XBOX360-LIVE BANNED START!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hülye gyerek!
Ami most a gépemen vannakszoftverek, legalább fél milla lenne... szted mibõl fizetném ezt ki?
szerintem a tieden is vann enyi rétékû szoftver...
ha ms ugyenezt végeznia pc-knél is, akkor a microsoft mint cég megszûnne....
orbitális felháborodás lenne !

Carlos HUN
Raboljanak el téged innen a busba ......

Istencsászár
Hihetetlen... persze nemcsoda, lopni csalni nem rossz dolog, itthon legalábbis, és ezt mindenki kezdi átvenni 😞 remélem akik most ki vannak akadva azokat 1szer ugy meglopják h utána máshogy állnak a dolgokhoz és akkor rájönnek a dolgokra. Csak igy tovább MS, pécén is hasonló határozottság kellene a kalózkodás ellen!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Pár napon belül kizártnak tartom.Még ha ki is találnak rá valamit (nem tudom egyáltalán lehet-e),az nem egyketõre lesz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Johnny23
szólt egy Xboxos "mester".....naná,hogy ki ezt favorizálja ki azt.

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Ha nem változik párnapon belül ez a dolog el is adom a picsába azt basszák meg MS-ék.

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

A Sony mar dolgozik egy flesselt limitalt PS3 kiadason. Asszem lesz hozza egy fasza polo "Idiot" felirattal meg tesznek melle egy verbatimos DMC 4-es es FF XIII-t.

Ugyan meg feleannyi PS3-at sem adtak el, mint boxbol es minden third party panaszkodik, hogy nem eri meg fejleszteni a masinara, mert nem birnak eladni a jatekokbol eleget, szerintem alig varjak, hogy keblukre olelhessek az elso warezbelat... Meg asszem az elso szazhoz egy Bravia tevet is hozzavagnak majd. Mester, a Sonynak ebben a fazisban a warez lehet, hogy a kaput is betenne, 200 dolcsi folott buknak a gepen, ha a fejleszteseiket bukjak a warez miatt az a veguket is jelentheti. Lof@szt nem jatszanak el.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Zsoltika 007
Ne álltasd már magadat! Azt hiszed a sonynál kolbászból lesz a kerítés és s*ggen csókolják a warezolókat? Te ezt komolyan el is hiszed?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

aricsi
A singleplayer se rossz.Még így is az xbox 360-ra vannak,lesznek a legjobb címek,amik nagyrészük single stuff.Én most csak egyet emelnék ki: MASS EFFECT

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Sephi
En nekem minden eredeti ma mar de kb 1 orat livozom 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Johnny23
és nemcsak a warez,hanem épp a "LIVE" miatt is

...miket most 1xerûen (1nagy huszárvágással) "kinyírtak"<#bdead>

Johnny23
na ja<#fogmosas>

TothLaci
Vagy a Personal Computert.
Johnny23
mégis mûködik a dolog<#bee1>

...gondolom egy idõ mulva mûködni fog PS3-on is, és sztem ennek ellenére nemfeltétlen jáccaná el Sony ugyanezt,azt mondom.

...ez a lépés ténleg DÚRVA.

Nyilván az is megtesz,de a 360-Ps3 összevetésben eddig sokkal könnyebben választották sokan a 360-at a warez ilyen lehetõségei miatt.Mostmár ez nincs,tehát ujabb minusz egy ok hogy a jövendõ vásárló a 360 mellé tegye a voksát.

guardian hero
Szerinted a Sony nem játszaná el ugyanezt, ha lenne PS3 warez? Szerinted a PSP-n nem tesz meg mindent a folyamatos firmware-frissítésekkel a warez visszaszorításáért?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Igy van,van egy olyan érzésem ennek a lépésnek legjobban a Sony és esetleg a Nintendo házatáján örülnek a legjobban.

Johnny23
Sziasztok!

Én (még) nem tartozom a Next-Gen konzolosok körébe,de azt hiszem ezekkel a lépéseivel a MS komoly elõny-höz "segíti" a PS3-at.

Ráadásul csomó Xbox360-ból kiábrándult, meglévõ,vagy jövõben esetleg venni tervezõ emberkét szerzett megának,akik ezek után tuti,hogy PS3-ba fognak beruházni.

Microsoft=<#lama>

<#taps>
így jártatok...
Itt az indok a konzol kukábadobására...<#idiota>

nem is tiltjak az online jatekot...

