356
2 túrórudi, 1 axe spré
  • ajem kisa
    Elvitték volna a kertészeti cuccokhoz öket, és ott gyomorszájon verték volna vagy 5x, meg vesén, meg eltörték volna a bokáját, meg...;)
  • JoeGunn
    pedig volt ott, és mondták hogy az egész vallatást felveszik :(
  • Shadow_THH
    a beszélgetős szobákban amugy nincsenek kamerák :D
  • Shadow_THH
    nem kap, hála a magyar törvényeknek 10e huf alatt szabálysértés csák testvíírem mert megélhetési bünözésnek számit

még akor is ha hifi tornyot loptál, mert te otthon azt eszel ugye

amugy a gyümölcsöket én is meg szoktam dézsmálni de ez szerintem természetes dolog hipermárketekben. amúgy sem szólnak le ha ott hagysz egy rakat pénzt, hogy megettél két szem szőlőt
  • GregSB
    Valszeg kamerák előtt kiosztanak 2 pofont egy 16 évesnek. Gondolkozz már.
  • ajem kisa
    Lesz egy párezer Ft-os fizetési birság, kifizeted, és nemmész abba a boltba legközelebb...
    Amugymeg a biztonsági örök nagy része egy "akcioéhes" tulbuzgó f**sz!
    Kisebbségi érzésük van, és mindenböl nagydolgot csinálnak, most öszintén, 2 kiscsákó 2 turórudit eszik a boltban...Ezért eléglett volna 2 saller, biztos nemmennek vissza...
  • Shadow_THH
    nem lesz belőle semmi max szabálysértés

a legrosszann esetben az lesz hogy nem mehetsz el katonai főiskolára
  • Dodo55
    Hmm...
    Úgy tudom a kaja lopást nem büntetik, asszem ki se kell fizetni.
    Az axe is érdekes, abból ha csak fújtál egy kicsit, akkor nem hiszem, hogy olyan nagy gond lenne, mert ilyesmit nagyon sokan szoktak, hogy megszagolják.

A Tescoba az volt egy barátommal, hogy nézegetett vakami írható dvd-t, aztán csak úgy húzott rajta egyet körömmel az egyik ilyen bemélyesztésben a tokon, és kiszakadt ott a nylon.

Erre amikor a pénztárnál állnak, odamegy az eladó, vagy a biztonsági őr, nem tudom ki, mindegy, és mondja, hogy nem -e ismerős ez a dvd? És mondta a barátom, hogy de, nézegette. És mondta az ember, aki odajött, hogy látták, hogy kiszakította, úgyhogy vagy kifizeti a 300 vagy 400 forintot, vagy feljelentik.

Kifizette az árát, és ennyi volt a dolog.

Szóval tényleg jó kamerák lehetnek.

Apukám az amúgy a szőlőből szokott enni 1 darabot, néha akkor is, ha nem is akarunk venni XD

