533
Az MS. Megkezdte Írtani A Flashelt Gépeket!
-
SzlobiG #213 De kiírta, hogy bannolva vagy, vagy is azt a hibaüzenetet? Mit ír ki amikor csatlakozni akarsz? -
KADARKA #212 Engem már sajnos nem:( -
SzlobiG #211 Nem próbáltam felmenni mióta van a bann, azért kérdem. Akkor nem bannol már, hanem alapból nem enged felmenni? -
#210 ...mert a rendszer frissités cd-röl többeknek nem sikerült meg nekemsem. Csak a kompatibilitás fájl feltöltése.
De szerintem nem sok haszna van a frissitésnek. Esetleg amit a gép csinál a legelején. De ahoz nem is kellett a live.
Ez friiss dolog is olyan mint az xp-nél az sp2. Semmi értelme! -
#209 Lenyugodtok és kultúráltan folytatjátok az eszmecserét, vagy zárom a topicot! -
KADARKA #208 Mert neked flashelt a géped és még fel enged lépni???? -
SzlobiG #207 Már egyáltalán nem lehet felmenni? Még annak se akit nem bannoltak? -
KADARKA #206 Az szép. -
#205 Ha flashelt a géped fel sem enged lépni. -
KADARKA #204 Flashelt xbox360-al teljes mértékben nem lehet fel menni a LIVE-ra??????
Vagy csak aki tört Crackdown-al nyomta a HALO3-at? -
#203 Elvileg mindent
Még nincs xbox-om,de nemsokára beruházok egyre,és csak azt akarom tudni,hogy ha flasheltetem,akkor menni fognak - e az új gamek,amik majd nemsokára kijönnek(pl.:gta4) -
#202 Attol függ mit akarsz frissiteni.: Dashboard, system vagy kompatibilitást a régi xbox-al.? -
#201 Köszi -
#200 „Nehéz lenne kiszámolni de ez is számít, hiszen aki megvette újonnan az gondolom ebből a pénzből megint vesz újat...”
De ha ő is használtat vesz, akkor már nem oda ment a pénz…
„Kint még bérbadós szolgáltatás is van, aminek havi díja van, ami eredetivel megy abból részesül a kiadó,”
Na ebből már lehet nekik haszon.
-
#199 Akitöl vette vehet újat.... na ez gyenge lábakon áll tényleg:))))))
Jacek....tudok minnél többet keres valaki annál többet akar megspórolni.
(azok sírnak a legjobban).
Baszki azér mert itt nem német fizetésvan, nemkell fejetlenül.....hogyismondjam....... lopni ...bocs! -
Gabe18 #198 Illetve amelyik játékhoz szükséges valami ott asszem a játék lemezen is rajta van. -
#197 Ezt nem értem. Nehéz lenne kiszámolni de ez is számít, hiszen aki megvette újonnan az gondolom ebből a pénzből megint vesz újat... Kint még bérbadós szolgáltatás is van, aminek havi díja van, ami eredetivel megy abból részesül a kiadó, hogy máshogy lehetne még? -
#196 Lehet, kiírod lemezre. -
#195 Hehe
Na de akkor lehet valahogyan,live nélkül is updatelni? -
#194 Meg birom a dumakat hogy enniy es ennyi vesztesege van a cegnek evente tok mindegy melyik, ja mert ha nem lenne warez mindenki rohanna megvenni idiotak:) -
#193 Erdekesnek talalom amit itt irsz annak fenyeben hogy ps jatekok irasaval foglalkoztam kb 8 eve ps1-es korszak es erdekes az egyik Cora francia igazgatojanak is irtam lol.... es nem a gyere jott oda hanem a csavo kerte a cuccokat a gyerekenek egy alkalmazotton keresztul.. es o nem a magyar minimal bert keresi..
nincs vita amint itt is 4x5 tobbet keresnek majd az emberek a toredekere esik a warez!! lesz akkor is csak toredeke.. -
Richard90 #192 hehe igaz :D -
#191 -
#190 „akkor miért nem képesek havonta még előteremteni 7-8.000 ft-ot használt játékra?”