A Microsoft szólt elõre:

Kizárja a magyarokat a Live Marketplace

Az viszont igaz, hogy az online játék tiltásáról nem volt szó.

Papesz

TothLaci
Akinek már nem kell a gépe a ban miatt, de mûködnek a játékok, vennék egyet! Ha eladnád, légyszi pm-be postázz.
Csacsi
És miért nem lehet, csak a jót megvenni? Havonta 1 játék, aztán kész. Azt is lehet cserélgetni. Nem értem hol van a probléma? Ami meg nagyon tetszett, az megmarad. Ha ennyi sok rossz játék van, akkor azt nem kell megvenni. Ennyi. Szerintem nem nehéz. Sõt már boltba sem kell menni érte, mert netrõl rendelhetsz és házhoz hozzák.

És igenis az összes konzol játékom eredeti.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Marcell
Ez a banolósdi most minden flashelt gépet érint? Egy õõõ ismerõsöm <#hawaii> flashelt xbox-ára letöltötte az update-et, és tegnap este is vígan LIVE-ozott még. Azóta õõõ nem beszéltem vele, de szerintem megy még.

A MS ott dögöljön meg ahol van... Ez a rövid véleményem.

De van hosszabb is.

Azért kiváncsi lennék hogy ettõl most mit várnak.Gondolom az alap elképzelés abból indul ki,hogy most majd akit letiltottak,az egybõl megtér mint a hivõk,és megvilágosodván eldönti hogy ezentúl eredeti játékot vesz.Na ez már szerintem egy alapban elhibázoztt gondolat...Szerintem ha 10-bõl egy eddig warezolo ember igy dönt,talán.
De tegyük fel megszületik a nagy elhatározás.
De az okos MS nem csak az adott felhasználót tiltotta le,hanem magát a gépet.Tehát az már nem elég hogy a delikvens ezután vegyen eredetit,hisz a gép gyakoraltilag semmit nem ér innentõl.
Tehát adjuk el.Nyilván innentõl a letiltott gépek ára a béka segge alá megy a használt piacon.Tehát eladjuk vagy ugy döntünk hogy az eredeti élmény és a netes játék elérésére veszünk mellé egy újat.
Elmegyünk hát a boltba,venni egy újat.Igaz a másik a polcról valami fekete masina kacsintgat rám.No Warez célra vesszük a gépet,tehát innentõl aztán a 360 meletti egyik legnyomósabb érv elveszett.Ott az a másik,a 60 gigás vinyóval,Blue Ray meghajtóval,alapból HDMI kimenettel (asszem ebben nem vagyok biztos),INGYENES (nem 15 ezres évi díjal) netes eléréssel,és arról a géprõl nem terjengenek olyan hirek hogy némely darabot 3 havonta kell szervizelni,vagy ennek elkerülésére külön sokezrekért hûtés modositást rátenni,ami aztán vagy segit vagy nem...Igaz egyelõre drágább de annak az ára is kezd lefelé menni.És igaz egyelõre a 360 játékkinálata ütõsebb,de a jövõ már jóval kiegyenlitettebbnek néz ki.
Na majd kiderül emberünk melyik gépet veszi meg,ha már annyira eredetit akar játszani.

Emellett a MS elesett egy csomo ember által elköltendõ MS ponttól,ugyanennyi ember Live elõfizetésétõl,és ha igazak a köülföldi fórumokon lévõ hirek hogy megint nem egy "szûz" gép is bedõlt,akkor kap a nyakába nem tudom hány teljes joggal örjöngõ ügyfelet,akibõl könnyen lehet megint lesz olyan aki ezzel befejezettnek nyilvánitja a 360-as karrierjét...

Hát nem tudom.Lehet jo volt ez igy,õk biztos jóval okosabbak mint én,tõlem csak egy ilyen gondolatra futotta.
A nagy eredeti vevõknek lehet ünnepelni,övék az Xbox Live (már ha csak félre nem nyomtak valamit a központban és õt is kinyirták onnan),a hozzám hasonló sok warezos senkiházi végre eltakarodot.

Smuge
Pont a magas ár miatt nem veszi senki , csak aki megteheti . 4-5 játék miatt meg nem fogok 100e Ft-ért konzolt venni, ráadásul nem olyat ami ocskánál is ocskább alkatrészekböl van összerakva és kiszámithatatlan idõn belül egyszer csak beadja az unalmast ( és még semmi fw buherálásrol nem beszéltünk).

