356
2 túrórudi, 1 axe spré
-
Garfield #115 volt, de rá lettem beszélve hogy menjünk ki.
És bizony, két év múlva már ő is szavazni fog...
Egyébként tetszik a szenvedő szerkezet, ami annyira jellemző erre az országra: mindenki a körülmények szenvedő alanya, senki sem tehet semmiről. -
#114 ő volt az igazgató álruhában...:D -
Unreal1942 #113 Loco-> ostoba. -
SeLFisCH #112 na egy hétig pihenhetsz is -
Loco #111 Lopás -> cigányok. Ez az életük. Aki nem ismeri el, az nem Magyarországon él.
Ne jöjjön senki a politikus nem cigány aszt mégis lop cuccal, megnyugodhatsz, azokat is cigányok irányítják. -
haxoror #110 Nem szarják le.
Ha leszarták volna akkor eleve nem veszik fel az adataidat.
2 túrórudi még nem a világ szal amiatt nem kell paráznod hogy a gyámügy is rádszáll, gyerekkorban normális hogy mindenki próbálgatja a határait, okosok azt mondják hogy az a gyerek aki soha nem hazudott vagy nem lopott azzal valami baj van :)
Csináltad, lebuktál, ez van.
Tanulj belőle, a lényeg hogy többet ne csináld, iszonyatosan kínos a szüleidnek, fölösleges is, törvénytelen stb stb ez az élmény is megvolt szal lépj tovább.
-
Unreal1942 #109 Szerintem bevarrnak Tökölre a fiatalkoruakhoz 1-1-5 évre és ott megtanulod, hogyan lopj úgy, hogy máskor ne vegyenek észre :)
Na meg még másból is kapsz képzést. :D
Egy ilyen szarság miatt parázni kicsit szánalmas. Ha már lenyultad hát istenem, de vállald a következményeit. -
#108 Legkozelebb, ha talalkozunk, kilopom a zsebedbol a telefonodat. Ugy vagyok vele, hogy ha eszreveszed es szolsz, akkor visszaadom (vagy kifizetem). OK? -
#107 én mikor auchanba vásárolok szinte mindig megeszek egy pogácsát és még nem volt belőle problem. Úgy vagyok vele, hogy ha szólnak akkor kifizetem. -
#106 -
#105 -
#104 Es nem az a lenyeg, hogy kitol, mit es mennyit lopsz, hanem maga teny, hogy megteszed! BROÁF -
#103 na majd a bírságot nem fogja leszarni...
és ugye a rávalót is a szülei fogják megkeresni, nem ő... -
#102 Es utalom az olyan magyarazatokat, hogy a "a multi az ilyen vesztesegeket ugy is ki tudja termelni", meg "eleve be van kalkulalva".
Meg a kocsmakban a pohar lopas. "Benne van az arban." meg "Eleve szamolnak ezzel.". NEM!!!! -
#101 Két szaros túró rudi? Max 150 Ft. Az AXE-al való fújást egy párszor már én is eljátszottam Lekell szarni... -
#100 azt én is úgy eszem,frissen angyon finom -
#99 Ez rohadtul szar hozzaallas: ezzel kb. nekem az jon le, hogy szerinted "A politikusok lenyulnak egy csomo penzt, akkor nekunk jogunk van (turorudit) lopni".
En nem foglalkozok azzal hogy ki mit hogyan szerez meg maganak.
Azt tudom, hogy mas tulajdonat el nem vennem, tok mind1, hogy azert megdolgozott-e, vagy sem; vagy hogy van neki bőven. Es aki ilyet tesz, azt teljes mertekben elitelem, es igen szigoru buntetest javasolnek neki, hogy soha az eletbe eszebe ne jusson tobbet.
