356
2 túrórudi, 1 axe spré
-
zoolee #156 És az lemeradt, hogy észre se vette...! -
#155 Egyébként nem értem.
Szabályok vannak.A szabály szerint akkor van lopás ha a kasszán kívül viszed, vagy az árúház területéről, tök mind1, szal ha viszed valahol magaddal a kasszáig és addig még nem vettek észre, a kasszánál meg nem vár a biztonsági akkor megmenekültél. -
#154 lopás = cigány
ennyi. aki lop az lealacsonyodik oda. megélhatési lopás ugyanmár! tanuljon, dolgozzon!
Joe: első alkalom és látod hogy parázol a következménytől, nem neked való, tanulj!!!
bár 1et nem értek: ha nem veletek volt a cigó, hanem külön ment be, akkor hogy keveredett hozzátok, vagy mért nem ráztátok le, küldtétek el a p****ba? a történet ezen része naon homályos. -
zoolee #153 Ez fura, én egyszer a biztonsági őr mellett vettem el és nyaltam be egy sportszeletet, de utánna fogtam a cuccost, mentem pénztárhoz, hogy ezt számlázza és ennyi...
Am semmi nem lesz, behívnak a polgármesteri hivatalba (asszem) és kérik, hogy csengesd ki az összeget. -
#152 Minden 1000 Ft feletti papírt meg kell uv-zni -
#151 Hát nem tudom azért egy ötszázas miatt ne próbáljon már megalázni miközben mögöttem ott áll a sor... Mert nem rakta be az UV lámpa alá az ötszázast, nem is volt UV lámpája. Nézegette egy percig... -
#150 Multkor a penztaros UV lampa ala tette az 5.000-esemet. Teljesen normailis eljaras, semmi gond. De az talan kevesbe megszokott, hogy a visszajarot -amit adott-, en is betettem a kis UV lampaja ala. Csak nezett nagyokat, de mosolygott :) -
gyuri12 #149 végre egy okos ember:) nekem amúgy egyszer nagyon régen fordult meg a lopás gondolata: kb 4 éves koromban,(vagy 5,már nemtom) az oviból kijövet,megláttam egy kirakatban egy elég nagy,sw-s lépegetőt:) anyámnak mondom hogy jajj de szép,meg hogy vegye meg,és akkor mondja,hogy jó,bevitt,és mondta,hogy mondjam az eladónak,hogy kérem szépen azta lépegetőt,én meg nem számítottam arra,hogy tényleg megveszi anyám,én meg zavarba jöttem,és nem mertem modnani semmit... anyám meg mondta,hogy ejnye bejnye... és kivitt a makett boltból,és közben arra gondotalm,hogy este visszajövök,és ellopom... azóta se loptam el még semmit se...:) -
Thanatos #148 majd megkapják az élettől elöbb utobb ha már az apjuktol nem... :) -
#147 egy két emberre itt ráférne pár apai pofon... -
#146 Érdekes téma.
Életemben egyszer csentem el valamit, mégpedig egy 50 ft-os radírt még 7 évesen, ahogy kiléptem a boltból mutattam anyámnak, hogy ezt hoztam de megbántam vigye vissza. Aztán elmondta, hogy ezt nem szabad, szóljak neki megveszi blablabla. De a lényeg, hogy nekem kellett visszavinnem. Meg sem fordult az agyamba a lopás fogalma többet.. Valamelyik nap fizettem egy ötszázassal egy 137 forintos ásványvizet, az eladó srác pedig úgy nézegette azt a papírpénzt mintha hamis lett volna, őszíntén szólva, kőkeményen felháborodtam. Ki is fizettem fémpénzzel, az ötszázast meg ott hagytam neki vizsgálgassa... Nyílván majd ötszázasokat fogok nyomtatgatni.. peff. A másik fele pedig ez az áruhazban való evés, hmm, érdekes, én egyszer nem merném megtenni, hogy kibontok egy túró rudit megeszem és a papírját elbaszom valahova. Elég szánalmas. Amikor a húgomnak veszünk egy Pombert és anyám kibontja előbb, mert már örjöng érte akkor is inkább előre megyek kifizetem, mert nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni. Én ezt gondolom erről a témáról. -
#145 -
#144 én veled értek eggyet,
ne legyünk már arra büszkék hogy ki mit hogyan honnan nyult le..
meg szerintem arra se hogy fizetés nélkül eszünk áruházba és nem szolnak érte...
tényleg nem számit az hogy kitől, mit, ugyanugy lopás. és a lopás elitélendő dolog. én elitélem, lenézem a tolvajokat.
majd ha töletek lopnak mert, nektek ugyis van sok, akkor majd lehet hőbörögni. nagyon jó lesz.
najó ilyet nem kivánok senkinek. -
Mirk #143 és TEsco titok forever:) vicces dolgok vannak benne nagyon:) -
Shadow_THH #142 na most akkor megjött már a levél? kiváncsi vagyok -
#141 Hehe -
#140 En poharakat lopok majdnem minden barbol akarmilyen varosban jarok (nagyon sokat utazok a nagyvilagban). Meg pohar alateteket. Volt amkikor tanyert is. Ezeket gyujtom :D -
gyuri12 #139 huhh aza kisfiú nem lehetett semmi:D bazz egy játék kraddal eltakarít egy pisztolyos betörőt...lol -
#138 -
#137 nem hiszem :)
nem emlékszem erre, úgy mesélték :) -
Mirk #136 húde népszerű egyből a topik -
#135 Lehet LG, vagy Samsung rudi volt mp3 lejátszóval, meg Fm rádióval:) -
#134 Hát igen, ezen el is gondolkoztam, h két túrórudiért egy bírság, vagy akármi. Milyen boltban volt ez pontosan?
