Országúti kerékpáros versenyek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
mondom:ilyen színvonalon dopping nélkül nem lehet végigvinni Tourt,és nem mondom,h szép dolog ez az egész,de épp h ettõl jó.régen is nyomatták,már az 50-es 60-as években is,csak ott sem mindenki bukott le.a doppingszerelfedõk gyártói mindig elõrébb vannak az olyan szervezetek elõtt,mint pl a WADA.

a Landis ügyet is vizsgálják,és szinte egyértelmû,h õ is doppingolt,csak nem tudják kimutatni(még)
tavaly is emlékezhettek rá,h mi volt.egyik nap még úgy elverték mint szódás a lovát,másnap meg õ verte meg az egész mezõnyt,méghozzá nem is kicsit.kissé furcsa,nemde?

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
szvsz akkor mindenkit ki kéne zárni 😊 tudják jól a Tour szervezõi is,h MINDENKI doppingol.csak ki ezzel,ki azzal.viszont így nincs értelme kizárogatni a versenyzõket,így csak a Tourt rontják el.

az is érdekes,ahogy a csapatok hülyének néznek mindenkit.direkt olyan szerzõdést kötnek a bringásokkal,h ha vkit elkapnak doppingoláson,akkor szerzõdést bonthatnak,így keltik annak a látszatát,h õk nincsenek benne,holott a csapatorvosok nyomják beléjük a szereket.és a transzfúziót sem akárki csinálhatja meg.

ReaL MaDRid x siempre

jbal
ez már durva.2 csapat fejezte be.te jó ég mi folyik itt
az a szar h már régi doppingügyeket akkor vesznek elõ amikor valaki jól szerepel.most is hirtelen kiderült h Rasmussen ne ment el doppingtesztekre meg amikor Vinokourov elkezdett feljönni hirtelen kicserélték a vérét............

nono84
Rendõrök vitték el a csapatszállásról Cristian Morenit, miután kiderült, õ produkált pozitív doppingtesztet a Tour de France országúti kerékpáros körverseny 11. szakaszát követõen.
A szemtanúk elbeszélésére alapozott hírügynökségi beszámolók szerint azt egyelõre nem lehet tudni, hova vitték az exogén, azaz testidegen tesztoszteron férfi nemi hormonnal lebukott 34 éves kerekest, aki nem kéri a B próba elvégzését.

Szintén szemtanúk állítása szerint a rendõrök doppingszerek után kutatva átvizsgálták Moreni csapatának, a Cofidisnek a szállását Lescar-ban. A francia együttes Moreni esete miatt kiszáll a viadalból, azaz egyetlen versenyzõje sem folytatja a Tourt.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

L Viper
Ez a cikk másról is szolhatna: A hétszeres gyõztes !!!
Ez van, akkor is eddig a legizgalmasabb tour, hosszú idõ óta.

Dopping ide, vagy oda, csodálatos sport az országúti kerékpár.
L Viper
Az egészben az a legszomorúbb, hogy Armstron vigyorog, mint a vadalma mert õt sosem tudták lebuktatni, a háttere miatt. Szomorú ez, hétszeres gyõztes lehetett, csak a tourra edzett, arra a pár hétre kihegyezett csúcsformával.
A doppingbizottság is furán végzi a dolgát, mert érdekes módon nem szállnak rá egyformán mindenkire.
nono84
Akkor már Contador is gyanús nem kicsit. Nagy valószínûséggel rajta volt a Fuentes féle listán csak tisztázta magát Paulinho-val együtt.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

ForzaInter
remélem lebukik rasmusen tuti doppingol

Yo, Bitch!

robotnyk
jogos 😊
akkor viszont azt mondom, annyira nem meglepõ, hiszen azért nyert már õ pöttyös trikót, tehát azt lehetett tudni, hogy hegyre tud menni. annyi a különbség, hogy most a mezõnnyel ment fel a hegyekre, és nem nyaralta el az idõfutamot...
nono84

gabber_saviola
nem kicsit gyanús a srác nekem is

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

robotnyk
lehet, de az az igazság, hogy magának köszönheti a mezõny. a 8dik szakaszon hagyták elmenni, mert senki sem számolt vele. azt hitték, hogy csak a pöttyös trikóra gyûjtöget, és azon a szakaszon 3:30al verte Contadort például.
nono84
Nekem Rasmussen is nagyon gyanús :o

