1863
Rossz PC Játékok Sorozat
  • Tigristank
    Azóta kijött még 1 videó:

Marine Heavy Gunner - Vietnam
  • Vardar
    29.-én volt videó:D
    Nagyon nagy. Az a plusz munka megérte, azzal a kis gonoszkodással
  • biomage
    o de rég néztem rá a blogra, lesz mit potolnom ma :D
  • Rage47
    !!új video!!
    Battlestrike - Harc a csodafegyverért
  • Rage47
    nekem tetszik mind:D
  • Jungbluth
    A Big Rigs volt az egyetlen olyan vidi, amiben tényleg éreztem, hogy megvan az a valami. Az jó volt:)
  • Jungbluth
    Az igaz, hogy a magyarban ötvennyelvnyi káromkodás van, de én a nerden nem csak azért röhögök, mert fuck... Haha, ezért is, de van még valami. Ahogy a játékok ésszerűtlenségeiről beszél, amikor már tátva marad a szája, amikor egy csomó szarság történik a szobájában. Freddy meg megmutatja a játékok hülye részeit, és mintha csak továbbsiklana néhány ómostnemár kíséretében. Kihagy egy csomó lehetőséget, én én szinte minden ilyen résznél úgy érzem, hogy vmi hiányzik. Persze ízlés pofoz.
  • Vardar
    Szerintem pont ez a lényeg. Az, hogy Nerd nem tudja magát jobban kifejezni, csak káromkodással az angol nyelv korlátai miatt. Mi magyarok meg kismillió szinonimával rendelkezünk. Örüljünk ennek:D
  • Jungbluth
    Hát megnéztem én is. A röhögős rész nálam is áll, de csak azért, mert az eddigiek sokkal rosszabbak voltak. Nem tudom... Valami hiányzik, amit AVGN óta az RPCJ-ben is keresek.
  • Vardar
    Én pl rég röhögtem ilyen jót RPCJ videón:D
  • Jungbluth
    Remélem ez a videó jobb lesz, mint az eddigiek, mivel freddidit lassan már csak a hírneve tartja össze. (amit az első részek miatt szerzett, amik tényleg jók voltak). Bár a gyereknek megvan kötve a keze, hisz ha ő is úgy káromkodna, mint AVGN, akkor talán úgy érezné(nk), hogy utánozza... Illetve nem tudom, miért nem visz bele több erőt. Nem azt kéne mondani folyton, hogy háteztnemhiszemel, meg hogy ezolyanrossz, hanem a hibákat leordítani: energikus hangnemben, nem levertben. (Nem sírni akarunk a gammákon, hanem nevetni)
    Különben csak egyszerű kritika lesz az egész, és az a baj, hogy az első részek után a jó poénokat is várják az emberek. (Én legalábbis)
    Bizonyára kell egy kis lélek ehhez, meg gondolom, fárasztó egy ien vidi elkészítése. Azért én szurkolok.
  • Vardar
    Pisicsíkok, fosástenger, lila víz.
  • ChuckyHUN
    Nagyon jó a vidi :) vannak jó beszólások:) majd írok bővebb véleményt de most joccakát
  • Atti12
    új videó! :)
  • sweech
    én is úgy emlékszek
  • Evin
    Ha jól emlékszem a padlón a minta, amin ugrál. De az biztos, hogy a padlón van.
  • fery02
    Azt én sem értem
  • Vardar
    Súlyos kérdésem. A Barbie videóban hol van az az ASS felirat? Nagyon vak vagyok.:D
  • Atisz #1565
    Szánalmas. De mi volt a konkrét videó ami kicsapta a biztosítékot?
  • LasDen #1564
    1. Youtube visszaírt (el sem hittem), de csak a standard blabla. És mivel visszaeső vagyok (kb 2 éve egyszer már leszedtek egy nagyon felháborítóan durva videómat [Egy 10 mp-es Simpson jelenet, ahol ráadásul a tv-képernőyt filmeztem. Alig lehetett látni valamit, de eleve csak egy hang miatt vettem fel.Na mindegy. Úgy látszik FOX impériumot összerombolja az ilyen, főleg egy olyan embertől, aki vagyonokat költött Simpsonos DVD-kre és könyvekre]), közölték, hogy szevasz. Így van. Szevasztok baromarcúak.

de ez csak ilyen kamu fasság.......:D
  • Atisz #1563
    Én is észrevettem... de miért? Úgy értem mi a hivatalos indok hogy törölték az acc-ot?
  • Nuki
    Nyár van jó hogy nem ül a gép előtt. Ő legalább ember.
    Szeptembertől úgyis be fog indulni, jó lesz mint régen.
  • skate00
    ja semmi hülye vagyok
  • ThisZip
    őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő, asszem csak simán bementem, vagy úgy kezdődik az epizód, h bemész a bárba, nem?
  • skate00
    ezeket tom má megnéztem kétszeris is a vidiket de NEM az hanem kintvok az utcán hogy menjek be a bárba??
  • ThisZip
    ja és ha végképp nem megy akkor ugorj föl az ablak párkányára, majd át tudod magad tolni a cowboy-ajtó fölött, Freddy egyik videójában meg is mutatja
  • ThisZip
    ugye a bárban vagy? ha jól emlékszem dumálni kell a prostival is meg a dagadt csapossal is, ezután mondja a csapos, hogy menj hátra, te meg benyitsz a derékmagasságig érő "cowboy"-ajtón, utána hátsó ajtó és mehet tovább a gyilok
  • skate00
    hogykell továbmennni a MESTERLÖVÉSZBEN a prostihoz odamek megkérdezik valami olyasmit hogy hello bébi én válaszolom ré TALÁN igen vadulsz szereted és utánna mitkll csinálni????

am KITÖRTE helyett KITÖRÖLTE t akartam irni
  • ThisZip
    minden csoda 3 napig tart
  • skate00
    Kitörte a Youtube a freedyD frofilját és elvesztek a videók nemsokára fel lesz töltve IndaVideo ra asszem (vagy valameik már oldalra)

Am szentem is má nem olyan jó mint régen meg alig probal ki játékokat 2 honapba 1 game

meg én enm azé nézem mert vicces nem a szar játékok miatt
  • Seth
    Nekem nem tetszett, elfogyott a lendület úgy látom
  • csgj
    De miért a Dark Vampires lett a legszarabb forgolódós játék? Btw, jó a videó...
  • Szabi1991
    [center]
  • biomage
    vannak új videók :), az Assassin's creed es nagyon vicces :)
  • PJack
    az igaz.
  • Nenrandil
    Nekem bejött az új videó...
  • gyuri12
    Azért az előző avgn jobb volt.
  • PJack
    hát ez az új videó elég szar lett sztem :(
    de az avgn-es viszont annál jobb :)
  • Nuki
    Kokó és Madár nincs?
  • zeli
    Ez a videó tényleg jó lett. Mikor ráüvölt, hogy kelljél már fel te szar :DDd
    meg mikor már a banánnal is gyakorol :DDddddd