Lopás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ruffirant
tekerek azon belül erdõkbe DHzok meg dirt.(tekerés =bicikllizés a gyengébbek kedvéért)

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

Herr Lehrer
az már más krédés hogy a biztonsági õrõknek általában nincs humorérzékük :D

Your suffers will be legendary even in hell!

Herr Lehrer
nem XDDD
ha 1szer lopsz nagyon kis mennyiségben az még poénnak elmegy. De ha rendszeresen lopkodsz az pofátlanság XD

sz4bolcs
pontosabban:
"2 rudi lopása nem bûn" :)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

minigirl
Most õszintén: nem volt két rudira pénzed???

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

rotator
Akkor ez pont ellentéte az emberölésnek: 1 ember megölsz, gyilkos vagy, 5 embert megölsz, sorozatgyilkos vagy, 1 millió embert megölsz, nagy hadvezér vagy!

sz4bolcs
2 rudi nem lopás, hanem szabálysértés, sok rudi az meg pofátlanság. xD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Na ez egy olyan hír, amit érdemes lenne még a Fábrynak is beolvasnia. Apukám, gratulálok <#nyes><#eljen>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Herr Lehrer
Nem az a baj hogy loptál hanem hogy olyan balfasz vagy hogy lebuktál :D
2 túrórudi nem fogja földhözvágni a Tecsót, poénnak meg jó LETT VOLNA ha nem buktál volna le.Így egy kicsit drága poén volt :D
Amúgy nem vágom ezt a sok álszent dumát, a lopás így bûn meg úgy bûn, de azért a kezét levágnátok, szilánkosra törnétek, feldarabolnátok stb... mert ez ugye nem bûn....
2 túrórudi ellopása nem bûn, hanem szabálysértés. Persze ha valaki rendszeresen csinálja az pofátlanság, az olyan meg is érdemli hogy megbírságolják, de az hogy teszem azt egy nagyobb buli után haverokkal bemész hajnali 2kor a Tescóba és poénból lopsz egy túrórudit, az semmi. LEsz mit mesélned az unokáknak ozt ennyi :D

Mi ez a nagy gyûlés kéremszépen ? A sok lopós!<#hehe>

SASboy
kamera segítségével, mint írta

nice legs. what time to open?

SNAKE01
amúgy szvsz megy a javítóba vagy a fiatalokbörtönébbe egykis seggenfákk után leszokik az ilyesmirõl... -.-

SNAKE01
elég lol topik!:D
hát énis ettem már pár túrorudit sajtos kiflit,nemtom téged hogy kaptak el,ehhez is ügyesnek kell lenni már :S

SötétBarom
Azt a sztorit vágja valaki, amikor részeg arcok bevásárló kocsival merik ki a halakat az akváriumból bele a nagykocsiba és közbe fexenek meg?!

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Igen, az ilyeneknek kell szilánkosra törni a kezét.

de a sportot nem írtad le:D tehát mit is sportolsz?:D

ruffirant
sok ember azért lop hogy legyen valami extrém izgalom az életébe csináltam én is de utána megtaláltam a nekem való sportot.extrém és leköti minden szabadidõmet.

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

havercsotány
amugy a tötikézést ne is emlitsük a zeneipar meg a filmgyártás egy kicsit bajban van az évezred lopása folyik ellenük !(én is a nagy torrent banda tagja vagyok)

havercsotány
se áru

aki csórni akar az mennyen a vidéki kisboltokba , se kamera, se õr , lophatsz amit csak akarsz

JoeGunn
Nekem ilyen nem volt papírban. Be kell menni a tanács házára, anyámmal, más nincs.

