XBOX360-LIVE BANNED START!
← ElőzőOldal 11 / 11
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azonosítót valahol tárolni kell ezáltal valahová új is kreálható, vagy a Wi-Fi adaptertm vagy a LAN-t vagy a gép gyártási adatait kell mókolni, de majd kialakúl ez nem marad válasz nélkûl szerintem
az is megoldható lesz szerintem
már nem azt kell el hittetni,hogy nem flaschelt ,hanem azt hogy a géped azonositoja nem az ami 😊
nem hiszem hogy új xbox. kéne sztem csak el kell hitetni az MS szerverrel hogy nem hack-elt az az valami szoftveres megoldás kell hogy létezzen
még nem hallotam olynrol hogy banolt x gépet vissza hoztak volna valami trükkel...
Sajna ebbõl csere lesz ha online is kell 😞 ahoz ,hogy vissza lehesen állitani microsoft központi serverét kéne feltörni 😄
Sajna ebbõl csere lesz ha online is kell 😞 ahoz ,hogy vissza lehesen állitani microsoft központi serverét kéne feltörni 😄
neked flash-elt a box? vagy van egyáltalán?
tök mind1 hogy milyen a box, külföldi fórumokon HITACHI/SAMSUNG legújjabb FW mindet leszedték már, ráadásúl eredeti PES6-ot játszott az egyik. És csak idõ kérdése aki még most nincs tiltva az mikor lesz.
En szivesen segitenek, ha tudnek! <#nemtudom>#nemtudom>
Amugy miert van az, hogy valakit lebannolt a majus update valakit nem?
(Ezert kerdeztem, hogy milyen az X-ed.)
Amugy miert van az, hogy valakit lebannolt a majus update valakit nem?
(Ezert kerdeztem, hogy milyen az X-ed.)
LOL.
Eléggé várható volt a dolog. És teljesen jogos is.
Eléggé várható volt a dolog. És teljesen jogos is.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nagyon ne kanyarodjunk el a témától és kérem a csapatokat hogy segítsünk egymásnak átvészelni ezt az idõszakot, mint gazdag, és mint szegény bajtársak, mint becsületes, és mint aljas jogsértõk:-)))
Az sajnos a mi nyomorunk, hogy Magyaroszagon draga egy-egy jatek. A MS-nek mi egy kis csepp se vagyunk a tengerbe. Se LIVE elofizetes, se jatekvasarlasban (marmint, ha minden xbox tulaj meg is venne eredetiben a jatekokat).
Bar az igaz, hogy ha letiltjak az osszes flashelt gepet, akkor az MS elesik nehany LIVE elofizetestol es uj vasarlot nem nyernek vele.
Bar az igaz, hogy ha letiltjak az osszes flashelt gepet, akkor az MS elesik nehany LIVE elofizetestol es uj vasarlot nem nyernek vele.
Miért , mi mást tehetnének mond már el? Azért majd megnéznék a jövöben egy before/after statisztikát, vicces eremények lesznek. És csak ugy mellékesen, itt és most rontotta el a MS . Ahogy szokás mondani, aki hülye "haljon" meg.
Én elfogadom nem hõbörgöm mondtam az elején, megoldásokat és ötleteket várok ide szeretettel. A lényeg hogy megoldjuk a jelenlegi dolgot, és jogosan járt el az MS. ezzel semmi bajom. Megjelenéstõl van BOX-om, 2006.Dec.-tõl LIVE-om, legfrissebb HITACHI FW. van a gépben, Dashboard Májusi update. És 6 hónapig nem volt FLASH-elt a gép megpróbáltam venni a játékokat de a 17.500 Ft-od G.O.W-nál besokaltam
Es folosleges hoborogni, hogy a gonosz Micorosoft bacsi elveszi a kis oromodet!
Flashelted, eszrevettek, letiltottak. Fogadd el, es orulj, hogy ennyivel megusztad.
Flashelted, eszrevettek, letiltottak. Fogadd el, es orulj, hogy ennyivel megusztad.
Amugy pontosan hogyan tortent a letiltas? Mit update-eltel vagy milyen jatekot telepitettel? Milyen 'tuningolt' firmware volt rajta es mikori az X-ed?