Attila8805
Nem kell kidobni a régit azon tudsz offline jáccani backuppal és veszel újat 50 60 ért és azon meg csak a live részét használod ki és nem kell minden játékot megvenni hanem csak azt amin online jáccanál.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Frosty01
de mégis... hogy húznának le pénzel, ha nem veszed meg a játékot?
hiába írják meg, hiába adják ki, hiába feszít az arcod elõtt a tesco gazdaságos polcon, ha nem izgat nem veszed meg. akkor meg milyen pénzlehúzásról beszélünk?

practitioner of the forbidden arts of death

Zsoltika 007
Dettó.
Bár régen minden szart leszedtem. A felét meg se néztem csak legyen meg mert majd jó lesz. De pár éve mióta már melózok rájöttem hogy úgysincs idõm 2-3 pc-s játéknál többre ezért azokat megvettem a többit meg ki a levesbe.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Smuge
Nem erröl van szó megveszek én JÓ IGÉNYES játékot, csak az a baj hogy 100-bol ha 2 ilyen . Egész nem szol másrol mint a pofátlan pénzlehuzásrol ami nem is a játékkészitök zsebébe köt ki hanem a többi nagyhalnál akik ebböl élnek ( kiadok stb. ) Ez itt a baj hogy termék van dögivel , de az igényesség hiányzik majdnem mindböl. 15e Ft-ot meg már megbocsáss , de egy nyamvadt játék nem ér meg , amit 2 ora alatt végigjátszol aztán a polcon porfogónak jó másnak nem .

Me0w
En mindet megvettem amivel PC-n online jatszom. Nem a wowra gondolok 😊

Together we'll fly someday...

ha egy xy játékot csinál pl 50 ember, az emgis kaja érte a gázsiját, utána azt õket már nem érdekli, hogy mennyire sikeres-e vagy nem....
és ne irkálja már mindenki azt, hogy a fejlesztöknek ennyi meg annyi minusz milliojai vannak...
mondhatjuk, hogy az EA az egyeduralkodo, és miden játékát warezolják.. akor már alapbol nem lenne EA...
sims-ek, nfs-ek, sport játékok, iyen filmbõl átcsinált játékok, harry potter 5 része stb stb....
ha annyira veszteségesek lennének ezek, akkor belesem fognának a következõ példányok fejlesztésébe...
és ha Gyurcsány nem lopna meg minket, valószinûleg, több eredeti játékot vennének a Magyarok...

Frosty01
mert te biztos minden egyes játékodat megvetted, igaz?

practitioner of the forbidden arts of death

Csacsi
Belehalnál, ha megkéne venni a játékot? Inkább pusztuljon az, aki játékot készít, hogy egy forintot ne keresve rajta, te letöltsed? Szép hozzáálás.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Zsoltika 007
Késõ bánat eb gondolat...
Hiába lesz megoldás, a gépeteket már kivágták onnantól kezdve lehet akármilyen über láthatatlan flash annak konyec...
Ha meg veszel egy újat gondolkodj el mennyit buktál így meg úgy ha megvetted volna eredetiben azokat a játékokat amiket a legtöbbször nyomod a gépen. <#sniffles>

Smuge
És az neked miért okozna örömet? Pusztuljon aki warezon él ? Szánalmas.

Csacsi
Én a microsoft helyében nem csak a live-rõl tiltottam volna le a flashelt gépeket, hanem elértem volna, hogy egyáltalán ne induljon el.

Ha nekem flesselt gépem van de még nem szedtem le az updatet, akkor még tudok valamit csinálni, hogy ne legyek bannolva? Vissza lehet csinálni a flasht valahogy?

Azt írtam, hogy a megoldás egy PS3 lesz, majd leírtam, hogy a két rendszer együtt mit tud nyújtani.

Ha szerinted ez logikátlan, akkor a te megoldásod egy új x360 vétele lenne a régi meg mehet a kukába. Ehhez a verzióhoz képest csak +70eFt az enyém, és ezért lesz egy PS3 meg egy 80%-os X360.

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

guardian hero
Megnézném az arcod, amikor "kipróbálod" a bannolt X-eden a játékot, majd megveszed PS3-ra, és rá kell döbbenned, hogy a nagy ingyenességben abból meg kispórolták az online multit 😄 (ld. Virtua Tennis, de sok példa lesz még...)

