1863
Rossz PC Játékok Sorozat
-
#1583 Azóta kijött még 1 videó:
Marine Heavy Gunner - Vietnam -
Vardar #1582 29.-én volt videó:D
Nagyon nagy. Az a plusz munka megérte, azzal a kis gonoszkodással -
#1581 o de rég néztem rá a blogra, lesz mit potolnom ma :D -
#1580 !!új video!!
Battlestrike - Harc a csodafegyverért -
#1579 nekem tetszik mind:D -
Jungbluth #1578 A Big Rigs volt az egyetlen olyan vidi, amiben tényleg éreztem, hogy megvan az a valami. Az jó volt:) -
Jungbluth #1577 Az igaz, hogy a magyarban ötvennyelvnyi káromkodás van, de én a nerden nem csak azért röhögök, mert fuck... Haha, ezért is, de van még valami. Ahogy a játékok ésszerűtlenségeiről beszél, amikor már tátva marad a szája, amikor egy csomó szarság történik a szobájában. Freddy meg megmutatja a játékok hülye részeit, és mintha csak továbbsiklana néhány ómostnemár kíséretében. Kihagy egy csomó lehetőséget, én én szinte minden ilyen résznél úgy érzem, hogy vmi hiányzik. Persze ízlés pofoz. -
Vardar #1576 Szerintem pont ez a lényeg. Az, hogy Nerd nem tudja magát jobban kifejezni, csak káromkodással az angol nyelv korlátai miatt. Mi magyarok meg kismillió szinonimával rendelkezünk. Örüljünk ennek:D -
Jungbluth #1575 Hát megnéztem én is. A röhögős rész nálam is áll, de csak azért, mert az eddigiek sokkal rosszabbak voltak. Nem tudom... Valami hiányzik, amit AVGN óta az RPCJ-ben is keresek. -
Vardar #1574 Én pl rég röhögtem ilyen jót RPCJ videón:D -
Jungbluth #1573 Remélem ez a videó jobb lesz, mint az eddigiek, mivel freddidit lassan már csak a hírneve tartja össze. (amit az első részek miatt szerzett, amik tényleg jók voltak). Bár a gyereknek megvan kötve a keze, hisz ha ő is úgy káromkodna, mint AVGN, akkor talán úgy érezné(nk), hogy utánozza... Illetve nem tudom, miért nem visz bele több erőt. Nem azt kéne mondani folyton, hogy háteztnemhiszemel, meg hogy ezolyanrossz, hanem a hibákat leordítani: energikus hangnemben, nem levertben. (Nem sírni akarunk a gammákon, hanem nevetni)
Különben csak egyszerű kritika lesz az egész, és az a baj, hogy az első részek után a jó poénokat is várják az emberek. (Én legalábbis)
Bizonyára kell egy kis lélek ehhez, meg gondolom, fárasztó egy ien vidi elkészítése. Azért én szurkolok. -
Vardar #1572 Pisicsíkok, fosástenger, lila víz. -
#1571 Nagyon jó a vidi :) vannak jó beszólások:) majd írok bővebb véleményt de most joccakát -
#1570 új videó! :) -
#1569 én is úgy emlékszek -
#1568 Ha jól emlékszem a padlón a minta, amin ugrál. De az biztos, hogy a padlón van. -
#1567 Azt én sem értem -
Vardar #1566 Súlyos kérdésem. A Barbie videóban hol van az az ASS felirat? Nagyon vak vagyok.:D -
#1565 Szánalmas. De mi volt a konkrét videó ami kicsapta a biztosítékot? -
#1564 1. Youtube visszaírt (el sem hittem), de csak a standard blabla. És mivel visszaeső vagyok (kb 2 éve egyszer már leszedtek egy nagyon felháborítóan durva videómat [Egy 10 mp-es Simpson jelenet, ahol ráadásul a tv-képernőyt filmeztem. Alig lehetett látni valamit, de eleve csak egy hang miatt vettem fel.Na mindegy. Úgy látszik FOX impériumot összerombolja az ilyen, főleg egy olyan embertől, aki vagyonokat költött Simpsonos DVD-kre és könyvekre]), közölték, hogy szevasz. Így van. Szevasztok baromarcúak.
de ez csak ilyen kamu fasság.......:D -
#1563 Én is észrevettem... de miért? Úgy értem mi a hivatalos indok hogy törölték az acc-ot? -
Nuki #1562 Nyár van jó hogy nem ül a gép előtt. Ő legalább ember.
Szeptembertől úgyis be fog indulni, jó lesz mint régen. -
#1561 ja semmi hülye vagyok -
#1560 őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő, asszem csak simán bementem, vagy úgy kezdődik az epizód, h bemész a bárba, nem? -
#1559 ezeket tom má megnéztem kétszeris is a vidiket de NEM az hanem kintvok az utcán hogy menjek be a bárba?? -
#1558 ja és ha végképp nem megy akkor ugorj föl az ablak párkányára, majd át tudod magad tolni a cowboy-ajtó fölött, Freddy egyik videójában meg is mutatja -
#1557 ugye a bárban vagy? ha jól emlékszem dumálni kell a prostival is meg a dagadt csapossal is, ezután mondja a csapos, hogy menj hátra, te meg benyitsz a derékmagasságig érő "cowboy"-ajtón, utána hátsó ajtó és mehet tovább a gyilok -
#1556 hogykell továbmennni a MESTERLÖVÉSZBEN a prostihoz odamek megkérdezik valami olyasmit hogy hello bébi én válaszolom ré TALÁN igen vadulsz szereted és utánna mitkll csinálni????
am KITÖRTE helyett KITÖRÖLTE t akartam irni -
#1555 minden csoda 3 napig tart -
#1554 Kitörte a Youtube a freedyD frofilját és elvesztek a videók nemsokára fel lesz töltve IndaVideo ra asszem (vagy valameik már oldalra)
Am szentem is má nem olyan jó mint régen meg alig probal ki játékokat 2 honapba 1 game
meg én enm azé nézem mert vicces nem a szar játékok miatt -
#1553 Nekem nem tetszett, elfogyott a lendület úgy látom -
csgj #1552 De miért a Dark Vampires lett a legszarabb forgolódós játék? Btw, jó a videó... -
Szabi1991 #1551 [center] -
#1550 vannak új videók :), az Assassin's creed es nagyon vicces :) -
#1549 az igaz. -
#1548 Nekem bejött az új videó... -
gyuri12 #1547 Azért az előző avgn jobb volt. -
#1546 hát ez az új videó elég szar lett sztem :(
de az avgn-es viszont annál jobb :) -
Nuki #1545 Kokó és Madár nincs? -
#1544 Ez a videó tényleg jó lett. Mikor ráüvölt, hogy kelljél már fel te szar :DDd
meg mikor már a banánnal is gyakorol :DDddddd