551
Országúti kerékpáros versenyek
-
#511 Nagyon tud a srác... de beszarás ,hogy ennyire elveri Bonent :D -
#510 Ma is ő nyeri, kurva jó sprinter, McEwen helyét ő veszi át. -
#509 Én sem azt mondom hogy ő nyeri!!! Csak ,hogy más embert számításban sem vesznek... Sastre csak egy példa volt.
Am tegnap simán Cavendish :D hihetetlen az a pali... verhetetlen sprintben , bár a csapata is jó. -
#508 Kizárt hogy Sastre nyerje, vannak nála jobbak.. -
#507 Mégis ő a címvédő. Bár ő azt mondta h csak örül h nem körülötte van felhajtás... bár szerintem idén gyengébb a csapata sokkal így én se mondom h ő nyeri csak fura h mindenki 2 nevet emleget csak. -
#506 Nagy szám lenne, ha Sastre nyerné az összetettet :D -
#505 Ki hitte volna ,hogy Cancellara nyeri :D -
#504 Felbasz ,hogy napok óta csak erről van szó hogy Contador vagy LAnce... másrol nem is beszélnek... kommentátorok is csak ezt hajtogatják h Klöden segíti majd Albertot , Leipheimer meg Lancet de felbaszmá h másrol beszéni se tudnak... érdekes h Sastret szóba se hozzák. -
#503 hu bazdmeg ma van ez elsőszakasz :Dtvt be is nyomom gyors -
#502 -
#501 Holnap ismét útjára indul a Tour. -
#500 a Girot meg megnyerte Menchov :D nem sok szakaszt néztem az az igazság.. de a Tourt végignézem mint minden évben... teljesen más a feelingje... -
lol én nem is tudtam ,hogy ő is lebukott ... pedig tavaly nagyon istenítették... -
#498 Itt is jól leírnak minden történést. Szeretem ezt az oldalt. -
#497 kösz -
#496 itt le van írva :)
meg az is h az eddigi szakaszokat kik nyerték. -
#495 bazz én is elflejtettem:D
indulokról van linked? -
#494 Még jó h rájöttem h már megy a Giro :D teljesen kiment a fejemből :S holnap 3tol van a 7. szakasz ES-en.
Eddigi összetett:
1 Danilo Di Luca (Ita) LPR Brakes - Farnese Vini 22.11.15
2 Thomas Lövkvist (Swe) Team Columbia - Highroad 0.05
3 Michael Rogers (Aus) Team Columbia - Highroad 0.36
4 Levi Leipheimer (USA) Astana 0.43
5 Denis Menchov (Rus) Rabobank 0.50
6 Ivan Basso (Ita) Liquigas 1.06
7 Carlos Sastre (Spa) Cervelo Test Team 1.16
8 Christopher Horner (USA) Astana 1.17 -
lampard99 #493 armstrong nagyot esett korhazba kellett szallitani -
#492 Tegnap fennt maradtam nézni a Kaliforniai körversenyt , yo volt újra kerekeseket látni , ma éjjféltől van közvetítés ha valakit érdekel sztem én nézem ma is :) -
#491 durva :D -
cAmp4gNoLo #490 jóféle verseny -
#489 Ezt már várom tavasszal ( Paris - Roubaix ) :-)
Kemény! -
#488 Hát Én sem nagyon....de idén szerintem Contador sehol sem lesz. -
#487 Astana csapatfőnöke azt nyilatkozta h Contador a favorit , Lance meg majd megmutathatja mit tud és majd eldől . -
#486 nem vágom mi lesz ebből Contador meg Lance egy csapatban :O -
#485 Giro májusban Tour júliusban Vuelta meg szeptemberben van. -
#484 én csak a Girot ugy mint te .. elvétve .. Giro jobb sztem mint a Vuelta -
#483 én nézem másik ketőt is, de csak elvétve, nem ugy követem figyelemmel mint a tourt. -
#482 tour előtt szokott :) utána meg Vuelta :) hát jah én is csak a Tour de Francet nézem -
#481 én is csak poénból írtam, am asszem tour után szokott lenni, de nem biztos, Tour az igazi, azt követem minden évben rendszeresen. -
#480 én aztat annyira nem szeretem de mikor is lesz?
annyira olyan hangulatom van h vmi yo kell már.. nyáron geci yo volt minden nap kocsma sör haverokkal eb meccs :) hiányzik már vmi verseny , aztán most bekattant a Tour is :D -
#479 én meg a girot:D -
#478 gecire várom már a Tourt -
#477 Lance's Comeback to Cycling in 2009
http://www.livestrong.com/video/5016-lances-comeback-cycling/ -
#476 [center]
MEGCSINÁLJA, MERT Ő A LEGNAGYOBB! -
#475 na majd meglátjuk mire lesz képes Lance papa :) az biztos h eddig is ugytekintettem rá mint a világ legnagyobb sport embere, mert hát betegségét legyőzve 7szer nyert Tourt :). na most ha ismért meg tudná csinálni akkor nem is tom milyen magasságokba kerülne az emberek szemében :) -
#474 [center]
-
#473 "szal tanulj meg érvelni..."
Te meg tanulj meg másokat nem kioktatni. -
ruma #472 Szeretek vitatkozni ezt aláírom. És azért kötekszem mert mondasz itt dolgokat, csak aztán nem tudod mivel alátámasztani, szal tanulj meg érvelni...