Az, aki használt játékot vesz folyamatosan, mennyivel is támogatja az MS-ot ill. a játék készítőit?
-
#189 Igen! Mélyhütöbe beteszed 2 órára, igy megörzi frisseségét!
-
#188 A Live-on kívül lehet még valahogyan frissíteni a boxot? -
KADARKA #187 -
#186 Nem értem, az emberek miért lepődnek meg azon, hogy ha egy luxuscikket használnak (xbox360, PS3), akkor miért nem képesek havonta még előteremteni 7-8.000 ft-ot használt játékra? Ha van másik luxuscikked(autód), akkor abba lopod benzint? Vagy a BKV-n jegy nélkül utazol(aztán sírsz, hogy miért ilyen tetves mocskos a bkv).
Lehet ezeken a dolgokon gondolkozni. Miért baj, ha 3 hónappal később van meg egy játék? Kevesebb vagy attól, mert más már háromszor végigvitte, Te meg mégcsak elsőre?
Kár ebbe belefolyni. Az emberek mentalitásával van a baj. -
#185 Ez mid bla-bla ami nemváltoztat a felfogásotokon.
Győzködjétek csak egymást hogy a gec* a microsoft, mekkora lahúzó azért mert a warezolókat (szépen fogalmaztam) ezzel bünteti.
Bendy waze ez nem fejőtehénség haver !!!!!!!!!!
Természetesen nekemis van másolt letöltött cuccom de namállok neki balhézni ha emiatt valaki letiltaá 1 bizonyos szolgáltatásom.
Jaaaaj.
)
-
#184 Szerintem nem (csak) az ő stílusa (és legfőképpen hozzáállása) szar... -
koviprog #183 Üdv mindenkinek ismét csak PS3-at nézegettem! Látom jó témát indítottam lett belőlle szép kis vita, na de valakinek van már kézzel fogható ötlete bármilyen forrásból, hogy meddig tart ez vagy hogy megoldható-e? -
#182 "Szégyellem magam mert nem lopok !!!
Gondolom magyar vagy ....ugye?"
Te nem magyar vagy? Remélem nem, mert hányok a "Gondolom magyar vagy ....ugye?" stílusodtól. Szánalmas a stílusod, blamálod itt magad. Szar 1 életed lehet ezzel a felfogással. Nem baj, kell az ilyen fejős tehén is :) -
#181 Jah, mert te még egyetlen mp3 fájlt sem töltöttél le illegálisan, nincs egyetlen filmed sem ami nem eredeti, soha nem járt nálad egyetlen szakember sem, aki nem adott neked áfás számlát az elvégzett munkáról, te nem adsz ugye hálapénzt sem, amiből aztán nem adózik az orvos. Soroljam tovább? -
Gabe18 #180 Hogy csak itt lenne divat a warez ennyire azt mondjuk erősen kétlem.De vegyük csak ezt a csóró kelet európai régiót.Innen hány éves Live elöfizetést buknak ezzel?Hány esetleg elköltött MS pontot buknak?
És ennél több lesz az ezen lépéssel eladott játék értéke?Hát erősen kétlem. -
Richard90 #179 jaja, inkább cd kulcsos rendszert kellett volna kifejleszteni...
hehe, jó olvasni amiket írtok :D -
#178 Tévedsz!!! Elvekröl van szó nem forintosítható dolgokrol.
Amiért valaki dolgozott én nem lopom el.
Tudod ennyi erővel a boltbol is lehetne.
ÁÁÁ haggyuk inkább. -
#177 Te is csak a saját érdekedet nézed. El akarod adni az eredeti játékokat. OK. De ne játszd már itt a grál lovagot! -
#176 Ezeknek felesleges...... haggyad.
Szemellenzősek! -
#175 30 év felett azthittem hogy megjön az emberek esze............tévedtem.
-
Papesz #174 Nem kicsit vagy tévúton, ha úgy gondolod, hogy a kifizetett játék ára a részvényesek zsebében landol.