Országúti kerékpáros versenyek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
nem ismerem, csak olyan helyen volt ott és akkor ahol én is (Millenáris Velodrom), és volt alkalmam pár percet beszélni vele.

Amúgy szigetszentmiklóson lakott amég ki nem költözött.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

jbal
mér, ismered? 😄

gabber_saviola
3 hónapja még személyesen is mondtam neki, hogy szorítani fogok és érmet várok tõle. 😞.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rockynhooo
jah nem nagyon bírja az emelkedõt.. bár én nem is vártam sokat igazán , Tour-ra se nevezte a csapat, (bár a vb ezüst miatt reménykedtem) kiváncsi vok Vueltan indul e majd ott szurkolok neki ha igen.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

nono84
Az a baj, ha már van 20 méter szintkülönbség a pályán az már nem az õ versenye, mondom úgy hogy hála istennek nem láttam a mai verenyt.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Rockynhooo
"Bodrogi László elõre tudta, hogy a pekingi nem az õ versenye lesz. Nem kedvezett neki a pálya."

xD

gabber_saviola
nagyon durva

Nem mindennapi hírre bukkantam. Megtalálták az embert, aki az olimpikonokat tolta droggal. Elég meglepõ dolgokat nyilatkozott. Olvassátok, gondolkozzatok. Ja, és tekerjetek minden nap!

ciao - chrispooh

http://www.hunrun.com/duatlon/kitalal-az-olimpikonokat-pumpalo-doppingbaro
Rockynhooo
lol azt nem is figyeltem h kirõl ír , aszittem alap hogy Cancellararól van szó 😄

jbal
???
a svájci Cancellara nyerte
samuel sanchez volt spanyol õ nyerte a mezõnyversenyt

gabber_saviola
ez vicc komolyan,teljesen mást vártam Bodrogitól.

Rockynhooo
úgy volt a Touron is õ nyeri...

Várható volt hogy a spanyol nyeri ezt is nem?

Rockynhooo
aha köszi, yol sejtettem.

jbal
Bodrogi a 20-ban sem volt benne :\
Cancellara megnyerte Larsson a 2. Leipheier a 3.
Schumachert Cancellara még az elején megelõzte

Rockynhooo
mi történt a mai idõfutamon ?? sajna nem láttam.

Rockynhooo
végülis bármi lehet... de Sumacher , Cancellara tuti emgveri , Lang is (már ha van az olimpián) ... de bármi megeshet

Szerintem is az 5 hely Lacinak is a cél, remélem én is hogy nem lesz igazad.😄 Lacinak is össze jött a 2 hely Lacinak is össze jöhet.

Pálya

nono84
Nem akarok pesszimista lenni de nem lesz a dobogón Laci, de az elsötben tuti bent lesz. Bárcsak ne lenne igazam...

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

jbal
Székely Dávid

Soha rosszabb versenyt!!!! Szerintem is a a legerõsebb csapat spanyol. Szerintetek Bodroginak sikerül megint a csoda?(pl: világbajnoki ezüstérem (2007))

Nem tudjátok véletlenül hogy hívták a másik kommentátort(Knézy,....?......) az eu.sporton? szerintem piszok jók voltak így ketten

Rockynhooo
yoo volt , megérdemelte Sanchez, Cancellara tényleg hatalmas volt én neki és Slecknek szurkoltam , révén hogy CSC szurkoló vok.

Spanyol csapat nem gyenge: Sastre mint Tour gyõztes , Contador mint tavalyi Tour gyõztes, Oscar Freire mint idei zöld trikós, Sanchez mint ujdonsült olimpiai bajnok , na meg Valverde akit nem kell bemutatni 😄

jbal
jó verseny volt<#eljen>

nono84
Samuel Sanchez nyerte a mezõnyversenyt, de ami a legaggasztóbb, hogy Cancellara nagyon nagyot ment az utolsó pár kilóméteren.

nono84
Magyarban.

Bodrogi már francia szinekben indul vagy még magyarban?(aki nem hallota volna Bodrogi meg kapta a franci államporgárságot és már francia szinekben versenyezet tudomásom szerint)

jbal
Hajrá Bodrogi!!!!!!

nono84
Szombaton mezõnyverseny az olimián, szerdán idõfutam.

L Viper
Errõl le :-) Utána néztem, köszi az infót.
Rockynhooo
ajj ki mondott ilyet? látom olvasással megint bajaid vannak..

De elvették erröl lemaradtál😄

L Viper
Landistól sem vették még el. No comment.
na! szerinted egyiksem doppingol?

Rockynhooo
õ az egyik akirõl tényleg nem tudnám elképzelni :|

Még elvehetik töle ha kiderül róla is hogy dopingolt, szóval nem 100% hogy õ lett az 1.

nono84
Mert megérdemelte.

Rockynhooo
ennyi 😄 4 embert kedvelek: Sastre, Sleck testvérek meg Valverde szal örültem..

jbal
Sastre nyerte a Tourt<#wave><#zavart2>

joeperry
Jól nyomta, szó szerint😊

http://joeperry.blog.hu/

Rockynhooo
jah télleg durva volt, yol nyomta 😊

ForzaInter
és sikerült neki, nem kicsit durva volt amit csinált, szép volt Ricco!

Yo, Bitch!

ForzaInter
ez a Ricco gyerek nagyon megy, szurkolok neki hogy hazaérjen, szimpi nagyon😊

Yo, Bitch!

lippet
július 5.

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Rockynhooo
már rájöttem 😄

Rockynhooo
mikor rajtol a tour??

Ha a verseny allat nem bukik meg a doping vizsgálat alatt akkor ne vegyék el utána töle.

hunbasser
miért? az szerinted méltó lenne,ha kiderülne valakirõl,hogy doppingolt,aztán mégsem vennék el tõle a címet?

ReaL MaDRid x siempre

nono84
Nem kell olyan messzire menni idõben, hisz túlélt egy Festina botrányt is nem is olyan régen.

jó lehet hogy nem évtizede de egy ideje és Armstrongnál még nem voltak ilyen hogy a gyõztest megfoszák a címétöl. Szerintem ez nem méltó a tourhoz.

L Viper