XBOX360-LIVE BANNED START!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TothLaci
Ez igaz, de ne felejtsük el, hogy MicroSoft egy óriás vállalat, aminek van is pénze. Ne, hogy már ne tudták volna megengedni maguknak, hogy a flashelt gépeket ne zárják ki. Az egy másik dolog, hogy X360-ból -még- nem jön a nyereség. De Windowsból rengeteg hasznot tudtak összehozni.
PyRex
ne pusztuljon, csak szívja meg. ez ugyanis akárhogy is vesszük lopás. más emberek zsebébõl veszel ki pénzt azzal, hogy nem eredetiben veszed meg. és míg pc-nél a hardvare-bõl van a lóvé, addig konzoloknál egyértelmûen a játékokból.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PsyhoApu
Akkor hozzászólok a témához.

Megértem az MS álláspontját. Elég költséges fenntartani a live-ot, és mivel õk is pénzbõl élnek nem érdekük közszolgálatot nyújtani. A pénz nekik nem az alapgépbõl, hanem a játékokból van. Ergo, ha valaki feltöri a gépet, hogy menjenek rajta a tört játékok az automatikusan kizárja magát ebbõl a közegbõl. Nem fizetsz 15k-t egy progiért, nem játszol a neten. A ps1-nél valahogy kibírtam hogy nincs netes játék, nagyon jó single player game-ek vannak.
Ha valaki azt mondja hogy nem telik neki ilyen áron játékokra, erre én csak azt mondom hogy nem kötelezõ játszani. Vagy ha játszani akarsz akkor kompromisszumokat kötve (net nyista) Szerintem nem létszükséglet, hogy egész nap a konzol elõtt kockuljon az ember. Nem telik rá? Keress olcsóbb alternatívát, elvégre ez nem levegõ e nélkül lehet élni.
A pc párhuzam kicsit sarkított. Elvégre a gépet én rakom össze, az operációs rendszert én választom meg, ha az MS úgy dönt hogy minden kalóz winnél letiltja a net elérést, nem fog nagyon zavarni. Mondjuk a hardver ban kissé nehézkes lenne, mert nem az ms szerveréhez csatlakozva lépek fel a netre. A szolgáltatók meg ebbe nem mennek bele.

Még egy apróság, szvsz hamar ki fog jönni egy olyan megoldás ami megváltoztatja a hardver azonosító kulcsát, így a live rendszer egy új gépnek fogja látni. Egészen a következõ nagytakarításig.

http://kutyuszoba.blog.hu/

Attila8805
Ja a szövegemet kihagytam mögüle<#banplz><#banplz><#banplz>
Szóval mint én!
Mikor megvettem gondoltam rá hogy flash-elés lesz de aztán eszembe jutott hogy akkor gari ugrik és nem lesz pénzem kicserélni a gépet.
Tehát maradtak a demók meg azok a címek amik nagyon érdekelnek.
De ha lejár a gari akkor .........

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
"Nagyonsok "csóró" embert ismerek aki inkább kevés játékot vesz meg,vagy
használtan,platinumban veszi meg de nem tenne írott játékot a gépébe."

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Lammer
akkor "kapja meg" hozza a jatekokat is ;)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

jaszy
Láttál valahol hirdetést? Hmmmm?
Ugyanmár, ne okoskodj barátom !

Tejföl............EHEZ MIKÖZE A MAGYAROKNAK????????
Ne írj butaságokat !

EKKORA BUTASÁGOKAT MÉG NEMHALLOTTAM.

Ha nincs pénzem kocsira , ellopom a szomszédét !! Ugye?
Kb ezeket szûröm le a hozzászólásokbol.
Nagyonsok "csóró" embert ismerek aki inkább kevés játékot vesz meg,vagy
használtan,platinumban veszi meg de nem tenne írott játékot a gépébe.

insp
Ígyis úgyis updatelik majd a játékok a DVD-rõl a Boxot sztem, szóval ez is mindegy...

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

quack
egyébként nem egy scenetag mondta hogy ne updateljetek mert gecizés lesz Halo 3 beta start után, gondolom 3 hét múlva lesznek új frimwarek...
ez a topik meg ahogy látom kezd hasonlítani a túrórudi lopkodós topikra az ilyen "kurva anyátok ms ebbe haltok bele hogy egy ember warezol" szek uralkodnak...

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

tejföl
Persze, hogy jó! A játékos profil megmarad, a microsoft pontok megmaradnak, mindössze egy jogtiszta gép kell és lehet is nyomulni újra a live-on.

BAD Boys

Marcell
Most olvasom, hogy a letiltas nem az elofizetesre, csak a konzolra vonatkozik... Most hogy ez jo-e vagy sem, azt dontse el mindenki maga...