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

1) szived joga
2) Remeljuk azert, hogy a fejlodes nemcsak egyiranyu lesz, ugyanis areses es Forza2-tol mass Effecten at Halo3-ig az Xboxra is varhato
3) Az mas, ha leszarod a Live-ot, akkor nem is ertem mirol beszelsz, hiszen teged abszolut nem erint ez a topik!!!!
4) XBOX Live Marketplace-nek hivjak a dolgot, kiprobalhatsz ott majdnem mindent.
5) A PS3-n nincs offline backup,igy sosem fogsz egy Genjit es resistnace-ot offline backupban kiprobalni. Egy konzolt az exkluziv cimek adnak el, nem a FIFA07 es a tini nindzsa teknosok.

Szal tovabbra sem eretm a hozzaszolasodat, logika sincs benne tobb. Az erzelmi kotodes a PS3-hoz meg preferencia kerdese.

Oldern the 1st
Milyen szívatás? Warezzel játszol, dögölj meg, ennyi 😄
Vagy húzd meg magad, és ne menj a Live-ra. Meg is érdemlik.

Kis infó: A Microsoft meglépte azt, amivel jó ideje fenyegetõzött, nevezetesen bannolt egy csomó moddolt Xbox 360 konzolt az Xbox Live szolgáltatásból.

No nem csak találomra keresgélik a Microsoft emberei az átalakított konzolokat, hanem egy szûrõ rendszernek hála minden egyes példányt ellenõriznek, amelyik fennakadt a rostán, azaz bármilyen módosítást észleltek a konzolban, azt azonnal bannolják a Live szolgáltatásból. A szûrés elvileg csak a mai napon fog mûködni, de nem kizárt, hogy továbbra is használják majd a rendszert. Forrás: Gamestar

Ha csak ma mûködik akkor nincs gond.😄

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

Huhh tegnap még Haloztam egy új accountal amit bereggeltem.😄 már húzom is a net kábelt nehogy bann legyen belõle.😄

Nemadok egy hónapot már meglesz oldva ez is.

Akkor segítek értelmezni:

1.) Amúgy is gondolkodtam egy PS3-on, azért vettem X-et, mert egy évvel korábban már kapható volt.

2.)'Majd' kétszer annyiba talán kerül most, karácsonyra már nyilván kisebb lesz a különbség, ráadásul játékkínálata is fejlõdik addig.

3.) Leszarom a Live szolgáltatásait, online játékot írtam, elvagyok a PC 'live' szolgáltatásaival

4.) Alapból drágább a játék, de csak azokat veszed meg, amiket elõtte kipróbáltál.

5.) Offline backup lehetõségét nem is értem miért hiányoltad, ott van rá az X.

Lehet hogy még vennék is egy unmoddolt X-et is, ha nem lenne tele az összes fórum a 3 ledes hibákkal, a szarrá karcolt lemezekkel, ha nem akarnának lehúzni egy HDMI csatlakozó miatt még 300 dollárral, ha lennének normális játékkölcsönzõ cégek Mo.-n és nem konzolboltokban kellene alkudozni egy cseréért, ha a játékokat képesek lennének elfogadható áron kihozni és nem 18,000 lenne egy launch title. És nem, nem akarok Ázsiából rendelni.

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

Zsoltika 007
<#taps>
Ekkora hülyeséget!
Véletlenül sem egy unmodded core-t vennél amihez az esetleg eddig megvett teljes verziós játékok és perifériák (vinyó, kontroller stb) is ugyanúgy használhatók. Ráadásul ugyanúgy megmaradna a live accountod is.

Ennel "okosabbat" regen hallottam. Azert mert bannolnak a liverol a modositott konzoloddal venni kell egy majd ketszer annyiba kerulo gepet, szarabb live szolgaltatasokkal es alapbol dragabb jatekokkal, raadasul meg az offline backup lehetosege nelkul. Remelem, nem sokat gondolkoztal, mig ezt osszehoztad, mert esz nem sok van mogotte.

Azt hiszem a megoldás egy unmodded PS3 lesz.

Ki lehet offline próbálni a játékokat a bannelt X360-on, ha bejött akkor megvenni eredeti PS3-ra.

Zsoltika 007
Hiába flasheled ha már tiltó listán vagy.

tobias88
nem lessz valami újféle flashelés, amivel ez megoldható? és most minden flashelt gépet letiltottak liveról??