Akit meg barki ra tud venni ilyen undorito cselekmenyre, az ugyanolyan, mint aki rabeszel. Szerintem ez mar a nevelessel el van ****-va. -
#98 mégis hepciáskodsz itt... -
#97 1. ő keménykedett velem, én türtem, de ha még folytatja, nem tudom mit teszek...és leírtam, hogy én nem loptam, a haverom zsebébe volt a dvd, én nem is segítettem neki, én közben vettem 2 üveg colát.és nem is tudtam rola hogy lop. a pénztárnál mondta hogy gázvan. mondom miért? aszondja me épp lopni akar, és ott néz 1 biztonsági őr. napuff, el is kapott "minket".
-.- -
#96 "1 ütéstől terült volna részemről"
na akkor legközelebb hajrá, durrantsd le! hiszen borzasztó kemény vagy! legalább téged is lemeszelnek testi sértésért, vagy önbíráskodásért...
rosszabb esetben az őr megjegyez és pár kollégájával majd elkap. és nagy eséllyel lesz köztük kidobóember, vagy kibukott rendőr... amit meg azoktól kapsz azt nem fogod ide beírni...
amúgy hogy merészelnél TE ugrálni, ha egyszer TE lopsz?
-
#95 Arról nem is beszélve,hogy a biztonsági őrök az áruházi dolgozókkal karöltve hordják el az áruházat..
Csak ők nem ilyen piti tételben -
#94 Sziasztok!
Nem olvastam végig az egészet.
Topiknyitónak:
1. gyorsan felejtsd el az ilyen haverokat, akik lopásra beszélnek rá! Ne hagyd magad befolyásolni ilyen esetben. Régebben engem is rá akartak venni mindenféle hasonló hülyeségre. Megmondtam, hogy felejtsetek el. Nem akarok tudni róla. Mondogatták még 20 percig, koptatták a szájukat, hagytam, a végén ennyit mondtam szép nyugodtan:
- Nem értesz magyarul? Egyszer már mondtam, hogy nem. Tehát azt nem azt jelenti, hogy OK, menjünk lopni...hanem azt jelenti, hogy nem. :DD
És lám, békénhagytak azóta is.
2. gondolj bele abba, hogy ha összejön, akkor legközelebb bátrabb leszel. Komolyabb dolgot akartok elcsenni. És esetleg elindulsz egy olyan úton, ami nem kissé lejtős...
3. ne lopj többé!
4. esetleg próbálkozz meg egy bocsánatkérő levéllel az áruháznál, hogy szánod-bánod, amit tettél, és többé nem fordul elő, stb. Ez néha bejön. Hátha segít a későbbiekben.
Másoknak:
Nem akarok politikát belevinni, de egy ilyen jellegű lopás értéke semmi ahhoz képest, amit az ország bizonyos emberei zsebre tesznek! Nem leoltani kéne a szerencsétlent, valószínűleg megbánta a tettét. Különben nem írt volna ide, hanem sz@rna az egészre. Mellesleg valószínűleg a roma származású "haver" tesz is az egészre... -
#93 a beszélgetős szobában éppen van kamera meg mikrofon...
pontosan azért, hogy a kis lopkodós faszkalapok ne tudjanak később azzal takarózni, hogy kényszer alatt voltak... -
#92 jó csak arra akartam rávilágitani hogy a kisstilű tolvajkodás nemigen van nagy kárral az ekkora üzletláncoknak. -
#91 saller... persze...
te dumálnál itt a legjobban, ha csak úgy lekeverne egyet az "akcioéhes" tulbuzgó f**sz!"
amúgy anno egy bizt tech. cégnél melóztam, telepítettünk kamerákat Tescoban is...
az egész azon múlik, hogy a bizt. igi. milyen kemény. ha "forgalmas" a hónap akkor nem fog feljelenteni,mert van elég más lopás... de ha valóban nagy a "hivatástudata" akkor lehet hogy fel fog. a 10K csak a szabálysértés ill. bűncselekmény közötti határ. Ha 3 Ft értékben eszel földimogyorót, akkor is feljelenthet, mert NEM A TIED...Ilyenkora polg.mest. hiv. fog egy barátságos dumcsizásra beinvitálni/ lehet gyámügy, de nem tuti/ meg ki fognak rád róni egy kisebb pénzbírságot.