Marcell
Szoval, ha egyszer megadod a bankkartyad szamat valahol (mondjuk egy olyan szemet tolvaj multinak, mint a MS), akkor ok utana azt vonnak le, amit akarnak es nem is tehetsz semmit.

Marcell
Ezt most kicsit(!) a bantol fuggetlenul:
Ami szemetseg a MS-tol, hogy lemondani az xbox live elofizetest nem lehet (amerikat kellet hivogatnom, ott ossze vissza kapcsolgattak, varattak 30 percet, aztan addig rinyaltak. Hiaba voltam nagyon eltökélt, a rendszerukben hiba volt, hivjam vissza oket kesobb... Na anyátokat! Mi a faszert nem tettek egy olyan menupontot, hogy 'automatikus live elofizetes leallitasa, lemondasa'?? Na vajon miert?)
Direkt nem hagytam penzt a szamlamon, aztan addig terhelgette a kartyamat, amig lett rajta penz es le tudtak vonni (kb. inkasszo).
--
De most a nyakamat tennem ra, hogy a letiltas ellenere is le akarjak majd vonni a kov. esedekessegkor a penzeket, hogy elofizettessenek a LIVE-ra. Ami elo is lesz fizetve, csak gyakorlatilag nem tudom hasznalni. Bankomat kerdeztem, az egyetlen megoldas az uj kartya igenylese (asszem 1000Ft).

insp
<#eljen> Szerinted én mniért nem rinyálok? <#eplus2> (A megfejtés a 117-es hozzászólásban van <#wink>)

Amugy fantasztikus megnézni a különbözõ fórumokat,és az ehhez a hirhez kapcsolodo kommenteket.Hirtelen mindenkinek mennyire tetszik a MS ezen lépése.
Már ez csak azért érdekes,mert eddig a sok warezos-kevés eredeti vevõ arány mintha hirtelen megfordult volna.Majd mindenki messzemenõkig elhatárolja magát az aljasz kisz warezosz népszégtõl,és egyetértésérõl biztosit. Érdekes..
Hát ha a valóságban is ez lenne az arány mint most ebbõl lejön,akkor a "warez" mint kérdés nem is lenne kérdés...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Marcell
Es mi a helyzet a jo oreg XBC-vel? Az se mukodik?
(Mondjuk ott nem lattam X360-as jatekokat, meg a konzolomat se talalja meg a progi.)

insp
Vicces ez a live bannolósdi. XBox1-en se ment hivatalos live moddolt géppel -persze ott azért volt xbc, xlink-, abba se halt bele senki. És micsoda nevek jönnek majd, amik tiszta single játékok. (Bioshock, DMC, stb...) Még a warezosoknak se kellene rinyálni.

Egyre jobban szórakozom. <#eplus2>

és mi van ha kapta??? :)

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

Zsoltika 007
De azért 250-300 ezer Ft-os gépre meg volt pénzed mi? <#lama><#hehe>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

ez az egész fórum már csak vita lett eddig ps3 - xbox most meg már a warezos boxosok a flash nélküli boxosokkal...
én is warezos vagyok de csak mert én inkább költöm a pénzem a barátnõmre mint drága (számomra 10-15) gamekra ha meg itthon vok ne unatkozzak már ott xbox :D:D
nah tessék oltani engem is... :D:D

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

grayfox

"miközben én megejelnéskor már játszok vele és nem adtam ki érte semmi pénzt"

és még büszke is ^_^

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Azóta karöltve együtt fejelesztik,hogyan lehetne még is beletenni!!

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Jó akkor várjál rá miközben én megejelnéskor már játszok vele és nem adtam ki érte semmi pénzt, mert tudod hülye azért nem vagyok.

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

Végig olvastam a hozzászólásokat.Sajnos itt is az egy mint a magyarok között.Széthúzás :( Sajnos nem mindenki engedheti meg magának az uj drága játékokat és mivel ácsingózik az ember nem tud várni hónapokat a játékra mert közben jön egy ujabb még jobb.Csacsi.Mi lenne,ha nem lennél ennyire negativ,azért mert téged nem baszott ki a többiek azért vannak itt mert nekik igen is nagy érvágás ez,hogy nem tudják 100% kihasználni a gépüket.Kérdem én minek akkor innentõl mikrofon?Sokan vannak akik gyöjtötték a kis pénzüket,hogy vehessenek egy ilyen masinát és mivel nincs pénzük ezért megveszik az 500-600ft DL lemezeket mint én is és itthon szépen kiirom magamnak a játékot.Hogy ezzel megkárositok valaki leszerom.Én fotos vagyok megcsinálomn a fotót megveszi bescenneli és csinál magának.Én nem megyek oda és formázom le a gépét!!Én nagy Sony fun voltam megtetszett a box fõleg a live része miatt vettem is egyet 110.000 használtan.Megérte a pénzét,de most már sajnos nem tudom kihasználni amiért vettem így a játék élményemnek is annyi.Még szerencse,hogy Silver voltam igy nem buktam el azt is.A Marketlace sajnálom mert a demókat azért jó volt töltögetni.BY live RIP :(