lol
a lopás az lopás, fel nem foghatom hogy írhatsz ilyet, hogy nagyvállalattól vagy gazdag embertõl lopni nem bûn. mert akkor nem tulajdonítod el valaki más vagyonát? de. a lopás pedig azt jelenti hogy elvenni valamit ami nem az enyém nem pedig azt hogy igazságot osztok a szegényeknek a lopott értékek által meg hasonló robin hoodos szöveg amitõl te nagyon faszának érzed magad.
és milyen jó világ is lenne ha mindennap kezeket vagdosnának le mi? fõleg így a 21. században:) tényleg okos vagy
"Egy nagyválalat vezetõjét v 1 politikust aki lop és a kisemberek megélhetésével játszik pedig halálraítélném kapásból"
iken. és ha józsi követ el szabálytalanságot foci közben akkor õt egybõl kivégezzük mert neki kettõvel több focimeze van mint nekem. hogy képzeli hogy szabálytalankodik? nekem csak egy szakadt alsógatyám van tehát szabadon felrughatok 3 embert a meccs alatt. egyértelmû és igazságos nem? a kismeberes dumát meg hagyjuk légyszi ne akarj még politizálni is mivel egyrészt nem szabad másrészt meg kicsi vagy hozzá ha karlevágásokról meg halálos ítéletekrõl beszélsz.
nem akarok flémelni de tényleg nagyon fejbevágott a hozzászólásod, te is olyan ember vagy aki gyûlölködni fél lábon is tud.
hogy képzeli xy hogy gazdag mikor én nem??
hihetetlen hogy járnak ilyen gondolkodású emberek az sg-re
The Garrett
levélben valami olyasmi lesz hogy eltekintenek a birosagi ugytol mivel nem nagyerteku volt a lopas, de fel kell keresnetek valami gyamhivatal szeru csaladsegito szolgalatot (benne lesz a levelbe hogy pontosan hol és mit) + leirjak hogy ezzel fiatalkoru bunelkovetove lettel, es asszem ezt 8? evig nem mosod le magadrol. tehat ha rendortiszti / katonatiszti pályára készülnél, netán titkosszolgálathoz, akkor buktad :D

A csaladsegitoben megbizonyosodnak rola hogy normalis csaladban elsz es csak kamaszkori hulyesegrol van szo, de felevig jarhatsz 2 hetente beszamolni rola, hogy milyen az eleted. :P

legalábbis 7 eve igy ment még
<#pardon1>

más kérdés hogy utanna mégis csak "ügy" lett a dologbol, hála a biztonsagi õrök egyedi kihallgatomodszereinek :P

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Nem tudom mit szedsz de vegyél vissza az adagból...

BEAST
meglehetosen erett hozzaallas ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Tetsuo
Szerintem egy nagyválalattól, v pl 1 dúsgazdag igazgatótól/bankártól/politikustól lopni nem bûn! Sõt szvsz, újraosztod a már lopott értéket!
Ellenben, egy szegényembertõl, az Átlag Józsitól igen. Azt keményebben bûntetném mint ahogy most bûntetik. Én kb karvágással.
Egy nagyválalat vezetõjét v 1 politikust aki lop és a kisemberek megélhetésével játszik pedig halálraítélném kapásból, persze korrekt vizsgálat alapján..
Dehát, nem ilyenek a törvények.. ezért olyan a világ, amilyen.. :)

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Én is majdnem elvittem egy pez cukrot ma :D
Kivettem, már tettem volna el, mondom, olol, ezt még ki kéne fizetni :))))

Gnome
sztemmeg nemkéne kihasználnod:P...kiskoromban anyum mellett bevásároltunk és gondoltam poén ha elteszek egy csokit a zsebembe..anyum nemvette észre de egy öregnéni igen és felajánlotta h megveszi nekem ha annyira akarom csak necsináljak lyet mer nemszabad...azota egyszersemgondoltam lopásra boltban

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Rise Against
nálunk a coopból rohadt könnyen lehetne lopni... megtömhetném a zsebeimet, a táskámat. Semmi kamera, egyetlen elõadó a húsos pultnál, egy pénztáros, meg egyvalaki aki leltározik, de olyna jól ki van alakítva a bolt, hogy a személkyzetbõl senki nem lát rá, melyik polcról mikor mit vesz le valaki, semmi kamera, ráadásul kicsi forgalom... egyéb vásárlóktól sem kell tartani, hogy netán meglátnak.
Ennek ellenére soha nem vitt rá a lélek hogy valaha valamit is lopjak, bár érzem, ki kéne használnom :/ Én inkább az észrevétlen behatolásos mókák pártján állok xD

A téma a második helyen van a Partyarcok után a népszerûségi listában. :)

az nagyon tetszett a könyvben mikor mesélte, hogy egy ideje figyeltek egy csávót, aki nagy tételben lopta a cigit, egyszer követték és kiderült hogy a hajléktalanszállóra viszi és ott szétosztogatja a haverjainak
a modern robin hood^^
Ha valamit csinálsz, csináld jól, vagy sehogy...

Ezt beszoptad, remélhetõleg tanulsz belõle...

