés -
Nagy01 #432 Mikor jön?:D -
koviprog #431 Üdv bannolt testvérek!
Ha végre majd létezik megoldás alaplapcsere nélkűl életre kelteni bannolt konzolunkat feltétlenűl tudassa valaki. Ha lehetőség lenne ConsoleID-t megváltoztatni márpedig biztos meglehet mert az is csak 0. és 1.-sek formájában van tárolva és azon a nyelven sok okos ember beszél:-) így biztos vagyok benne hogy meg is lehet változtatni mondjuk ugrókódosra, mint egy autóriasztót.
ui:. jön a 65nm.-es XBOX360 FALCON véééggreeee!!!!!!!! talán nem dögledezik majd. -
Zozo76 #430 Ha tenyleg kuld valami logot hogy eddig mi ment a gepeden akkor ott az esely ra. Az a biztos ha nem mesz a LIVEra egyatalan. -
GodGamer #429 Ha régebbi firmware-em van, és letöltöm a live-os frissítéseket ,-de NEM JÁTSZOK LIVE-on CSAK BEFRISSÍTEM A GÉPET- akkor is lebukhatok ??? -
#428 Valaki tud valamit,mi alapján bannoltak?És van-e olyan fw,ami hatékony a szűrés ellen? -
Olcsi2 #427 igy van... Egyebkent rajtahagyhatod a vinyon a warez menteseket is nyugodtan, amiatt en nem formaznam semmikepp. A gepeket nem a vinyo tartalma alapjan banneltek es soha nem is fogjak. -
Attila 007 #426 A gamertagodat simán vissza lehet hozni, a mentett állásaidat viszont már nem! Ez a tuti álláspont, SIEG -
#425 nem tudom kinek higgyek valaki egy másik forumon azt irta hogy ne toroljem le a winyorol a profilom mert nem lehet visszahozni. de én ugy emlékszek hogy igen mert volt olyan hogy torlodott a winyomrol a profilom és a recovery gamert al hozztam vissza a live rol. -
Attila 007 #424 vissza, nekem sikerült, SIEG -
#423 csokolom. én is az uj gép ugy be kérdeznék. letorlom a régi winyom hogy ne nagyon legyen rajta a sok warez lekvár csak a gow mentéseket hagyom. a gamertagom meg visszalehet hozzni a recovery gamertag al ugye? -
Attila 007 #422 üdv emberek, holnap veszek egy új gépet és a kérdésem az lenne, hogy a gamertagomat, meg ugye a live id met ha bepötyögöm, akkor a nevem megjelenik, meg a pontjaim is ugye?Köszi a választ előre is, SIEG -
Gabe18 #421 Csak mondjuk nem mindegy hogy pl. a Sony a profilt tiltja le vagy az egész gépet mint a MS tette.Vagy hogy ők hogy oldják meg ezt az egészet,mert eleve nem tudom hogy a PS3-nál hogy épül fel az egész netes rendszer. -
#420 Mi? Ki lesz bannolva. Ezen neked mi lehet jobb/rosszabb??
Vagy azt hiszed a Sony nem fog? Nem a f***t nem! -
Gabe18 #419 A MS-nál már tudni nagyjából mit vesztesz vele,a Sony-nál még csak a fenyegetőzés van,lehet rosszabb lesz,lehet kevésbé rossz. -
Zozo76 #418 Egy percig sem gondoltam hogy PS3at vegyek. XBOX utan XBOX360, majd ha lesz akkor XBOX 3... :) -
Zozo76 #417 Hehe, nem baj!!! :) -
#416 Na ezek után aki rinyál hogy ps3-at vesz ha bannolják a flashelés miatt akkor az egy szerencsétlen marha mert ott is ugyanez fogja várni. KATT -
Zozo76 #415 Kicsit hozzatesz meg az ember es akkor mar original vesz... :) -
#414 Sokan csinálták és még nem volt belőle semmi baj.