Az Univerzum eredete
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olvastam egy kísérletrõl, amiben az agy azon részét ingerelték, ami a humorért felelõs (már nem emléxem mi volt a neve). A tesztalany elkezdett vihogni, és amikor megkérdezték tõle hogy mi olyan vicces, annyit mondott hogy "Hát az hogy olyan viccesen néztek ki".
"az érzelmeknek aamúgy mi értelme van?"
Elég sok. Próbáltál már közelmenni egy anyaállat kölykeihez? Naugye.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Irrelevant... Your appeals to my humanity is pointless - Seven Of Nine, Star Trek Voyager - Skorpion
az már "véletelen"?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Beszélgetések Istennel
az elég jó
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Hogy kapcsolódhat össze két, vagy több elemi rész, ha nem határozható meg tulajdonságuk?
(ne felejtsük el, hogy ez ABSZOLUT elemi rész Szabolcs, csak õ alkothat valamit, de õ nem áll már másból, az õ tualjdonságait nem lehet meghatározni, ettõl abszolut elemi)
Én azt mondom hogy nonszensz az ilyesmi
Irrelevant... Your appeals to my humanity is pointless - Seven Of Nine, Star Trek Voyager - Skorpion
csak azt látom, hogy ami a környezetemben van, az mind teremtve lett
és néha szoktam gondolkozni
tudom... fárasztó, TVt nézni könnyebb
Szerk: Bocs, istenrol..
*Posse*T.W.D*
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Szívesen meghallgatom a te véleményedet is, hogy szerinted, hogy keletkezett a világegyetem. Isten szépen kifaragta a bolygókat, utána csinált egy Adámot meg egy Évát, és hagyszóljon?
Még mindig nem értem, hogy egyesek, hogy hihetnek el egy olyan mesét amit többezer évvel ezelõtt élõ emberek találtak ki. Én bármilyen elméletet elfogadok ezzel kapcsolatba, kivéve egyet, mégpedig azt, hogy a Bibliai Isten teremtette az egész kócerájt, mert ez egyszerûen vicces.
ha igen... na az csoda lett volna
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
#142: Mindenkeppen.
elkeseredtem
teremtõjük volt
nem úgy történt, hogy fogták magukat a 0-k és 1-k, összeálltak egy kupacba és hopp
lett egy doom3
#137: Ez ku*vanagy. 😄
#138: Persze en meg hallottam hogy istennek ket feje van egyikkel a fold egyik oldalat figyeli a masikkal a masikat. 😄
ez kb ilyen szintû volt
1. A felfoghatóság határát súrolja a kérdés
2. Valószínûtlen hogy létezzen abszolút anyagi részecske, ami mindent alkot, de õ maga nem áll semmibõl - logikátlan. Mindazonáltal nem is lenne ez már anyagi, inkább valami elméleti sikú lenne a valóság.
3. Inkább talán jobb hogy mindennek van egy okozója, egy magyarázója, vagyis nincs abszolut részecske, végtelenig bontható a világ.
4. Feltették a kérdést, vajon hova tágul az Univerzum, ahova tágul ott milyen a közeg? Jó a kérdés, szerintem itt is logikusabb lenne, hogy nincs egy felsõ határ, úgyszint minden alkot valamit
5. Mindezeket megállapítva nem tudtuk meghatározni mi az anyag, mi a mindenség.
6. Holnap bedobok új feltevést, ITT NINCS LEZÁRVA A KÉRDÉS !!
2 elemi részecske összekapcsolódásából lesz a kék szín.
3 összekapcsolódásából zöld
4 összekapcsolódásából fehér
Akkor a példa alapján elemi részecskének rendelkeznie kell valamilyen tulajdonsággal, avagy nem???
Errõl többieknek mi a véleményük?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
még mindig nem tudom, honnan veszed, hogy a világegyetem magától jött létre
"véletlenül" éppen ott voltál?
Én azt írtam, hogy a világegyetetm jött létre magától. Sõt nem is azt, hanem azt, hogy létre se jött, mert már mindig is létezett. Nem írtam sehol olyat, hogy a benne lévõ dolgok maguktól jöttek létre.
(Mellesleg Einsten jó sok dologban tévedett, szóval õvele nem kéne példálózni)