Amúgy én is ajánlom a Tesco titok című könyvet, szépen magyarázza, hogy a dolgozók is hogyan lopják szét az áruházat. -
#133 Akkor nagyon drága lehet az a 2 rudi. :O -
#132 de visszafelé legalább elnyaltad? :) -
#131 erős a gyanúm hogy ez nem túrórudi:D hanem valami drágább cucc -
atomkrumpli #130 "magatat minősíted" - "no comment" ...
nem vagytok ti egy picit álszentek ? -
#128 Nos, hogy loptál szépen lejárattad magad. Gondolj bele, hogy majd a szüleid hogy fognak örülni, hogy elkönyvelik a fiát úgy h: aki lopott 2 túrórudit (amúgy úristen). Ja és a rálettem beszélve: nem mások irányítanak Téged. Te irányítod magad a saját utadon... -
#127 Hátha neked is kell tanács mi? -
#126 netre van pénz, de két turorudira nincs ? no comment -
#125 Talán nem kellett volna megnyitnod ezt a topikot, mert ezzel csak magatat minősíted itt mindenki elött! --.-- két túrórudi úristen.
Amúgy kb. 5 évesen loptam a sarki közértből egy nyalókát, azt követően édesanyám unszolásásra vittem vissza a boltba :) -
#124 Vannak jó írások -
#123 De azért van erre sok példa még... -
#122 .....a pityinger meg a váradi -
#121 Azért gondoljatok bele,ha vendégek jönnek hozzátok és összetörnek valamit az nem baj,általában ki sem kell fizetniük,viszont ha ellopnak valamit,és azzal buknak le,hát...akkor az már más. -
#120 /fav -
#119 Hát én az auchanban majdnem összetörtem egy drágább üveg bort,és azt mondták semmi baj nem lenne,összesöprik,elviszik és kész,nem kell kifizetni.Szerintem azért mert kicsit más hogy odamegyek vásárolni és véletlen összetöröm,mintha véletlen ellopom:) -
#118 "Ez rohadtul szar hozzaallas: ezzel kb. nekem az jon le, hogy szerinted "A politikusok lenyulnak egy csomo penzt, akkor nekunk jogunk van (turorudit) lopni"." --- ezért mondtam, hogy nem akarok pol-t belevinni. De nem azt mondtam, ahogyan Te értelmezted. Nem mondtam, hogy jó, vagy akár legitim az, hogy lop valaki. De ha a "főnöktől" is azt látjuk, hogy lop, akkor mit várunk el egy "beosztottól"? S ha elolvastad volna figyelmesen az elejét az írásomnak, akkor látnád, hogy nem értek egyet még egy kis értékű lopással sem. Viszont ilyen esetben a szigorú retorzió, és a totális elutasítás a bűnbánókkal szemben nem biztos, hogy hosszú távon hasznos.
"En nem foglalkozok azzal hogy ki mit hogyan szerez meg maganak. " --- hát ha kicsit sem izgat, akkor, hogy a szavaidat idézzem: ez rohadtul szar hozzáállás.
"Azt tudom, hogy mas tulajdonat el nem vennem, tok mind1, hogy azert megdolgozott-e, vagy sem; vagy hogy van neki bőven. Es aki ilyet tesz, azt teljes mertekben elitelem, es igen szigoru buntetest javasolnek neki, hogy soha az eletbe eszebe ne jusson tobbet." --- Azzal, hogy nem vennéd el más tulajdonát, egyetértek, én sem lopok. De a büntetéses rész...ez nagyon nem stimmel. Állítólag első alkalom volt. Sok fiatalt eléggé könnyen lehet befolyásolni. Ilyenkor, megfelelő ráhatással lehet utána jó irányba is terelni, szerintem.
"Akit meg barki ra tud venni ilyen undorito cselekmenyre, az ugyanolyan, mint aki rabeszel. Szerintem ez mar a nevelessel el van ****-va." --- lásd fent, nem értünk egyet. Az vesse rá az első követ, aki semmilyen szabályt nem hágott még át. Most mindegy, hogy miről van szó: gyorshajtás, testi sértés, csalás, lopás, stb. A neveléses résszel részben egyetértek. Viszont a "haverok" ráhatása sokszor nagyobb, mint a szülői nevelés hatása.
Én inkább úgy vagyok ezekkel, hogy a visszaesőt, a felbújtót, az agresszort kell k*rvakeményen megbüntetni. -
#117 /káröröm
+fav -
#116 ügyes vagy
[gratulál]