Mondjuk ez a Tescos dolog érdekes a barátommal, lehet nem az igazat mondta, mert én egyszer vettem 3 írható cd-t, mentünk, kosarat vittünk, és véletlenül kiborult a kosár, a cd-k meg le a földre, én meg visszavittem, és kicseréltem másik 3-ra, hátha az eséstől valami bajuk lett(kívülről semmi sérülés nem látszott), de semmi következménye nem lett a dolognak, nem jött utánunk senki, hogy fizessem ki a leejtetteket is.
  • JoeGunn
    Mondom a postásnál van, anyámék fél órája mentek el a papírért.
  • Zizou5
    melyik tesco?
  • LeePí17
    idézés...
    10e ft alatt max csak ki kell fizetni az okozott kárt..
    ha a tecsó nem jelentett fel garázdaságért is..
  • JoeGunn
    Én vagyok lebaszva, azt kiderülnek itt a durva lopások :)
  • Zizou5
    nézd meg : D
  • Zizou5
    teljesen igaz. aláírom. televan anyákkal akik fogják a kaját, kiflit bele a gyerek kezébe/szájába, ő eszik egyet, közbe pakol. van ilyen.
  • LeePí17
    előtte elolvastad volna a tesco titkokat tudhatnád h a kertészosztályon nincs kamera...
    én is megettem már turó rudit..mogyorót 1 maréknyit..
    kólát ittam flakonból..
    jött a muki h ugye kifizetjük..
    mondtuk h persze hisz szinte tele a kosár.
    kertészeti osztályon a lapátok közé simán befért a sok turórudis papír és a flakon is..
  • Zizou5
    nekem a haverjaim is szokta iet edzés után. bemennek a közértbe 20an ebből 10 lop -.- [hülyefaszok] a nagy tolakodásba ksizednek 10 csokit egyenként zsebbe üveg piát tatyoba, énmeg csak nézek hogy ezt hogy a faszba nem tudja észrevenni a csaj?! áh hülye megkergült bagázs -.-
  • JoeGunn
    De szerintetek ami jött papír az az lehet?
  • ruffirant
    de azt nem tom írtad e mért loptál?szükséged volt rá vagy csak ugy?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    én is volt hogy régen csak ugy kihoztam mindent boltokbol de utána meguntam és abba hagytam
  • desigo
    Rengeteg kisgyereknek is nyomja az anyja a szájába a túró rudit.
    Azokkal mi van?
  • JoeGunn
    Nem a haverom, csak bejött velünk.
  • ForzaInter
    pfff mink is szoktunk haverokkal ilyet csinálni, megeszünk pár csokit stb. és semmi sokan ezt csinálják a tescóban, bár elég nagybaj...
  • Zizou5
    hát ez ilyen reklám-kamuduma. ha a haverod, akkor nem vered meg, nem jön 50 fős familiával, és nem kell ilyen faszságokra hallgatni. vagy legalább csináld jol. -.-
  • Zizou5
    ja hogy már te tudod mennyibe kerül 1 doboz xanax. jo akkor nem szoltam, akkor van otthon. menny dobj be 3at és feküdj le srác. és szvsz amennyit átbasznak kasszánál, [ami soksozr előfordult 20-30 ezernél hogy 1-2 ezerrel átbasztak] annyi kompenzálja azt a 2-3 kiflit. :)
  • JoeGunn
    Én fosok a cigányoktól, semmi kedvem ahhoz, hogy ha megverem, másnap jöjjön az 50 fős familiával.
  • JoeGunn
    Ne offoljatok már.
  • gyuri12
    és ha a többiek azt mondják,hogy ugorj a kútba,akkor te beleugrassz?
  • desigo
    abban volt,hogy betörtek piáért éjszaka egy boltba a lúzerek és ráadásul még fel is gyújtották...
  • Me0w
    En ki tudom pengetni erte a 600 forintot, neked nem fussa kiflire se. Jah, tevedtem, te ELVBOL lopod a kiflit, ugye? :DDD
  • Zizou5
    te meg 1 doboz xanaxot. -.-
  • akyyy
    miért?
  • Palinko
    jólvagy? nem sokan bírnánk dolgozni :D
  • akyyy
    jah....akkor topik close. itt a pont nem véletlen hog yöhöm meg hogy LOPÁS
  • Me0w
    Nem zavart a szokincse, te a sajat hulyesegedet reklamozod. Magyar nyelvtan ill. irodalomkonyvet lopj legkozelebb.
  • Zizou5
    hát nekem speciel nem jelentenek gondot azok a 40 kilos 60éves leszázalékolt biztonságiörök. -.-
  • Zizou5
    nem reklámozom. ez 1 forum, tapasztalatainkat gondolatainkat szoktuk itt megosztani. a reklámozás az, ha mondjuk felajánlok 1 oldalt hogy ezért azért jo.kicsit zavart a szókincsed -.-
  • desigo
    túl sok barátok köztöt nézel...
  • Me0w
    Jah, es utana megkapnad a WBA ovet is, persze. A lopott kifli agykarosodast okozott nalad.
  • JoeGunn
    Hátha olvassa egy auchanos munkás :D
  • akyyy
    hülyegyerek, erre való a coop bolt, de abból is a ramaty fajta:D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nemrég gondolkoztma rajta hogy volt a kertvárosba egy sulibolt, milenne ha éjjel elmenék bedognk egy téglát, és egykét jódolgot elvinnék:DDDD
    sztem riasztó sincs benne:D
  • Gabor1990
    És még reklámozod is