262
Miért akarunk egyre intelligensebb gépeket létrehozni?
-
#222 van egy saját fórumom
azt is vállalod?
meg egy blogom
bár elég eseménytelenek -
#221 Simán. -
#220 biblia topik?
azt is vállalod? -
#219 Végre egy értelmes gondolat! -
#218 hajrá!
guardian hero-t mindenhova moderátornak! -
#217 Valójában ez is érdekel, és milliószor többet értek hozzá, mint te (ezzel mondjuk nem mondtam sokat), úgyhogy bármi megeshet -
#216 ide is jelentkezel házigazdának, mert ehhez is ugyanannyira értesz? -
#215 Mivan mikike, elvonási tüneteid vannak? -
#214 írd meg úgy, hogy majd állítsa be magát -
AranyKéz #213 Még alig van meg valami belőle. Majd ha valamennyire működőképes lesz, akkor elkezdek szórakozni a beállításaival.
-
#212 neked is már félig kész, nem? -
AranyKéz #211 A lepke az nem nulláról indult, te nagyon gügye. A nulláról igenis kell több milliárd év.
-
#210 ja igen
és miből gondolod, hogy a természet több milliárd évet vár?
ott volt az indexes cikk, ami szerint egy év alatt fejlesztett ki valamit egy lepke
most én is be akartam linkelni, de meglepett milyen ocsmányság jön be az index.hu helyén -
AranyKéz #209 Ja igen. És a természettel ellentétben nincs több milliárd évem kivárni a dolgot.
-
#208 híha!
mi hibádzik még?
(amúgy meg vegyél olcsóbb gépet, ott nincs minimalizálva a "mutáció") -
AranyKéz #207 << még azt mond meg: miért nem csak hagyod bekapcsolva a gépedet és várod, hogy létrejöjjön magától >>
Mert a gépben minimalizálták a "mutáció" lehetőségét, és amúgy sem szaporodik. Meg az a kiválasztási feltétel sincs amit akarok, nevezetesen hogy minél jobb képtömörítőt hozzon létre.
<< gondolom ott minden feltétel adott a számára >>
Éppen hogy nem. Legalább három helyen hibádzik a dolog.
<< milyen környezetben íródik? >>
C. Az objektumorientáltságot próbálom elkerülni mint a pestist, de ha nem fog menni akkor C++.
Egyébként meg tuti lesz olyan része amit véletlennel, genetikai algoritmussal fogok kitenyészteni.
-
#206 még azt mond meg: miért nem csak hagyod bekapcsolva a gépedet és várod, hogy létrejöjjön magától
te hiszel ebben
gondolom ott minden feltétel adott a számára
milyen környezetben íródik?
-
Emmegki #205 E=mc^2
behelyettesítünk:
E=0,022 kg * 3*10^16 m/s
E=660000000000000 Joule
Hogy könnyebb legyen számolni:
Egy tonna TNT energiája 4.184*10^9 J (a wikipédia szerint)
Eszerint egy ember lelkének energiája 157,7 kilotonna TNT-nek felel meg ami ~ 8 hirosimai atombombával ér fel. -
AranyKéz #204 Naná :P
-
#203 ne...
szal, ha kész lesz tied lesz a legfaszább a világon, igaz? -
AranyKéz #202 Azért mert mindegyik fos. Vagy pocsék képminőséget produkál, vagy geci bonyolult a fájlformátuma vagy bármelyik interfész hozzá, vagy ordenáré hibái vannak. És egyik sem olyan moduláris mint amire az enyémet terveztem.
-
#201 ezt amúgy sosem értettem
minek képtömörítőt írni, amikor van már vagy 1000?
mitől lesz jobb a tied? -
AranyKéz #200 Nem. Képtömörítéshez meg amúgy jelfeldolgozáshoz.
-
#199 hú, a másodiktól nem is értem, biztos fontos dolgok ezek
lézerszemhez lesznek?
-
AranyKéz #198 Színszűrés, képátméretezés, projektálás, FIR szűrés, wavelet transzformáció, LP transzformáció. Alap dolgok, csak eddig lusta voltam rendesen megcsinálni őket.
-
#197 bocsánat mester
egyszer úgy beletekintenék egy ilyen projektjébe
mi lehet ennél fontosabb?
-
AranyKéz #196 Most épp fontosabb dolgon mesterkedek.
Egyébként az meg nem MI program, hanem egy szimpla genetikai algoritmus.
-
#195 fikáztam itt aranykezet, pedig tegnap egy másik topicban majdnem elkészítette a MI porgramját
már csak két függvény hiányzott
de talán egész éjjel kódolt és most izgulhatok, hátha én tévedtem és baromságot írtam és mégis lehet MI
meg kell kérdeznem:
atanykéáz, te olyan ügyes programozónak tartod magad, hogy áll az fv(alkotas)?
-
#194 [URL=http://www.sg.hu/cikkek/53056/robotautot_fejlesztett_ki_a_stanford_egyetem]^^[/URL] -
#193 Csakhogy amég egy tudós tudja azt, mi az hogy rezgés, mitől jön létre, mik a tulajdonságai, hogy lehet mérni..., használni, addig egy hívő szájából ugyanez elég hiteltelenül hangzik. Miért nem találnak ki új szavakat? Azért, mert jól hangzik, és esetleg azt a benyomást keltheti, hogy köze van bármiféle tudományhoz? -
#192 váááááááááááoooooooovv.....biztosan otthon is eldicsekedsz ezzel... -
#191 örülök, hogy sikerült rájönni
ilyen kis feladványokkal fejlesztem a (nem mesterséges) intelligenciátokat -
patiang #190 Bár a utóbbiakból most kiderül. -
patiang #189 Azért jó lenne tudni kihez szólsz.:) -
#188 (azt nem értem, miért nem a micimackót ajánlottad inkább?
abban is szó esik a lélekről, és ha nincs kedve, elolvasni, megnézheti filmen...) -
#187 azzal, hogy ostobaságokat írogatsz?
nekem semmi -
#186 és ez kit érdekel? te ajánlottál valamit, én is. Valami bajod van vele? -
#185 ...aminek semmi köze ahhoz, amit ajánlottam, de hát ez kit érdekel... -
#184 oké, de ha nagyon érdekli a téma, vagy nincs kedve olvasgatni, csak felvetettem, hogy megnézheti a filmet is...(nem potolja, max kiegésziti) -
patiang #183 Én nem azt mondtam.