XBOX360-LIVE BANNED START!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Megértem az MS álláspontját. Elég költséges fenntartani a live-ot, és mivel õk is pénzbõl élnek nem érdekük közszolgálatot nyújtani. A pénz nekik nem az alapgépbõl, hanem a játékokból van. Ergo, ha valaki feltöri a gépet, hogy menjenek rajta a tört játékok az automatikusan kizárja magát ebbõl a közegbõl. Nem fizetsz 15k-t egy progiért, nem játszol a neten. A ps1-nél valahogy kibírtam hogy nincs netes játék, nagyon jó single player game-ek vannak.
Ha valaki azt mondja hogy nem telik neki ilyen áron játékokra, erre én csak azt mondom hogy nem kötelezõ játszani. Vagy ha játszani akarsz akkor kompromisszumokat kötve (net nyista) Szerintem nem létszükséglet, hogy egész nap a konzol elõtt kockuljon az ember. Nem telik rá? Keress olcsóbb alternatívát, elvégre ez nem levegõ e nélkül lehet élni.
A pc párhuzam kicsit sarkított. Elvégre a gépet én rakom össze, az operációs rendszert én választom meg, ha az MS úgy dönt hogy minden kalóz winnél letiltja a net elérést, nem fog nagyon zavarni. Mondjuk a hardver ban kissé nehézkes lenne, mert nem az ms szerveréhez csatlakozva lépek fel a netre. A szolgáltatók meg ebbe nem mennek bele.
Még egy apróság, szvsz hamar ki fog jönni egy olyan megoldás ami megváltoztatja a hardver azonosító kulcsát, így a live rendszer egy új gépnek fogja látni. Egészen a következõ nagytakarításig.
http://kutyuszoba.blog.hu/
Szóval mint én!
Mikor megvettem gondoltam rá hogy flash-elés lesz de aztán eszembe jutott hogy akkor gari ugrik és nem lesz pénzem kicserélni a gépet.
Tehát maradtak a demók meg azok a címek amik nagyon érdekelnek.
De ha lejár a gari akkor .........
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
használtan,platinumban veszi meg de nem tenne írott játékot a gépébe."
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ugyanmár, ne okoskodj barátom !
Tejföl............EHEZ MIKÖZE A MAGYAROKNAK????????
Ne írj butaságokat !
EKKORA BUTASÁGOKAT MÉG NEMHALLOTTAM.
Ha nincs pénzem kocsira , ellopom a szomszédét !! Ugye?
Kb ezeket szûröm le a hozzászólásokbol.
Nagyonsok "csóró" embert ismerek aki inkább kevés játékot vesz meg,vagy
használtan,platinumban veszi meg de nem tenne írott játékot a gépébe.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
ez a topik meg ahogy látom kezd hasonlítani a túrórudi lopkodós topikra az ilyen "kurva anyátok ms ebbe haltok bele hogy egy ember warezol" szek uralkodnak...
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
BAD Boys
Ami szemetseg a MS-tol, hogy lemondani az xbox live elofizetest nem lehet (amerikat kellet hivogatnom, ott ossze vissza kapcsolgattak, varattak 30 percet, aztan addig rinyaltak. Hiaba voltam nagyon eltökélt, a rendszerukben hiba volt, hivjam vissza oket kesobb... Na anyátokat! Mi a faszert nem tettek egy olyan menupontot, hogy 'automatikus live elofizetes leallitasa, lemondasa'?? Na vajon miert?)
Direkt nem hagytam penzt a szamlamon, aztan addig terhelgette a kartyamat, amig lett rajta penz es le tudtak vonni (kb. inkasszo).
--
De most a nyakamat tennem ra, hogy a letiltas ellenere is le akarjak majd vonni a kov. esedekessegkor a penzeket, hogy elofizettessenek a LIVE-ra. Ami elo is lesz fizetve, csak gyakorlatilag nem tudom hasznalni. Bankomat kerdeztem, az egyetlen megoldas az uj kartya igenylese (asszem 1000Ft).
Már ez csak azért érdekes,mert eddig a sok warezos-kevés eredeti vevõ arány mintha hirtelen megfordult volna.Majd mindenki messzemenõkig elhatárolja magát az aljasz kisz warezosz népszégtõl,és egyetértésérõl biztosit. Érdekes..
Hát ha a valóságban is ez lenne az arány mint most ebbõl lejön,akkor a "warez" mint kérdés nem is lenne kérdés...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
(Mondjuk ott nem lattam X360-as jatekokat, meg a konzolomat se talalja meg a progi.)
Egyre jobban szórakozom. <#eplus2>#eplus2>
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
én is warezos vagyok de csak mert én inkább költöm a pénzem a barátnõmre mint drága (számomra 10-15) gamekra ha meg itthon vok ne unatkozzak már ott xbox :D:D
nah tessék oltani engem is... :D:D
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
"miközben én megejelnéskor már játszok vele és nem adtam ki érte semmi pénzt"
és még büszke is ^_^
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
BAD Boys
windows vista ultimate -> linux
Office 2007-> openoffice
Photoshop 9.0 CS2-> rengeteg alternatív ingyenes program, amivel szerkesztgetheted a *uzi logódat a neved mellett, ami még extra vizuális élményt is nyújt a felettébb inteligens hozzászólásaid mellé.
és még csak 15 éves vagy. Remélem amikor 30 leszel és számlahamisításból élsz majd, mert azt sokkal könnyebb mint hólapátolással megkeresni a pénzt, akkor egyik reggel arra ébredsz, hogy egy kommandós térde van a hátad közepén.
Elnézést a többiektõl.
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Nem megye a boltba megjelenés napján hogy 12 ezeret kiadjak egy játékra, hanem várok pár hónapot hogy felére, harmadára csökkenjen és akkor adok ki érte pénzt, kb nekem megér egy játék max 6-7 ezret, annál többet nagy nagyon ritkán, ha ugy adódik. Média Markt szlogenje "mer hülye azért nem vagyok"... ha te azvagy hát akkor sajnállak.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ez egy magyar mentalitás. Én szégyelem magam helyetted!
VS
ALAIRASOD
persze gepre(pc+360) vót penz mi(teh real magyar verpeces style granulalok hozza!)? <#ravasz1>#ravasz1>
ultraszanalom a hozzaallas...
---
(lol kicsit visszaolvastam, detto #85... ezen gurultam :DDDD bazze mintha geppityuval allnanak az ember mogott, hogy most igen neked ezeket kotelezo hasznalnod :D)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
THX. GOOD GAME GOOD YEAR!
gamertag: KoviProg (banned) :-((
A 2006/2007 BL gyõztes!<#integet2>#integet2>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Egy ilyen szigoritást is szeretnél pc-re?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
http://atwwebmaker.tx.hu/
Nyílván azért ilyen csóró a MS meg Bill bá, mert mi zsákmányoljuk ki õket és nem õk minket, ugggggyanmááááááááár <#action>#action>
A többi rosszindulatú ratyinak meg, akik itt arra verik a nyálukat és éljeneznek, hogy mások szívnak, csak gratulálni tudok <#levele>#levele> Szánalmas és szégyen.
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
Azzal se nagyon büszkélkedj, ha szépen kérünk, hogy mekkora brutál nagy warezhuszár vagy.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
windows vista ultimate
Office 2007
Photoshop 9.0 CS2
elöször ennek számold össze az értékét...
utána az összes sims sorozat értékét, egyéb virus, stb. programok, és ez még egy alap gép... valahol egy prg 500 rugo...
-------