Lopás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
pfff mink is szoktunk haverokkal ilyet csinálni, megeszünk pár csokit stb. és semmi sokan ezt csinálják a tescóban, bár elég nagybaj...

Yo, Bitch!

Zizou5
hát ez ilyen reklám-kamuduma. ha a haverod, akkor nem vered meg, nem jön 50 fõs familiával, és nem kell ilyen faszságokra hallgatni. vagy legalább csináld jol. -.-

Zizou5
ja hogy már te tudod mennyibe kerül 1 doboz xanax. jo akkor nem szoltam, akkor van otthon. menny dobj be 3at és feküdj le srác. és szvsz amennyit átbasznak kasszánál, annyi kompenzálja azt a 2-3 kiflit. :)

JoeGunn
Én fosok a cigányoktól, semmi kedvem ahhoz, hogy ha megverem, másnap jöjjön az 50 fõs familiával.

JoeGunn
Ne offoljatok már.

és ha a többiek azt mondják,hogy ugorj a kútba,akkor te beleugrassz?<#banplz><#taps>

desigo
abban volt,hogy betörtek piáért éjszaka egy boltba a lúzerek és ráadásul még fel is gyújtották...
Me0w
En ki tudom pengetni erte a 600 forintot, neked nem fussa kiflire se. Jah, tevedtem, te ELVBOL lopod a kiflit, ugye? :DDD

Together we'll fly someday...

Zizou5
te meg 1 doboz xanaxot. -.-

akyyy
miért?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Palinko
jólvagy? nem sokan bírnánk dolgozni :D
akyyy
jah....akkor topik close. itt a pont nem véletlen hog yöhöm meg hogy LOPÁS

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Me0w
Nem zavart a szokincse, te a sajat hulyesegedet reklamozod. Magyar nyelvtan ill. irodalomkonyvet lopj legkozelebb.

Zizou5
hát nekem speciel nem jelentenek gondot azok a 40 kilos 60éves leszázalékolt biztonságiörök. -.-

Zizou5
nem reklámozom. ez 1 forum, tapasztalatainkat gondolatainkat szoktuk itt megosztani. a reklámozás az, ha mondjuk felajánlok 1 oldalt hogy ezért azért jo.kicsit zavart a szókincsed -.-

desigo
túl sok barátok köztöt nézel...
Me0w
Jah, es utana megkapnad a WBA ovet is, persze. A lopott kifli agykarosodast okozott nalad.

JoeGunn
Hátha olvassa egy auchanos munkás :D

akyyy
hülyegyerek, erre való a coop bolt, de abból is a ramaty fajta:D

nemrég gondolkoztma rajta hogy volt a kertvárosba egy sulibolt, milenne ha éjjel elmenék bedognk egy téglát, és egykét jódolgot elvinnék:DDDD
sztem riasztó sincs benne:D

Gabor1990
És még reklámozod is<#ejnye1>

az rendben van hogy idejött segítséget kérni, de én speciel akkorsem tudok együttérezni, mert nem bírom felfogni hogy mi szükség volt arra hogy lopjon, még ha csak kis értékben is...sõt, talán fõleg akkor nem

Zizou5
én meg arab vagyok.de ha ez lenne a bajuk, akkor szétrugnám az összes biztonsági õrt.

Me0w
Mert faszkalap vagy, ennyi.

desigo
Olyan kamerák vannak,hogy az órádról leolvassák az idõt...

Ajánlom a figyelmetekbe a Tesco Titok könyvet!
JoeGunn
Tudod miért figyeltek minket külön? Mert a egyik gyerek cigány volt...

Zizou5
2 turorudi miatt?! nevetséges. amugy nem tom, má aztis észreveszik ha ottbent megeszed?! én lazán szoktam benyomni auchanba fincsi forro sajtos kifliket rezzenés nélkül : D

JoeGunn
VOlt nálam 200Ft, nõ megkérdezte kitudom fizetni, mondom emgnézem hogy van e pénz nálam, de aztmondta hogy már nem kell.

ki mondtad hogy bal kézzel lopott ? <#banplz>

JoeGunn
Gondoltam hogy ilyesmi lesz.

desigo
Egyébként mit kell itt oltani?
Idejött segítséget kérni.
Nem lehurrogni kellene...
Egyébként a magyarországon lévõ törvények szerint 10.000 FT feletti lopás indul az eljárás. Ha ez az összeg alatt van, akkor ki kell fizetned a lopott tárgyakat. Talán ezt a 10000 HUF-os limitet mostanság emelték meg.

Nem hiszem,hogy 18 év alatt bármi nagyobb baj történhetne.

artschiatwork
"rá lettem beszélve" - az a gond, hogy ez nem kifogás. Ennél a jobb majd az lesz, ha vmi ismerõs lesz tanácsnál/rendõrségen, aztán majd az elterjeszti, hogy loptál 2 túrórudit és elkaptak - na az lesz az igazán égõ...

Hofi megmondta: "Ha unatkozol, ott a jobb kezed..."

desigo
Természetesen elítélendõ a lopás de ez már megtörtént.Könnyû utólag okosnak lenni.
Jó az szerintem,hogy a saját kárán tanulja meg a dolgokat...
plas
Ilyen esetekben hasonló eljárás kellene itthon, mint a közel-keleten: 14 év alatt ilyen "kis értékû" lopásnál csak az ujjaidat vágánk le. Késõbb, ha betöltöd a 18-at akkor már az egész karodat, feltéve ha marad elég ujjad, hogy újból lopj. NC<#zavart2>

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Mo.Organ
Remélem kibasznak a sulibol, apád meg jól elver.
Nem volt pénzed túrórudira?. Internetet fizeti apád te meg lopsz???
itt meg topikot nyitsz. Szerencsétlen majom.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

JoeGunn
Nem vittük ki! Bent el lett még rejtve, csak a kamera kiszúrt minket.

Rage47
1ébként a papírt nem kellett volna kivinnetek, miután megetted.
láttam már ilyet, h egyesek ott zabáltak, otthagyták a felét, és senki sem szólt rájuk késöbb
Rage47
könnyen befolyásolnak:)
ruffirant
2 turorudi?elég amatör tolvaj lehetsz ha ennyivel lebuktatok

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

JoeGunn
volt, de rá lettem beszélve hogy menjünk ki.

Me0w
Csak en latom ugy, hogy a lopas elitelendo? Johogy ajandekcukrot nem adnak neki... (Azt biztos elotte mar megfujtak)

minek kellett lopni?

JoeGunn
most loptam életemben elõször, de a túrórudit is a tesco-n belül ettem meg.

bazs1
nem igaz hogy 2 túrórudira nem volt pénzed-.-

desigo
a polgármesteri hivatal fog eljárni az ügyedben.Be kell menned elmondod,hogy szánod bánod megbántad stb és akkor eltekintenek a feljelentéstõl...
GregSB
Nyisd ki és megtudod mi van benne.

JoeGunn
nem volt nagy az arcunk, meg se szólaltunk szinte. kb 1000 Ft volt az okozott kár...

Me0w
Leszarhatja, csak milyen ember lesz belole ha felno? :) Bar a mai vilagban ;) Lehetsz pl. tiszteletbeli kesebbsegi hatranyos helyzetu allampolgar :D

JoeGunn
"Életkor: 14 alatt" bye

desigo
10.000 Ft alatt szabálysértés
10.000 Ft felett bûncselekmény...

amikor vallattak akkor kellett volna kifizetni az egész okozott kárt de ha nagyon nagy volt az arcotok a biztonságiak csakazért is feljelentenek...