ennyi...
kamerákról annyit, hogy egy 7000 négyzetméteres áruházban az egyik végéről dómkamerával tudtunk újságot olvasni a másik végére, meg láttuk a faszi óráján mennyi az idő... ez pedig 80-90méter kb. van.
tehát ha az Op ki akar valamit szúrni, akkor nem a technika lesz az akadálya...
amúgy meg egyszerű: ne lopj, és nem kell aggóndod...
idiót@... -
#90 Elvileg a tecsó be van biztosítva az ilyen incidensekre. Olyat is láttam már, hogy ipse fizetés után törte össze a drága bort szatyorba pakolás közben (b@lfasz volt), és kapott szó nélkül egy újat.
Ezért nem értem hogy dodo55 haverjával miért fizettették ki a megsérül cd-t... -
#89 Én a szívesen megóvnám a raklap Jagert a romlástól:))))))))) -
#88 teljesen igaz. velem fordult elő 1 lopás, nem én voltam hanem a fasz haverom, de persze vele voltam... bevittek 1 szobába... a csávo kb 160 centi volt. csont és bőr, 1 ütéstől terült volna részemről, de ahogy ment meg amilyen laza májer csávonak érezte magát, meg ahogy beszélt, fuhu aszittem ott ütömle. valami rambonak érezte magát, ütögette az ajtot verte a falat, meg mittomén-.- -
#87 nem akarok megsérteni senkit de mit gondoltok hány túrórudi kerül kidobásra mert nem kerül le időben a polcokról ugy nagyátlagban?..ellop kettőt az nemhogy kár de talán megóvja a kárbaveszléstől.. -
#86 Azért azt ne feledd,hogy ők szinte napi kapcsolatban vannak a rendőrökkel.
Ha kijönnek tuti csak szívás lesz belőle... -
#85 Szombaton láttam az Auchanban egy hapsit aki nem éppen a legolcsóbb borokat nézegette.
Egyik pillnanatban az egyik leesett és ripityára tört.
Szólt egy alkalmazottnak azok meg simán összetakarították.
Nem is kellett kifizetnie pedig ő verte le... -
#84 hopsz biztonsági őröket :P -
#83 és akkor már a parkolóőröket lehetett volna feljelenteni :P -
Dodo55 #82 Vallatás, lol :D
Rendőr volt ott?
Mert ha nem, simán feljelentheted a biztonsági szolgálatot személyi szabadság korlátozásáért.
Ugyanis bármit csinálhatsz, egy biztonsági őr nem tarthat ott, semmilyen esetben.
El kell engedni azonnal, ha azt mondja, hogy nem, akkor már hívhatod is a rendőrséget.
Az mondjuk más, hogy akkor a rendőrségre visznek be, és ott hallgatnak ki.
Amúgy kihallgatás a neve a dolognak, a vallatás kicsit mást jelent XD -
#81 koleszból gyerekkel mentem tescoba bevásárolni. Lazán felbontott két energiaitalt, majd az üres dobozt valahol a kenyereknél letette a pultra. Még a pénztárnál sem szóltak hogy valamit perkálni kéne.
De ha vállon ragadják, hát szól hogy ő kifizeti. Nem tudom a topicnyitó miért nem volt erre képes, biztos egy kötöszködős őrt fogott ki. Na meg legalább megszorongatták hogy ilyent többet tényleg ne csináljon :) -
#80 Simán! De ez meg a másik indok, miért nemmentek volna vissza:) -
#79 szerzői jogsértés blabla szerintem. -
#78 zárás után meg le lettek volna osztva a parkolóban az őrök... -
Dodo55 #77 Lol, akkor ennyi erővel ha lopok 10000 alatti számítógépes játékot, azért se büntethetnek meg? :D -
#76 ott lehet ütni telefonkönnyvel:)