robotnyk
ha jól emlékszem a szakasz elejére, többek között a Cofidisesek is 1-2 percig csak álltak a rajtnál, tiltakozásképpen. ehhez képest vicces, hogy valószínûleg Morenit kapták el túl magas tesztoszteron szint miatt.
gabber_saviola
mindenkit aki doppingol, ki kell zárni és akkor legalább esélye lenne olyan versenyzõknek mint pl. Sandy Casar.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

jbal
ya ilyenrõl volt már szó hogy a versenyzõk van amikor nem is tudnak róla és beadják nekik a doppingszert

robotnyk
Just a day after Alexandre Vinokourov tested positive for blood doping, L'Equipe report that a senior French doping official has revealed to them that an unnamed rider tested positive for testosterone on stage 11.

The French sports newspaper added that the UCI, cycling's governing body, would announce the latest test result shortly.
hunbasser
mondjuk így is doppingol mindenki.szóval,ha senki nem doppingol,vagy ha mindenki doppingol szvsz semmi értelme ezen rágódni,mindenki tudja,h doppingolnak,és a Tour szervezõi is tudják,h dopping nélkül szinte lehetetlen lenne végigmenni egy Tourt,fõleg,ha az ember jó teljesítményt is akar elérni.

Viszont még most sem értem,h Bodrogit miért nem indították,ha jól tudom Hoshovd is megmondta,h neki szüksége van Bodrogira.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
te jó ég,mi van a Touron:az Astana visszalépett,Rasmussent keményen támadják...ez annyira gusztustalan.Üzletekben is,h van kiírva?Pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el.mert ugye még most is vizsgálgatják Landis vérét és vizeletét...miért nem lehet azt,h akit elkapnak Tuor elõtt,az már eleve nem indul és kész?közben meg persze komolyan figyelve lennének a bringások,és a sérüléseket is nem a csapatorvosokkal kéne ellátatni.csapatorvosra nem lenne szükség,a Tour szervezõi küldenének a csapatokhoz orvost,és a doppingolás lehetõsége kisebbre csökkenne.

ReaL MaDRid x siempre

nono84
Most Vino a tour végén Rasmussen vagy Contador. Magasabb szinten megy itt a vita csak a versenyzõk szívják meg.

jbal
úristen mi folyik itt<#zavart2><#levele>
jurósporton is beszélnek végig a doppingról és jaa közben elrajtolt a mezõny.
nem tudom mi olyan nehéz.ha valaki doppingol kitiltják és a mögötte lévõk egy hellyel elõrébb jönnek ha meg nem akkor hagyják békén.ennyi

gabber_saviola
nem unalmas az idei tour 😊

nono84
A kínaniak 100 aranyat ígértek Pekingben. Hát persze hogy az agyondoppingolt sportolóiktól 😄

L Viper
Skoda kivonul a Tourról és az Adidas is...
Nemsoká itt a kínai olimpia, ott nem lesz dopping, ugyebár az csak a kerékpársportban van ( HEHE )
L Viper
Zajlik az élet megint a Touron, pont errõl beszéltem lentebb !!!
nono84
Egyébként rövid távon használ. 😄

robotnyk
nem vagyok nagy guru, de sztem a vérátömlesztés rövidtávon használ inkább
nono84
Sipi megmondta valamelyik reggel amikor a Rasmussen ügy volt. Azt mondta hogy ki akarják csinálni a nagy körversenyeket. Bár én sem értem. És doppingolással kapott ki a Plateu-n? nem is kevéssel .
Ezzel visszaléptette az Astana egész csapatot. Byby Klöden meg Kacechkin 5. és 8. helyezettek.
Szomorú dolog ez. 😞

robotnyk
Tour de France pre-race favourite Alexandre Vinokourov has tested positive for illegal doping.

The Astana team revealed that their Kazakh leader failed a test after winning Saturday's time trial in Albi, and have withdrawn from the Tour.

Vinokourov's blood sample was analysed at Châtenay-Malabry and reportedly showed two different types of red blood cells, showing the rider had received a transfusion shortly before the start of the stage.
nono84
Vino tényleg egy állat pali, sok ember lehetne a példaképe.

