Lopás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Sosem tudtam megérteni azokat az embereket, akikben annyi önuralom sincs, hogy kibírják azt a félóra-órát, míg befejezik a nagybevásárlását, és még bent, az eladótérben megcsócsálják azt, ami nem is az övék még.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
Together we'll fly someday...
Engedjetek meg egy mondatot! Nem rég voltam Tescoban, a kisebbségiek is ott voltak, ettek,ittak mulattak... (Ingyen) Mindent felbontottak amit csak lehetett, bezzeg õket nem fülelik le ugye? Min. megettek 5 ezer forintnyi élelmiszert! Felbontották a márkás borokat, persze hozzájuk nem szolt senki! Bezzeg,JoeGunnékat egybõl lemarták! Hogy is van ez uraim? <#ravasz1>#ravasz1>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Szal ha egy csöves belép a tetyóba, valszeg követi a kamera, ezután bemajszol 2 db Túró Rudit oszt kicsoszog, hiába látták nem fogja senki se hívni a rendõröket meg katonákat, mittomén, a könyvbe is írta a csávó, hogy volt, hogy egy eléggé ramatyul kinézõ nõ jött be a kisgyerekével, soványak, mint a gyufa, kigyalogolt két szatyorral, biztiboy elkapta õket belenézett szatyorba, volt benne kenyér, tej, párizsi, akkor elengedte õket. Valószínûleg téged nevelési célzatból megpróbálnak elriasztani, hogy a jövõbe ilyet ne csinálj, megjegyzem én, meg a haverjaim sose tartottuk menõnek, viccesnek, hogy valaki lop. Csináltunk hülyeségeket az igaz, de lopni sztem nem menõ.
Na valszeg nem kell aggódjál, lehet, hogy példát statuálnak veled és akkor télleg lesz vmi büntetés, de csak azér, hogy megjegyezd ezt nemkéne.
Namost, hogy vki bezabálja a sajtoskfiliket... az technikailag lopás, a csávó meg sztem nem normális. <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A kisebbsegiek koreben nagyobb szazalekban fordulnak elo bunozok, mint a tobbseg koreben :)
Nálunk is vannak ilyen emberek sajnos ...
DE mint ahogy mondod is vannak olyanok az itteniek között is aki a legjobb barát és mindig mindenben mindenhol lehet rá számitani. :))
A példádra visszamenõleg ... az is igaz.
Sokan vannak vele ugy ha az egyik lop csal haudik, akkor már mindegyiket egy kalap alá veszik, pedig ez nem igy van.
Erre én csak azt tudom mondani hogy magyarok közt is van rossz, aki lop csal hazudik, és saját anyját meg .... 1 forintért. :D
Azokat viszont én sem szeretem akik a gyerekekbõl élnek meg ...
... azt hiszem ezt nem kell folytatnom.
Kíváncsi leszek, akkor mit mondasz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
25 évig laktam a 8. ker. ben ott nõttem fel és igen találkoztam bünözõkkel. Szép számmal és rengeteg cigánnyal is akik a rossz úton jártak. Viszont az ellenkezõjével is akik nem tolvajok sõt inkább példát vehetne róluk sok Magyarnak mondott család is. NEm nem vagyok az a liberális fajta. Sõt a nézeteim a szélsõ jobb fele húznak leginkább, de én az életben tapasztaltam meg, hogy vannak jó cigányok. Akik közül nem is egyet a legjobb barátaim közt tarthatok számon. És tudod õk Magyar létemre egyszer sem hagytak szarban mindig mellettem voltak és vannak amikor csak szükségem van rá. Legyen az bármi.
Hozzám is törtek be. Az autómat is törték fel. Sõt Édesanyámat is kizsebelték már. És igen szoktam cigányozni is, de ez nem helyénvaló, hogy a cigány = tolvaj.
Van még mirõl beszélnünk kiscsikó?
(vagy sztem már eltiltották a nettõl és nem ülhet elé, azért nem ír semmit)
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
cigók agyonverik az embert és, bárat bezárnak pár évre...
mellesleg a spanyol és egyéb mediterrán embereknek is sötét a bõrük, pigmentáció, de mind1. és õk nem lopnak.
Autóról gumi felnistül, hétvégi telekrõl fûnyírógép,lelakatolt kerékpárról nyereg, telefon(utcán telefonálás közben kézbõl kitépve), Corában vásárlás közben övtáskából pénztárca, babakocsiról nõi táska. Ez mind cigány volt.
Az összeset elkapták rögtön lopás után de mindegyik esetben addig fenyegették a rendõrt/biztonsági õrt, hogy kínjában elenegdte. A babakocsiról táskát leemelõ cigányasszonyt utolértem, felrúgtam, elkapta orral a járdaszegélyt, na õt bevitték, mert nem tudott megszólalni.
Ha ezeken túlvagy kiscsikó, akkor újra beszélgetünk, ok?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
szoktak lenni kóstolók is, de nem nagyon merek többet elvenni 1nél, mert félek bepofáznak hogy ez SOK lesz:D