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

tejföl
Akkor talán szégyellheted magad a microsoft, meg a sony miatt is. A PS3 joyban pl. azért nincs rezgõ funkció, mert aki anno ezt kitalálta beperelte õket. A MS-t is. Az utóbbival peren kívûl megegyeztek (ezért rezeg a 360 joy), a Sony meg egész egyszerûen nem akart fizetni. Akkor hogy is van ez a "magyar" mentalitás?

BAD Boys

grayfox
kezdjük a :
windows vista ultimate -> linux
Office 2007-> openoffice
Photoshop 9.0 CS2-> rengeteg alternatív ingyenes program, amivel szerkesztgetheted a *uzi logódat a neved mellett, ami még extra vizuális élményt is nyújt a felettébb inteligens hozzászólásaid mellé.

és még csak 15 éves vagy. Remélem amikor 30 leszel és számlahamisításból élsz majd, mert azt sokkal könnyebb mint hólapátolással megkeresni a pénzt, akkor egyik reggel arra ébredsz, hogy egy kommandós térde van a hátad közepén.

Elnézést a többiektõl.

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Ma2ska
Te nem is vagy érdekelt látom ebben. Na a fórumban hirdesd a konzolboltodat, hanem az apróneten. Ha már erkölcs meg etika...

Istencsászár
Kapaszkodj meg és akkor mondom.

Nem megye a boltba megjelenés napján hogy 12 ezeret kiadjak egy játékra, hanem várok pár hónapot hogy felére, harmadára csökkenjen és akkor adok ki érte pénzt, kb nekem megér egy játék max 6-7 ezret, annál többet nagy nagyon ritkán, ha ugy adódik. Média Markt szlogenje "mer hülye azért nem vagyok"... ha te azvagy hát akkor sajnállak.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

jaszy
Akkor miért veszel drága gépet? Játszál comodore 64-el !! Nyiltan lopni és ezt kijelenteni elég merész dolog.
Ez egy magyar mentalitás. Én szégyelem magam helyetted!

Lammer
"Ha neked van pénzed a 15E-ft os játékokra akkor vedd meg, nekem nincs "

VS

ALAIRASOD

persze gepre(pc+360) vót penz mi(teh real magyar verpeces style granulalok hozza!)? <#ravasz1>

ultraszanalom a hozzaallas...

---
(lol kicsit visszaolvastam, detto #85... ezen gurultam :DDDD bazze mintha geppityuval allnanak az ember mogott, hogy most igen neked ezeket kotelezo hasznalnod :D)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Ha neked van pénzed a 15E-ft os játékokra akkor vedd meg, nekem nincs és egy játék nem is ér meg annyit számomra, ha van egy olcsóbb út, akkor nílván azt fogom választani nem a drágábbat. Pc-en ez nem fog bekövetkezni egy hamar. Amúgy meg nem adok egy hónapot és feltörik ezt a bannolót is.

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

Na ha jól látom itt nem változott a helyzet, nem hiszem, hogy csak ennyi ember lenne tiltva, mint amennyi itt van, és mindenképpen szóljon aki a témával kapcsolatban bármilyen alternatív megoldással tud szolgálni

THX. GOOD GAME GOOD YEAR!
gamertag: KoviProg (banned) :-((
Johnny23
jól mondod, FORZA MILAN !!!!

A 2006/2007 BL gyõztes!<#integet2>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Pedig ha lenne warez benzinkút...

Peppus
Tankolni sem akarok az autómbaa :D Megvettem azt a drága szart, és basszus mindig kérnek egy csomó pénzt hogy mehessek vele :) Szóltam a kúton hogy nehogymá fizessek, Az Amcsiknál fele ennyibe kerül, meg nemis igazán engedhetem meg, hogy rendszeresen fizessek a tankolásért :) elõbb kipróbálom letesztelem, és majd ha úgy döntök, hogy minõségi a benzin talán majd fizetek.. A MOL sem szegény, és folyamatosan emelnek a gecik :) Micsoda világban élünk már.. nemigaz..

