Országúti kerékpáros versenyek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a Landis ügyet is vizsgálják,és szinte egyértelmû,h õ is doppingolt,csak nem tudják kimutatni(még)
tavaly is emlékezhettek rá,h mi volt.egyik nap még úgy elverték mint szódás a lovát,másnap meg õ verte meg az egész mezõnyt,méghozzá nem is kicsit.kissé furcsa,nemde?
ReaL MaDRid x siempre
az is érdekes,ahogy a csapatok hülyének néznek mindenkit.direkt olyan szerzõdést kötnek a bringásokkal,h ha vkit elkapnak doppingoláson,akkor szerzõdést bonthatnak,így keltik annak a látszatát,h õk nincsenek benne,holott a csapatorvosok nyomják beléjük a szereket.és a transzfúziót sem akárki csinálhatja meg.
ReaL MaDRid x siempre
az a szar h már régi doppingügyeket akkor vesznek elõ amikor valaki jól szerepel.most is hirtelen kiderült h Rasmussen ne ment el doppingtesztekre meg amikor Vinokourov elkezdett feljönni hirtelen kicserélték a vérét............
A szemtanúk elbeszélésére alapozott hírügynökségi beszámolók szerint azt egyelõre nem lehet tudni, hova vitték az exogén, azaz testidegen tesztoszteron férfi nemi hormonnal lebukott 34 éves kerekest, aki nem kéri a B próba elvégzését.
Szintén szemtanúk állítása szerint a rendõrök doppingszerek után kutatva átvizsgálták Moreni csapatának, a Cofidisnek a szállását Lescar-ban. A francia együttes Moreni esete miatt kiszáll a viadalból, azaz egyetlen versenyzõje sem folytatja a Tourt.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Ez van, akkor is eddig a legizgalmasabb tour, hosszú idõ óta.
Dopping ide, vagy oda, csodálatos sport az országúti kerékpár.
A doppingbizottság is furán végzi a dolgát, mert érdekes módon nem szállnak rá egyformán mindenkire.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
akkor viszont azt mondom, annyira nem meglepõ, hiszen azért nyert már õ pöttyös trikót, tehát azt lehetett tudni, hogy hegyre tud menni. annyi a különbség, hogy most a mezõnnyel ment fel a hegyekre, és nem nyaralta el az idõfutamot...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
The French sports newspaper added that the UCI, cycling's governing body, would announce the latest test result shortly.
Viszont még most sem értem,h Bodrogit miért nem indították,ha jól tudom Hoshovd is megmondta,h neki szüksége van Bodrogira.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
jurósporton is beszélnek végig a doppingról és jaa közben elrajtolt a mezõny.
nem tudom mi olyan nehéz.ha valaki doppingol kitiltják és a mögötte lévõk egy hellyel elõrébb jönnek ha meg nem akkor hagyják békén.ennyi
Nemsoká itt a kínai olimpia, ott nem lesz dopping, ugyebár az csak a kerékpársportban van ( HEHE )
Ezzel visszaléptette az Astana egész csapatot. Byby Klöden meg Kacechkin 5. és 8. helyezettek.
Szomorú dolog ez. 😞
The Astana team revealed that their Kazakh leader failed a test after winning Saturday's time trial in Albi, and have withdrawn from the Tour.
Vinokourov's blood sample was analysed at Châtenay-Malabry and reportedly showed two different types of red blood cells, showing the rider had received a transfusion shortly before the start of the stage.
Bárkinél lehetne kutakodni, de már teljesen rányomta a bélyegét az utóbbi Tourokra ez a furkálódás a dopping után és sajnos a médiát , bulvársajtót ez jobban érdekli, mint maga a verseny.
Viszont a mai és tegnapi szakasz elképesztõ jó volt. Nagyon szép sport ez, aki egyszer belekóstolt az igazán tudja ezt...
L Viper: Nem hiszem azt hogy ezt a versenyt minden 'dopping' nélkül tekerik a top versenyzõk. Csak ennyi erõvel majdnem mindegyik versenyzõt ki lehetne emelni csak most Rasmussen vezet a versenyben.
Aki a sportág közelében mozog, úgyis tudja mi folyik ott és mi megy az élsportba.
Ilyen lett a sport világa, akárki akármit is mond, vagy tesz. Ennyi.
Ha már 100 - 150 ezret rászánsz abból is komoly dolgot lehet összerakni.
Az én bringám már megvan egy jó ideje és bevált, pedig kapja az ívet és kb ez az árkategória <#eljen>#eljen>
nekem csak egy kis "nyomi" biciklim van, 17e-ért vettem használtan, de mivel nyaranta megyek vele, kb 3 hétig napi 15 km-t, így bõven megteszi, meg olyan helyen lakom, hogy nem is vennék drágábbat, nem azért mert ellopnák, csak az út gagyi, ezt meg annyira nem sajnálom
csak hát,ha már normálisat akar venni az ember,az elég húzós.
Touron is több mint 4000 €-s bringák vannak,és lehet,h még keveset is mondtam.idõfutam bringák meg még ennél is sokkal drágábbak.
ReaL MaDRid x siempre
A német versenyzõ egy június nyolcadikai ellenõrzésen produkálta a pozitív doppingtesztet.
Sinkewitz már kénytelen volt feladni a francia kerékpáros körversenyt, a Tour de France-t, miután egy nézõvel történt ütközése után eltört az orra, és megsérült a válla.
A 26 éves kerekest jelenleg egy hamburgi kórházban ápolják.
hiányoznak a nagy egyéniségek,(nekem)
mondjuk annyiból jó nézni, hogy én is kedvet kapok, és elmegyek tekerni egyet a szakaszok után
A bukás is rátett egy lapáttal, nehéz lesz összeszednie magát.
Jó volt ez a mai szakasz ezekkel az óriási hegyekkel <#eljen>#eljen>