Egyébként nem hiszem, hogy gáz lesz belõle, mi egy sráccal 15 éves koromban utcai lámpákat lõttünk ki légpuskával (én kb.1-2-t lõttem, aki nem hiszi, az nem hiszi) az a balfasz meg belelõtt egy kutyába, valaki beszólt a zsaruknak, minket meg elkaptak, de mivel épp 10k forint alatt volt, ezért nem cinkeltek a zsaruk, asszem kaptam 2 év priuszt, vagy már nem is tudom...

Tanultam-e belõle? Úgy gondolom, nem volt okom tanulni belõle, mivel egyáltalán nem hozott lázba, hogy most lámpákra lõdözhetek, csak fiatal befolyásolható pöcs voltam... Úgy fogom fel, hogy mákom volt, azóta nem csináltam ilyen marhaságot...

Tinman
+fav

Amúgy az a véleményem, hogy lexarom a multikat. ÕK tették tacsra a legtöbb emberközeli kiskereskedõt, õk viszik a pénzedet szerte a kontinensen (ki az országból), sõt még azon is túl.
Még hogy munkahelyet teremtenek... szánalom! Ja, dolgozik egy multinál 40-50 ember, de 2 év elteltével a város kiskereskedõinek 80%-át tönkreteszik a gyakran beszerzési ár ALATTI árakkal!

Igen, tirpák felfogás, de remélem a romák a szemüket is kilopják! Aki kleptomán, az kérem a nyomuljon a multikba és vigyen, amit csak bír. Thx <#gonosz2>

Józsi bácsit és Kati nénit akarok, mint régen, akik már elõre elkészítették a friss péksüteményt, akik tudták mikor van a szülinapom és akik multik óta munkanélküliek...pfff.

Személy szerint én 12 évesen csentem el egy táborban, egy csomó csokit, de úgy, hogy minden táborlakónak adtam belõle... aztán úgy elszégyeltem magam, hogy a saját részemet eldobtam a kukába.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

_Atti_
"hogy cigányokkal ne menj !vásárolni!. Ez nem az én rasszizmusom,hanem az eladóké; egybõl kiszúrják õket."

vásárláskor miért ne szurhatnák ki õket... :D kibujik a szög a zsákbol:P

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Guilty01
Ja,sorry ha ezzel bárkinek az érzelmi világába beletapostam,de tényleg ez a helyzet... <#banplz>

You\'ll never walk alone!

Guilty01
sztem már mindenki lopott,ha mást nem akkor a nagyi sütijébõl egy kicsit. A te eseted viszont elég extrém, biztos nagy gané biztonságiakat fogtatok ki,de alaptörvény hogy cigányokkal ne menj vásárolni. Ez nem az én rasszizmusom,hanem az eladóké; egybõl kiszúrják õket.

You\'ll never walk alone!

Rexor
Turó Rudi gyárban annyit eszel amennyi belédfér, és nem kényszerülsz lopásra, de ez a te képességeidet már meghaladja...

csgery
Hmmm:) munkahelyi mulasztás volt az eladó részérõl:D
Rage47
te már csak tudod:p
dotkom
Én egyszer tök véletlen elloptam két csomag pez-t. Már mindent bevitt a gépbe az eladó, én meg zsebre vágtam, és akkor kiderült hogy elromlott a kártyalehúzó, készpénz meg nem volt nálunk, így otthagytuk a kosarat, de a zsebemben ott maradt a két csomag pez..

http://atwwebmaker.tx.hu/

Rexor
nemrosszaz:)

A rudi gyárba kell ledolgoznod. Úgy 3 hónapot :)

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

ColdFire
sztem egy szidással megúszod-.-

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

JoeGunn
Szabgálysértésért mennyit kell fizetni?

JoeGunn
Nekem bõven jó a 40 Ft-os noname ásványvíz :)

Me0w
<#eljen>

Together we'll fly someday...

JoeGunn
Kiabáltak, más nem volt. Faterom már el is felejtette. ÚGyis ez volt az elsõ és utolsó lopásom. nagyon nem jött be.

Me0w
Nemtom Pesten ennyi a masfel literes AV, gyartotol altalaban fuggetlenul...

Together we'll fly someday...

csgery
A mutter mit szólt?:D meg a fatter?:D
JoeGunn
110 Ft ásványvíz? Kicsit drága bolt.