Eleve aki a Tottit szereti arról alapból megvan a véleményem...másrészt minek kell itt okoskodnod ecsém, nekem ugyan még megy a live, de mégsem örülök itt más kárának, sõt..sok jókis multitól elesek Én is azálta, hogy mások kilettek zárva, ami a másik dolgot illeti, nekem a pc k el szerencsém van mert kapom az eredeti softwareket, xbox360 nál is FÉLÉVIG úgy gémeltem, hogy eredeti gammákkal toltak, csak aztmár ne várd tõlem légyszives hogy még plussz 3-4 hetet várjak azért mert közép-kelet európában vagyok, más meg már rég gammázik a jó kis játékokkal, amikrõl még én csak álmodhatok, holott semmivel nemkéne kevesebbnek éreznem magam, te meg ezen töprengj el, FORZA MILAN!hehe

Istencsászár
A warez ellen tenni valamit csak jó lenne a Pécének, mert ettõl van ott ahol ( ettõl is ), konzolra hiába van warez mégis bemennek és megveszik a játékosok azt a játékot, pécén ennek a töredéke csinálja ezt, ha csak az online részrõl sikerül kiszorítani a warezt akkor már egy kis elõrelépés törént. Egy az egyben nem lehet párhuzaomt vonni ezügyben a konzol és pécé közt, aki felsselte és illegálisan használta a livot annak esze ágában sem volt hogy azt legálisan tegye, ezért igy van ki kell õket zárni. Ez olyan mint a torrentezés, használod de nem te töltesz vissza hanem valaki helyetted, vagy valahogy csalsz és kitiltanak, ennyi.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Zsoltika 007
Ne keverjük már ide a pc-t! Köze nincs hozzá. Különben sincs értelme ezzel példázni...

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Csak azért kérdeztem lentebb, hogy lehet-e "visszaflesselni" a boxot, mert LIVE-on kb. több mint egy hónapja játszottam (és akkor még nem volt flash), egy írott játékomat sem updateltem, nem is volt a gépben írott játék amikor neten voltam, csak annyira voltam fenn mióta megvan a flash, hogy egy-két demót leszedjek... Most akkor az a kérdés, hogy ha vissza tudom valahogy csinálni, akkor bannolva leszek-e utána vagy nem?

Ok,de ha most ezt a helyzetet "átkonvertálod" pc-re,akkor az olyan,mintha te pc-n soha többet nem csatlakozhatnál fel a netre.Se eredetivel,se másoltal,se játszani,se letölteni,se demóért,se semmiért.
Egy ilyen szigoritást is szeretnél pc-re?

Istencsászár
Nem errõl beszélek, ami nekem kell és használom online az nekem megvan eredetibe! érted? eredetibe!, semmit sem játszok online warezzal, ha lehetne akkor se tenném. De ez a topik nem is a warezról szól vagyis nem a single játékokról, ezt ti keveritek bele, meg amugyis, pécére értelmes játék nemjön, ja jön akkor 10 fps vagy el sem indul... én nem játszok pécén, csak online, szimeket, fpseket amik mind megvannak eredetibe.

NeoMaN
Nah, azé ha megy az offline game, akkor esetleg valaki most majd hozzámvág egy premiumot 50k-ért. Tököm se játszana neten konzollal. Házibulis-haveros estékre való szvsz.

NeoMaN
LOL télleg!!
:DDDD

Mondja ezt egy olyan aki pc-n nem egy játékot a warez megjelenés napján már játszik...

Kandurex
Azt nem mondtam <#kacsint>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

dotkom
Akkor mar se gep se konzol nem kell a letezeshez.. Hagyjal mar <#idiota>

http://atwwebmaker.tx.hu/

JCSR ODIN
Hogy te mekkora maki vagy <#nyes>

Nyílván azért ilyen csóró a MS meg Bill bá, mert mi zsákmányoljuk ki õket és nem õk minket, ugggggyanmááááááááár <#action>

A többi rosszindulatú ratyinak meg, akik itt arra verik a nyálukat és éljeneznek, hogy mások szívnak, csak gratulálni tudok <#levele> Szánalmas és szégyen.

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

Kandurex
És nem tudnál létezni Vista Ultimate, meg a a 2007 -es Office nélkül, a photoshop 9.0 -ról már ne is beszéljünk,..semmi szükséged rá.

Azzal se nagyon büszkélkedj, ha szépen kérünk, hogy mekkora brutál nagy warezhuszár vagy.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

kezdjük a :
windows vista ultimate
Office 2007
Photoshop 9.0 CS2
elöször ennek számold össze az értékét...
utána az összes sims sorozat értékét, egyéb virus, stb. programok, és ez még egy alap gép... valahol egy prg 500 rugo...
-------

Istencsászár
Játékokról van szó "kis"gyerek", de ettõl függetlenül milyen marha drága szoftverek kellenek kened a boldog élethez? ha már felhoztad.