L Viper
Nem is Rasmussent akartam fikázni, csak most ugye az õ ügyét piszkálják, ott forró a talaj.
Bárkinél lehetne kutakodni, de már teljesen rányomta a bélyegét az utóbbi Tourokra ez a furkálódás a dopping után és sajnos a médiát , bulvársajtót ez jobban érdekli, mint maga a verseny.

Viszont a mai és tegnapi szakasz elképesztõ jó volt. Nagyon szép sport ez, aki egyszer belekóstolt az igazán tudja ezt...
nono84
Úgy látm Rasmussent nem fogja idén meg senki. De azon a véleményen vagyok hogyha nem lett volna az aszökése az elsõ hegyi szakaszon nem ott tartana ahol.

L Viper: Nem hiszem azt hogy ezt a versenyt minden 'dopping' nélkül tekerik a top versenyzõk. Csak ennyi erõvel majdnem mindegyik versenyzõt ki lehetne emelni csak most Rasmussen vezet a versenyben.

L Viper
A hozzászólásokat is érdemes elolvasni, sajnos sok benne az igazság, Rasmussen esetét meg inkább nem kommentálnám, mert felesleges.
Aki a sportág közelében mozog, úgyis tudja mi folyik ott és mi megy az élsportba.
Ilyen lett a sport világa, akárki akármit is mond, vagy tesz. Ennyi.
gabber_saviola
Vino mit ment, hát hihetettlen a pali 😮

ullrich
Tegnap dumáltam Vinoval és megkértem hogy tiszteletmre lépjen már oda kicsit az idõfutamon, persze mint látjátok megfogadta a kérésem.

ullrich
Vino megnyeri a tour-t! 😉

nono84

ForzaInter
boonen megint

Yo, Bitch!

L Viper
Felesleges annyitt kiadnod érte, ha nem csinálod olyan professzionális szinten.
Ha már 100 - 150 ezret rászánsz abból is komoly dolgot lehet összerakni.
Az én bringám már megvan egy jó ideje és bevált, pedig kapja az ívet és kb ez az árkategória <#eljen>
gercse
lehet, de nagyon kell hajtania, mindenesetre becsülöm érte, hogy akar

nono84
Nagy volt ma menés a szakaszon 😄 Vino meg az Astana akcióba lépett és elég durva tempót diktált . Lehet hogy tényleg feltámad az idõfutamra ? :S

gercse
hát jah...
nekem csak egy kis "nyomi" biciklim van, 17e-ért vettem használtan, de mivel nyaranta megyek vele, kb 3 hétig napi 15 km-t, így bõven megteszi, meg olyan helyen lakom, hogy nem is vennék drágábbat, nem azért mert ellopnák, csak az út gagyi, ezt meg annyira nem sajnálom

ForzaInter
min 500 ezer egy touros bringa:|

Yo, Bitch!

hunbasser
én már komolyan gondolkoztam azon is,h elkezdek gyûjteni egy ilyen bringára 😊
csak hát,ha már normálisat akar venni az ember,az elég húzós.

Touron is több mint 4000 €-s bringák vannak,és lehet,h még keveset is mondtam.idõfutam bringák meg még ennél is sokkal drágábbak.

ReaL MaDRid x siempre

nono84
esztoszteront találtak Patrik Sinkewitznek, a T-Mobile csapat kerékpárosának a szervezetében - adta hírül a Német Kerékpár Szövetség (BDR).
A német versenyzõ egy június nyolcadikai ellenõrzésen produkálta a pozitív doppingtesztet.

Sinkewitz már kénytelen volt feladni a francia kerékpáros körversenyt, a Tour de France-t, miután egy nézõvel történt ütközése után eltört az orra, és megsérült a válla.

A 26 éves kerekest jelenleg egy hamburgi kórházban ápolják.

gercse
jaja, bár nem tudom, nekem nem tetszik annyira ez a tour,
hiányoznak a nagy egyéniségek,(nekem)
mondjuk annyiból jó nézni, hogy én is kedvet kapok, és elmegyek tekerni egyet a szakaszok után

L Viper
Hát elég meggyötört volt az arca a célbaérés után.
A bukás is rátett egy lapáttal, nehéz lesz összeszednie magát.
Jó volt ez a mai szakasz ezekkel az óriási hegyekkel <#eljen>
nono84
A mai szakszon elszállt Vino esélye az összetett gyõzelemre.

hunbasser
ejj,annyira sajnáltam a kutyát 😞

ReaL MaDRid x siempre

jbal