Nem tudom miért nem tudnak kicsit ünnepelni az MS.-nél, hogy szerény hazánkból is ennyien vannak LIVE-on, hozzáteszem egyébként hivatalosan nálunk még mindig nincs LIVE szolgáltatás, se magyar LIVE szerver, se Magyar DASHBOARD, tehát akinek nem FLASH-elt a gépe az is jogsértõ aki magyar létére beregisztrál ausztriába, németországba, USA-ba és még sorolhatnám. Tehát amíg nálunk nincs rendes LIVE szolgáltatás addig itt határon belûl minden LIVE tag akár FLASH-elt akár nem a gépe csak egy szerencsétlen áldozat akinek elveszik a kis örömét is.
40% Offline és 60% Online élvezet sztem rengeteg lehetõség csak ONLINE mutatkozik meg sok játékban és nem beszélve a nagyon élményekrõl sem.
Wii-nek is ingyenes az online ( jön a mario foci multi 😄D) remélem ott nem fognak ügyeskedni 😞
xbox360 fõ profilja az online igy igen elég szivatás..
LoL!!! beszarás =C
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Miaz hogy elönyét veszti a konzol??? Akkor vegyél PS3-at vazz és a többszörösét fizeted mintha hivatalosan játszanál a boxon!!!
Multizni meg ott a pc!
Má megen felidegöltem magam! Megyek és háromba fürészelek mindenkit a Gears-ban! >:[
Multizni meg ott a pc!
Má megen felidegöltem magam! Megyek és háromba fürészelek mindenkit a Gears-ban! >:[
akit bannoltak gondolom már nincs mit tenni ,mert ip hostját meg biztos konzol azonositoját is bannolják.
Ezért nem kell orba szájba mindet letölteni ,és menni vele live-ra,de valszeg lesz valami törés mondjuk,de akkor állandoan majd patchelni kell a konzolt ha igy nyomja az ms... 😊.
Ezért nem kell orba szájba mindet letölteni ,és menni vele live-ra,de valszeg lesz valami törés mondjuk,de akkor állandoan majd patchelni kell a konzolt ha igy nyomja az ms... 😊.
Igen fõleg az ONLINE élményt vették el és így nagyon nagy elõnyét veszti el a konzol, hozzátenném PS3-nak teljesen ingyenes az ONLINE része:-)) vicces. Fizetsz érte és letiltanak, nem tudom mit érdekli õket hogy FLASH-elt vagy sem az a rohadt gép
Nekem se megy fel a live-ra, 1 honapja vettem gold elõfizut....10 perce néztem...
A netes szolgáltatást lötték ki alóla.
(neten játszás letöltés és ami a LIVE szolgáltatással jár)
(neten játszás letöltés és ami a LIVE szolgáltatással jár)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Nincs amugy xbox360am, de mit takar ez a banned cucc? Nem tudsz vele játszani egyáltalán vagy "csak" a netre nem enged fel?
Bazinga!
Tök mind1 már dobtak a kukába engem is sajnos, a lényeg hogy sztem kell egy eredeti gép is frissíteni stb. egyszerû vinyó cserével.
Áthidalni nem lehet sztem, max ezek a 'megoldások' vannak:
1. ne flasheltesd a gépet és vegyél eredeti játékokat 😊))
2. ha már flasheltetted akkor ne dugd rá a netre 😊
1. ne flasheltesd a gépet és vegyél eredeti játékokat 😊))
2. ha már flasheltetted akkor ne dugd rá a netre 😊
Bazinga!
Szép Jóreggelt! Akkor ha nem törlik szerintem ez egy jól látogatott kis téma lesz mostanában, nem csak én jártam így azt hiszem:-(. Leginkább nem a szidkozódásokra és egyébre nyitottam, hanem minden olyan lehetséges ötlethez és megoldáshoz amivel a probléma áthidalható esetleg megoldható lenne. Várom a kreatív hozzászolásokat és ötleteket valahogy csak vissza lehet varázsolni hõn szeretett LIVE-unk, ráadásúl az OP. rendszerüket sem sikerûlt soha rendesen megvédeniük ezt nehogy már megoldják:-)
És persze akinek ilyen STATUS KÓDJAI vannak BANNED:
És persze akinek ilyen STATUS KÓDJAI vannak BANNED:
← ElőzőOldal 11 / 11